• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دوستان به نظرتون 5000 دلار دارم برم چین چی میتونم وارد کنم که زود فروش بره و سود داشته باشه برای واردات هم مشکلی نیست فقط کالایی که بیارم رو نمیدونم چی باشه که بهم سود بده
اگر برای تفریح میخوای بری چین و در کنارش مسافری بار بیاری میتونی هر چیزی دوست داری خرید کنی ولی توجه داشته باش قیمت های فروشگاه های اونجا چون بهش مالیات میخوره نزدیک قیمت ایران هست مگر اینکه قبل از رفتن با فروشنده و کارخانه هماهنگ کنی و تعداد بخری اینطوری قیمت مناسب میفته . بار مسافری هم حساب کتاب نداره یه موقع دیدی هیچی گمرکی نگرفتن یه موقع دیدی چند برابر باید گمرکی بدی یه موقع هم دیدی قبض انبار شد و باید بری با کارت ترخیص کنی
اگر میخوای با 5000 هزار دلار بری تجارت کنی مطمعن باش چند برابر سودت رو داری هزینه سفر میکنی و عملا سودی در کار نیست چون با این مبلغ عملا نمیشه خرید خوبی داشت و سود خوبی رو در نظر گرفت همچنین هزینه های سفر و اقامت در چین بالا هست هر چی رو میخوای حساب کنی ضربدر 3 کن مثلا اب معدنی اینجا میخری 500 تومن اونجا میشه 1500 تومن هزینه تاکسی و حمل نقل هم بسیار بالا هست هتل هم از شبی 30 دلار 2 ستاره شروع میشه به بالا .
در کل من پیشنهاد نمیکنم خرید حضوری داشته باشید ما از اینجا کانیتری سفارش میدیم یکبار هم فروشنده رو ندیدیم فقط و فقط اعتماد عامل اصلی موفقیت در تجارت هست

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون داداش کارت ترخیص داریم و مشکلی برای وارد کردن نیست فقط اینکه با این پول میشه سود کرد
حالا اگه غیر مستقیم بخوایم خرید کنیم چی بگیریم بهتره؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
من امروز رفتم پست بسته ی پستی خودم رو بگیرم
گفتن که بخش نامه اومده سفت وسخت که از این به بعد خرید از سایت های اینترنتی خارج از کشور در هر شرایطی گمرک میخوره و دیگه بدون عوارض قبول نمیکنن
حالا اون جنس یا 20 دلار باشه یا 50 دلار یا هر قیمت دیگه ایی ، مثلا این جنس من که یه لباس بود 17-18 دلار قیمت داشته ، طرف حساب کرد 120 تومن گمرکی داره !!
متصدی به من گفت دیگه از خارج خرید نکن که خیلی گرون در میاد برات ، البته من نمیدونم چقدر این موضوع صحت داره ، چون بسته ی من رو با کلی منت و حرف بدون گمرک دادن

تایید میشه امروز یه گوشی 60 دلاری اوردن یه برگه سبز زدن کنارش ارزش گوشی رو زدن 210 دلار خلاصه نزدیک 80 دلار گمرکی گرفتن . فکر میکنیم دیگه روش خرید اینترنتی از خارج مقرون بصرفه نیست . و به کسی از دوستان هم پیشنهاد نمیکنم از این روش برای خرید استفاده کنند .

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
ممنون داداش کارت ترخیص داریم و مشکلی برای وارد کردن نیست فقط اینکه با این پول میشه سود کرد
حالا اگه غیر مستقیم بخوایم خرید کنیم چی بگیریم بهتره؟

اینکه چی بگیرید و چطور بفروشید رو خودتون باید بدونید . مشکل داشتن کارت ترخیص یا همون کارت بازرگانی نیست مشکل مالیات 25 درصدی از سود و 8 درصدی از ارزش افزوده هست . همچنین روش ترخیص

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
تایید میشه امروز یه گوشی 60 دلاری اوردن یه برگه سبز زدن کنارش ارزش گوشی رو زدن 210 دلار خلاصه نزدیک 80 دلار گمرکی گرفتن . فکر میکنیم دیگه روش خرید اینترنتی از خارج مقرون بصرفه نیست . و به کسی از دوستان هم پیشنهاد نمیکنم از این روش برای خرید استفاده کنند .
اوه اوه
چه بد:(
داداش این ۸۰دلار گمرکی، دقیقا چقد به تومان ازتون گرفتن؟:(

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
اوه اوه
چه بد:(
داداش این ۸۰دلار گمرکی، دقیقا چقد به تومان ازتون گرفتن؟:(

مظورم 80 هزار تومان هست . یه حساب سر انگشتی کردم دیدم اگر گوشی رو از اینجا خریده بودم ارزونتر میفتاد . قبلا حول و حوش 20 تومن پست میگرفت ولی از این به بعد میخوان همینطوری گمرکی بگیرن . شانس بیاریم این دولت جیبمون رو نزنه . بالاخره کسری بودجه و پایین اومدن قیمت نفت باید از یه جایی تامین بشه اینم یک راهش هست .

Last edited:

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
جناب این که می گید بخشنامه امده!!! اون ها از کجا می فهمند ما از سایت خارجی خرید کردیم؟؟بعد یعنی قبلا برای یک لباس که 100 درصد گمرکی داره این گمرکی رو نمی گرفتن و الان می گیرند یا قیمت کالا را بالا میزنند که قیمت گمرکیش بیشتر بشه؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
قابل توجه دوستاني كه از tnt بد ميگن بسته ما توي 4 روز به دست گيرنده تو امريكا رسيد قيمت هم كه خيلي مناسب تر از جاهاي ديگه بود !
من بهتون تي ان تي رو براي پست خارجي پيشنهاد ميكنم
اگر بلد بودی یا بلدی چرا پرسیدی چرا می پرسی
چرا تبلیغ میکنی ؟
چه فایده ای داره برای شما ؟
این چه مدلشه دیگه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
من امروز رفتم پست بسته ی پستی خودم رو بگیرم
گفتن که بخش نامه اومده سفت وسخت که از این به بعد خرید از سایت های اینترنتی خارج از کشور در هر شرایطی گمرک میخوره و دیگه بدون عوارض قبول نمیکنن
حالا اون جنس یا 20 دلار باشه یا 50 دلار یا هر قیمت دیگه ایی ، مثلا این جنس من که یه لباس بود 17-18 دلار قیمت داشته ، طرف حساب کرد 120 تومن گمرکی داره !!
متصدی به من گفت دیگه از خارج خرید نکن که خیلی گرون در میاد برات ، البته من نمیدونم چقدر این موضوع صحت داره ، چون بسته ی من رو با کلی منت و حرف بدون گمرک دادن
خرید کرذی اومد گمرک خواستن گمرکی زیاد بگیرن اعتراض کن
اینقدر ها هم هرکی هر کی نیست

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
اگر بلد بودی یا بلدی چرا پرسیدی چرا می پرسی
چرا تبلیغ میکنی ؟
چه فایده ای داره برای شما ؟
این چه مدلشه دیگه
نه خير بلد نبودم خودم با زنگ زدن به نمايندگي هاشون فهميدم !
نميدونستم كه توي گمرك اين قدر ميگيرن ولي براي پست كه بفرستي خيلي خوبه!
والا تي ان تي مال بابام نيست كه طرفداريش رو بكنم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان به نظرتون 5000 دلار دارم برم چین چی میتونم وارد کنم که زود فروش بره و سود داشته باشه برای واردات هم مشکلی نیست فقط کالایی که بیارم رو نمیدونم چی باشه که بهم سود بده
7 تومن هزینه کنی بری چین و برگردی که مثلا 15 میلیون کالا بیاری که سود هم بکنی
نکن این گارو برادر
خرده ریز اینترنتی بخر بیار
5000 دلار کالا که هزینه های سفرت رو هم پوشش بده نداریم
مگه اینکه برای دوست و اقوام گوشی بیاری بکنی تو پاچشون !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
نه خير بلد نبودم خودم با زنگ زدن به نمايندگي هاشون فهميدم !
نميدونستم كه توي گمرك اين قدر ميگيرن ولي براي پست كه بفرستي خيلي خوبه!
والا تي ان تي مال بابام نيست كه طرفداريش رو بكنم

ماشالله
ما 15 سال به اینها داریم زنگ میزنیم هنوز نفهمیدیم
جمله دومتونو هم نگرفتیم
شاید مال دایتونه دی
ما که زنگ میزنیم به اینها التماس میکنن میگن بار بده میگن کار ایجاد میکنی و...
عزیزم مطمئنی که مثلا دی اچ ال 4-5 روزه نمیبره تا آمریکا
البته همشون یه پ... هستن
یه جمله سازنده بگو
یه چزی بگو که مشکلات رو حل کنه
آی من مثلا با تی ان تی حال کردم نه فایده ای به حال شما داره نه بقهی خلق الله

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ماشالله
ما 15 سال به اینها داریم زنگ میزنیم هنوز نفهمیدیم
جمله دومتونو هم نگرفتیم
شاید مال دایتونه دی
ما که زنگ میزنیم به اینها التماس میکنن میگن بار بده میگن کار ایجاد میکنی و...
عزیزم مطمئنی که مثلا دی اچ ال 4-5 روزه نمیبره تا آمریکا
البته همشون یه پ... هستن
یه جمله سازنده بگو
یه چزی بگو که مشکلات رو حل کنه
آی من مثلا با تی ان تی حال کردم نه فایده ای به حال شما داره نه بقهی خلق الله
بحث من سر قيمتشه چون اون ٢٥٠ بود اين ١٣٩ تومن !!
دوتاشونم شرايطشون مثل هم بود شما جاي من كدومو انتخاب ميكرديد؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
خرید کرذی اومد گمرک خواستن گمرکی زیاد بگیرن اعتراض کن
اینقدر ها هم هرکی هر کی نیست
بسته ها تو گمرک باز میشن تو قسمت پته و کارشناس بازدید میکنه و ارزش و بر اساس قیمت سیستمشون میزنن . یه برگه سبز با هولوگرام و درج گمرکی و ارزش ضمیمه بسته میکنن و میدن پست بیاره. مطمعنا کسی به خاطر ۵۰ یا ۸۰ تومن پا نمیشه تا فرودگاه بره و به گمرک شکایت کنه بعدش به نظرتون اونها برسی میکنن و حتما هم ارزش رو کم میکنن به نظرتون . اگه نظر منو بخواهید که سالها گمرک رفتم و اومدم 1 ریال هم کم نمیکنن چون ارزش رو بر اساس قیمت هایی که تو سیستمشون دارن میزنن مثلا گوشی لنوو رو زدن 210 دلار بعد زده 50 دلار معافیت گمرکی بعد 160 دلار رو حساب میکنه میشه 62 تومن 20 تومن هم پست میگیره ه حالا اون کارشناس به مدل گوشی توجهی نداره اگه گرونترین گوشی لنوو هم باشه همون 210 دلار ارزش رو میزنه . ولی همچنان اون 50 دلار معافیت رو حفظ کردن و تو برگه سبز پته درج میشه . وقت کنم یه اسکن میگیرم و قرار میدم تو فروم .
این مسله برای همه بسته های ورودی صدق میکنه کاری ندارن از فروشگاه خریدید یا باباتون از امریکا سوغاتی فرستاده

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
بسته ها تو گمرک باز میشن تو قسمت پته و کارشناس بازدید میکنه و ارزش و بر اساس قیمت سیستمشون میزنن . یه برگه سبز با هولوگرام و درج گمرکی و ارزش ضمیمه بسته میکنن و میدن پست بیاره. مطمعنا کسی به خاطر ۵۰ یا ۸۰ تومن پا نمیشه تا فرودگاه بره و به گمرک شکایت کنه بعدش به نظرتون اونها برسی میکنن و حتما هم ارزش رو کم میکنن به نظرتون . اگه نظر منو بخواهید که سالها گمرک رفتم و اومدم 1 ریال هم کم نمیکنن چون ارزش رو بر اساس قیمت هایی که تو سیستمشون دارن میزنن مثلا گوشی لنوو رو زدن 210 دلار بعد زده 50 دلار معافیت گمرکی بعد 160 دلار رو حساب میکنه میشه 62 تومن 20 تومن هم پست میگیره ه حالا اون کارشناس به مدل گوشی توجهی نداره اگه گرونترین گوشی لنوو هم باشه همون 210 دلار ارزش رو میزنه . ولی همچنان اون 50 دلار معافیت رو حفظ کردن و تو برگه سبز پته درج میشه . وقت کنم یه اسکن میگیرم و قرار میدم تو فروم .
این مسله برای همه بسته های ورودی صدق میکنه کاری ندارن از فروشگاه خریدید یا باباتون از امریکا سوغاتی فرستاده
بسته ها تو گمرک باز میشن تو قسمت پته و کارشناس بازدید میکنه و ارزش و بر اساس قیمت سیستمشون میزنن . یه برگه سبز با هولوگرام و درج گمرکی و ارزش ضمیمه بسته میکنن و میدن پست بیاره
هانتری بابا از کجا به این نتیجه رسیدی که من اینو نمیدونم ؟!
...
از اون پست ها زدی
شما سال هاست که داری میری ولی هنوز وقتی بار برات میاد میدی خود پست یا مثلا تی ان تی برات ترخیص کنه
آقایی که شما باشی من نوعی اصلا نمیدونم گمرک کجاست کلا تعطیل تعطیلم !
شما وقتی بار برات میاد قبل از اینکه برسه به قسمت گمرک تماس میگیری مثلا با تی ان تی مثلا میگی بار منو ترخیص نکن
یا اگر میخواهی ترخیص کنی با این شرایط ترخیص کن که مثلا این نمونه کالاست مجوز نمیخواد این ارزشش اینقدره و.... اگر غیر این میخوای ترخیص کنی خودم ترخیص میکنم
بارت رسید به گمرک
بار پستی نمیمونه توی گمرک فرودگاه میاد قسمت پست خارجی توی تهران میره چهاراه لشگر نه فرودگاه
پامیشی میری اسناد خریدت رو اونجا ارائه میدی با ارزیاب گمرک صحبت میکنی بارها و بارها بنده شخصا این کار رو کردم و معمولا مطابق نرخ واقعی ارزشگذاری میشه
بار تی انی تی و... میره فرودگاه که کسی که مثلا 50 تومن هزینه ترخیص براش زیاده کلا بهتره که وقت خودشو تلف نکنه و...
حوصلم نگرفت بفیشو بگم
البته من در حد شما نیستم شما سطحت بالاس ما پایینیم
پای بابای ما روهم وسط نکش !
شما بارها توی همین تاپیک مسائلی که گفتی من گفتم در تایید و تکمیل فرمایشات جناب هانتر ! من با کنایه و با کم لطفی با شما صحبت نکردم
دوم اینکه شما استاد مایی ولی من فکر کنم یه ده سالی زودتر از شما وارد این کارهای بازرگانی مزخرف شدم !
پس تجربیاتی که مثلا الان شما داری مشابهش رو من چند سال پیش داشتم و ممکنه راهکارهایی داشته باشم که شما هنوز بهش نرسیدین
یا شاید راههای رو رفته باشم که شما نرفته باشین
سوم چون شما توی همین تاپیک بدنبال کار تجاری خودتون هستین و این تاپیک ظاهرا محل تجارت نیست فقط جهت کسب علم و تجربه است
دی
پس همیشه توی فرمایشاتت یه ردی از قلقلک های تجاری خودت هست خیلی وقت ها بنده اعتراضی نمیکنم !
و نهایت فرمایشات و توصیه های شما اینه که بارتونوبدین انبار ما توی شنزن ما میاریم اینجا ترخیص میکنیم
و الان هم دارین به بنده بیسوات میگین پته چیه ؟!
شما همونی نیستی ( اگر اشتباه نکنم ) که میفرمودی برای مجوز سازمان تنظیم جهت واردات تجهیزات شبکه و مودم کلی وقت لازمه
و سایر مسائل....
برادر محترم من به خاطر مسائل تجاری خودتون یا سایر مسائل نه کم لطفی بفرمائید نه کنایه بزنید
بذارید دو روز زندگی رو راحت زندگی بکنیم
یا علی

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اینطور که من از حرفهای مامور پست فهمیدم اینها بیشتر مخالف خرید اینترنتی مردم هستن ... اون مسئول پست های خارجه عصبانی بود که چرا مردم جدیدا یاد گرفتن از سایت های خارجی خرید میکنن ، خواستم بگم به تو چه مگه از شکم زن و بچه ات میزنن که تو عصبانی هستی !!، ازش پرسیدم پس چطوری یه جنس از خارج بیارن ، گفت هدیه یا سوغاتی باشه ما می فهمیم گمرک نمی خوره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

من جای شما نیستم
مشکل ما با نمایندگی ایران تی ان تیه
چون هم هزینه های اون بالای سی درصد سایره کشورهاس هم پاسخگویی درستی ندارن
مثلا اگر یه بسته رابدین نمایندگی چین تی ان تی بیاره تا تهران 100 تومن بشه
همون بسته را با هماهنگی دفتر ایران انجام بدین میشه بالای 130 تومن
دوم اگر مشکلی بخورین با این دفتر ایران این شرکت و کار به جای حساس برسه خیلی علاقمند به رعایت حقوق مشتری نیستن
ماها این شرکت رو چلنج کردیم
و...
و هیچ وقت نمیام توصیه کنیم این شرکت و یا سایر شرکت ها رو

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
اینطور که من از حرفهای مامور پست فهمیدم اینها بیشتر مخالف خرید اینترنتی مردم هستن ... اون مسئول پست های خارجه عصبانی بود که چرا مردم جدیدا یاد گرفتن از سایت های خارجی خرید میکنن ، خواستم بگم به تو چه مگه از شکم زن و بچه ات میزنن که تو عصبانی هستی !!، ازش پرسیدم پس چطوری یه جنس از خارج بیارن ، گفت هدیه یا سوغاتی باشه ما می فهمیم گمرک نمی خوره
ممکنه اینطوری باشه ولی پست هم از اون 20 تومن بدش نمیاد .اگه همین سیاست رو در پیش بگیرن متضرر اصلی پست هست . من فکر میکنم فشار از بالا به پست بوده که بسته ها رو درست ارزش گذاری کنند . و گمرکی بگیرن روی بسته های پستی. مطمعنا اونهایی که یاد گرفتن خرید اینترنتی کنن از همین فروم ها بودن و وقتی اطلاع رسانی بشه سفارشات خارجی بسیار کم میشه و پست از یک درامد بسیار بالا عقب میمونه .

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
ممکنه اینطوری باشه ولی پست هم از اون 20 تومن بدش نمیاد .اگه همین سیاست رو در پیش بگیرن متضرر اصلی پست هست . من فکر میکنم فشار از بالا به پست بوده که بسته ها رو درست ارزش گذاری کنند . و گمرکی بگیرن روی بسته های پستی. مطمعنا اونهایی که یاد گرفتن خرید اینترنتی کنن از همین فروم ها بودن و وقتی اطلاع رسانی بشه سفارشات خارجی بسیار کم میشه و پست از یک درامد بسیار بالا عقب میمونه .
نه برادر اینطور نیست پس بگذارید قضیه رو براتون کمی باز کنم
این کار می تونه 2 علت بزرگ داشته باشه
1.نفوذ سایت ها و فروشگاه های بزرگ به دلیل کم شدن فروششون که مثلا به جای خرید از اون ها طرف میاد از اون طرف کالا میخره
2.بله شاید پست ضرر کنه ولی کارمند پست هرگز ضرر نمی کنه چون قبلا 3 تا بسته در ماه می گرفت و سرش خلوت بود الان شده 30 تا مثلا !!!!پس کارمند کاری که می کنه گرفتن گمرکی زیاد برای نصرفیدن برای مشتری چون اون کارمند هم داره حقوق ثابت می گیره حالا چه 1 بسته چه 1000 بسته سود گمرکی هم که تو جیب کارمند که نمیره ;)

در اخر ما همش همین هستیم اینقدر شورشو تو یک کار در میاریم که هیچی دیگه نگم بهتره در کل اگر خرید ها از سایت ها زیاد بشه قطعا قضیه در دراز مدت تغییر خواهد کرد و جوری دیگری رقم خواهد خورد تجربه اینو اثبات کرده

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
نه برادر اینطور نیست پس بگذارید قضیه رو براتون کمی باز کنم
این کار می تونه 2 علت بزرگ داشته باشه
1.نفوذ سایت ها و فروشگاه های بزرگ به دلیل کم شدن فروششون که مثلا به جای خرید از اون ها طرف میاد از اون طرف کالا میخره
2.بله شاید پست ضرر کنه ولی کارمند پست هرگز ضرر نمی کنه چون قبلا 3 تا بسته در ماه می گرفت و سرش خلوت بود الان شده 30 تا مثلا !!!!پس کارمند کاری که می کنه گرفتن گمرکی زیاد برای نصرفیدن برای مشتری چون اون کارمند هم داره حقوق ثابت می گیره حالا چه 1 بسته چه 1000 بسته سود گمرکی هم که تو جیب کارمند که نمیره ;)

در اخر ما همش همین هستیم اینقدر شورشو تو یک کار در میاریم که هیچی دیگه نگم بهتره در کل اگر خرید ها از سایت ها زیاد بشه قطعا قضیه در دراز مدت تغییر خواهد کرد و جوری دیگری رقم خواهد خورد تجربه اینو اثبات کرده

در مورد اخر نظرم با شما متفاوت هست . این حق تمام ایرانی ها هست که بتونن از خارج مستقیم خرید کنن برای اینکه حق انتخاب بیشتری دارند و میتونن کالاهای جدید و با کیفیت رو با قیمت مناسب خرید کنن . اگه نگاهی به سایت هایی مثل علی اکسپرس بندازید میبینید 90 درصد مشتری هاشون از امریکا و روسیه هستند حتی سرویس های خاص پستی برای این دو کشور با مبلغ بسیار کم راه اندازی شده .
میدونید فرق خرید یه گوشی از یه سایت خارجی با ایرانی چیه
وقتی از خارجی میخری فروشنده گوشی رو ابدیت میکنه + چند تا محافظ ال سی دی روش میرازه + یدونه قاب ژله ای میزاره + بعضی ها مموری هم میزارن و شارژر اصلی رو هم عوض نمیکنن
و وقتی از یک فروشگاه یا سایت ایرانی میخری هیچ کدوم از این ایتم ها نیست تازه شانس بیاری شارژر رو با فیک عوض نکنن و بازم خوش شانس باشیم گوشی ریفر شده بهمون نندازن . قاب ژله ای .و محافظ ال سی دی رو به قیمت بالا میفروشن به مشتری

بالا