• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
از انگلیس به ایران چقدر میشه ؟

بسته چقدر باشه گمرکی می خوره ؟ تحت چه شرایطی ممکنه بسته تو گمرک گیر کنه ؟

بعد مثلا اگه یکی از دوستام بفرسته چه زمانی می فهمم بسته رسیده و از کجا باید تحویل بگیرم ؟

حدود 7 تا 10 روز.

کوچیک باشه، گیفت باشه، ارزش اظهار شده هم کمتر از 50 دلار باشه امکان اینکه گمرکی نخوره زیاده.

در مواردی که بسته باز نشه یا گمرکی کم باشه پستچی میاره به آدرس گیرنده تحویل میده. در غیر اینصورت بسته در پست مرکزی شهرستانها یا پست لشگر تهران می مونه و یه قبض صادر میشه و به آدرس گیرنده ارسال میشه که بعد از پرداخت با اون قبض و کارت شناسایی به آدرسی که گفتن مراجعه میکنید و تحویل میگیرید. برای تحویل گرفتن هم در بهترین حالت 2 ساعت باید وقت بزارید. بسته های ارسالی از انگلیس هم اگه اکسپرس هوایی باشه فکر کنم همشون در سایت پست ایران قابل رهگیری هستند. باید کد رهگیری مرسوله رو از فرستنده بگیرید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
عرفان بیا بگو چقدر واسه گمرک پیادت کردن؟ :D اگه بگی زیر 20 که عمرا" باور نکنیم!!! :D

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان بیا بگو چقدر واسه گمرک پیادت کردن؟ :D اگه بگی زیر 20 که عمرا" باور نکنیم!!! :D

اقا این تاپیک ما بوده که شما تاپیک مرجع گمرکی :دی اقا گلا به روتون امروز رفتیم پست مرکزی ! بسته گمرک خورده بود رفتیم اتاق گمرک 20 دقیقه حساب کرد گفت 81 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!! گفتم این بسته هدیه بوده . گفت اکثر بسته های هدیه گمرک میخوره ! و اینکه بسته شما ارزشش از 50 $ بالاتره . بسته های بالای 50 $ هم گمرک میخوره ! و اینکه گفت وسایل بازی و وسایل الکترونیکی عوارضش 45 % !! که من اکس باکس فاکتور خریدش 99 یورو بود که 45 % 99 یورو میشه 170 تومان پس گمرک درست گرفته ! حالا رفتیم 981 تومان واریز کنیم هر بانکی رفتیم 80-890 نفر جلوم بود !!!! دیگه دیر شد پست بست . فردا ضبح زود میرم واریز میکنم میرم بسته رو هم میگیرم ! بسته رو هم به هیچ کس نداده بودن !!!! اینم از داستان ما ! کلی هم حرف خوردیم از خانواده !!! :دی

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
پس بالاخره گمرکی رو ازت گرفتن :D

تو گمرک آشنا نداشتی برات درستش کنه ؟؟؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آره منم یه تاپیک زدم ادغام شد اینجا! :D

خب فدات شم حالا حرف این و اون رو گوش کن!! :wacko: حرف من پیر مرد رو گوش نمیدی، :D میگم پول بزار تو جیبت گمرکی خورده، میگی نه گمرک نخورده. :eek:

اول هم که سوال پرسیدی چطور بفرستی من راهنماییت کردم. اگر با کارت پستال میفرستاد مطمئن باش بالای 50 گمرکی بهش نمیخورد. گمرکی 45% برای merchandise هست. بحث sample و gift جداست و معمولا خیلی زیاد تعدیل میشن.

ولی خداییش هم 80 تومان واسه یه کنسول خوب دادی. قاعدتا قیمت کنسول رو دارن و باید بالای 120 برات تعیین میکردن! :D

به هر حال مبارکت باشه، :) شیرینی ما چی شد؟ آدرس بدم پست کنی؟ :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقا این تاپیک ما بوده که شما تاپیک مرجع گمرکی :دی اقا گلا به روتون امروز رفتیم پست مرکزی ! بسته گمرک خورده بود رفتیم اتاق گمرک 20 دقیقه حساب کرد گفت 81 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!! گفتم این بسته هدیه بوده . گفت اکثر بسته های هدیه گمرک میخوره ! و اینکه بسته شما ارزشش از 50 $ بالاتره . بسته های بالای 50 $ هم گمرک میخوره ! و اینکه گفت وسایل بازی و وسایل الکترونیکی عوارضش 45 % !! که من اکس باکس فاکتور خریدش 99 یورو بود که 45 % 99 یورو میشه 170 تومان پس گمرک درست گرفته ! حالا رفتیم 981 تومان واریز کنیم هر بانکی رفتیم 80-890 نفر جلوم بود !!!! دیگه دیر شد پست بست . فردا ضبح زود میرم واریز میکنم میرم بسته رو هم میگیرم ! بسته رو هم به هیچ کس نداده بودن !!!! اینم از داستان ما ! کلی هم حرف خوردیم از خانواده !!! :دی

دیدی گفتم احتمالا گمرک میخوره باور نکردی .

اینا هیچ قانون درست حسابی تو این زمینه ندارن برادر من
کلا همه چی روی شانست میچرخه

حتی اگه فاکتور پایین باشه باز به فاکتور توجهی نمیکنن و خودشون یه قیمت حدودی واسه جنست بنظر میگیرن!

حال کنن هم بسته رو باز میکنن و بعد یجوری میندازن تو بستش که یه بلایی سرش میاد! که بشخصه این اتفاق واسه خودم افتاده متاسفانه

کلا خیلی آدمای $#%$% هستن ...

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
پس بالاخره گمرکی رو ازت گرفتن :D

تو گمرک آشنا نداشتی برات درستش کنه ؟؟؟

نه والا آشنا نداشتم ! آره دیگه رفت تو پاچمون :دی
آره منم یه تاپیک زدم ادغام شد اینجا! :D

خب فدات شم حالا حرف این و اون رو گوش کن!! :wacko: حرف من پیر مرد رو گوش نمیدی، :D میگم پول بزار تو جیبت گمرکی خورده، میگی نه گمرک نخورده. :eek:

اول هم که سوال پرسیدی چطور بفرستی من راهنماییت کردم. اگر با کارت پستال میفرستاد مطمئن باش بالای 50 گمرکی بهش نمیخورد. گمرکی 45% برای merchandise هست. بحث sample و gift جداست و معمولا خیلی زیاد تعدیل میشن.

ولی خداییش هم 80 تومان واسه یه کنسول خوب دادی. قاعدتا قیمت کنسول رو دارن و باید بالای 120 برات تعیین میکردن! :D

به هر حال مبارکت باشه، :) شیرینی ما چی شد؟ آدرس بدم پست کنی؟ :D

آره دیگه به هر حال گمرک دادم :دی فکر کنم با کارت پستال هم میفرستاد بازم گمرک میخورد هیچی از اینا بعید نیست :دی راجع به شیرینی هم آدرس بلدم خودم ایران - در زرد :دی راستی اینو توی سایت گمرک نوشته بود : http://pic.xtar.ir/images/24364209587438155826.jpg
دیدی گفتم احتمالا گمرک میخوره باور نکردی .

اینا هیچ قانون درست حسابی تو این زمینه ندارن برادر من
کلا همه چی روی شانست میچرخه

حتی اگه فاکتور پایین باشه باز به فاکتور توجهی نمیکنن و خودشون یه قیمت حدودی واسه جنست بنظر میگیرن!

حال کنن هم بسته رو باز میکنن و بعد یجوری میندازن تو بستش که یه بلایی سرش میاد! که بشخصه این اتفاق واسه خودم افتاده متاسفانه

کلا خیلی آدمای $#%$% هستن ...

آره دقیقا با حرفت موافقم هیچ حساب کتابی ندارن ! ولی ایندفعه فکر کنم درست بود چون قشنگ از روی کتاب صادرات و واردات نگاه کرد و حساب کرد :دی تو عمرشون 1 بار کار درست انجام دادن :دی

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
حدود 7 تا 10 روز.

کوچیک باشه، گیفت باشه، ارزش اظهار شده هم کمتر از 50 دلار باشه امکان اینکه گمرکی نخوره زیاده.

در مواردی که بسته باز نشه یا گمرکی کم باشه پستچی میاره به آدرس گیرنده تحویل میده. در غیر اینصورت بسته در پست مرکزی شهرستانها یا پست لشگر تهران می مونه و یه قبض صادر میشه و به آدرس گیرنده ارسال میشه که بعد از پرداخت با اون قبض و کارت شناسایی به آدرسی که گفتن مراجعه میکنید و تحویل میگیرید. برای تحویل گرفتن هم در بهترین حالت 2 ساعت باید وقت بزارید. بسته های ارسالی از انگلیس هم اگه اکسپرس هوایی باشه فکر کنم همشون در سایت پست ایران قابل رهگیری هستند. باید کد رهگیری مرسوله رو از فرستنده بگیرید.

10 - 15 تا دونه دی وی دی هست. ولی ارزشش یک میلیون تومن هست ، میشه ارزش رو کم بزنه ؟ بعد به عنوان هدیه بده ؟ :دی
ارزش رو کم بزنه چی میشه ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
10 - 15 تا دونه دی وی دی هست. ولی ارزشش یک میلیون تومن هست ، میشه ارزش رو کم بزنه ؟ بعد به عنوان هدیه بده ؟ :دی
ارزش رو کم بزنه چی میشه ؟

اگه 15 تا دی وی دی معمولیه و قاب خاصی نداره میشه دونه ای مثلا 10 دلار هم بزنید، ولی اگر گم بشه خسارت زیادی متحمل میشید. بله به عنوان هدیه که همه میزنن. مهم اینه که داخلش کارت فارسی بزاره و مثلا نامه تولد مبارک بزاره و قابها رو کادوپیچ کنه که تابلو بشه هدیه است.

بهتره از طریق مسافر اقدام کنید که هم سریعتر هست و هم مطمئنتر. در بیشتر اوقات، ارزونتر هم تمام میشه.

محتوای dvd هم مهمه. هر محتوایی اجازه ورود از طریق پست رو نداره.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
اگه 15 تا دی وی دی معمولیه و قاب خاصی نداره میشه دونه ای مثلا 10 دلار هم بزنید، ولی اگر گم بشه خسارت زیادی متحمل میشید. بله به عنوان هدیه که همه میزنن. مهم اینه که داخلش کارت فارسی بزاره و مثلا نامه تولد مبارک بزاره و قابها رو کادوپیچ کنه که تابلو بشه هدیه است.

بهتره از طریق مسافر اقدام کنید که هم سریعتر هست و هم مطمئنتر. در بیشتر اوقات، ارزونتر هم تمام میشه.

محتوای dvd هم مهمه. هر محتوایی اجازه ورود از طریق پست رو نداره.

15 تا با کاور هست ، گیم ، اورجیناله :D

مسافر باشه که قطعا میدیم مسافر میاره

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
یکی دقیق شرایط کامل ترخیص ماشین رو تو گمرک بگه چطوری میشه ماشین وارد کرد؟

شرایط جدیدی که وزارت بازرگانی 01/05/1390 برای واردات اعلام نموده به شرح ذیل میباشد:
ضوابط جدید ثبت سفارش انواع خودرو سبک و سنگین برای تمامی افراد حقیقی و حقوقی دارای کارت بازرگانی معتبر با رعایت کامل ضوابط فنی واردات خودرو، پس از عقد قرارداد خدمات پس از فروش با یکی از نمایندگی‌های مجاز شرکت فروشنده خارجی در داخل کشور تعیین شده است،
با توجه به دستور العمل جدید وزارت بازرگانی و لیست خودروهای ارائه شده ( هیوندای، کیا، بنز، ب ام و، تویوتا، نیسان، پورشه، لکسوس، رنو، آلفارومئو، ام جی ) میبایست منتظر ماند تا دستورالعمل نحوه ارائه گارانتی از سوی نمایندگی های فروش اعلام گردد......

مثل قبل نمیزارن ماشین هر کسی بیاره......

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بازی هم آخه خشن و غیر اسلامی داره... قاعدتا باید چک کنن! ;)

اگه اونطوریه میشه در 5 بسته 3 تایی به ترتیب بفرستید و ارزش هر بسته رو 25 پوند بزنن که هم گمرکی نخوره و هم اگر گم شد یه بستش گم بشه، نه همش. منتها از اولین بسته تا آخرین بسته که بخواد برسه، فکر کنم چیزی حدود 3 ماه زمان ببره. :D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
دوستان عزیز 1 سوال
میگم اینکه مامور پست بسته رو میاره درب منزل (پست از آمریکا فرستاده شده) و پستچی پول میگیره روال عادیه یا اون پستچی همینجوری عشقی پول میگیره چون تا حالا یه پولی میگیرفت اگه بیخود میگیره این دفعه خفتش کنم ندم بهش:D

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
بازی هم آخه خشن و غیر اسلامی داره... قاعدتا باید چک کنن! ;)

اگه اونطوریه میشه در 5 بسته 3 تایی به ترتیب بفرستید و ارزش هر بسته رو 25 پوند بزنن که هم گمرکی نخوره و هم اگر گم شد یه بستش گم بشه، نه همش. منتها از اولین بسته تا آخرین بسته که بخواد برسه، فکر کنم چیزی حدود 3 ماه زمان ببره. :D

نمیشه مثلا دسته بندی کرد بعد بزنه این 2 تا برای فرشاد جان ، این 2 تا برای مینو ، از این کارا :D

مثلا هدیه فرستاده از اونور

بعد مثلا اینا گمرک بخوره چقدر می خوره ؟

کل وزن بسته ها کمتر از 1 کیلو هست :D

بعد مثلا 11 تا دونه گیم رو که نمی خواد بیاره تو کشور توزیع عمده بکنه ، این چه وضعیه آخه :دی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان عزیز 1 سوال
میگم اینکه مامور پست بسته رو میاره درب منزل (پست از آمریکا فرستاده شده) و پستچی پول میگیره روال عادیه یا اون پستچی همینجوری عشقی پول میگیره چون تا حالا یه پولی میگیرفت اگه بیخود میگیره این دفعه خفتش کنم ندم بهش:D

عادیه. قبض داره ولی به شما نمیده. خیلی بخوای شکاک باشی باید قبض رو بهت نشون بده.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نمیشه مثلا دسته بندی کرد بعد بزنه این 2 تا برای فرشاد جان ، این 2 تا برای مینو ، از این کارا :D

مثلا هدیه فرستاده از اونور

بعد مثلا اینا گمرک بخوره چقدر می خوره ؟

کل وزن بسته ها کمتر از 1 کیلو هست :D

بعد مثلا 11 تا دونه گیم رو که نمی خواد بیاره تو کشور توزیع عمده بکنه ، این چه وضعیه آخه :دی

شما به طرف باید بگی دونه دونه ارسال کنه. همش رو بهم بزنه به اسم فرشاد. کسی چک نمیکنه که. مثلا بسته اول الآن فرستاده میشه،بعد از یکی دو هفته وقتی شما به طرف انگلیسی اعلام کردی که با موفقیت رسید، اون بسته دوم رو ارسال کنه و به همین ترتیب. توی همشون هم همون فرشاد رو بنویسه کسی کاری نداره.

نمیدونم گمرکی برای بازی چقدر میشه. ولی میتوانم پیش بینی کنم بین 10 تا 100 درصد میشه!!! :p

آخه این چه وضعشه 1 تومن میخوای بدی بازی بخری؟ :eek: برو با این پول باغ پسته بخر :p پسته بخور :p سلامت بمونی! :D

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
شما به طرف باید بگی دونه دونه ارسال کنه. همش رو بهم بزنه به اسم فرشاد. کسی چک نمیکنه که. مثلا بسته اول الآن فرستاده میشه،بعد از یکی دو هفته وقتی شما به طرف انگلیسی اعلام کردی که با موفقیت رسید، اون بسته دوم رو ارسال کنه و به همین ترتیب. توی همشون هم همون فرشاد رو بنویسه کسی کاری نداره.

نمیدونم گمرکی برای بازی چقدر میشه. ولی میتوانم پیش بینی کنم بین 10 تا 100 درصد میشه!!! :p

آخه این چه وضعشه 1 تومن میخوای بدی بازی بخری؟ :eek: برو با این پول باغ پسته بخر :p پسته بخور :p سلامت بمونی! :D

بسیار نرخ دقیقی بود 100 درصد گمرک چه خبره ، بابا ماشینش با اون عظمتش 70 درصده :دی

اونجوری ارسال کنه به صرفه نمیشه میشه 2 بسته تا 11 تا پیر میشیم :دی

پسته هم خوبه ، دوز داریم :p

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خوی دوستان امروز بالاخره رفتم بسته رو گرفتم ! گمرک بازش کرده بودی ولی خدا رو شکر چیزی بر نداشته بود :دی کارتنش رو هم مثل گاو باز کرده بودن !!! ولی به هر حال همه چی سالم و کامل بود . مبارکم باشه :دی

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
مبارکتون باشه.

دوستان کسی میدونه اگر یه جنسی توی لیست اجناس گمرکی نباشه برای گمرکی چجوری برخورد میشه ؟؟؟ یه چیزی بین نوت بوک و موزیک پلیر هست ( منظورم تبلته :D)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
شانسی هست دیگه
هر چی عشقشون کشید
اگر ظاهرش لپ تاپ هست
لپ تاپ حساب می کنند

بالا