اشتباه می کنی دوست عزیز ، گمرکش همون 4 ٪ بعلاوه ی 4٪ مالیات بر ارزش افزوده هست.
یکی و 10 تا نداره ، هرچی باشه اینجوری حساب می کنن.
من یه بار تجربه خرید لب تاپ رو داشتم $% نبود ! 31% گمرگ خورد
حالا اگه اینطور نیست نمیدونم واسه من که اینطور بود.
اشتباه می کنی دوست عزیز ، گمرکش همون 4 ٪ بعلاوه ی 4٪ مالیات بر ارزش افزوده هست.
یکی و 10 تا نداره ، هرچی باشه اینجوری حساب می کنن.
اقا من یه توضیحی برای همه مراحل انجام کارهام بدم . جنس من که رسید . توی پست مرکزی بود و من رفتم گفت گمرک خورده رفتم اتاق گمرک حساب کرد گفت 81 هزار تومان ! گفت بالای 50 $ باشه گمرک میخوره فرقی هم نداره هدیه باشه یا چیز دیگه !! خیلی عجیبه واقعا ! بعد گفت عوارض بازی هایی ویدئویی که با یک گیرنده تلویزیونی کار میکند 45 % راستم میگفت توی سایت گمرک چک کردم درست بود ! در ضمن یه چند تا از برگه های اونجارو دیدم ! یه نفر یه چیز 15 دلاری خریده بود نوشته بود اقای فلانی مرسوله شما 15 $ و گمرک نخورده و راحت ترخیص شده :دی راستی برای اینکه ببینید عوارض جنسی که میارید چقدر میتونید از اینجا ببینید : موفق باشید .
پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران
نه در طول ماه مشکلی نیست من همینجوری بوده که تو طول ماه 2-3 تا بسته داشتم و اومده درب منزل
نه هزینه دیگه ای نداره ولی یه راهنمایی دقیقتر اگه میخوای چون تا حالا همیشه این قضیه که جنس بیارم همیشه بیارم و بیاد در خونه رو رعایت کردم و وسایل الکترونیکی نیوردم دقیق نمیدونم ولی این دوستمون erfanyazdani به تازگی جنسشون رو ترخیص کردن بهتر و جامع تر میتونن راهنماییتون کنن
اقا من یه توضیحی برای همه مراحل انجام کارهام بدم . جنس من که رسید . توی پست مرکزی بود و من رفتم گفت گمرک خورده رفتم اتاق گمرک حساب کرد گفت 81 هزار تومان ! گفت بالای 50 $ باشه گمرک میخوره فرقی هم نداره هدیه باشه یا چیز دیگه !! خیلی عجیبه واقعا ! بعد گفت عوارض بازی هایی ویدئویی که با یک گیرنده تلویزیونی کار میکند 45 % راستم میگفت توی سایت گمرک چک کردم درست بود ! در ضمن یه چند تا از برگه های اونجارو دیدم ! یه نفر یه چیز 15 دلاری خریده بود نوشته بود اقای فلانی مرسوله شما 15 $ و گمرک نخورده و راحت ترخیص شده :دی راستی برای اینکه ببینید عوارض جنسی که میارید چقدر میتونید از اینجا ببینید : موفق باشید .
پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران
یعنی الان من یه 10 تا بازی pc بخرم برا خودم بیارم ایران چقدر گمرکش میشه ؟
دوست عزیز من فقط تجربیات خودم از گمرک نوشتم . دیگه مسئول گمرک نیستم که بدونم چقدر گمرک میخورهشما از همون لینکی که دادم جستجو کنید . یا اینکه از گمرک شهر خودتون سوال کنید . فقط اینو بگم که مرسوله اگر بالای 50 $ باشه گمرک میخوره ! البته بازم شانسی ! بعضی ها 1 میلیون تومان از اونور جنس آوردن 1 ریال هم گمرک نخورده ! موفق باشید .
جدیدا" کسی از اروپا مرسوله داشته به ایران؟
پست میگه تحریمیم به جای یه هفته ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه! :wacko: عجب جهنم دره ای گیر کردیما!![]()
والا من که از چین همیشه بسته هام حداکثر 2هفته ای میرسید دستم، الان یکماهه که نرسیده هنوز.
اگه با پست هنگ کنگ ارسال شده که فکر کنم طبیعیه.
منم یه پاکت نامه از آمریکا دارم باید 2 هفته پیش میرسید ولی انگار رفته واسه خدا!
امروز هم که برای پیگیری رفته بودم پست، گفتن واسه اروپا 1 ماهه میرسه شما برو 2 ماه که شد بیا! :blink:
بریم افغانستان صندوق پستی بگیریم از اون طریق کار کنیم فکر کنم بی درد سر تر باشه!![]()
اگه با پست هنگ کنگ ارسال شده که فکر کنم طبیعیه.
منم یه پاکت نامه از آمریکا دارم باید 2 هفته پیش میرسید ولی انگار رفته واسه خدا!
امروز هم که برای پیگیری رفته بودم پست، گفتن واسه اروپا 1 ماهه میرسه شما برو 2 ماه که شد بیا! :blink:
بریم افغانستان صندوق پستی بگیریم از اون طریق کار کنیم فکر کنم بی درد سر تر باشه!![]()
:lol::lol::lol:
پ.ن : سلام
خیلی مخلصیم :blush:
اتفاقا سرعت عمل پست هنگ کنگ واقعا خوبه! متاسفانه توسط China Post ارسال شده.
دوستان من یه قطعه کامپیوتری رو واسم از کانادا میخوان پست کنن
وزن این بسته کلا 7 کیلوگرم میشه و ققط یک عدد هست حدود 170 تومن گفتن هزینه پستش میشه
بسته رو برای شهرستان باید پست بشه
میخواستم بدونم این بسته رو که برای من پست میکنن بهش گمرک تعلق میگیره یا نه ؟
اگه یه موقع بهش گمرک بخوره اون رو تی گمرک تهران گیر میدن یا به اداره پست شهرستان فرستاده میشه!؟
با سپاس
ممنون دوست عزیز
محصولی که من میخوام بیارم قیمتش 300 دلار هست
میتونم بگم قیمت رو زیر 50 دلار بزنن اما به قیافش نمیخوره
یه باکس هارد هست که داخلش یه پاور داره و جای هاردها خالیه اندازش هم 47x34x25 cm
تعرفه گمرکش رو نمیدونید چند درصد هست
از کجا میتونن بفهمن که من این محصول رو چقدر خریدم یا همین جوری روی هوا قیمت میزارن روش
در ضمن با چه پستی برام بفرستن بهتره، مطمئن و ارزان قیمت باشه
با سپاس