• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

CORE5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان میخوام بدونم شرایط پست از انگلستان به مقصد ایران چطور هست ..
یه دوستی قرار یه دوربین عکاسی برای من ارسال کنه با وزن تقریبی دو کیلو گرم .. میخواستم بدونم هزینش چقدر میشه و ایا مطمئن هستن و کالا بیمه میشه یا تعهدی وجود داره ؟؟
از این بابت راجب قیمت میپرسم که بهرحال باید هزینه ی پست رو پرداخت کنم و میخوام بدونم که یهو خیییییییلی زیاد نشه اگه اینجوریه منصرف بشم .

CORE5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن فراموش کردم بگم دوربین نو نیست و کارتون هم نداره با این شرایط مشمول گمرک میشه ؟ اگر پاسخ مثبته چه مبلغی ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
دوستان میخوام بدونم شرایط پست از انگلستان به مقصد ایران چطور هست ..
یه دوستی قرار یه دوربین عکاسی برای من ارسال کنه با وزن تقریبی دو کیلو گرم .. میخواستم بدونم هزینش چقدر میشه و ایا مطمئن هستن و کالا بیمه میشه یا تعهدی وجود داره ؟؟
از این بابت راجب قیمت میپرسم که بهرحال باید هزینه ی پست رو پرداخت کنم و میخوام بدونم که یهو خیییییییلی زیاد نشه اگه اینجوریه منصرف بشم .

جدیدا پست گمرکی میزنه رو کالاها اینکه دست دوم رو هم گمرکی بزنن رو واقعا نمیدونم . ولی بالاترین قیمت دوربین رو در نظر بگیرید بر اساس اون قیمت گذاری میشه و 50 دلار از کل مبلغ برای معافیت پستی کم میشه مثلا اگه ارزش گذاری کنن 200 دلار 50 دلار کم میشه به ازای 150 دلار گمرکی میدید حالا چقدر بگیرن رو وقتی بسته اومد جلوی درب خونتون متوجه میشید .

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام
یه بسته ای قراره از چین برای بنده ارسال بشه به ایران، میخواستم ببینم با FEDEX یا DHL امکان ارسال هست ؟ (مخصوصا FEDEX)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
یه بسته ای قراره از چین برای بنده ارسال بشه به ایران، میخواستم ببینم با FEDEX یا DHL امکان ارسال هست ؟ (مخصوصا FEDEX)
فدکس رو بعید بدونم tnt برای مدارک خوبه اگه کالا باشه دریافتی هاشون زیاده . به نظر من dhl aramex سرویس های بهتری ارایه میکنن .

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
فدکس رو بعید بدونم tnt برای مدارک خوبه اگه کالا باشه دریافتی هاشون زیاده . به نظر من dhl aramex سرویس های بهتری ارایه میکنن .
نظرتون در مورد ems چیه ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
نظرتون در مورد ems چیه ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Ems سرعتش کمتره و هزینه اش مقرون بصرفه تر ولی بهتره خود طرف چینی براتون با یه پستی ارسال کنه .اگه عجله ای نیست با sg postهم میتونه ارسال کنه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
استاد فدکس آمریکایی است
به ایران خدمات نمیده
اگر به دی اچ ال میدن اگر بگین از هونگ کونگ بیاره ارزونتر میشه ولی مدت زمانش بیشتر
اگر از سایر مسیرها بیاره گرونتره ولی مدت زمانش کمتر
طرف چینی میتونه براتون از دی اچ ال بپرسه
ممکنه آرامکس هم نرخ بهتری بده

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
استاد فدکس آمریکایی است
به ایران خدمات نمیده
اگر به دی اچ ال میدن اگر بگین از هونگ کونگ بیاره ارزونتر میشه ولی مدت زمانش بیشتر
اگر از سایر مسیرها بیاره گرونتره ولی مدت زمانش کمتر
طرف چینی میتونه براتون از دی اچ ال بپرسه
ممکنه آرامکس هم نرخ بهتری بده
ارسال کالا رایگانه، باید بین DHL و EMS یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کدوم بهتره، البته چون یه باتری کوچیک همراه قطعات هست، فکر می کنم مشکل ایجاد بشه.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ارسال کالا رایگانه، باید بین DHL و EMS یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کدوم بهتره، البته چون یه باتری کوچیک همراه قطعات هست، فکر می کنم مشکل ایجاد بشه.
بدین ای ام اس

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
بدین ای ام اس
امروز بهشون گفتم با DHL ارسال کنن، البته قابل تغییره چون قراره دسامبر ارسال کنن.
ارزش کالا هم حدود 300 دلاره، شرکت چینی گفت در صورت ارسال با DHL می تونید یه ارزش جایگزین اعلام کنید تا همون رو به DHL اعلام کنیم. منم گفتم ارزش رو 45 دلار بزنید ! نمیدونم همچین کاری شدنیه یا نه و میشه گمرک رو پیچوند یا نه.

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
امروز بهشون گفتم با DHL ارسال کنن، البته قابل تغییره چون قراره دسامبر ارسال کنن.
ارزش کالا هم حدود 300 دلاره، شرکت چینی گفت در صورت ارسال با DHL می تونید یه ارزش جایگزین اعلام کنید تا همون رو به DHL اعلام کنیم. منم گفتم ارزش رو 45 دلار بزنید ! نمیدونم همچین کاری شدنیه یا نه و میشه گمرک رو پیچوند یا نه.
میشه کمتر زد ولی ظاهرا خیلی تاثیر نداره
بستگی به شانس داره

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
این بسته ما برگشت خورد رفت انگلیس بعد ۲ هفته هنوز اطلاعی ازش در دسترس نیست.
یارو تو پست گفت کدرهگیریش همونیه که باهاش اومد اما میزنم همون اطلاعات قبلی درج شده.
کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟
اگر احیانا بسته رو هنوز نفرستاده باشند کجا باید برم شکایت؟
بسته ما کجاست بدید به من برم؟

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
این بسته ما برگشت خورد رفت انگلیس بعد ۲ هفته هنوز اطلاعی ازش در دسترس نیست.
یارو تو پست گفت کدرهگیریش همونیه که باهاش اومد اما میزنم همون اطلاعات قبلی درج شده.
کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟
اگر احیانا بسته رو هنوز نفرستاده باشند کجا باید برم شکایت؟
بسته ما کجاست بدید به من برم؟
نرفتی اصولی ترخیص کنی
حالا باید بشینی هی حرص بخوری و جوش بزنی
برادر یه کم هزینه میکردی خودت رو دچار زحمت نمی کردی
وقتی بار رو به شما ندادن و مرجوع میشه اصولا با همون رد رهگیری ( بدم میاد درستش ردگیریه ولی اداره پست هم اشتباه میگیه )
شما رهگیری میکنی
هیجا یه چند روز صبر کن زنگ بزن به همون اداره پست

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
سلام ؛

عزیز ، یک سوال ؟ این معافیت گمرگی 50 دلاری که وقتی بسته میاد ؛ زیر 50 دلار گمرک نمی گیرن و فقط اون هزینه 20 تومان ترخیص رو می گیرن ؛ همیشگی هست ؟ یعنی من هر چندبار که زیر 50 $ سفارش بدم ؛ بستم بدون مشکل و بدون گمرک وارد می شه ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام ؛

عزیز ، یک سوال ؟ این معافیت گمرگی 50 دلاری که وقتی بسته میاد ؛ زیر 50 دلار گمرک نمی گیرن و فقط اون هزینه 20 تومان ترخیص رو می گیرن ؛ همیشگی هست ؟ یعنی من هر چندبار که زیر 50 $ سفارش بدم ؛ بستم بدون مشکل و بدون گمرک وارد می شه ؟
معمولا یه طوری حساب میکنن که ارز ش بره بالای 50 دلار مثلا یه گوشی 60 دلاری رو ارزشش رو میزنن 210 دلار بعد 50 دلار معافیت میدن بهش به ازای 150 دلار گمرکی میگیرن . مگر اینکه واقعا کالای پستی کم ارزش باشه و نتونن ارزش بزنن براش . در کل فعلا خرید پستی از سایت های خارجی توجیح اقتصادی نداره .

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
نرفتی اصولی ترخیص کنی
حالا باید بشینی هی حرص بخوری و جوش بزنی
برادر یه کم هزینه میکردی خودت رو دچار زحمت نمی کردی
وقتی بار رو به شما ندادن و مرجوع میشه اصولا با همون رد رهگیری ( بدم میاد درستش ردگیریه ولی اداره پست هم اشتباه میگیه )
شما رهگیری میکنی
هیجا یه چند روز صبر کن زنگ بزن به همون اداره پست
اینجا هیچکس قبول نمیکرد ترخیص کنه واسه چندتا دونه ساعت کارت بازرگانی نمیذاشتن

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
معمولا یه طوری حساب میکنن که ارز ش بره بالای 50 دلار مثلا یه گوشی 60 دلاری رو ارزشش رو میزنن 210 دلار بعد 50 دلار معافیت میدن بهش به ازای 150 دلار گمرکی میگیرن . مگر اینکه واقعا کالای پستی کم ارزش باشه و نتونن ارزش بزنن براش . در کل فعلا خرید پستی از سایت های خارجی توجیح اقتصادی نداره .
حتی در صورت داشتن کارت بازرگانی و خرید عمده هم خرید اینترنتی توجیه اقتصادی نداره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
حتی در صورت داشتن کارت بازرگانی و خرید عمده هم خرید اینترنتی توجیه اقتصادی نداره؟
اونیکه ایشون گفته با اونیکه شما میگی فرق داره
الان همه اینترنتی خرید میکنن !
یعنی ابزار خریدشون اینترنته
اونیکه ایشون گفته منظورش خرید تکی از فروشگاههای اینترنتیه
اونیکه شما منظورت ظاهرا هست خرید عمدس
شما همون خرید رو به جای خرید ازفروشگاههای اینترنتی از شرکت ها ی خارجی انجام بده
چند تا کاغد اجباری مثل گواهی مبدا و پکینگ لیست بگیر اصولی بیار ترخیص کن
اگر واقعا قیمت کالا رو درست بزنی نمیتونن از شما اضافه بگیرن

بالا