• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
شما گویا توجه نکردید که من گفتم ترخیصکار لازم دارم ، پس مواردی که گفتید برای من روشن بود.
جالب اینجاست که یک بسته با همین مشخصات هفته پیش با پست TNT ارسال شد و بدون مشکل گمرکی رسید!!!
البته خود پست DHL وTNT این موراد را به تفاوت ارزیابهای گمرک مرتبط میدانند.

عزیز من شما وقتی کارت بازرگانی ندارید ترخیص کار نمیتونه کاری براتون انجام بده . ترخیص کار یعنی حق العملکار گمرک کسی که از طرف فرد یا شرکتی که کارت بازرگانی داره استخدام یا وکالت میگیره که کالاهای اونها رو از گمرک ترخیص کنه و به تنهایی اگر بهترین ترخیص کار باشه بدون داشتن کارت بازرگانی امکان ترخیص رو نداره .
خدممتون عرض کردم کالا اگر زیر 1000 دلار بود همون دی اچ ال یا ارامکس یا ... براتون ترخیص میکردند و هزینه بابت ترخیص و کارت بازرگانی ازتون میگرفتن ولی در حال خاظر تنها راه حل این هست که کالاتون رو واگذار کنید به یک فرد یا شرکتی که دارای کارت بازرگانی باشه تا بتونه براتون ترخیص کنه برای این کار هم باید در دفتر خانه صلح بزنید اگر غیر از این راهی پیدا کردید حتما اطلاع بدید تا اطلاعات ما هم بیشتر بشه

با تشکر فراوان

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی نمیدونه گمرکی یه موبایل 800 دلاری دقیقا چقدر میشه؟؟

کسی نیست به ما کمک کنه؟؟

کلا بگه گمرکی یه موبایل چقدره؟؟

یا هردمبیله هر چی دلشون بخواد مینویسن؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کسی نیست به ما کمک کنه؟؟

کلا بگه گمرکی یه موبایل چقدره؟؟

یا هردمبیله هر چی دلشون بخواد مینویسن؟

هر 100 دلار حدود 60 تومن اگه سرویس کوریر نداشته باشی، یعنی کف حساب کنه 500 تومن پیاده میشی...

the warrior

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان اگه یک گوشی به قیمت برم از آلمان بگیرن به نظرم بهترین راه ارسالش به تهران پست DHL باشه ، درسته ؟ هزینه پست DHL چقدره ؟ ( شنیدم 150 هزار تومانه ) ولی مسئله مهم اینه که بهش گمرگی هم میخوره ؟ یعنی به یگ گوشی گمرکی میخوره و گمرکی یک همچنین گوشیی چقدر میشه ؟
و اگه بخواهم گوشی از یک عدد بیشتر وارد کنم گمرکیش چطوری میشه ؟

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر 100 دلار حدود 60 تومن اگه سرویس کوریر نداشته باشی، یعنی کف حساب کنه 500 تومن پیاده میشی...
سلام
میتونید بفرستین گمرک دبی (چون که گمرکیش تقریبا هیچه) و از دبی به ایرانش با من.اینجوری گمرکی نمیخوره و هزینه خیلی کمتری شاملت میشه البته یه مبلغی رو ازتون میگیرم.چندتا از بچه های همین فروم همین کار رو براشون میکنم و خیلی هم راضی هستن.

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم دارم دوستان.
این گردنبند قراره امروز فردا برام از امریکا فرستاده بشه ایران. یکی دو تا سوال دارم:
1. با DHL بفرسته یا با TNT؟ از نظر سرعت و هزینه.
2. آیا همچین چیزی ممکنه گمرک یا کارمزد یا هرچیزی بخوره؟ جنسش طلا نیست، ولی زنجیرش گویا آب‌طلاست. قیمتش 25 دلاره.

دوستان این خیلی برام مهمه، چون باید امروز به دوستم بگم که با کدوم برام بفرسته. لطفا اگر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید. ممنون :)

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم دارم دوستان.
این گردنبند قراره امروز فردا برام از امریکا فرستاده بشه ایران. یکی دو تا سوال دارم:
1. با DHL بفرسته یا با TNT؟ از نظر سرعت و هزینه.
2. آیا همچین چیزی ممکنه گمرک یا کارمزد یا هرچیزی بخوره؟ جنسش طلا نیست، ولی زنجیرش گویا آب‌طلاست. قیمتش 25 دلاره.

دوستان این خیلی برام مهمه، چون باید امروز به دوستم بگم که با کدوم برام بفرسته. لطفا اگر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید. ممنون :)

با هیچکودوم دوست عزیز هر جفتشون ایران رو تحریم کردن نه میشه از ایران با DHL و TNT جنس فرستاد نه گرفت شک داری بزنگ به شرکتش واسه من چند روز دارو اومد از آمریکا با USPS فرستاده بودن فقط USPS میشه....

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان یکی از آشناها میخواد از انگلیس یه دوربین SLR برا من بفرسته.
این گمرکی میخوره؟ چقدر؟اگر دوربینه دست دو باشه چی ؟
بعد اینکه با این وضعیت که همه خطوط هوایی پروازا به ایران رو بستن ارسال داره از انگلیس به ایران؟
مرسیییییییی

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوستان برای من 1 سوال پیش اومده.
چه جوری میتونم گوشی به تعداد از دبی وارد کنم؟
راه حلش چیه؟

kazemjoon

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان عزیز
من قصد سفارش به صورت عمده از یک سایت چینی رو دارم. کالاهایی که میخوام سفارش بدم چیزهای کوچک هستن و ارزش همه اونا کمتر از 1000 دلار میشه و وزنشون حدودا 10 15کیلو درمیاد . این سایت سفارش من رو از طریق CHINAPOSTAIR به صورت رایگان ارسال میکنه که حدودا 20 روز بعد به دستم میرسه.
من تا بحال به صورت تکی سفارش دادم و بدون مشکل به دستم رسیده
1. به نظر شما در صورتی که من سفارشم رو ثبت کنم مشکلی در مورد گمرک واسم پیش میاد ؟
2. چی باعث میشه که کالا جنبه تجاری پیدا کنه؟ ارزش کالا یا حجم کالا؟
3. اگر گمرک به ارزش بالای کالا گیر بده به نظر شما میشه با ثبت و ارسال کالاها به صورت جدا و طی چند روز متوالی این محدودیت رو دور زد ؟ منظورم اینه که اگر ارزش کالا ها 1000 دلار هستن من اونا رو به صورت مثلا 5 سفارش 200 دلاری طی 5 روز متوالی ثبت کنم.
نظر شما چیه؟
بسیار ممنونم
موفق باشید

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام دوستان.
من چه جوری میتونم گوشی به تعداد از دبی وارد کنم؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
جواب به برخی سولات دوستان :

1- هزینه ارسال با دی اچ ال ؟
معمولا از 1 گرم تا 1 کیلیو هزینه یکسان حساب میشه و بستگی به کشوری داره که دارید کالا رو ازش ارسال میکنید ولی معمولا بین 25 تا 30 دلار برای 1 کیلو گرم می باشد

2-گوشی از المان براتون بفرستند چقدر هزینه هاش میشه ؟
بهترین کار اینه گوشی رو از ایران بخرید بر اساس تجربه و مشاهده میتونم بگم قیمت گوشی تو ایران ارزونتر براتون در میاد مگر اینکه ارز 1200 تومنی داشته باشید خرید کنید تا ارزون در بیاد در کلا خرده فروشی و تک فروشی تو کشور های دیگه هم رنج قیمت تو ایران هست شاید هم از ایران گرونتر دقیقا چیزی که من تو چین دیدم که قیمت تک فروشی از ایران گرونتر بودش تو چند مدل گوشی که برسی کردم .

3- در مورد گردنبند ارسالی :
اگر طلا و نقره نباشه هیچ گمرکی بهش نمیخوره کالاهایی که جنبه هدیه و سوغاتی .... هستند گمرکی بهشون نمیخوره و هیچ هزینه ای اینجا پرداخت نمیکنید ولی برای اطمینان بهتره به فروشنده بگید یه فاکتور با ارزش کمتر براتون با بسته ارسال کنه

4- در مورد دوربین :
توجه کنید که کالاتون 100 درصد گمرکی بهش میخوره چقدر رو هیچ کسی نمیدونه باید ارزیاب گمرک تشخیص بده که اون هم فرمول هایی دارند که ما بی اطلاع هستیم . ولی در کل بهترین راه اینه که فاکتور با مهر به همراه دوربین ارسال بشه با ارزش واقعی کمتر و توضیح هم داده بشه که دست دوم هست ممگنه زیاد بهش گمرکی نخوره . در کل بهترین کار اینه اول تمام هزینه های پست و گمرکی را تا حدودی حساب کنید بعد دیدید صرفه اقتصادی داره کالاتون رو سفارش بدید برای هر کیلو حدودا بین 25 تا 30 دلار حساب کنید برای پست اکسپرس dhl میتونید به دفتر دی اچ ال تهران هم زنگ بزنید و ازشون درباره گمرکی جنستون سوال کنید

5-درباره واردات گوشی از دبی:
توجه کنید که اگر تجربه ای تو واردات و اینکه کارت بازرگانی رو ندارید اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم این کار رو انجام بدید .شما برای واردات بصورت عمده نیاز به کارت بازرگانی دارید یا باید از کارت بازرگانی شرکت یا فرد دیگه ای استفاده کنید که ریسک کارتون بالا میره چون کالا اصلا بنام شما نمیاد و نمیتونید هیچ نوع حق مالکیتی به کالا داشته باشید . نکته دوم اینکه شرکت های وارد کننده اصلی از کانال های خاص خودشون وارد میکنند که اولا قیمت خریدشون بسیار پایین هست خیلی پایین تز اون چیزی که شما فکرش رو میکنید . و دوما اینجا درگیر کارهای گمرکی نمیشن و زودتر بارشون رو ترخیص میکنند در ضمن اکثرا بصورت امانی خرید میکنند یعنی جنس رو میارن میفروشن دو ماه بعد پولش رو میدن .
پیدا کردن سورس اصلی هم بسیار مهم هست در ضمن شما باید گارانتی هم به گوشی هاتون بدید که بدون گارانتی باید قیمت فروشتون کمتر باشه تا بتونید فروش داشته باشید . در کل پیشنهاد میکنم اگر به فکر واردات زیر 5000 هزار عدد گوشی هستید اصلا وارد این مقوله نشید
اگر هم میخواهید تو مقوله دیگه ای فروش داشته باشید همچون قطعات کامپیوتر - تبلت - تجهیزات الکترونیکی و شبکه من میتونم بیشتر بهتون راهنمایی بدم

با تشکر از دوستان

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
عزیز من شما وقتی کارت بازرگانی ندارید ترخیص کار نمیتونه کاری براتون انجام بده . ترخیص کار یعنی حق العملکار گمرک کسی که از طرف فرد یا شرکتی که کارت بازرگانی داره استخدام یا وکالت میگیره که کالاهای اونها رو از گمرک ترخیص کنه و به تنهایی اگر بهترین ترخیص کار باشه بدون داشتن کارت بازرگانی امکان ترخیص رو نداره .
خدممتون عرض کردم کالا اگر زیر 1000 دلار بود همون دی اچ ال یا ارامکس یا ... براتون ترخیص میکردند و هزینه بابت ترخیص و کارت بازرگانی ازتون میگرفتن ولی در حال خاظر تنها راه حل این هست که کالاتون رو واگذار کنید به یک فرد یا شرکتی که دارای کارت بازرگانی باشه تا بتونه براتون ترخیص کنه برای این کار هم باید در دفتر خانه صلح بزنید اگر غیر از این راهی پیدا کردید حتما اطلاع بدید تا اطلاعات ما هم بیشتر بشه

با تشکر فراوان

من الان این پاسخ شما را دیدم ، خیلی وقت است که کالای من ترخیص شده ولی لازم دیدم به این صحبت شما پاسخ بدهم چون بنوعی لحن جالبی نداشتید

اینکه فرمودید باید صلح بشود را کسان دیگری هم گفتند در حالیکه من بدون رفتن به دفترخانه و زدن صلح مشکلم حل شد
کافی است فروشنده جنس یک درخواست تغییر نام گیرنده (که معمولاً همان فرد دارای کارت بازرگانی است) به شرکت حمل کننده در مبداء بدهد ، شرکت حمل کننده
هم یک پرینت جدید با نام گیرنده جدید به گمرک ارائه می کند و دیگر نیازی به صلح و دفترخانه و هزینه های مرتبط کلان وجود ندارد.
این اطلاعات را دادم تا هم اطلاعات شما بیشتر بشود و هم دوستان متوجه بشوند که راه حل چنین مشکلاتی چیست.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
من الان این پاسخ شما را دیدم ، خیلی وقت است که کالای من ترخیص شده ولی لازم دیدم به این صحبت شما پاسخ بدهم چون بنوعی لحن جالبی نداشتید

اینکه فرمودید باید صلح بشود را کسان دیگری هم گفتند در حالیکه من بدون رفتن به دفترخانه و زدن صلح مشکلم حل شد
کافی است فروشنده جنس یک درخواست تغییر نام گیرنده (که معمولاً همان فرد دارای کارت بازرگانی است) به شرکت حمل کننده در مبداء بدهد ، شرکت حمل کننده
هم یک پرینت جدید با نام گیرنده جدید به گمرک ارائه می کند و دیگر نیازی به صلح و دفترخانه و هزینه های مرتبط کلان وجود ندارد.
این اطلاعات را دادم تا هم اطلاعات شما بیشتر بشود و هم دوستان متوجه بشوند که راه حل چنین مشکلاتی چیست.

من فقط رته قانونی و روال کاری رو بهتون گفتم مگرنه تو گمرک خیلی کاره میشه کرد جنس شما تکی هست یه موقع چند تا کانتینر جنس میاد باید بدونیم چه کارهایی انجام بدیم که اولا زودتر ترخیص بشه و گمرکی کمتر بخوره و...
بنده هم قصدم کمک به شما بود مگرنه معمولا سفارش های کوچیک رو اصلا قبول نمیکنیم چون هیچ توجیه اقتصادی برامون نداره .

امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیامده باشه

با تشکر فراوان

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14
سلام بچه ها یه سوال داشتم
قرار بود یه فروشنده ای از چین برامون با dhl جنس بفرسته حالا بارو میگه به خاطر تحریما دیگه نمیتونه با dhl بفرسته درسته ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام بچه ها یه سوال داشتم
قرار بود یه فروشنده ای از چین برامون با dhl جنس بفرسته حالا بارو میگه به خاطر تحریما دیگه نمیتونه با dhl بفرسته درسته ؟

بگید با ارامکس یا تی ان تی براتون ارسال کنه . به نظرم سریعتر از دی اچ ال هست با ارامکس 4 روزه میرسه ولی با دی اچ ال 6 روزه برای ما اینطوری بوده تا الان . اگر حجم و وزن بارتون زیاد هست راه های دیگه ای برای ارسال وجود داره

با تشکر

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14
بگید با ارامکس یا تی ان تی براتون ارسال کنه . به نظرم سریعتر از دی اچ ال هست با ارامکس 4 روزه میرسه ولی با دی اچ ال 6 روزه برای ما اینطوری بوده تا الان . اگر حجم و وزن بارتون زیاد هست راه های دیگه ای برای ارسال وجود داره

با تشکر

میگه نمیدونم ارامکس چیه؟اونجا به اسم دیگه ای میشناسنش ؟ ارزونترین راه چیه؟ممنون

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14

با تشکر

میگه نمیدونم ارامکس چیه ؟اونجا به اسم دیگه ای میشناسنش ؟ارزونترین راه چیه ؟ممنون ازجواب

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
میگه نمیدونم ارامکس چیه؟اونجا به اسم دیگه ای میشناسنش ؟ ارزونترین راه چیه؟ممنون

عزیز من اونجا ایران نیست که چین هست روزی میلیون ها کالا از طریق پست به سرتاسر دنیا ارسال میشه اگر واقعا نمیدونه حجم و وزن و ارزش بارتون رو بگید ادرس فورودار مون رو بهتون بدم بگید تحویل انبار اونها بدن اونها با پست اکپرس سریع ارسال میکنند . با دی اچ ال و ارامکس - تی ان تی -
www.aramex.com . DHL | Global | English

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام به همگی

کالا از سایت aliexpress وارد میکنید؟

توضیحات لطفا ( درصد و ... )
بالا