• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
سلام دويت عزيز
حرف شما صحيح هست. اما پپتيد هاي جديد تا ٦ ماه در دماي اتاق سالم ميمونن
اما از زماني كه با اب مقطر مخلوط شوند حتما بايد بين ٢ تا ٨ درجه قرار بگيرند
امکانش هست آدرس سایت رو بدین ؟
واقعا متعجبم چطور این بسته رو راحت گذاشتن ترخیص بشه
دیروز یک بسته از چین برام رسید حاوی فقط یک لباس
روش نوشته بود : این بسته توسط گمرک جهوری اسلامی ایران مفتوح و مجددا مسدود گردید

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
جهت اطلاع
دوستان امروز تازه تاپيك خوبتون رو ديدم
گفتم ما هم تجربه اين چند روزمون روبگيم
١٧ روز پيش از طريق يكي از سايت ها موجود مقداري دارو هاي بدن سازي خريدم ( ١٥ ويال پپتيد ) ٤ ويال استروييد ١٠ ميل و يك بسته ١٠٠ تايي قرص. مبلغ شد حدود ٣٠٠ دلار كه با وسترن يونيون حواله زدم
ريسك كردم كه احتمال ٩٠ در صد گمرك گير ميكنه
اونا داخل پاكت نامه گذاشتن ٢٧٠ گرم شد
امروز بسته به راحتي بعد از ١٧ روز رسيد دستم. از لاتويا اول اومد تركيه و بعد لشگر. يك روز هم بيشتر تو گمرك نبود
گفتم به عنوان تجربه به دوستان اطلاع بدم
اينم تركينگ
https://en.top-steroids-online.com
http://peptide-store.eu/
اين دو سايت كاملا معتبر هستن
حتما بگيد توي پاكت نامه گذاشته بشه
واقعا واسه يه تيشرت به چه دليل؟
واسه من يك روز فقط توي گمرك بود و اصلا باز نشده
البته باز هم كاملا ريسك هست
به عقيده من كاملا نظر شخصي هست

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
امکانش هست آدرس سایت رو بدین ؟
واقعا متعجبم چطور این بسته رو راحت گذاشتن ترخیص بشه
دیروز یک بسته از چین برام رسید حاوی فقط یک لباس
روش نوشته بود : این بسته توسط گمرک جهوری اسلامی ایران مفتوح و مجددا مسدود گردید

https://en.top-steroids-online.com
http://peptide-store.eu/
اين دو سايت كاملا معتبر هستن
حتما بگيد توي پاكت نامه گذاشته بشه
واقعا واسه يه تيشرت به چه دليل؟
واسه من يك روز فقط توي گمرك بود و اصلا باز نشده
البته باز هم كاملا ريسك هست
به عقيده من كاملا نظر شخصي هست

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
دوستان من میخوام از علی اکسپرس خرید کنم ولی شنیده بودم که ایران را تحریم کرده ولی توی سایتش نگاه کردم کشور ایران هم هست. خواستم بدونم آیا ایران را از تحریم در آورده؟
مورد بعدی اینکه کالاهایی که فیری شیپینگ زده که مشکلی نداره و به دستم میرسه؟
ممنون

9527

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
دوستان من میخوام از علی اکسپرس خرید کنم ولی شنیده بودم که ایران را تحریم کرده ولی توی سایتش نگاه کردم کشور ایران هم هست. خواستم بدونم آیا ایران را از تحریم در آورده؟
مورد بعدی اینکه کالاهایی که فیری شیپینگ زده که مشکلی نداره و به دستم میرسه؟
ممنون
سلام...
کشور ایران وجود داره اما امکان پرداخت ممکن نیست

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
حرفتون خیلی مبتدیانه بود
اگه از ایران امکان نداره از وی پی ان استفاده کنین,
تمامی بسته ها قابل رهگیری هست , اگه هم نشدبه فرستنده بگین رهگیری کنه, توهینتون به دوستمون قشنگ نبود

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

وقتی از چیزی اطلاع نداری ابراز وجود نکن.

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
والا من تا الان بیشتر از 150بار از سرویس های مختلف استفاده کردم, شما خیلی ادعاتون میشه, فکر میکنم اولین بارتونه

بله شما درست میگی. تو هم وجود داری.

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
میتونین از صرافی ها برای پرداخت استفاده کنین, کار ساده ایه,
لینک پرداخت رو میدین به صرافی هایی که این کارو انجام میدن, بعد میتونین پرداخت کنین

دوست عزیز بخشی از نوشتتون را متوجه نشدم ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. منظورتون اینه که من میتونم آدرس خودم رو که توی ایران هست بدم و از علی اکسپرس خرید کنم و فقط مشکل در پرداخته که اونم صرافی ها میتونند حلش کنند؟
از وب مانی نمیتونم برا پرداخت استفاده کنم؟ سفارش من خیلی کم ارزشه و برا نمونه میخوام.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان یه سوالی داشتم
ما توی کار لوازم یدکی هستیم
میشه بعضی از لوازم یدکی رو بصورت عمده یا خرده خرید کرد و با پست یا تی ان تی بگیم بفرستن تهران برای مشتری؟
کسی در این مورد تجربه ای داره؟
هزینه ارسال و گمرکی روی خرید عددی چقدر هست

behr00znew1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز بخشی از نوشتتون را متوجه نشدم ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. منظورتون اینه که من میتونم آدرس خودم رو که توی ایران هست بدم و از علی اکسپرس خرید کنم و فقط مشکل در پرداخته که اونم صرافی ها میتونند حلش کنند؟
از وب مانی نمیتونم برا پرداخت استفاده کنم؟ سفارش من خیلی کم ارزشه و برا نمونه میخوام.
عزیزم چی میخوای دقیقا بگو تا برات از یه سایت معتبر و بدون مشکل سرچ کنم

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
دوستان یه سوالی داشتم
ما توی کار لوازم یدکی هستیم
میشه بعضی از لوازم یدکی رو بصورت عمده یا خرده خرید کرد و با پست یا تی ان تی بگیم بفرستن تهران برای مشتری؟
کسی در این مورد تجربه ای داره؟
هزینه ارسال و گمرکی روی خرید عددی چقدر هست

بنده لوازم یدکی برای ماشینم خریدم ولی خوب کرایه اش زیاد بود. ولی با همه این شرایط قیمت تمام شده اون از قیمت قطعه در ایران خیلی کمتر شد.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بنده لوازم یدکی برای ماشینم خریدم ولی خوب کرایه اش زیاد بود. ولی با همه این شرایط قیمت تمام شده اون از قیمت قطعه در ایران خیلی کمتر شد.
میشه بفرمایید چه مدت طول کشید به تهران برسه و اختلاف قیمت چه میزان بود

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
قطعه بنده از آلمان با DHL ارسال شد و یک هفته طول کشید تا به دستم برسه. در مورد قیمت نمیشه بصورت کلی گفت بستگی داره شما چی می خواهید بخرید.

9527

Registered User
لایک‌ها
104
میتونین از صرافی ها برای پرداخت استفاده کنین, کار ساده ایه,
لینک پرداخت رو میدین به صرافی هایی که این کارو انجام میدن, بعد میتونین پرداخت کنین
در مورد تحویل, بستگی به نوع کالا, و ارزشش داره
معمولا تا 100دلار مشکلی پیش نمیاد
اجناسی که نیاز به مجوز دارن شامل لوازم زیر و غیره میشه:
1-لوازم رادیویی و مخابراتی, مثل دستگاه های سیمکارت خور یا ریموت و رادار و بیسیم و وای فای و بلوتوث دار, که نیاز به مجوز emc safety دارند
2- مواد خوراکی خاص مثل مکمل ها و...
3- داروها
4- مواد استراتژیک که فقط دولت مجوز وارداتشون رو داره مثل سنگ های پرتو دار و مواد شیمیایی خاص
5- دستگاه هایی که بشه ازشون تو جاسوسی استفاده کرد, مثل هلی شات, خودکار دوربین دار, میکروفون های ضبط و مانیتور صدا و تصویر و...
6- ماشین آلات و دستگاه هایی که بشه ازشون تو کلاهبرداری استفاده کرد, مثل rfid card copier که کارت عابربانک رو میشه باهاش کپی کرد
7- اصلحه و لوازم جانبی
8- لوازم کامپیوتری مثل رم و cpu, motherboard و...
9- کلیه لوازم نیاز به استاندارد, مثل لوازم خانگی و مصرفی منازل و غیره

من خیلی کلی گفتم, لطفاً گیر ندین که چرا کلی نوشتم, برای واردات اول باید کالای درست انتخاب کنین که به مشکل بر نخورین
گزینه ی 9 معمولا به مشکل بر نمیخوره اگه تو تعداد کم و ارزش مالی کم باشه و به عنوان سمپل وارد بشه و روی بسته کلمه ی sample قید بشه

سلام....
ربطی به صرافی نداره. اکثر دوستان اینجا همه حساب ویزا یا مستر یا وبمانی یا پیپال دارند و باره اولشون نیست خرید میکنن.کلا علی اکسپرس وقتی مقصد کالا ایران باشه اچازه پرداخت نمیده با هیچ نوع حسابی.وگرنه اینجا همه بلدن مقصد رو جای دیگه بزنن پرداخت میسر بشه.مشکل ارسال مستقیم به ایرانه که فعلا مسدود کرده

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
c2b8ea36d7aebf2d29593bced3514e5a.jpg

چیزی که برای امثال تو آرزوست، برای من خاطره است بچه جون.

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
[emoji23]باشه بهش میگم
بحث کردن بیشتر با تو اینجا یه کم ابلهانست, چون دلیلی نمیبینم بخوام خودمو به کسی اثبات کنم, حتی مثه خیلی ها شماره هم نمیدم که مشتری پیدا کنم, چون نیازی ندارم, شما خاطره ,شما غول, شما بمب مایه, پول ساختن و بیزنس و تجارت یه چیز کاملاً شخصیه, نیازی نیست به کسی اثبات شه, امیدوارم دیگه جوابی ندی, چون خیلی بحث مزخرفی رو باز کردی

تو اگه ابله نبودی اول گفته های قبلی من و اون شخص ثالث را می خوندی و می فهمیدی قضیه چیه و بعد می اومدی می گفتی از وی پی ان استفاده کن !!!!!! درضمن تو کاری که به تو ریطی نداره دخالت نکن.

Last edited:

9527

Registered User
لایک‌ها
104
والا ما داریم میزنیم

آقای محترم چرا اینقدر مساله رو کش میدی یا بزرگش میکنید.ارسال مستقیم به ایران از علی اکسپرس غیره ممکنه. شما اسکرین از یک سفارشت از علی اکسپرس بزارید که مستقیما مقصد ایران باشه و پیمنت شده باشه.جو اینجا رو با اطلاعات کمتون متشنج کردید...

9527

Registered User
لایک‌ها
104
شما یک متن که توش نوشتم مستقیم میتونی سفارش بدی رو نشون بده, بعد بیا بی ادبانه حرف بزن
از اول گفتم صرافی یا پی پال و سایر حساب ها, حتی یه بار نگفتم مستقیم, پس لطف کن اگه حوصله نداری توضیحاتم رو بخونی جواب نده و حرف هم نزن

مشکل شما چیه؟ لحن صحبت بنده کجا بی ادبانه بود؟ بنده شما را محترم صدا کردم. در ضمن خرید غیر مستقیم کاره بسیار ساده ای هست و تمام دوستان اینجا و خوده بنده همین الان هم میتونیم سفارش ثبت کنیم و نیازی به صرافی یا و ی پ ی ا .ن یا هیچ چیزه دیگه ای نیست. باز هم میگم با اطلاعات ناقصتون تاپیک رو به هم نزنید...

9527

Registered User
لایک‌ها
104
شما اگه اطلاعاتتون کامل بود تاپیک نمیساختین
اگه میتونین خرید غیر مستقیم بکنین دلیلی برای ساخت تاپیک خرید از alibaba یا aliexpress نبود.
پس شما اطلاعاتی راجع به بیزنس ندارین,
وقتی میگین تاپیک رو بهم میزنی یعنی حرفی رو زدم که از روی نا آگاهیه, ولی من چهار ساله که بالای 500میلیون تومن جنس از چین وارد کردم,پس هم تجربیاتم هم اطلاعاتم خیلی بیشتر از شما یا بچه های مبتدیه, محترمانه و دوستانه راهنماییتون کردم که غیر از مستقیم چیکار کنید
دیپه ادامه ی این بحث بی معنیه

بنده هیچ تاپیکی برای خرید باز نکردم و این تاپیک هم مرجع سوالات گمرکی و پستی هست.در مورد تاپیک های خرید از علی اکسپرس و علی بابا دوستان حالا به هر روشی که خرید میکنن این تاپیکها رو ایجاد کردن و سفارشات دوستان رو ثبت میکنن.در مورد بیزینس شما: باید بگم بنده خودم 3 ماه پیش چین بودم. گوآنجو . خریدهای شخصی خودم میسپارم به کارگو و کاراش انجام میشه و نیازی به خرید از علی اکسپرس هم ندارم از ایران. اینجا اکثرا دوستان کارشون چین هست و نیازی نیست کسی بخاد بیزینسش رو به رخ بقیه بکشه.....محض اطلاعتون گفتم....برای آخرین بار : با اطلاعات ناقصتون تاپیک رو به هم نزنید...

mohammadjavad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی هست اینجا ک بستش 2 ماه باشه ک به دستش نرسیده
من حدود 2 ماهه ک منتظر بستم ام
و نرسیده

بالا