• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
tnt اگر اکسپرس باشه 4 روزه میرسه اگر نرمال باشه حدود 1 تا 2 هفته.

برای tnt اکسپرس شما نمیتوانی بری ترخیص کنی. برای مرسوله ای که داری خودشون ترخیص میکنن میارن به آدرس. حدس میزنم حدود 50 تومن هم حق گمرک و حق ترخیص بشه.
اکسپرس ارسال شده. احتمالش هست که اصلا گمرک نخوره؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
کسی تا حالا لپ‌تاپ با پست DHL ارسال کرده؟ چقدر گمرکی بهش میخوره؟ (توی تعرفه‌های خودشون زده 4 درصد)
ممنون

دوست عزیز
اون 4 درصد ماله وارد کنندست که قبلش ثبت سفارش میکنه تو سایت وزارت بازرگانی نه خرید پستی
خرید پستی حداقل فک میکنم 31% گمرکش هست
ممکنه بالاتر هم باشه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اکسپرس ارسال شده. احتمالش هست که اصلا گمرک نخوره؟

4 روز به تهران تحویل داده میشه. در شرایط بد شانسی ممکنه تا 7 روز هم طول بکشه ولی عموما همون 4 روز از روز ارسال تا روز دریافت هست. airway bill رو از فرستنده بگیر از طریق اینترنت به صورت لحظه ای میتوانی رهگیری کنی.

از من میشنوی 24 تا عینک کاغذی هم باشه چون مصرف شخصی نیست حق گمرک + حق ترخیص tnt تعلق میگیره. روالش اینه که برای بار شما 20 تومن حق گمرک و 30 تومن حق ترخیص بزنن یعنی حدود 50 تومن. ولی خب چون اینا در گمرک فرودگاه ترخیص میشن احتمال همه جور سورپرازی هست. مثلا اینکه جمع مبلغ گمرکی + حق ترخیص بشه یه رقم عالی مثلا 15 هزار تومان یا اصلا گمرکی نخوره یا .... . :D

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
4 روز به تهران تحویل داده میشه. در شرایط بد شانسی ممکنه تا 7 روز هم طول بکشه ولی عموما همون 4 روز از روز ارسال تا روز دریافت هست. airway bill رو از فرستنده بگیر از طریق اینترنت به صورت لحظه ای میتوانی رهگیری کنی.

از من میشنوی 24 تا عینک کاغذی هم باشه چون مصرف شخصی نیست حق گمرک + حق ترخیص tnt تعلق میگیره. روالش اینه که برای بار شما 20 تومن حق گمرک و 30 تومن حق ترخیص بزنن یعنی حدود 50 تومن. ولی خب چون اینا در گمرک فرودگاه ترخیص میشن احتمال همه جور سورپرازی هست. مثلا اینکه جمع مبلغ گمرکی + حق ترخیص بشه یه رقم عالی مثلا 15 هزار تومان یا اصلا گمرکی نخوره یا .... . :D
باید خیلی "مورد دار" باشن که واسه 24تا دونه عینک، گمرک بزنن!
هنوز ارسال نشده، احتمالا فردا ارسال میشه، بعد از ارسال هم شماره Tracking میدن بهم.
راستی آدرس باید فارسی باشه (و از کشور به پلاک) یا انگلیسی (و از پلاک به کشور)؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون از پاسختون.
آخه 24تا عینک ارزون قیمت دیگه گمرک میخوره؟
گمرک باید روی "بار" بخوره، نه روی چند تا عینک ارزون!

بستگی داره یارو چقد واست قیمت بزنه برادر
شعور دست حسابی ندارن که!
من یه جنسی خریده بودم 160$ واسم ازم بر مبنای 300$ گمرک گرفتن! یعنی گفتن تو اینو 300 دلار خریدی !!

کلا هیچ قانونی نداره یه مشت آدم @$@$ اونجان که ...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
باید خیلی "مورد دار" باشن که واسه 24تا دونه عینک، گمرک بزنن!
هنوز ارسال نشده، احتمالا فردا ارسال میشه، بعد از ارسال هم شماره Tracking میدن بهم.
راستی آدرس باید فارسی باشه (و از کشور به پلاک) یا انگلیسی (و از پلاک به کشور)؟

هر کالایی که جنبه تجاری پیدا کنه مشمول پرداخت حق گمرکی داره. این قانون در آمریکا و آلمان و فرانسه و ... عین ایران اجرا میشه، پس نباید به حساب چیز بودن برادران شاغل در گمرک بزارید! :D فقط مناطق آزادی مثل هنگ کنگ گمرکش تقریبا بی در و پیکره. ;)

آدرس اگر فارسی هم باشه و روی بسته چسبانده بشه بهتره، اگر نباشه فرقی نمیکنه چون اپراتور tnt هیچ وقت آدرس رو در سیستم خودشون و لیبل آدرس درست تایپ نمیکنه. اینجا به شماره موبایل یا تلفن شما زنگ میزنن و آدرس میگیرن.

آدرس معمولا از واحد و پلاک و کوچه و خیابون شروع میشه تا به شهر و کد پستی ده رقمی و استان و کشور ختم بشه. ضمنا به فرستنده متذکر بشید برای اینکه IRAN را با IRAQ اشتباه نگیرن یه islamic republic of هم بعدش بزارن چون این اشتباه خیلی در پست پیش اومده.

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
هر کالایی که جنبه تجاری پیدا کنه مشمول پرداخت حق گمرکی داره. این قانون در آمریکا و آلمان و فرانسه و ... عین ایران اجرا میشه، پس نباید به حساب چیز بودن برادران شاغل در گمرک بزارید! :D فقط مناطق آزادی مثل هنگ کنگ گمرکش تقریبا بی در و پیکره. ;)

آدرس اگر فارسی هم باشه و روی بسته چسبانده بشه بهتره، اگر نباشه فرقی نمیکنه چون اپراتور tnt هیچ وقت آدرس رو در سیستم خودشون و لیبل آدرس درست تایپ نمیکنه. اینجا به شماره موبایل یا تلفن شما زنگ میزنن و آدرس میگیرن.

آدرس معمولا از واحد و پلاک و کوچه و خیابون شروع میشه تا به شهر و کد پستی ده رقمی و استان و کشور ختم بشه. ضمنا به فرستنده متذکر بشید برای اینکه IRAN را با IRAQ اشتباه نگیرن یه islamic republic of هم بعدش بزارن چون این اشتباه خیلی در پست پیش اومده.
حق با شماست، ولی اون کشورایی که فرمودین، ارزیاب های منطقی دارن، نه اینکه Invoice رو ببینن و بگن که نه! شما انقدر نخریدی!!
من براشون هم آدرس انگلیسی فرستادم، هم یه فایل JPEG که فارسی واسشون آدرس رو نوشتم.
درباره ایران و عراق هم بعید میدونم اشتباه کنن، چون خودشون چندبار اسم ایران رو توی ایمیلهاشون گفتن.
بهرحال ممنون از پاسخ هاتون، مراحل دریافت بسته رو توی همین تاپیک به اشتراک میذارم :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حق با شماست، ولی اون کشورایی که فرمودین، ارزیاب های منطقی دارن، نه اینکه Invoice رو ببینن و بگن که نه! شما انقدر نخریدی!!
من براشون هم آدرس انگلیسی فرستادم، هم یه فایل JPEG که فارسی واسشون آدرس رو نوشتم.
درباره ایران و عراق هم بعید میدونم اشتباه کنن، چون خودشون چندبار اسم ایران رو توی ایمیلهاشون گفتن.
بهرحال ممنون از پاسخ هاتون، مراحل دریافت بسته رو توی همین تاپیک به اشتراک میذارم :)

آخه اون کشورها ایرانی ندارن، اینجا ایرانی بازی مد شده. من خودم داروی 800 دلاری هم بدون گمرکی دریافت کردم چون فرستنده ایرانی بود و قیمتش رو 12 دلار زده بود. کلا ایرانی جماعت یه کاری میکنه که به عقل جن هم نمیرسه! الآن هم دولت داره یارانه میده دستش تنگه فشار روی گمرک زیاد شده.

ببینید وقتی اپراتور به جای IRAN ، عراق بزنه دیگه کار تمومه. بسته شما به مسیر عراق میره. چون طرفتون کانادایی هست و در اون لحظه نمیتوانه فرق N با Q رو تشخیص بده، به اپراتور میگه IRAN ولی وقتی اپراتور زد IRAQ متوجه اشتباه نمیشه. اگه در پست لشگر مراسلات عراقی رو می دیدید که اشتباها به جای عراق به ایران رهسپار شده بودن، حتما به فرستنده تذکر میدادید.

اصولا برای جلوگیری از اشتباه این دو کشور، خیلی از تلکسهای بانکی زمان شاه با نام کشور مقصد Persia انجام میشد. چون واقعا تمیز دادن دو کشور همسایه از روی یه حرف تجربه میخواد که اگر اپراتور نداشته باشه یا حواسش پرت باشه دیگه خر بیار و باقالی بار کن! :D

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
آخه اون کشورها ایرانی ندارن، اینجا ایرانی بازی مد شده. من خودم داروی 800 دلاری هم بدون گمرکی دریافت کردم چون فرستنده ایرانی بود و قیمتش رو 12 دلار زده بود. کلا ایرانی جماعت یه کاری میکنه که به عقل جن هم نمیرسه! الآن هم دولت داره یارانه میده دستش تنگه فشار روی گمرک زیاد شده.

ببینید وقتی اپراتور به جای IRAN ، عراق بزنه دیگه کار تمومه. بسته شما به مسیر عراق میره. چون طرفتون کانادایی هست و در اون لحظه نمیتوانه فرق N با Q رو تشخیص بده، به اپراتور میگه IRAN ولی وقتی اپراتور زد IRAQ متوجه اشتباه نمیشه. اگه در پست لشگر مراسلات عراقی رو می دیدید که اشتباها به جای عراق به ایران رهسپار شده بودن، حتما به فرستنده تذکر میدادید.

اصولا برای جلوگیری از اشتباه این دو کشور، خیلی از تلکسهای بانکی زمان شاه با نام کشور مقصد Persia انجام میشد. چون واقعا تمیز دادن دو کشور همسایه از روی یه حرف تجربه میخواد که اگر اپراتور نداشته باشه یا حواسش پرت باشه دیگه خر بیار و باقالی بار کن! :D
اوه اوه! پس حتما بهشون تذکر میدم. ممنون ^_^

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اوه اوه! پس حتما بهشون تذکر میدم. ممنون ^_^

خواهش میکنم،

نه اینطوری هم نیست که خودتو ناراحت کنی مثلا 50 - 50 مرسوله میره عراق. شاید از هر 10 هزار مرسوله یکیش اینطوری بشه. چون tnt هم هست میتوانی پیگیری کنی. گفتم که اگه امکانش رو داری بگی توی برگه ای که میده به اپراتور آدرس رو به صورت IRAN, Islamic Republic of بنویسه. اگرم ننویسه نگران نباش فکر نکنم جزو اون یک نفر از 10 هزار نفر باشی! برای دفعات آتی ولی دقت کن. :)

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز
اون 4 درصد ماله وارد کنندست که قبلش ثبت سفارش میکنه تو سایت وزارت بازرگانی نه خرید پستی
ممکنه بالاتر هم باشه.

ok.
ممنون از پاسخ شما.
خوب شد اقدامی نکردم :D

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
خواهش میکنم،

نه اینطوری هم نیست که خودتو ناراحت کنی مثلا 50 - 50 مرسوله میره عراق. شاید از هر 10 هزار مرسوله یکیش اینطوری بشه. چون tnt هم هست میتوانی پیگیری کنی. گفتم که اگه امکانش رو داری بگی توی برگه ای که میده به اپراتور آدرس رو به صورت IRAN, Islamic Republic of بنویسه. اگرم ننویسه نگران نباش فکر نکنم جزو اون یک نفر از 10 هزار نفر باشی! برای دفعات آتی ولی دقت کن. :)
ممنونم ازت :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواهش میکنم. ;) من تاحالا خیلی با tnt کار کردم. درسته که از dhl یکی دو روز بیشتر طول میکشه ولی به همون اندازه مطمئن و پاسخگو است. خیالت راحت باشه. :rolleyes:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اون جورابه:D رو اگه تهران باشه میری پست چهار راه لشگر البته قبلش نامه میاد اگه قرار باشه بری اونجا و بهت خبر میدن که بری بستتو بگیری.واسه شهرستان هم تو همون نامه ای که میاد مشخص میکنن ولی معمولآ پست اصلی شهر خودتون میری.

مدت زمان از زمانی که بسته از آمریکا پست میشه تا برسه ایران معمولا زیر 10 روز هست واسه من همیشه بین 5 تا 7 روز بوده 1 روز میره پست مرکزی که تقسیم میکنن که همین پست چها راه لشگر هست و روز بعدش هم میفرستن درب منزل (البته این روال تهران هست و این روال واسه روز کاری هست )
اینکه از فرستنده تا برسه دست گیرنده اون دیگه مربوط میشه به انتخاب روش شیپینگ داخلی آمریگا و اینکه فرستنده کی میفرسته و چه مدت زمان میبره معمولش بیش از 10 روز دیگه نیست .

یعنی اگه گمرکی لازم نباشه پست یه نامه میفرسته درخونه میگه بیا دفتر مرکزی بستت رو بگیر؟
واسه بیشتر از یکی این کلمه یکی واحد نیست منظور تعداد کم هست که جنبه تجاری نداشته باشه معمولآ ارزیاب مشخص میکنه این تجاری هست یا نه اگه هدقت استفاده شخصی هست هیچ وقت ریسک نکن و تعداد نیار تک تک بیار که بیاد در خونه و گمرکی ندی هفته ای اگه بخوای سفارش بدی میری گمرک
تک تک یعنی چی؟ با اونی که گفتم مثلاً هفته ای یه بسته فرق داره؟
اگه یه اکس باکس یا لپ تاپ یا تبلت باشه چی؟

اگه گمرکی لازم باشه باید کدوم گمرک رفت؟

بازم ممنون

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
یعنی اگه گمرکی لازم نباشه پست یه نامه میفرسته درخونه میگه بیا دفتر مرکزی بستت رو بگیر؟

تک تک یعنی چی؟ با اونی که گفتم مثلاً هفته ای یه بسته فرق داره؟
اگه یه اکس باکس یا لپ تاپ یا تبلت باشه چی؟

اگه گمرکی لازم باشه باید کدوم گمرک رفت؟

بازم ممنون
نه برعکس اگه گمرکی لازم باشه نامه میدن میری گمرک و جنستو میگیری اگه گمرکی لازم نباشه میارن در خونه
تک تک یعنی 1 بسته مثلآ یه جفت کفش -1 دونه عینک این شکلی
ایکس باکسو اینا به احتمال 90% میری گمرکی میدی که یکی از دوستان همین تاپیک واسش ایکس باکس فکر کنم فرستاده بودند و گمرکی 80 تومن همین حدودآ داده بود.(این جور وسایل الکترونیکی میری گمرک عزیزم به احتمال 99% حتی 1 دونه)
واسه رفتن به گمرک عرض کردم اگه تهران باشی میری گمرک 4 راه لشگر اگه شهرستان باشی تو نامه مینویسن معمولآ پست مرکزی شهرتون باید باشه

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
آقا من امروز یه ماشین نزدیک خونمون دیدم، روش کاملا تبلیغات TNT بود، یعنی ماشین مال شرکت TNT بود...
همین، خواستم بگم امیدوار شدم :D

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوست عزیز
ممکنه بالاتر هم باشه.

اشتباه می کنی دوست عزیز ، گمرکش همون 4 ٪ بعلاوه ی 4٪ مالیات بر ارزش افزوده هست.

یکی و 10 تا نداره ، هرچی باشه اینجوری حساب می کنن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نه برعکس اگه گمرکی لازم باشه نامه میدن میری گمرک و جنستو میگیری اگه گمرکی لازم نباشه میارن در خونه
واسه رفتن به گمرک عرض کردم اگه تهران باشی میری گمرک 4 راه لشگر اگه شهرستان باشی تو نامه مینویسن معمولآ پست مرکزی شهرتون باید باشه

ok ببخشید اشتباه متوجه شدم
تک تک یعنی 1 بسته مثلآ یه جفت کفش -1 دونه عینک این شکلی
اگه در طول ماه چندتا از این تک تکها داشته باشیم چی؟

ایکس باکسو اینا به احتمال 90% میری گمرکی میدی که یکی از دوستان همین تاپیک واسش ایکس باکس فکر کنم فرستاده بودند و گمرکی 80 تومن همین حدودآ داده بود. (این جور وسایل الکترونیکی میری گمرک عزیزم به احتمال 99% حتی 1 دونه)
هزینه اضافه دیگه ای نداره؟ مثلاً یه تبلت 500 دلاره فرضاً گمرکی تبلت 20 درصده، 100 دلار باید گمرکی بدیم؟

ممنون

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ok ببخشید اشتباه متوجه شدم

اگه در طول ماه چندتا از این تک تکها داشته باشیم چی؟

هزینه اضافه دیگه ای نداره؟ مثلاً یه تبلت 500 دلاره فرضاً گمرکی تبلت 20 درصده، 100 دلار باید گمرکی بدیم؟

ممنون
نه در طول ماه مشکلی نیست من همینجوری بوده که تو طول ماه 2-3 تا بسته داشتم و اومده درب منزل
نه هزینه دیگه ای نداره ولی یه راهنمایی دقیقتر اگه میخوای چون تا حالا همیشه این قضیه که جنس بیارم همیشه بیارم و بیاد در خونه رو رعایت کردم و وسایل الکترونیکی نیوردم دقیق نمیدونم ولی این دوستمون erfanyazdani به تازگی جنسشون رو ترخیص کردن بهتر و جامع تر میتونن راهنماییتون کنن

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اقا من یه توضیحی برای همه مراحل انجام کارهام بدم . جنس من که رسید . توی پست مرکزی بود و من رفتم گفت گمرک خورده رفتم اتاق گمرک حساب کرد گفت 81 هزار تومان ! گفت بالای 50 $ باشه گمرک میخوره فرقی هم نداره هدیه باشه یا چیز دیگه !! خیلی عجیبه واقعا ! بعد گفت عوارض بازی هایی ویدئویی که با یک گیرنده تلویزیونی کار میکند 45 % راستم میگفت توی سایت گمرک چک کردم درست بود ! در ضمن یه چند تا از برگه های اونجارو دیدم ! یه نفر یه چیز 15 دلاری خریده بود نوشته بود اقای فلانی مرسوله شما 15 $ و گمرک نخورده و راحت ترخیص شده :دی راستی برای اینکه ببینید عوارض جنسی که میارید چقدر میتونید از اینجا ببینید : موفق باشید .

پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران

بالا