• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

invisible158

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت تمامی دوستان
این معافیت 50 دلاری فقط برای یکبار در ساله یا هر تعداد بسته تا 50 دلار گمرک نمیخوره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام خدمت تمامی دوستان
این معافیت 50 دلاری فقط برای یکبار در ساله یا هر تعداد بسته تا 50 دلار گمرک نمیخوره؟
چند صد بار این سوال پرسیده شده !
زحمت بکشین پست های قبلی رو بخونین
جواب خلاصه فقط یک بار در سال
یا علی

abas.az

Registered User
لایک‌ها
83
ثبت سفارش نمیشه کرد
گمرک اجازه ترخیص نمیده
الان اطلاع ندارم مجوز ورود از بهداشت میشه گرفت یا نه
سلام داداش شرمنده من باز مزاحم شدم داداش بی زحمت اگه امکانش هست یه نگاه به این لینکا بنداز اینجوری اگه کیت کامل نباشه هم به نظرت گمرک باز گیر میده؟؟؟؟؟ دمت گرم داداش خیلی اقایی ...
http://www.aliexpress.com/item/Purp...un-Tattoos-Supply-High-Quality/817340602.html
http://www.aliexpress.com/item/Blac...oo-Power-Supply-AU-Plug-3-Pins/795876440.html

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام داداش شرمنده من باز مزاحم شدم داداش بی زحمت اگه امکانش هست یه نگاه به این لینکا بنداز اینجوری اگه کیت کامل نباشه هم به نظرت گمرک باز گیر میده؟؟؟؟؟ دمت گرم داداش خیلی اقایی ...
http://www.aliexpress.com/item/Purp...un-Tattoos-Supply-High-Quality/817340602.html
http://www.aliexpress.com/item/Blac...oo-Power-Supply-AU-Plug-3-Pins/795876440.html
منبع تغذیه ( پاور سوپلای ) مستقیما مربوط به داستان شما نیست مشکلی نداره
اون قسمت پمپ و سوزن مربوطه و کارشناس های گمرک به احتمال زیاد اجازه ترخیص نمیدن !

invisible158

Registered User
لایک‌ها
13
یا علی
ممنون دوست عزیز
ولی در مرسولات ارسالی از خارج کشور که کد ملی نمیزنن
از کجا میخوان بفهمن که یه نفر قبلا از این معافیت استفاده کرده یا نه؟!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
این افتک مولتی یوزر فقط میگرده ببینه کجا ملت از من تشکر میکنن اون هم از اونها تشکر میکنه
من هم از افتک مولتی یوزر با سه آی دی شناخته شده و تعداد 5 آی دی ناشناخته تشکر میکنم
شما اخبار تلویزون رو نگاه کن میگه میسوری
میزوری با لهجه غلیظ رد نکیه
شما که میخوای رد نکی صحبت کنی خوب همه چی رو با تلفظ دهاتی ایالاتی بنویس
نه مثل امثال منه بیسوات
من همین یک آیدی رو دارم. اون هم باهاش هر 2 هفته یبار میام :D. به این تاپیک هم معمولا سر نمیزنم. اطلاعات ترخیص کاری در حدی که لازم داشته باشم دارم و ترخیص کار و حق العملکار مورد اعتماد هم دارم که در صورت لزوم ازشون استفاده کنم

تشکرم زیر پست اون بنده خدا از این بابت بود که مدتی بود میدیدم شما و چند نفر دیگه حوصله جواب دادن و تحمل جواب ندادن :D ندارید، الکی به کاربرا گیر میدید ... پست اون بنده خدا به نظر من نامربوط به این تاپیک نبود، اگر به نظر شما نامربوط بوده مجبور نیستی به تک تک پستها جواب بدی.شاید هم مجبوری :D. اگر اینجا دنبال مشتری هستی حسابش جداست ، اما اگر دنبال مشتری نیستی رفتارت توجیه نداره

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
یا علی
سلام من که پستهای قبلی رو نخوندم! اما من تقریبا هر دوهفته یه جنس میاد برام که همه زیر 50 دلاره! فقط 18تومن پول مفت برای زخمات پست رو یدم! درست زدما رخمات! دوتا بسته رو سیماشو پاره کرده بودن توی بسترو! هر بسته 18تومن کارکرد میگیرن فقط!
اما خودمم یه سوال دارم یه چی فرستادن برام تقلبی بود که اصلش 200 دلاره و این 70 دلار! از ما گمرک 200 دلاری رو گرفتن نامردا میشه پس گرفت ارزش داره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
من همین یک آیدی رو دارم. اون هم باهاش هر 2 هفته یبار میام :D. به این تاپیک هم معمولا سر نمیزنم. اطلاعات ترخیص کاری در حدی که لازم داشته باشم دارم و ترخیص کار و حق العملکار مورد اعتماد هم دارم که در صورت لزوم ازشون استفاده کنم

تشکرم زیر پست اون بنده خدا از این بابت بود که مدتی بود میدیدم شما و چند نفر دیگه حوصله جواب دادن و تحمل جواب ندادن :D ندارید، الکی به کاربرا گیر میدید ... پست اون بنده خدا به نظر من نامربوط به این تاپیک نبود، اگر به نظر شما نامربوط بوده مجبور نیستی به تک تک پستها جواب بدی.شاید هم مجبوری :D. اگر اینجا دنبال مشتری هستی حسابش جداست ، اما اگر دنبال مشتری نیستی رفتارت توجیه نداره
کارهای خوبی انجام میدی ادامه بده
من ترخیص کار نیستم !
اصلا کاری که ازش کسب درامد میکنم ارتباطی با ترخیصکاری نداره

و واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم میاید و به افرادی که کم لطفی میکنن در حق من مثبت میدین و ازشون تشکر میکنین

به هر روشی هم که صلاح بدونم جواب خلق الله رو میدم

سوالات بی ربط و یا نامربوط و یا تخیلی زیادی هست که منتظر یه شخصیت فرهیخته مثل شماست
هم اکنون نیازمند یاری شما هستن

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
ممنون دوست عزیز
ولی در مرسولات ارسالی از خارج کشور که کد ملی نمیزنن
از کجا میخوان بفهمن که یه نفر قبلا از این معافیت استفاده کرده یا نه؟!

اگر مامور گمرک مستقر در اداره پست چند بار شما رو ببینه و یا اسمت رو بسته ها باشه خب ممکنه تو ذهنشون بمونه. اما در حالت عادی مثلا اگر سالی 4 تا بسته داشته باشی کسی یادش نیست و شما هم شامل همون معافیت میشی. البته سیستم درست و حسابی نداره. یهو دیدی به همه بسته هات گمرکی تعلق گرفت و تا قرون آخرش هم گرفتن.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اگر مامور گمرک مستقر در اداره پست چند بار شما رو ببینه و یا اسمت رو بسته ها باشه خب ممکنه تو ذهنشون بمونه. اما در حالت عادی مثلا اگر سالی 4 تا بسته داشته باشی کسی یادش نیست و شما هم شامل همون معافیت میشی. البته سیستم درست و حسابی نداره. یهو دیدی به همه بسته هات گمرکی تعلق گرفت و تا قرون آخرش هم گرفتن.
در تکمیل فرمایش خضرتعالی...
بنده اصلا نمیخواستم جواب کسی که سوال رو پرسیده بدم ولی چون شما جواب دادین گفتم فرمایش شما رو تصحیح وتکمیل کنم
اصولا مامور گمرک مستقر در اداره پست کاری به اسم اشخاص برای بسته های کوچک که به آدرس منزل میره نداره
و نکته دوم اینکه معافیت 50 دلار یا 80 دلارگمرکی بیشتر برای بار مسافری یا همون باری که همراه مسافر میاد لحاظ میشه که به نام مسافر همراه با شماره پاس ایشون ثبت میشه
نکته سوم معمولا قوانین کلی واردات بار تجاری در اداره پست به صورت سلیقه ای اعمال میشه و هیچ قاعده صد درصد مشخصی نداره
نکته چهارم در مورد واردات بار از طریق پست طبق آخرین اطلاعی که دارم پنج شنبه هفته پیش باری دریافت کردم اینه که الان سلیقه اداره پست بر این اساسه که اصلا معافیت رو رعایت نمیکنه و برا اساس قیمت واقعی کالا گمرکی به اضافه مالیات ارزش افزوده را میگیره
پس ایشون یعنی مطرح کننده سوال سوالی پرسیدن که اتصلا جوابش معلوم نیست
دوم از لحاظ تجربی برای بار پستی بیشتر بر اساس آدرس در نظر میگیرن و نه اسم و شماره ملی و....
آدرس هم بر اساس کد پستیه
پس به طراح سوال پیشنهاد میکنم لنگ سی چهل تومن کمتر یا بیشتر گمرکی نباشن و اگر کاری میکنن که با دادن مثلا 50 تومن گمرکی کالا براشون نمیصرفه پس اصلا به فکر واردات کالا به این صورت نباشن
....

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
در تکمیل فرمایش خضرتعالی...
بنده اصلا نمیخواستم جواب کسی که سوال رو پرسیده بدم ولی چون شما جواب دادین گفتم فرمایش شما رو تصحیح وتکمیل کنم
اصولا مامور گمرک مستقر در اداره پست کاری به اسم اشخاص برای بسته های کوچک که به آدرس منزل میره نداره
و نکته دوم اینکه معافیت 50 دلار یا 80 دلارگمرکی بیشتر برای بار مسافری یا همون باری که همراه مسافر میاد لحاظ میشه که به نام مسافر همراه با شماره پاس ایشون ثبت میشه
نکته سوم معمولا قوانین کلی واردات بار تجاری در اداره پست به صورت سلیقه ای اعمال میشه و هیچ قاعده صد درصد مشخصی نداره
نکته چهارم در مورد واردات بار از طریق پست طبق آخرین اطلاعی که دارم پنج شنبه هفته پیش باری دریافت کردم اینه که الان سلیقه اداره پست بر این اساسه که اصلا معافیت رو رعایت نمیکنه و برا اساس قیمت واقعی کالا گمرکی به اضافه مالیات ارزش افزوده را میگیره
پس ایشون یعنی مطرح کننده سوال سوالی پرسیدن که اتصلا جوابش معلوم نیست
دوم از لحاظ تجربی برای بار پستی بیشتر بر اساس آدرس در نظر میگیرن و نه اسم و شماره ملی و....
آدرس هم بر اساس کد پستیه
پس به طراح سوال پیشنهاد میکنم لنگ سی چهل تومن کمتر یا بیشتر گمرکی نباشن و اگر کاری میکنن که با دادن مثلا 50 تومن گمرکی کالا براشون نمیصرفه پس اصلا به فکر واردات کالا به این صورت نباشن
....

کلا 90 درصد سوالهایی که تو این تاپیک پرسیده میشه جواب مشخصی ندارن. مثلا میان میپرسن موبایل بخرم گمرکیش چقدره ؟ با چه پستی ؟ چه شهری ؟ چه مدل موبایلی ؟ ( برند یا غیر برند ). اینا همش مهم به اضافه اینکه به قول شما خیلی چیزها سلیقه ایه.

من با TNT در سال بارها به اسم خودم و با یک آدرس بسته داشتم که گمرکی نخورده. میارن دم در تحویل میدن.

اما بسته های پستی خارجی تو مشهد باید حضوری تحویل بگیری. تا حالا نشده برام معافیت لحاظ کنن ! در صورتی که از نظر ارزش مثل همون باریه که با TNT اومده.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام .
کسی میدونه پست سنگاپور خوبه یا چاینا ایر میل ؟؟
فوریه خواهشا جواب بدید

physics

Registered User
لایک‌ها
31
قبلا سنگاپور عالی بود ،من 20 روز از ارسال منتظر بسته بودم اما الان به یک ماه می کشه چون هم گرون کردن هم برای صرفه جویی سیستم جمع آوری شون رو تغییر دادند،چاینا ایر امیل رو بالای 25 روز حساب کن تا 35 روز

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
قبلا سنگاپور عالی بود ،من 20 روز از ارسال منتظر بسته بودم اما الان به یک ماه می کشه چون هم گرون کردن هم برای صرفه جویی سیستم جمع آوری شون رو تغییر دادند،چاینا ایر امیل رو بالای 25 روز حساب کن تا 35 روز
china air من 2 هفته ای هم بسته گرفتم تا 1 ماه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
....

میشه بفرمایید اگر من 18 قلم کالا قبلاً به ارزش کلی 100 دلار سفارش داده باشم از چین به یه آدرس و همش رسیده ولی جدا جدا و هر بارم 18000 تومن پست گرفته الان میخوام به همون آدرس سفارش بذارم ایندفعه تجاری محسوب میشه یا نه کار ندارن؟
منظورم اینه آدرس رو توی گمرک چک میکنند که در طول یکسال مثلاً چند بار جنس براش ارسال شده؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
پس شما میگید چاینا بهتره ؟

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
یه ماه پیش یدونه جنس 27 دلاری سفارش دادم بعد یک ماه اومد دم در خونه پست ازم 40 ت هزینه گرفت. کمتر از 100 گرم وزن داشت و رو بسته ارزش مرسوله رو 5 دلار زده بود
قبلا یه مورد هم بود من به اداره کل پست اعتراض کردم زنگ زدن گفتن بیا اداره پست . حضوری هم رفتم یه مشت چرت و پرت تحویل دادن گفتن برو
مامور گمرک صراحتا گفت از مرسوله هایی که تو مقصد بدست مردم میرسه هیچ هزینه گمرکی اخذ نمیشه!!! اما تیکه کاغذی که پست دست من و شما میده نوشته هزینه گمرک و ترخیص فلان قدر!!! نمیدونم به این میگن کلاهبرداری یا اینم یه روش جدید تجارته که ما بی خبریم
کالا از اونور دنیا رایگان میاد ایران . تا بخواد از تهران بیاد شهر ما (پیشتاز حساب کنی هزینش کمتر از 7 ت میشه) میان 40 ت میگیرن .
کلا از اداره کل پست تبریز و گمرکش زیاد توقع نداشته باشین انسانهای شریفی هستند.

بالا