ممنون بابت پاسخ کاملتون
فق چند چیز برای من مبهم هست
1.مابه تفاوت ارزش افزوده خرید و فروش رو هم بایدپر داخت کنید . یعنی چی؟
2.اون ها از کجا می دونند من کالا را چند فروختم شاید خریدم 100 دلار فروختم 110 دلار اینطوری یک پولی هم اداره مالیات باید بهم بده که
3. من نمی خوام کارت بگیرم فعلا اصلا ولی اگر یک زمانی خواستم یک کارت بگیرم می تونم کالای خودم رو ترخیص کنم یا باید برم اموزش ببینم
ممنون
یک نفر ترخیص کار از چین (ترجیحا گوانگجو) نیازمندیم
پ.خ بده
هم کار ترخیص انجام بده و هم شیپینگ
1- شما در موقع واردات مثلا کالا رو میخرید درگمرک ازتون 8 درصد ارزش افزوده رو میگرن مثلا ارزش اون کالا 1000تومن البته ارزش ریالی بعد میفروشید 1500 تومن برای اون 500 تومن سودی که کردید باید 8 درصد ارزش افزوده بدید قانونا این 8 درصد رو از خریدار کالاتون بگیرید ولی اگه نگیرید باید خودتون تقدیم دارایی کنید . برای اطلاعات بیشتر تو اینترنت مطالعه بفرمایید
2- اونها بر اساس فاکتور های رسمی که شما ارایه میدید مالیات رو حساب میکنن اگر فاکتور ارایه نکنید علی الراس میشید . البته خود دارایی کتابچه ای داره که سود هر کالا رو مشخص کرده مثلا عمده فروشی لوازم کامپیوتری 14 درصد هست شما اگه بگید 1 ریال هم سود نکردید اون 14 درصد رو ازتون میگیرن که حداقل هست . فکر میکنم اگر میخواهید اطلاعات بیشتر بگیرید با موسسه های حسابداری مشورت کنید من اطلاعات کلی رو دادم خدممتون
3- صاحب کارت همون صاحب کالا هست و میتونه وکالت کاری بده یک ترخیص کار بارش رو ترخیص کنه اگر میخواهید ترخیص کار بشید نیازی به کارت ندارید ولی اگر میخواهید واردات و صادارت داشته باشید نیاز به کارت دارید . میتونید سایت گمرک رو مطالعه فرمایید و شرایط و مدارک مورد نیاز برای حق العمل کار رسمی گمرک رو مطالعه فرمایید .
موفق باشید
دقیقا همینطور هست ولی وقتی این کار رو میکنید عملا مالکیت بار برای شما نیست و صاحب کارت صاحب بار شماست و موارد زیادی از عدم تحویل بار به صاحب اصلی بار مشاهده شده و من شخصا این روش رو به کسی توصیه نمیکنم . مگر اینکه شما بار رو به اسم خودتون بیارید و صلح بزنید بنام صاحب کارت این کار خودش هزینه هایی رو در پی داره .سلام
بخشید
چند تا تاپیک رو خوندم یه سوال برام پیش اومده یعنی کسایی که از کارت بازرگانی افراد دیگه استفاده می کنند به یک نحوی مالیات رو هم نمی دهند (اون طرف ترخیص کار از شناسنامه فردی 1-2 سال استفاده می کنه و بعد از شناسنامه یکی دیگه )درسته؟
اگر واردات نداشته باشید مالیاتی نداره ولی بهتره سر سال اظهار نامه رو بدید که فعالیتی با کارت نداشتید ولی اگر واردات ندارید پس داشتن کارت لزومی نداره .برای صادرات باید از اتاق بازرگانی سوال کنید ولی فکر نمیکنم زیر 30 گرم نیازی به کارت باشه با پست بفرستید بره . اگر وزنش بیشتر شد میتونید با فریت بفرستید بیشتر تر شد باید روال صاداراتی رو طی کنید .- آیا اگر هیچ وارداتی با کارت بازرگانی نکرده باشیم باز هم باید مالیات داده شود؟ به چه مقدار؟
- آیا صادر کردن زعفران به صورت بسته بندی شده در حجم کم (زیر ۳۰ گرم) امکانپذیر هست؟ نیاز به کارت بازرگانی وجود داره؟
- از کجا میتونم تعرفه به روز شده پست بسته های خارجه اداره پست رو ببینم؟
ممنون از توجه تون
دوستان يك سوال داشتم ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
من خيلي از دوستان رو ديدم لوازم خودرو از دبي مييارن مثل موتور استوك و لوازم بدنه و رينگ و...
به نظرتون ميشه اين ها رو قانوني وارد كرد
يا اونجا قطعات رو بخريم بديم پستdhl يا مسافري بياريم يا كلا با لنج بيارن گمرك بعد ترخيص كنيم؟
ةممنون ميشم دوستاني كه از نحوه اينكار اطلاع دارن منو راهنمايي كنن
Sent from my iPad using Tapatalk
فکر نمیکنم بتونید از گمرک رد کنید.دوستانی که در زمینه گرفتن کارت بازرگانی اطلاعاتی دارن لطفا پ.خ بدن ممنون میشم
بعد اینکه من میخواستم 100 عدد دستگاه تاتو وارد کنم
قبلا 5 تا آوردم و با 50 تومن گمرکی ترخیص کردن اونم به زور
امکانش هست بشه با کارت بازرگانی وارد کرد ؟
دوستان اگه باربر مورد اعتماد تو دبی هم دارن پ.خ بدن ممنون میشم
سلام دوستان
اگر همراه بار مسافر تجهیزات الکترونیکی مثله دوربین , گوشی و وسایل تجهیزات فیلمبرداری باشه , واسه ورودش به ایران مشکلی پیش میاد ؟ تجهیزات شخصی خودشه که از امریکا خریداری کرده, درسش تموم شده میخواد برگرده,
با جعبه بیاره یا بدون جعبه ؟
یا محدودیتی وجود داره ؟
گمرکی میگیرن ؟
در ضمن تمام تجهیزاتش تو ایران وجود دارن و توسط خیلی ها استفاده میشه ,
مرسی
ل شاید خوب باشه ولی همون کا
دوست عزیز گیرنده یه عکس برام انداخته یه خط هم روش نیوفتاده !!
نمیدونم شما چرا این قدر از tnt بد میگید من بدی ندیدم
زنگ زدم dhl گفتن برای زیر نیم کیلو 250 تومن 5 روزه میرسه
من با tnt پست کردم 139 تومن گرفتن که 4 روزه هم رسید !
من به دالاس فرستاده بودم این طوری رفت
تهران - دبی - فرودگاه jfk نیویورک و بعد هم دالاس ! همه این ها زیر 100 ساعت طول کشید
قابل توجه دوستاني كه از tnt بد ميگن بسته ما توي 4 روز به دست گيرنده تو امريكا رسيد قيمت هم كه خيلي مناسب تر از جاهاي ديگه بود !
من بهتون تي ان تي رو براي پست خارجي پيشنهاد ميكنم