• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اشتباه می کنی دوست عزیز ، گمرکش همون 4 ٪ بعلاوه ی 4٪ مالیات بر ارزش افزوده هست.

یکی و 10 تا نداره ، هرچی باشه اینجوری حساب می کنن.

من یه بار تجربه خرید لب تاپ رو داشتم $% نبود ! 31% گمرگ خورد
حالا اگه اینطور نیست نمیدونم واسه من که اینطور بود.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
حالا یه سوال دیگه
فرض کنید من بخام یه فلش یا هارد دیسک رو که روش دیتا هم ریختم بسته بندی کنم و پست کنم برای خارج. فرض میکنیم کشورهای دوست! ( مثلا آمریکا و اسرائیل نباشه.)
اونچیزی که برا مرسوله پیش میاد چیه؟ مرسوله رو باز میکنند؟ دیتاشو میخونند؟ یا مثلا دخل و تصرف میکنن تو دیتاش؟ ( فرض کنید مرسوله رو تو جعبه ش و بفرم آکبند میفرستم )
آیا اینکار گیر خاصی داره؟ برا دی وی دی و سی دی شنیدم خیلی گیر وجود داره. یعنی برا دی وی دی و سی دی حتما باز میکنندو محتویاتش رو چک میکنند هم برای ورود به ایران هم خروج از ایران.
میخاستم موارد بالا رو یه آمار بگیرم. اونایی که چیزی میدونن یا تجربه ای داشتن خوشحال میشم کمک کنن.
ضمنا هزینه شم چقدر میشه
بفرض فلش 60 گرم
و هارد 300گرم وزن داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اقا من یه توضیحی برای همه مراحل انجام کارهام بدم . جنس من که رسید . توی پست مرکزی بود و من رفتم گفت گمرک خورده رفتم اتاق گمرک حساب کرد گفت 81 هزار تومان ! گفت بالای 50 $ باشه گمرک میخوره فرقی هم نداره هدیه باشه یا چیز دیگه !! خیلی عجیبه واقعا ! بعد گفت عوارض بازی هایی ویدئویی که با یک گیرنده تلویزیونی کار میکند 45 % راستم میگفت توی سایت گمرک چک کردم درست بود ! در ضمن یه چند تا از برگه های اونجارو دیدم ! یه نفر یه چیز 15 دلاری خریده بود نوشته بود اقای فلانی مرسوله شما 15 $ و گمرک نخورده و راحت ترخیص شده :دی راستی برای اینکه ببینید عوارض جنسی که میارید چقدر میتونید از اینجا ببینید : موفق باشید .

پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران

نه در طول ماه مشکلی نیست من همینجوری بوده که تو طول ماه 2-3 تا بسته داشتم و اومده درب منزل
نه هزینه دیگه ای نداره ولی یه راهنمایی دقیقتر اگه میخوای چون تا حالا همیشه این قضیه که جنس بیارم همیشه بیارم و بیاد در خونه رو رعایت کردم و وسایل الکترونیکی نیوردم دقیق نمیدونم ولی این دوستمون erfanyazdani به تازگی جنسشون رو ترخیص کردن بهتر و جامع تر میتونن راهنماییتون کنن

ممنون از دوستان
اطلاعات خوبی بود

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من بخوام از چین یه 10 15 تا بازیه PS3 بیارم ایران به وسیله ی باربری گمرک چقدر میخوره اینجا بهش ؟

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
من یه بسته قرار بوده از فرانسه برام برسه..
ترکینگ نامبر رو که امروز زدم دیدم نوشته که Unsuccessful item delivery attempt
تاریخ رو هم چهارم زده یعنی دیروز...دیروز ما خونه نبودیم ولی سپرده بودم به همسایه ها که اگر اومد بگیرند..ولی گفتن چیزی نیمده..
بعد امروز هم برام پست اومد و از پستچی پرسیدم دیروز هم اومده بوده دم خونه ما که گفت نه؟؟یعنی کس دیگه ای آورده بوده؟؟اصلا به نظر شما رسیده یا باز هم چرت و پرت نوشتن؟
چیکار بکنم؟؟
ممنون میشم از دوستان راهنماییم کنن

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
اقا من یه توضیحی برای همه مراحل انجام کارهام بدم . جنس من که رسید . توی پست مرکزی بود و من رفتم گفت گمرک خورده رفتم اتاق گمرک حساب کرد گفت 81 هزار تومان ! گفت بالای 50 $ باشه گمرک میخوره فرقی هم نداره هدیه باشه یا چیز دیگه !! خیلی عجیبه واقعا ! بعد گفت عوارض بازی هایی ویدئویی که با یک گیرنده تلویزیونی کار میکند 45 % راستم میگفت توی سایت گمرک چک کردم درست بود ! در ضمن یه چند تا از برگه های اونجارو دیدم ! یه نفر یه چیز 15 دلاری خریده بود نوشته بود اقای فلانی مرسوله شما 15 $ و گمرک نخورده و راحت ترخیص شده :دی راستی برای اینکه ببینید عوارض جنسی که میارید چقدر میتونید از اینجا ببینید : موفق باشید .

پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران

یعنی الان من یه 10 تا بازی pc بخرم برا خودم بیارم ایران چقدر گمرکش میشه ؟

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی الان من یه 10 تا بازی pc بخرم برا خودم بیارم ایران چقدر گمرکش میشه ؟

دوست عزیز من فقط تجربیات خودم از گمرک نوشتم . دیگه مسئول گمرک نیستم که بدونم چقدر گمرک میخوره :D شما از همون لینکی که دادم جستجو کنید . یا اینکه از گمرک شهر خودتون سوال کنید . فقط اینو بگم که مرسوله اگر بالای 50 $ باشه گمرک میخوره ! البته بازم شانسی ! بعضی ها 1 میلیون تومان از اونور جنس آوردن 1 ریال هم گمرک نخورده ! موفق باشید .

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
دوست عزیز من فقط تجربیات خودم از گمرک نوشتم . دیگه مسئول گمرک نیستم که بدونم چقدر گمرک میخوره :D شما از همون لینکی که دادم جستجو کنید . یا اینکه از گمرک شهر خودتون سوال کنید . فقط اینو بگم که مرسوله اگر بالای 50 $ باشه گمرک میخوره ! البته بازم شانسی ! بعضی ها 1 میلیون تومان از اونور جنس آوردن 1 ریال هم گمرک نخورده ! موفق باشید .

کامپیوتر گیرنده تلویزیونی حساب میشه ؟ :دی

اگه ارزش بازی هارو کم بزنه ، مشکلی پیش میاد ؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آقا جديدا تصويب كردن موتور سيكلت ميشه وارد كرد با شرط تردد .
فقط يه چيز و قانون 750 cc معافه .
ميشه وارد كرد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
جدیدا" کسی از اروپا مرسوله داشته به ایران؟

پست میگه تحریمیم به جای یه هفته ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه! :wacko: عجب جهنم دره ای گیر کردیما! :eek:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
جدیدا" کسی از اروپا مرسوله داشته به ایران؟

پست میگه تحریمیم به جای یه هفته ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه! :wacko: عجب جهنم دره ای گیر کردیما! :eek:

والا من که از چین همیشه بسته هام حداکثر 2هفته ای میرسید دستم، الان یکماهه که نرسیده هنوز.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
والا من که از چین همیشه بسته هام حداکثر 2هفته ای میرسید دستم، الان یکماهه که نرسیده هنوز.

اگه با پست هنگ کنگ ارسال شده که فکر کنم طبیعیه.

منم یه پاکت نامه از آمریکا دارم باید 2 هفته پیش میرسید ولی انگار رفته واسه خدا! :D

امروز هم که برای پیگیری رفته بودم پست، گفتن واسه اروپا 1 ماهه میرسه شما برو 2 ماه که شد بیا! :blink:

بریم افغانستان صندوق پستی بگیریم از اون طریق کار کنیم فکر کنم بی درد سر تر باشه! :eek:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

منم یه پاکت نامه از آمریکا دارم باید 2 هفته پیش میرسید ولی انگار رفته واسه خدا! :D

امروز هم که برای پیگیری رفته بودم پست، گفتن واسه اروپا 1 ماهه میرسه شما برو 2 ماه که شد بیا! :blink:

بریم افغانستان صندوق پستی بگیریم از اون طریق کار کنیم فکر کنم بی درد سر تر باشه! :eek:

:lol::lol::lol:

پ.ن : سلام
خیلی مخلصیم :blush:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76

اتفاقا سرعت عمل پست هنگ کنگ واقعا خوبه! متاسفانه توسط China Post ارسال شده.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
:lol::lol::lol:

پ.ن : سلام
خیلی مخلصیم :blush:

سلام سعادت جان،

ما بیشتر :D

اتفاقا سرعت عمل پست هنگ کنگ واقعا خوبه! متاسفانه توسط China Post ارسال شده.

والا ما که هر بار با پست هنگ کنگ کار کردیم 4-3 هفته توی خماری بودیم! :wacko:

پست چین دو جوره، یکی EMS (هوایی) میفرسته. یکی هم فکر کنم یه چینی بسته رو میزاره ترک دوچرخه رکاب میزنه میاد ایران! :D اگه EMS باشه که باید نهایت تا 3-2 هفته رسیده باشه. ولی اگه عادی باشه یکی دو هفته بیشتر طول میکشه.

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من یه قطعه کامپیوتری رو واسم از کانادا میخوان پست کنن
وزن این بسته کلا 7 کیلوگرم میشه و ققط یک عدد هست حدود 170 تومن گفتن هزینه پستش میشه
بسته رو برای شهرستان باید پست بشه
میخواستم بدونم این بسته رو که برای من پست میکنن بهش گمرک تعلق میگیره یا نه ؟
اگه یه موقع بهش گمرک بخوره اون رو تی گمرک تهران گیر میدن یا به اداره پست شهرستان فرستاده میشه!؟
با سپاس

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان من یه قطعه کامپیوتری رو واسم از کانادا میخوان پست کنن
وزن این بسته کلا 7 کیلوگرم میشه و ققط یک عدد هست حدود 170 تومن گفتن هزینه پستش میشه
بسته رو برای شهرستان باید پست بشه
میخواستم بدونم این بسته رو که برای من پست میکنن بهش گمرک تعلق میگیره یا نه ؟
اگه یه موقع بهش گمرک بخوره اون رو تی گمرک تهران گیر میدن یا به اداره پست شهرستان فرستاده میشه!؟
با سپاس

بستگی داره! بگید به عنوان gift بفرستن. قیمتش رو هم اگه زیر 50 دلار بزنن گمرکی تعلق نمیگیره ولی اگه بالای 50 دلار بزنن گمرکی باید بدید.

میاد پست مرکزی شهرتون.

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون دوست عزیز
محصولی که من میخوام بیارم قیمتش 300 دلار هست
میتونم بگم قیمت رو زیر 50 دلار بزنن اما به قیافش نمیخوره ;)
یه باکس هارد هست که داخلش یه پاور داره و جای هاردها خالیه اندازش هم 47x34x25 cm
تعرفه گمرکش رو نمیدونید چند درصد هست
از کجا میتونن بفهمن که من این محصول رو چقدر خریدم یا همین جوری روی هوا قیمت میزارن روش
در ضمن با چه پستی برام بفرستن بهتره، مطمئن و ارزان قیمت باشه
با سپاس

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون دوست عزیز
محصولی که من میخوام بیارم قیمتش 300 دلار هست
میتونم بگم قیمت رو زیر 50 دلار بزنن اما به قیافش نمیخوره ;)
یه باکس هارد هست که داخلش یه پاور داره و جای هاردها خالیه اندازش هم 47x34x25 cm
تعرفه گمرکش رو نمیدونید چند درصد هست
از کجا میتونن بفهمن که من این محصول رو چقدر خریدم یا همین جوری روی هوا قیمت میزارن روش
در ضمن با چه پستی برام بفرستن بهتره، مطمئن و ارزان قیمت باشه
با سپاس

نمی دونم پست کانادا بیمه داره یا نه ولی اگر داره و ارزش رو کم بزنید و گم بشه پشیمون میشید.

معمولا از کانادا با TNT کار میکنن که سریع و قابل رهگیری و مطمئن میرسه. ولی برای بار شما فکر کنم بالای 250 هزار تومن هزینش بشه.

معمولا ارزیاب به فاکتور نگاه میکنه. بعد به جنس نگاه میکنه و یه چیزی می پرونه. جعبه شما رو بدون شک باز میکنن چون سنگینه و چون توش پاور هم داره زیر دستگاه اشعه ایکس دو جنس رو نشون میده که برای بازرسی بازش میکنن.

گمرکی قطعه شما رو نمیدونم ولی روی 5 یا 10 درصد حساب نکنید. بین 40 تا 90 درصد باید باشه. (عجب درصد دقیقی گفتم! :D )

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
4 تا کتونی دیدم تو آمازون تخفیف هم داره و قیمتش برای من مناسب هست
حالا اگه اینا رو بگم فامیلی تو آلمان برای من بگیره پست کنه با چه پستی بفرسته و چند روزه میرسه و گمرک میخوره یا نه ؟
معمولا یک کتونی که میاد البته برای من نه برای یکی از دوستام مستقیم میره در خونه
حدودا هزینه پستش مثلا dhl اکسپرس باشه چقدر میشه نهایتا 4 کتونی 2 کیلو باشه؟
ممنونم

بالا