• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
آخه قضیه اینه که کسی که تحویل میگیره باید یه خورده پول هم بده. برای بسته شما فکر کنم حدود 10 تومن میشه. بعیده کسی این کارو برای بسته ای که مال خودش نیست انجام بده.

شاید سیستم رهگیری شهرتون ایراد داره و هنوز تحویل ندادن.

داده باشن هم مطمئن باش به راحتی میتوانی خسارتش رو بگیری.

کلا نگران نباش... پست ایران همینه. تا بسته رو برسونه آدم رو جون به لب میکنه، ولی آخرش میرسونه. ;)

داداش الان به دوستم که بسته فرستاده گفتم . گفت من آدرس فارسی نوشتم ! خود DHL اونجا گفته آدرس به زبان کشور همونجا بنویس !! من فکرکنم اشتباهی شده . حالا به هر حال صبح میرم پیگیری میکنم .

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
یه موضوع دیگه هم که الآن یادم افتاد اینه که امکان اینکه به کنسول شما حق گمرکی تعلق نگیره خیلی کمه. در مواردی که باید گمرکی بپردازید و مبلغش از حد معینی زیادتره، برای شهرستانها مرسوله به پست مرکزی فرستاده میشه و در بخش امانات پستی نگهداری میشه. بعد یه قبض یکی دو روز بعد میاد درب منزل که باید برید حق گمرکی رو به حساب گمرک بریزید و با اون قبض خودتون برید مرسوله رو تحویل بگیرید.

احتمال مورد بالا هم هست...

نه داداش یه نفر بهم گفت توی DHL وقتی چک میکنی بسته که برسه گمرک نوشته اگه قرمز شد یعنی گمرک خورده ! بعد اینکه توی همون سایت پست زده ساعت 9:32 فرستاده شده از پست مرکزی به پست محلی یعنی همون پست منظقه خودمون ! فکر نکنم گمرک خورده باشه !!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
به هر حال شما یک ربع به هشت اداره پست منطقتون باش که با پستچی صحبت کنی. اگر موفق نشدی تا ساعت 1 بعد از ظهر وقت داری که بری پست مرکزی. ولی همون اول صبح اگر با پستچی صحبت نکنی دیگه اون روز نمیتوانی گیرش بیاری. در 90% موارد هم پست مرکزی میگه دادیم پست منطقتون و باید با پستچی صحبت کنید.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
به هر حال شما یک ربع به هشت اداره پست منطقتون باش که با پستچی صحبت کنی. اگر موفق نشدی تا ساعت 1 بعد از ظهر وقت داری که بری پست مرکزی. ولی همون اول صبح اگر با پستچی صحبت نکنی دیگه اون روز نمیتوانی گیرش بیاری. در 90% موارد هم پست مرکزی میگه دادیم پست منطقتون و باید با پستچی صحبت کنید.

خوب من فردا صبح ساعت 9 امتحان دارم . حدودا ساعت 10 بر میگردم سریع میرم پست مرکزی . بالاخره از 1 جا شانس آوردم . پستچی منطقمون خودم و خانوده ام رو کاملا میشناسه :دی شماره موبایلش رو هم دارم :دی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
با آرامکس اصلا کار نکنید ، ارزون تر هست ولی تا دسته گمرکی می خوره ! خیلی مسخره هست
2 تا جنس با فاصله 1 روز ، DHL و آرامکس ارسال شده ، جنس 150 دلاری ، آرامکس 50 هزار تومان گمرکی دادم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب من فردا صبح ساعت 9 امتحان دارم . حدودا ساعت 10 بر میگردم سریع میرم پست مرکزی . بالاخره از 1 جا شانس آوردم . پستچی منطقمون خودم و خانوده ام رو کاملا میشناسه :دی شماره موبایلش رو هم دارم :دی

خب پس منتظر چی هستی؟ :eek: همین الآن زنگ بزن بگو امروز بسته ای به نام من تحویل دادی؟ :eek:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون . اره داداش رسیده ایران ولی اصلا معلوم نیست کجاست ! فردا میرم پست مرکزی ببینم کجاست ! گمرکی رو هم من نپیچوندم خودش پیچید :D راستی گفتی دلیور شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اون گزینه که یه مرد بسته داره میاره دم خونه ( گزینه یکی مونده به آخر ) پشتش زرد شده ؟!!!! آخه مال من 2تا گزینه آخر خاموش !!

من دقیقا نمیدونم سیستم DHL تو این lمدل که اکسپرس نیست چیه چون من شهر خودم نمایندگی نداره و از تهارن بسته رو میفرسادن به نمایندگی نزدیک ترین شهر و خودم میرفتم میگرفتم البته قبلش تماس میگرفتن.
آرامکس بی عرضه هم همینطوره .

اما خیلی بعیده که بسته شما برسه دست کس دیگر!
بهر حال آدرس تلفن کدپستی نام و نام خانوادگی ذکر شده رو بارنامه .

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
من دقیقا نمیدونم سیستم DHL تو این lمدل که اکسپرس نیست چیه چون من شهر خودم نمایندگی نداره و از تهارن بسته رو میفرسادن به نمایندگی نزدیک ترین شهر و خودم میرفتم میگرفتم البته قبلش تماس میگرفتن.
آرامکس بی عرضه هم همینطوره .

اما خیلی بعیده که بسته شما برسه دست کس دیگر!
بهر حال آدرس تلفن کدپستی نام و نام خانوادگی ذکر شده رو بارنامه .

اره درسته من فکر نکنم کسی بسته رو گرفته باشه . چون همه مشخصات من روی جعبه نوشته شده ! فردا با کارت ملی میرم ببینم چی شده !!
خب پس منتظر چی هستی؟ :eek: همین الآن زنگ بزن بگو امروز بسته ای به نام من تحویل دادی؟ :eek:

داداش دیگه انقدر خنگ نیستما :دی زنگ زدم بهش گفت بستت چقدر بوده گفتم بزرگ بود . گفت بزرگ هارو با ماشین میارن ! آخه خودش موتور داره ! فکر کنم پیش پست منطقمون ! حالا به هر حال فردا میرم بعد میام اینجا خبرشو میدم :دی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
فردا که بسته رو گرفتی یا آوردن برات ، باید یه جعبه شیرینی هم بگیری دونه دونه واسه بچه های فروم پست کنی! :D

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بسته خارجی که می یاد پست
خودت باید بری تحویل بگیری
با کارت شناسایی
پس اشتباهی به کسی ندادن
احتمالا اون طرف مسئول انبار سفارش های خارجی هست که تحویل گرفته

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
بسته خارجی که می یاد پست
خودت باید بری تحویل بگیری
با کارت شناسایی
پس اشتباهی به کسی ندادن
احتمالا اون طرف مسئول انبار سفارش های خارجی هست که تحویل گرفته

اقا محسن حالا یه سوال میگم اگه کسی اسم و فامیلش مثل من باشه . بعد مسئول اونجا هم هر سوالی ازش بکنه بگه آره بسته رو بهش میدن یا نه ؟!!!!!!

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
فردا که بسته رو گرفتی یا آوردن برات ، باید یه جعبه شیرینی هم بگیری دونه دونه واسه بچه های فروم پست کنی! :D

خوب اینطوری که باید اندازه پول پست DHL از آلمان به ایران پول پست بدم :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
همه دوستان میدونن که فعلا فقط از آمریکا با پست دولتی یعنی USPS میشه به ایران مرسوله فرستاد.

شخصا مرسوله داشتم که سر 7 روز به دستم رسید، تازه 1 روز هم دست پست منطقه بود.

مرسوله 9 روزه هم داشتم. (بیشتر مرسولاتی که دریافت کردم همین حدود 9 روز بودن... با یکی دو روز اینور اونور)

یکی از دوستان هم الآن منتظر یه مرسوله است، متصدی مرسولات خارجی پست کرج گفته آمریکا تا ایران حداقل 20 روز طول میکشه.

توی سایتهای دانشگاهی که مدارک و دعوتنامه ها رو دانشگاه از آمریکا به ایران فرستاده، صحبت از بالای 35 روز هست.

آخرش ما نفهمیدیم با این پست آمریکا به ایران چه کنیم! :wacko: لطفا تجربیاتتون از زمان رسیدن مرسوله از آمریکا به ایران یا کلا از هر نقطه از جهان به ایران رو اینجا به اشتراک بزارید، شاید بتوانیم به یه جمع بندی برسیم! :eek:

ممنون

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من 4 روزه داشتم - دوشنبه صبح فرستاده شده ، پنج شنبه ظهر به دست من رسیده
35 روزه داشتم
49 روزه هم داشتم
کلن فکر کنم بی حساب و کتابه :D
من شنیدم بعضی بسته هارو تو پست معطلش میکنن - مخصوصا نامه ها و چیزای شبیه دارو-

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خوب اینطوری که باید اندازه پول پست DHL از آلمان به ایران پول پست بدم :D

خوب دیگه مشکل خودته میخواستی مطرح نکنی... حالا که مطرح کردی باید شیرینی بدی! :D

اگر گمرکی نخوره یا کم بخوره یعنی کل هزینه مرسوله مثلا زیر 10 تومن باشه (دقیقش رو نمیدونم) پستچی میاره و پول رو میگیره. اگر بیشتر بشه قبض میاد و باید با قبض بری تحویل بگیری. اصل کار قبضه ولی کارت شناسایی هم میخوان.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خوب دیگه مشکل خودته میخواستی مطرح نکنی... حالا که مطرح کردی باید شیرینی بدی! :D

اگر گمرکی نخوره یا کم بخوره یعنی کل هزینه مرسوله مثلا زیر 10 تومن باشه (دقیقش رو نمیدونم) پستچی میاره و پول رو میگیره. اگر بیشتر بشه قبض میاد و باید با قبض بری تحویل بگیری. اصل کار قبضه ولی کارت شناسایی هم میخوان.

داداش من چند بار بگم این بسته گمرک نخورده ! چون دوستم اونجا توی فرم DHL زده این بسته هدیه است ! به بسته هدیه هم گمرک نمیخوره ! توی DHL هم چک کردم راحت از گمرکی رد شده ! تازه بسته اول رفته تهران و گمرک اونجا اگه گمرک میخورد همونجا گیر میکرد :دی یعنی 1 ریال پول گمرک نمیدم :دی بعدشم یه خنگ بازی در آوردم ! وقتی میری اونجا مامور پست که نمیاد آدرس بگه بعد تو بگی آره :دی به خودت میگه آدرس و کد پستی و اسم و فامیل بگو :دی نتیجه میگیریم بسته دست هیچ کس نیست چون کسی این مشخصات رو نمیدونه !!!

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
شاید حدود 30-34 تا بسته تا حالا داشتم همشون از یه مبدا بودن، یعنی یه نفر از یه آدرس و از یه دفتر پستی ارسال کرد، همشون بین 8 الی 12 روز رسیده بود ایران ولی تا از پست ایران تحویل بگیرم 3-4 روز دیگه هم اضافه شد
الان که بالای 100 دلار اصلا ارسال نمیشه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من 4 روزه داشتم - دوشنبه صبح فرستاده شده ، پنج شنبه ظهر به دست من رسیده
35 روزه داشتم
49 روزه هم داشتم
کلن فکر کنم بی حساب و کتابه :D
من شنیدم بعضی بسته هارو تو پست معطلش میکنن - مخصوصا نامه ها و چیزای شبیه دارو-

شاید حدود 30-34 تا بسته تا حالا داشتم همشون از یه مبدا بودن، یعنی یه نفر از یه آدرس و از یه دفتر پستی ارسال کرد، همشون بین 8 الی 12 روز رسیده بود ایران ولی تا از پست ایران تحویل بگیرم 3-4 روز دیگه هم اضافه شد
الان که بالای 100 دلار اصلا ارسال نمیشه

خیلی ممنون از پاسخ دوستان. یواش یواش دارم به این نتیجه میرسم که واقعا پست از آمریکا به ایران زمانش شانسیه!!! :eek:

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
واسه من بسته حتی با DHL هم گمرک خورده ...

اما بی عرضه تر از آرامکس ندیدم
هر بسته ای واسه ما با آرامکس اومد گمرک خورد اونم تپل!
دقیقاً علی جان، منم با آرامکس مشکل دارم خیلی سنگین گمرکی می‌بنده!

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
از انگلیس به ایران چقدر میشه ؟

بسته چقدر باشه گمرکی می خوره ؟ تحت چه شرایطی ممکنه بسته تو گمرک گیر کنه ؟

بعد مثلا اگه یکی از دوستام بفرسته چه زمانی می فهمم بسته رسیده و از کجا باید تحویل بگیرم ؟

بالا