• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

9527

Registered User
لایک‌ها
104
بنده هم 3 تا بسته داشتم امروز خودم رفتم پست مرکزی و تحویل گرفتم.بخاید به امید پست بشینید باید حالا حالا منتظر بمونید...خودتون تحویل بگیرید...بنده شیراز هستم قبلا 4 تومن پول بسته میدادم ولی الان 19.400 بابت هر بسته میگیرن...هر 3 بسته هم خیلی راحت تحویل گرفتم مثله همیشه....این گمرک اهواز نمیدونم جریانش چیه که میگید اینقد گیر میده!!!!اگر چندین نفر باشید ثبت شکایت کنید و بیخیال نشید مطمعنن این دسته از افراد به خودشون اجازه نمیدن بایت هر بسته ای که واستون میاد بخان گیره بیخود بدم و اذیت کنن...

amir:gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سفارش منو ریفاند زدن فقط یه سوال داشتم من مبلغ سفارش و با وب مانی پرداخت کرده بودم الان یه ایمیل به من دادن با یه شماره transaction ID دوستانی که میدونن یه توضیح بدن این transaction ID مگه برای پی پال نیست من که با پی پال نریختم پولو 7.jpg

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان سفارش منو ریفاند زدن فقط یه سوال داشتم من مبلغ سفارش و با وب مانی پرداخت کرده بودم الان یه ایمیل به من دادن با یه شماره transaction ID دوستانی که میدونن یه توضیح بدن این transaction ID مگه برای پی پال نیست من که با پی پال نریختم پولو مشاهده پیوست 911578
transaction یعنی تراکنش. فرقی نمی کنه کجا، پی پال، وبمانی، بانک ملت یا قوامین و ...

samsung man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام وخسته نباشید.دوست عزیز من اگه بخوام یه مانیتور سامسونگ به وزن 4تا 4ونیم کیلو از کویت بیارن برام کمرکیش چقدر میشه؟ممنون از پاسخگوییتون.

milad2008

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان آز آمریکا با usps جنس به ایران بفرستند توی مرکز پست استان ارزیابی و گمرکی میخوره ؟ یا اداره گمرک استان؟
و سوال دیگه اینکه توی فرودگاه امام مرسوله بررسی نمیشه ؟ مثلا مرسوله تجاری شناخته بشه و همونجا توی فرودگاه ضبط بشه ؟ یا این کار فقط در گمرک استان تحویل گیرنده صورت میگیره ؟

Last edited:

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان آز آمریکا با usps جنس به ایران بفرستند توی مرکز پست استان ارزیابی و گمرکی میخوره ؟ یا اداره گمرک استان؟
و سوال دیگه اینکه توی فرودگاه امام مرسوله بررسی نمیشه ؟ مثلا مرسوله تجاری شناخته بشه و همونجا توی فرودگاه ضبط بشه ؟ یا این کار فقط در گمرک استان تحویل گیرنده صورت میگیره ؟
ارزیابی گمرکی فقط در اداره گمرک انجام می شود ولی پست انتقال بسته به گمرک و دریافت آن را انجام میدهد.
اگر بسته به صورت پستی ارسال شده باشه در گمرک پست ارزیابی میشه و اگر بسته به صورت بار هوایی ارسال شده باشه در گمرک فرودگاه بررسی میشه.

milad2008

Registered User
لایک‌ها
60
ارزیابی گمرکی فقط در اداره گمرک انجام می شود ولی پست انتقال بسته به گمرک و دریافت آن را انجام میدهد.
اگر بسته به صورت پستی ارسال شده باشه در گمرک پست ارزیابی میشه و اگر بسته به صورت بار هوایی ارسال شده باشه در گمرک فرودگاه بررسی میشه.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
یعنی اگر مرسوله ای بصورت پست هوایی از آمریکا ارسال شود:

1- در اداره پست مرکز استان تحویل گیرنده ، واحدی به نام گمرک و ارزیابی وجود دارد که بررسی می شود ؟
2- یا کلا اداره ای مستقل به نام "اداره گمرک" این کار رو انجام میده و بعد از ارزیابی به پست تحویل میده ؟

samsung man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام وخسته نباشید.دوست عزیز من اگه بخوام یه مانیتور سامسونگ به وزن 4تا 4ونیم کیلو از کویت بیارن برام کمرکیش چقدر میشه؟ممنون از پاسخگوییتون.
داداش،جواب ما چیشد؟

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
یعنی اگر مرسوله ای بصورت پست هوایی از آمریکا ارسال شود:

1- در اداره پست مرکز استان تحویل گیرنده ، واحدی به نام گمرک و ارزیابی وجود دارد که بررسی می شود ؟
2- یا کلا اداره ای مستقل به نام "اداره گمرک" این کار رو انجام میده و بعد از ارزیابی به پست تحویل میده ؟
خواهش، سلامت باشید.
1 و 2 - معمولا در محل اداره پست، یک بخش مستقل گمرک وجود داره که زیر نظر گمرک کل کشور هست و ارزیابی رو اون بخش انجام میده.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام،
جواب سوالتون بستگی به خیلی چیز ها داره.
معمولا کسی اگر تجربه همین جنس رو داشته باشه، میتونه جواب خوبی بده.

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
با سلام خدمت دوستان,اگر بخوام دو کیلو بسته شامل شیرینی و آجیل بفرستم دانمارک,اولا مجازه؟ و بعدش بهترین و مطمعن ترین روش رو لطفا بگید و حدود هزینش؟ با تشکر.

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
عزیز به صرفه نیست از همینجا تهیه کنی خیلی بهتره خصوصا اینکه وزن بالایی داره

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
کسی از دوستان اطلاعی از مشکلات جدید TNT با ارسال بسته به ایران دارند؟؟
شایعه شده بخاطر خرید سهام TNT توسط شرکت آمریکایی Fedex ، این شرکت بسته به مقصد ایران قبول نمی کند.

_*pariya*_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد دوستان، من يه بسته فردا از هنگ كنگ واسم داره پست ميشه به شيراز ، يعني توي خود پست هنگ كنگ نوشته كه فردا پست ميشه، مي خواستم بپرسم كسي مي دونه حدودا كي ميرسه؟

_*pariya*_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هم 3 تا بسته داشتم امروز خودم رفتم پست مرکزی و تحویل گرفتم.بخاید به امید پست بشینید باید حالا حالا منتظر بمونید...خودتون تحویل بگیرید...بنده شیراز هستم قبلا 4 تومن پول بسته میدادم ولی الان 19.400 بابت هر بسته میگیرن...هر 3 بسته هم خیلی راحت تحویل گرفتم مثله همیشه....این گمرک اهواز نمیدونم جریانش چیه که میگید اینقد گیر میده!!!!اگر چندین نفر باشید ثبت شکایت کنید و بیخیال نشید مطمعنن این دسته از افراد به خودشون اجازه نمیدن بایت هر بسته ای که واستون میاد بخان گیره بیخود بدم و اذیت کنن...
ببخشيد از كجا بايد بفهمم به كدوم يكي از پستاي شيراز فرستاده ميشه بستم؟ چون دفعه ي قبل از منم ٤ تومن گرفتن اما اينجور كه شما ميگين اينبار ٢٠ تومن ميگيرن ، خودم برم بهتره

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام خسته نباشيد دوستان، من يه بسته فردا از هنگ كنگ واسم داره پست ميشه به شيراز ، يعني توي خود پست هنگ كنگ نوشته كه فردا پست ميشه، مي خواستم بپرسم كسي مي دونه حدودا كي ميرسه؟

بستگی داره با چه پستی میفرستن. اگه با سرویس Registered Airmail Hong Kong Post باشه، معمولاً یک ماه طول می کشه.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
ببخشيد از كجا بايد بفهمم به كدوم يكي از پستاي شيراز فرستاده ميشه بستم؟ چون دفعه ي قبل از منم ٤ تومن گرفتن اما اينجور كه شما ميگين اينبار ٢٠ تومن ميگيرن ، خودم برم بهتره
میره اداره پست مرکزی و اونجا ارزیابی گمرکی می شه و ارسال میشه به دفتر پست منطقه تون. شما حتی حضوری هم برید تحویل بگیرید، اون 20 تومنو ازتون میخوان.

mak3798

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خدمت همه
دوستان یه بار می خوام بخرم از چین که تعدادی pcb برد الکترونیکی هست به ارز 1200 دلار و زیر 20 کیلوگرم
با dhl قرار فرستاده بشه
سوالم اینه که گمرکی هم می خوره؟ باید ترخیص بشه؟ اگه گمرکی میخوره تقریبا چقدر میشه هزینه اون؟
و برای ترخیص دوستانی که میتونند کمکم کنند پ.خ. بدند لطفا
ممنون

mak3798

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خدمت همه
دوستان یه بار می خوام بخرم از چین که تعدادی pcb برد الکترونیکی هست به ارز 1200 دلار و زیر 20 کیلوگرم
با dhl قرار فرستاده بشه
سوالم اینه که گمرکی هم می خوره؟ باید ترخیص بشه؟ اگه گمرکی میخوره تقریبا چقدر میشه هزینه اون؟
ممنون

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت همه
با dhl قرار فرستاده بشه
ممنون
سلام به شما،
گمرکی که حتما میخوره.
تعداد برد ها چند تا هست؟
نیاز به ترخیص رسمی بستگی به این داره که کالا تجاری محسوب بشه یا نه؟

بالا