• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

M4hd1

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
تمام بسته های وارد شده از خارج کشور تو گمرک باز میشن؟
چه موردی توی بسته بندی باید باشه تا گمرک مشکوک بشه و بسته رو باز کنه؟به چی شک میکنن.
ممنون

drsamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی تجربه خرید از سایت ir.strawberry.netرو داره؟؟؟پستش به ایران رایگان و بدون مشکل انجام می شه واقعا؟؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
نمیدونم جای درستی مطرح کردم یا نه!
من از یک سایت داخلی خرید داشتم که بعد از تست محصول متوجه عیبی در آن شدم.
به فروشگاه تماس گرفتم و قرار شد کالا مرجوع و تعویض بشه.
من هم عصر همان روز یعنی 1 آبان کالا رو به باجه پستی تحویل دادم.
بعد از تعطیلات عید و جمعه برای ارسال یک بسته دیگه به اونجا رفتم. که دیدم کلی بسته اونجا گذاشته و بسته من هم هست! و ثبت هم نشده.
اونجا ثبت شد و تاریخ 4 آبان بهش خورد!
الان هم که چک می کنم هنوز ارسال نشده!
کالای من ارزشی بالغ بر 700 تومن داره. اگر سایت فروشنده کالای من رو قبول نکنه و بگه مهلت تست گذشته! باید کجا دستمو بند کنم؟!
به کجا می تونم شکایت کنم؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
نمیدونم جای درستی مطرح کردم یا نه!
من از یک سایت داخلی خرید داشتم که بعد از تست محصول متوجه عیبی در آن شدم.
به فروشگاه تماس گرفتم و قرار شد کالا مرجوع و تعویض بشه.
من هم عصر همان روز یعنی 1 آبان کالا رو به باجه پستی تحویل دادم.
بعد از تعطیلات عید و جمعه برای ارسال یک بسته دیگه به اونجا رفتم. که دیدم کلی بسته اونجا گذاشته و بسته من هم هست! و ثبت هم نشده.
اونجا ثبت شد و تاریخ 4 آبان بهش خورد!
الان هم که چک می کنم هنوز ارسال نشده!
کالای من ارزشی بالغ بر 700 تومن داره. اگر سایت فروشنده کالای من رو قبول نکنه و بگه مهلت تست گذشته! باید کجا دستمو بند کنم؟!
به کجا می تونم شکایت کنم؟

به وب سایت bazresi.ir شکایت کنید. مطمین باشید پیگیری میکنن.درضمن اگر شرکت قبول نکرد فرم ارسال بسته رو بهضون نضون بدید بگید که به خاطر پست بوده

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یعنی این کارشون قانونیه? من میخوام بدونم همچین قانونی یا بخشنامه ای هست که برای بسته های کوچیک حتی حدودا ۲۰ هزار تومن بگیرن?

پست میگه این مبلغ هزینه انبار داری و شناسه ملی خوردنه ! کاملا غیر قانونی و قانونی :|

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
تمام بسته های وارد شده از خارج کشور تو گمرک باز میشن؟
چه موردی توی بسته بندی باید باشه تا گمرک مشکوک بشه و بسته رو باز کنه؟به چی شک میکنن.
ممنون
خیر قطعا همش باز نمیشه ، بسته به اندازه ، وزن و جنس رندوم ممکنه باز بشه . بسته های کوچیک و سبک که فاکتور روش برچسب باشه که مثلا چیز خلافی نیست باز نمیشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
از حیدر اباد هتد تا ایران یه بسته 20 کیلویی چطور میشه پست کرد که سالم برسه ؟(ابزار هست)

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
از حیدر اباد هتد تا ایران یه بسته 20 کیلویی چطور میشه پست کرد که سالم برسه ؟(ابزار هست)

درست بسته بندی کنید خوب ؟!
میتونید بزنید بیاد دبی از اونجا ریباکس بشه بیاد ایران

goll

Registered User
لایک‌ها
62
سلام به دوستان
عرض کتم که این دوست من تا 10 روز دیگه از امریکا میاد ایران و من می خوام برای من 2 تا ایفون 5s بیاره که مجموعا میشه 1300 دلار.
حالا گمرک ایران این کالا به عنوان قاچاق نمی گیره ؟ اگر از پلمپ دربیان چی ؟ گمرکی میخوره ؟ خواهشا پاسخ بدید که زمان کمه.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام به دوستان
عرض کتم که این دوست من تا 10 روز دیگه از امریکا میاد ایران و من می خوام برای من 2 تا ایفون 5s بیاره که مجموعا میشه 1300 دلار.
حالا گمرک ایران این کالا به عنوان قاچاق نمی گیره ؟ اگر از پلمپ دربیان چی ؟ گمرکی میخوره ؟ خواهشا پاسخ بدید که زمان کمه.
فکر کنم امریکا اجازه خروج ۲عدد گوشی رو نمیده دوست عزیز. من اینو شنیدم حتما قبلش تحقیق کنید که به مشکل نخورید. گوشی ها رو از پلمپ در بیارید و استفاده کنید گمرک قاعدتا نباید گیر بده.

cartesiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من یه کیف موبایل سامسونگ میخواستم از سایت alieexpress بخرم زنگ زدم به پست گفتم 10 دلار بیشتر نیست و از چین میاد هزینه پستی داره؟ و چقدر میشه اما جواب درست و حسابی ندادن به نظرتون تا اصفهان چقدر درمیاد

weatherman1406

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید اگه من 10 تا موبایل رو بخوام همزمان از بندر عباس با پست بفرستم تهران ایرادی نمیگیرن ؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام من یه کیف موبایل سامسونگ میخواستم از سایت alieexpress بخرم زنگ زدم به پست گفتم 10 دلار بیشتر نیست و از چین میاد هزینه پستی داره؟ و چقدر میشه اما جواب درست و حسابی ندادن به نظرتون تا اصفهان چقدر درمیاد
بنده برای کسی گوشی خریدم و فرستادن به شیراز 4 تومن شد

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
فکر کنم امریکا اجازه خروج ۲عدد گوشی رو نمیده دوست عزیز. من اینو شنیدم حتما قبلش تحقیق کنید که به مشکل نخورید. گوشی ها رو از پلمپ در بیارید و استفاده کنید گمرک قاعدتا نباید گیر بده.

بیشتر از یک عدد گوشی رو نمیزارن از خود امریکا بیاد

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
از دوستان کسی می داند که تعرفه گمرک دستگاه DJ چند درصد هستش؟؟؟؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
کد تغرفه ای که شما گفتید برای آلات شستی دا (keyboard) هستش ربطی به دستگاه dj نداره چون دستگاه dj یک نوع کنترلر هستش.
الات موسیقی با این ویژگی همگی گمرک 100 درصدی دارند عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم .

بالا