سلام
نمیدونم جای درستی مطرح کردم یا نه!
من از یک سایت داخلی خرید داشتم که بعد از تست محصول متوجه عیبی در آن شدم.
به فروشگاه تماس گرفتم و قرار شد کالا مرجوع و تعویض بشه.
من هم عصر همان روز یعنی 1 آبان کالا رو به باجه پستی تحویل دادم.
بعد از تعطیلات عید و جمعه برای ارسال یک بسته دیگه به اونجا رفتم. که دیدم کلی بسته اونجا گذاشته و بسته من هم هست! و ثبت هم نشده.
اونجا ثبت شد و تاریخ 4 آبان بهش خورد!
الان هم که چک می کنم هنوز ارسال نشده!
کالای من ارزشی بالغ بر 700 تومن داره. اگر سایت فروشنده کالای من رو قبول نکنه و بگه مهلت تست گذشته! باید کجا دستمو بند کنم؟!
به کجا می تونم شکایت کنم؟
یعنی این کارشون قانونیه? من میخوام بدونم همچین قانونی یا بخشنامه ای هست که برای بسته های کوچیک حتی حدودا ۲۰ هزار تومن بگیرن?
خیر قطعا همش باز نمیشه ، بسته به اندازه ، وزن و جنس رندوم ممکنه باز بشه . بسته های کوچیک و سبک که فاکتور روش برچسب باشه که مثلا چیز خلافی نیست باز نمیشهسلام
تمام بسته های وارد شده از خارج کشور تو گمرک باز میشن؟
چه موردی توی بسته بندی باید باشه تا گمرک مشکوک بشه و بسته رو باز کنه؟به چی شک میکنن.
ممنون
از حیدر اباد هتد تا ایران یه بسته 20 کیلویی چطور میشه پست کرد که سالم برسه ؟(ابزار هست)
فکر کنم امریکا اجازه خروج ۲عدد گوشی رو نمیده دوست عزیز. من اینو شنیدم حتما قبلش تحقیق کنید که به مشکل نخورید. گوشی ها رو از پلمپ در بیارید و استفاده کنید گمرک قاعدتا نباید گیر بده.سلام به دوستان
عرض کتم که این دوست من تا 10 روز دیگه از امریکا میاد ایران و من می خوام برای من 2 تا ایفون 5s بیاره که مجموعا میشه 1300 دلار.
حالا گمرک ایران این کالا به عنوان قاچاق نمی گیره ؟ اگر از پلمپ دربیان چی ؟ گمرکی میخوره ؟ خواهشا پاسخ بدید که زمان کمه.
بنده برای کسی گوشی خریدم و فرستادن به شیراز 4 تومن شدسلام من یه کیف موبایل سامسونگ میخواستم از سایت alieexpress بخرم زنگ زدم به پست گفتم 10 دلار بیشتر نیست و از چین میاد هزینه پستی داره؟ و چقدر میشه اما جواب درست و حسابی ندادن به نظرتون تا اصفهان چقدر درمیاد
فکر کنم امریکا اجازه خروج ۲عدد گوشی رو نمیده دوست عزیز. من اینو شنیدم حتما قبلش تحقیق کنید که به مشکل نخورید. گوشی ها رو از پلمپ در بیارید و استفاده کنید گمرک قاعدتا نباید گیر بده.
100 دردصدسلام.
از دوستان کسی می داند که تعرفه گمرک دستگاه DJ چند درصد هستش؟؟؟؟
کد تغرفه ای که شما گفتید برای آلات شستی دا (keyboard) هستش ربطی به دستگاه dj نداره چون دستگاه dj یک نوع کنترلر هستش.100 دردصد
کد تعرفه 92071000
الات موسیقی با این ویژگی همگی گمرک 100 درصدی دارند عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم .کد تغرفه ای که شما گفتید برای آلات شستی دا (keyboard) هستش ربطی به دستگاه dj نداره چون دستگاه dj یک نوع کنترلر هستش.