پست عادی بودهسلام . بیش از 3 هفته است که یه چیزی رو از ترکیه خریدم ولی اونا پست کردن ولی هنوز به دستم نرسیده . منم کد رهگیری ندارم . چقدر طووول میکشه بیاد برسه به دستم ؟
اول چاهو بکن بعد مناره بدزددرود
میخوایم از چین دوربین وارد کنیم و نمایندگی دریافت کردیم واسه ایران حالا یه 60-70 تا نمونه دوربین برامون قراره بفرستن برای راه اندازی showroom داخل ایران میخواستم بدونم چطوری میشه اینارو آورد خودم شخصا دارم میرم کارخونه برای دریافت جنسا.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
صبح به خیر... دیوالا نمی دونم . عادی چقدر طول میکشه ؟ اکسپرس چقدر ؟ اونجا مامور پست بهش گفته که 3 هفته اینا طول میکشه ....
خودت میگی آرامکسکسی از چین با aramex جنس اورده?? میره پست مرکزی و مرسوله پستی حساب میشه یا میره گمرک مرکزی و باید بریم ترخیص کنیم??
هه هه . صبح بخیر .صبح به خیر... دی
مامور پس گفته سه هفته طول میکشه
دیگه برای چی می پرسی ؟
ضمنا سه هفته یعنی عادیه
پست عادی خارجی به داخلیهه هه . صبح بخیر .
حالا سه هفته تموم شده 2 وزم گذشته که . چقدر دیگه باید صبر کنم ؟
مهندس اجرت با خدا . من واسه دوست و آشنا و اعضای خانواده اینقدر وقت صرف نمیکنم توضیح بدم اونوقت شما ...پست عادی خارجی به داخلی
میتونه تا 45 روز طول بکشه
اگر هم نرسه هیچ مسئولیتی گریبانگیر پست نیست
ایشالله که برسه
دفعه های بعد یا پست سفارشی یا پست پیشتاز یا پست بیمه دار
برای کار گمرک که با کتاب نمیشه باید بری و بیایسلام
من الان سوال گمرکی ندارم
اما اگه دوستان میتونن مراجعی معرفی کنن که من مطالعه کنم و زیر و بم اینکار رو یاد بگیرم سپاسگزار میشم. تو نت خیلی به هم ریختس.. کتاب باشه فک میکنم بهتره.. ضمن تشکر از اساتید عزیز![]()
عزیز من ۴دوره کلاسا رو رفتم مدارکشم گرفتم جنسم اوردم...بشین سر درست گلم...اگر به درامد برسی چون استرس پزشکی رو چشیدی و استرس کم تجارت رو هم چشیدی(البته باید احتیاط کنی و زیر ابی نری که استرس نداشته باشه) دیگه نمیتونی تخصص امتحان بدی.اصلا نمییییتونیسلام
من الان سوال گمرکی ندارم
اما اگه دوستان میتونن مراجعی معرفی کنن که من مطالعه کنم و زیر و بم اینکار رو یاد بگیرم سپاسگزار میشم. تو نت خیلی به هم ریختس.. کتاب باشه فک میکنم بهتره.. ضمن تشکر از اساتید عزیز![]()
کپی پروفورما اینویست رو بده بهت بگم دقیقا چقدر گمرکی می خورهسلام حدود 16000 دلار چقدر بهش گمرکی میخوره جنسمون هم سه تا دستگاه ماینر ( الکتریکی هستش که در کشورمون نه نماینده دار نه چیزی ) از دبی می خوام بیارمشون
هوایی میارید یا دریایی ؟سلام حدود 16000 دلار چقدر بهش گمرکی میخوره جنسمون هم سه تا دستگاه ماینر ( الکتریکی هستش که در کشورمون نه نماینده دار نه چیزی ) از دبی می خوام بیارمشون
والا هنوز هیچ کاری نکردم می خوام ببینم قیمت گمرک این ها چند در میادکپی پروفورما اینویست رو بده بهت بگم دقیقا چقدر گمرکی می خوره
دریای احتما 99 درصدهوایی میارید یا دریایی ؟
ببین با دقت پست های منو بخونوالا هنوز هیچ کاری نکردم می خوام ببینم قیمت گمرک این ها چند در میاد
دریای احتما 99 درصد