invisible158
Registered User
سلام خدمت تمامی دوستان
این معافیت 50 دلاری فقط برای یکبار در ساله یا هر تعداد بسته تا 50 دلار گمرک نمیخوره؟
این معافیت 50 دلاری فقط برای یکبار در ساله یا هر تعداد بسته تا 50 دلار گمرک نمیخوره؟
چند صد بار این سوال پرسیده شده !سلام خدمت تمامی دوستان
سلام داداش شرمنده من باز مزاحم شدم داداش بی زحمت اگه امکانش هست یه نگاه به این لینکا بنداز اینجوری اگه کیت کامل نباشه هم به نظرت گمرک باز گیر میده؟؟؟؟؟ دمت گرم داداش خیلی اقایی ...ثبت سفارش نمیشه کرد
گمرک اجازه ترخیص نمیده
الان اطلاع ندارم مجوز ورود از بهداشت میشه گرفت یا نه
منبع تغذیه ( پاور سوپلای ) مستقیما مربوط به داستان شما نیست مشکلی ندارهسلام داداش شرمنده من باز مزاحم شدم داداش بی زحمت اگه امکانش هست یه نگاه به این لینکا بنداز اینجوری اگه کیت کامل نباشه هم به نظرت گمرک باز گیر میده؟؟؟؟؟ دمت گرم داداش خیلی اقایی ...
http://www.aliexpress.com/item/Purp...un-Tattoos-Supply-High-Quality/817340602.html
http://www.aliexpress.com/item/Blac...oo-Power-Supply-AU-Plug-3-Pins/795876440.html
ممنون دوست عزیزچند صد بار این سوال پرسیده شده !
زحمت بکشین پست های قبلی رو بخونین
جواب خلاصه فقط یک بار در سال
یا علی
من همین یک آیدی رو دارم. اون هم باهاش هر 2 هفته یبار میاماین افتک مولتی یوزر فقط میگرده ببینه کجا ملت از من تشکر میکنن اون هم از اونها تشکر میکنه
من هم از افتک مولتی یوزر با سه آی دی شناخته شده و تعداد 5 آی دی ناشناخته تشکر میکنم
شما اخبار تلویزون رو نگاه کن میگه میسوری
میزوری با لهجه غلیظ رد نکیه
شما که میخوای رد نکی صحبت کنی خوب همه چی رو با تلفظ دهاتی ایالاتی بنویس
نه مثل امثال منه بیسوات
سلام من که پستهای قبلی رو نخوندم! اما من تقریبا هر دوهفته یه جنس میاد برام که همه زیر 50 دلاره! فقط 18تومن پول مفت برای زخمات پست رو یدم! درست زدما رخمات! دوتا بسته رو سیماشو پاره کرده بودن توی بسترو! هر بسته 18تومن کارکرد میگیرن فقط!چند صد بار این سوال پرسیده شده !
زحمت بکشین پست های قبلی رو بخونین
جواب خلاصه فقط یک بار در سال
یا علی
کارهای خوبی انجام میدی ادامه بدهمن همین یک آیدی رو دارم. اون هم باهاش هر 2 هفته یبار میام. به این تاپیک هم معمولا سر نمیزنم. اطلاعات ترخیص کاری در حدی که لازم داشته باشم دارم و ترخیص کار و حق العملکار مورد اعتماد هم دارم که در صورت لزوم ازشون استفاده کنم
تشکرم زیر پست اون بنده خدا از این بابت بود که مدتی بود میدیدم شما و چند نفر دیگه حوصله جواب دادن و تحمل جواب ندادنندارید، الکی به کاربرا گیر میدید ... پست اون بنده خدا به نظر من نامربوط به این تاپیک نبود، اگر به نظر شما نامربوط بوده مجبور نیستی به تک تک پستها جواب بدی.شاید هم مجبوری
. اگر اینجا دنبال مشتری هستی حسابش جداست ، اما اگر دنبال مشتری نیستی رفتارت توجیه نداره
ممنون دوست عزیز
ولی در مرسولات ارسالی از خارج کشور که کد ملی نمیزنن
از کجا میخوان بفهمن که یه نفر قبلا از این معافیت استفاده کرده یا نه؟!
در تکمیل فرمایش خضرتعالی...اگر مامور گمرک مستقر در اداره پست چند بار شما رو ببینه و یا اسمت رو بسته ها باشه خب ممکنه تو ذهنشون بمونه. اما در حالت عادی مثلا اگر سالی 4 تا بسته داشته باشی کسی یادش نیست و شما هم شامل همون معافیت میشی. البته سیستم درست و حسابی نداره. یهو دیدی به همه بسته هات گمرکی تعلق گرفت و تا قرون آخرش هم گرفتن.
در تکمیل فرمایش خضرتعالی...
بنده اصلا نمیخواستم جواب کسی که سوال رو پرسیده بدم ولی چون شما جواب دادین گفتم فرمایش شما رو تصحیح وتکمیل کنم
اصولا مامور گمرک مستقر در اداره پست کاری به اسم اشخاص برای بسته های کوچک که به آدرس منزل میره نداره
و نکته دوم اینکه معافیت 50 دلار یا 80 دلارگمرکی بیشتر برای بار مسافری یا همون باری که همراه مسافر میاد لحاظ میشه که به نام مسافر همراه با شماره پاس ایشون ثبت میشه
نکته سوم معمولا قوانین کلی واردات بار تجاری در اداره پست به صورت سلیقه ای اعمال میشه و هیچ قاعده صد درصد مشخصی نداره
نکته چهارم در مورد واردات بار از طریق پست طبق آخرین اطلاعی که دارم پنج شنبه هفته پیش باری دریافت کردم اینه که الان سلیقه اداره پست بر این اساسه که اصلا معافیت رو رعایت نمیکنه و برا اساس قیمت واقعی کالا گمرکی به اضافه مالیات ارزش افزوده را میگیره
پس ایشون یعنی مطرح کننده سوال سوالی پرسیدن که اتصلا جوابش معلوم نیست
دوم از لحاظ تجربی برای بار پستی بیشتر بر اساس آدرس در نظر میگیرن و نه اسم و شماره ملی و....
آدرس هم بر اساس کد پستیه
پس به طراح سوال پیشنهاد میکنم لنگ سی چهل تومن کمتر یا بیشتر گمرکی نباشن و اگر کاری میکنن که با دادن مثلا 50 تومن گمرکی کالا براشون نمیصرفه پس اصلا به فکر واردات کالا به این صورت نباشن
....
به صورت کلی سنگاپورسلام .
کسی میدونه پست سنگاپور خوبه یا چاینا ایر میل ؟؟
فوریه خواهشا جواب بدید
فروشنده زده China (Mainland) (Guangdong)به صورت کلی سنگاپور
از چه شهری در چین بسته را میفرسته ؟
china air من 2 هفته ای هم بسته گرفتم تا 1 ماهقبلا سنگاپور عالی بود ،من 20 روز از ارسال منتظر بسته بودم اما الان به یک ماه می کشه چون هم گرون کردن هم برای صرفه جویی سیستم جمع آوری شون رو تغییر دادند،چاینا ایر امیل رو بالای 25 روز حساب کن تا 35 روز
دوم از لحاظ تجربی برای بار پستی بیشتر بر اساس آدرس در نظر میگیرن و نه اسم و شماره ملی و....
....
پس شما میگید چاینا بهتره ؟قبلا سنگاپور عالی بود ،من 20 روز از ارسال منتظر بسته بودم اما الان به یک ماه می کشه چون هم گرون کردن هم برای صرفه جویی سیستم جمع آوری شون رو تغییر دادند،چاینا ایر امیل رو بالای 25 روز حساب کن تا 35 روز