بسته ها تو گمرک باز میشن تو قسمت پته و کارشناس بازدید میکنه و ارزش و بر اساس قیمت سیستمشون میزنن . یه برگه سبز با هولوگرام و درج گمرکی و ارزش ضمیمه بسته میکنن و میدن پست بیاره. مطمعنا کسی به خاطر ۵۰ یا ۸۰ تومن پا نمیشه تا فرودگاه بره و به گمرک شکایت کنه بعدش به نظرتون اونها برسی میکنن و حتما هم ارزش رو کم میکنن به نظرتون . اگه نظر منو بخواهید که سالها گمرک رفتم و اومدم 1 ریال هم کم نمیکنن چون ارزش رو بر اساس قیمت هایی که تو سیستمشون دارن میزنن مثلا گوشی لنوو رو زدن 210 دلار بعد زده 50 دلار معافیت گمرکی بعد 160 دلار رو حساب میکنه میشه 62 تومن 20 تومن هم پست میگیره ه حالا اون کارشناس به مدل گوشی توجهی نداره اگه گرونترین گوشی لنوو هم باشه همون 210 دلار ارزش رو میزنه . ولی همچنان اون 50 دلار معافیت رو حفظ کردن و تو برگه سبز پته درج میشه . وقت کنم یه اسکن میگیرم و قرار میدم تو فروم .
این مسله برای همه بسته های ورودی صدق میکنه کاری ندارن از فروشگاه خریدید یا باباتون از امریکا سوغاتی فرستاده
بسته ها تو گمرک باز میشن تو قسمت پته و کارشناس بازدید میکنه و ارزش و بر اساس قیمت سیستمشون میزنن . یه برگه سبز با هولوگرام و درج گمرکی و ارزش ضمیمه بسته میکنن و میدن پست بیاره
هانتری بابا از کجا به این نتیجه رسیدی که من اینو نمیدونم ؟!
...
از اون پست ها زدی
شما سال هاست که داری میری ولی هنوز وقتی بار برات میاد میدی خود پست یا مثلا تی ان تی برات ترخیص کنه
آقایی که شما باشی من نوعی اصلا نمیدونم گمرک کجاست کلا تعطیل تعطیلم !
شما وقتی بار برات میاد قبل از اینکه برسه به قسمت گمرک تماس میگیری مثلا با تی ان تی مثلا میگی بار منو ترخیص نکن
یا اگر میخواهی ترخیص کنی با این شرایط ترخیص کن که مثلا این نمونه کالاست مجوز نمیخواد این ارزشش اینقدره و.... اگر غیر این میخوای ترخیص کنی خودم ترخیص میکنم
بارت رسید به گمرک
بار پستی نمیمونه توی گمرک فرودگاه میاد قسمت پست خارجی توی تهران میره چهاراه لشگر نه فرودگاه
پامیشی میری اسناد خریدت رو اونجا ارائه میدی با ارزیاب گمرک صحبت میکنی بارها و بارها بنده شخصا این کار رو کردم و معمولا مطابق نرخ واقعی ارزشگذاری میشه
بار تی انی تی و... میره فرودگاه که کسی که مثلا 50 تومن هزینه ترخیص براش زیاده کلا بهتره که وقت خودشو تلف نکنه و...
حوصلم نگرفت بفیشو بگم
البته من در حد شما نیستم شما سطحت بالاس ما پایینیم
پای بابای ما روهم وسط نکش !
شما بارها توی همین تاپیک مسائلی که گفتی من گفتم در تایید و تکمیل فرمایشات جناب هانتر ! من با کنایه و با کم لطفی با شما صحبت نکردم
دوم اینکه شما استاد مایی ولی من فکر کنم یه ده سالی زودتر از شما وارد این کارهای بازرگانی مزخرف شدم !
پس تجربیاتی که مثلا الان شما داری مشابهش رو من چند سال پیش داشتم و ممکنه راهکارهایی داشته باشم که شما هنوز بهش نرسیدین
یا شاید راههای رو رفته باشم که شما نرفته باشین
سوم چون شما توی همین تاپیک بدنبال کار تجاری خودتون هستین و این تاپیک ظاهرا محل تجارت نیست فقط جهت کسب علم و تجربه است
دی
پس همیشه توی فرمایشاتت یه ردی از قلقلک های تجاری خودت هست خیلی وقت ها بنده اعتراضی نمیکنم !
و نهایت فرمایشات و توصیه های شما اینه که بارتونوبدین انبار ما توی شنزن ما میاریم اینجا ترخیص میکنیم
و الان هم دارین به بنده بیسوات میگین پته چیه ؟!
شما همونی نیستی ( اگر اشتباه نکنم ) که میفرمودی برای مجوز سازمان تنظیم جهت واردات تجهیزات شبکه و مودم کلی وقت لازمه
و سایر مسائل....
برادر محترم من به خاطر مسائل تجاری خودتون یا سایر مسائل نه کم لطفی بفرمائید نه کنایه بزنید
بذارید دو روز زندگی رو راحت زندگی بکنیم
یا علی