Sir Pendar
Registered User
واسه یه ایفون که پست بشه که ما اگر نرخ انلاک رو 650 دلار در نظر بگیریم اگر گمرک گیر بده هزینه چطور حساب می شه؟
پس بازم باید ادم خودش ترخیص کنه و نمیشه رو ترخیص کارهای پست حساب کنه...اگه میشد رو ترخیص کارای پست برای کالاهای زیر 1000 دلار حساب کرد و بدون مدارک اونها رو ایران اورد دیگه تقریبا هیچ فروشگاهی از ایران کالاهاشو تهییه نمیککرد و همه رو می اوردن به فروشگاههای خارجی
واسه یه ایفون که پست بشه که ما اگر نرخ انلاک رو 650 دلار در نظر بگیریم اگر گمرک گیر بده هزینه چطور حساب می شه؟
دوستان تعرفه htc one دست وم بدون هندزفری و شارژر فقط خود گوشی بیاد چقدر میشه به نظرتون؟یکی هست و جعب و هندزفری وشارژر نداره..
سلام دوستان من یه 5 تا تبلت میخوام بیارم از چین که وزنش میشه 6 کیلو. پست سنگاپور هم هست. ارزش کل کالا هم2100 ذلاره چقدر گمرکی میخوره؟
سلام دوستان من یه 5 تا تبلت میخوام بیارم از چین که وزنش میشه 6 کیلو. پست سنگاپور هم هست. ارزش کل کالا هم2100 ذلاره چقدر گمرکی میخوره؟
سلام به همه دوستان عزیز.
یه فلش دوربین میخوام بگیرم که قیمتش 62 دلار هست. وزنش هم 500 گرم هست.
میخواستم ببینم از گمرک رد میشه یا میخوان بهش گیر بدن؟ اگه گمرکی بخوره معلوم نیست بخوان چقد بگیرن؟
ممنون.
موفق باشید![]()
اخر ما نفهمیدیم مثلا برای 50 تا از یک جنس (با وزن کلا 2 کیلو و ابعاد کوچیک مثلا 30*30*30) باید کارت بازرگانی داشت؟ یا ترخیص میکنن با پته سبز؟
این رو از خود سایت گمرک برداشتم:
نحوه ترخيص بسته هاي تجاري
ارزيابي بسته هاي واحدهاي توليدي، آموزشي و تحقيقاتي جدا از بخش غير تجاري انجام مي پذيرد كه اين امر باعث تسريع در روند ترخيص كالاهاي وارده به گمرك مي باشد كه مراسلات زير 1000 دلار با پته و بالاي 1000 دلار با تنظيم اظهار نامه از سوي صاحب كالا انجام مي پذيرد و براي اين كار تصوير كارت بازرگاني، پروانه بهره برداري و پروانه توليدي ضميمه اعلاميه پستي مربوطه مي شود.
ممنون عزیز.احتمال موندنش تو گمرک زیر 1% هست !
اگه اولین بارت باشه که دیگه حتما حتما باید بدونه مشکل بیاد آدرس مقصد....
سلامسلام
میخوام بدونم اگه یدونه پروگرمر اینترنتی سفارش بدم گمرک میخوره یا نه؟ چقدر؟ چطور میتونم گمرک ندم! من که اشنایی ندارم به شرکتها سفارش بدم برام بگیرن یا بهتره یا از سایت؟
یکی ، خود دستگاه هستش با بعضی رابط ها 840 یورو و پک کامل اون با نرم افزار ها و .. حدود 1771 یورو هستش( نرم افزار هاش 700 یورو) -- مبدا لیتونی - پست dhl یورو 55-- میتونه فاکتور نداشته باشه
یک پروگرمر دیگه هستش حدود 2000 یور فول پک شامل رابط ها و برنامه و خود دستگاه حدود 150 یورو - مبدا لیتونی --- پست dhl یورو 113 و پست خود لیتونی 46 یورو
یکی دیگه هم هستش -- خود دستگاه هستش و 303 دلاره -- پست معمولی 5 و ems دلار 49دلار مبدا روسیه
وزن اولی و دومی کمتر از 1.5 کیلو هستش
سلام
میخوام بدونم اگه یدونه پروگرمر اینترنتی سفارش بدم گمرک میخوره یا نه؟ چقدر؟ چطور میتونم گمرک ندم! من که اشنایی ندارم به شرکتها سفارش بدم برام بگیرن یا بهتره یا از سایت؟
یکی ، خود دستگاه هستش با بعضی رابط ها 840 یورو و پک کامل اون با نرم افزار ها و .. حدود 1771 یورو هستش( نرم افزار هاش 700 یورو) -- مبدا لیتونی - پست dhl یورو 55-- میتونه فاکتور نداشته باشه
یک پروگرمر دیگه هستش حدود 2000 یور فول پک شامل رابط ها و برنامه و خود دستگاه حدود 150 یورو - مبدا لیتونی --- پست dhl یورو 113 و پست خود لیتونی 46 یورو
یکی دیگه هم هستش -- خود دستگاه هستش و 303 دلاره -- پست معمولی 5 و ems دلار 49دلار مبدا روسیه
وزن اولی و دومی کمتر از 1.5 کیلو هستش
آقا این china post air mail چطوری .
الان یه کالا رو زده رایگان بعد چی می شه . اتوماتیک میاد به شهرمون یا باید تهران کاراشو انجام بدم .
جنس خیلی ارزونه و زیر 1000 دلار هست ....
آقا این china post air mail چطوری .
الان یه کالا رو زده رایگان بعد چی می شه . اتوماتیک میاد به شهرمون یا باید تهران کاراشو انجام بدم .
جنس خیلی ارزونه و زیر 1000 دلار هست ....
هنوز این پست به ایران ارسال داره?
بله ولی خیلی دیر میاد ، حداقل 1 ماه زمان میبره ! فکر کنم کد رهگیری هم نمیدن بهت !
بهترینش به نظرم EMS هست ، زیر 1 کیلو رو 10 دلار حساب میکنن ، 1-2 روزه میرسه ایران (کلا 5 تا حداکثر 10 روزه دستته)