سلام
بهترين دانلود منيجر براي اين شرايط (Dial Up و XP) فقط و فقط IDM است
زمانيكه هيچ كدوم از منيجر ها نميدونستند Youtube چي هست تنها منيجري كه ميتونست مستقيم ازش دانلود كنه (بدون مشكل و با
قابليت ادامه دانلود) همين برنامه بود و همچنين تنها برنامه اي هست كه ميتونه با Redirect كردن لينك اصلي دانلود را بدست بياره (كه خيلي مواقع بدرد ميخوره) در ضمن خيلي هم راحت ميشه ازش دائمي استفاده كرد (Patch) توي ورژن جديدش هم كه يك قابليت بسيار جالب (حداقل براي خود من) لحاظ كرده اونم اينه كه ميشه فايلهاي داخل ليست انتظار! (Schedule) را به بالا و پايين كشيد و همچنين قابليت كم نظير (فقط در Flashget هست اونم نه به اين راحتي) درست كردن چند ليست انتظار (به درد دسته بندي كردن فايلها در مواقعي كه زياد باشند ميخورد)
البته Flashget خيلي مزايا داره ، ولي Option هاش خيلي قر و قاطيه
ولي با اين همه من خودم از وقتي كه 3 تا قابليت (دانلود از تورنت و eMule و edonkey) بهش اضافه كردند ديگه نتونستم ازش دل بكنم (هر چند شايد در سال 3-4 بار بيشتر ازش استفاده نكنم ولي بعضي وقتها خيلي لازمه مخصوصا كه نخواي فضاي موجود رو با نرم افزارهاي فراوان پر كني و براي هر كاري يك نرم افزار نصب كني و لنگ يك برنامه براي دانلود از تورنت يا Emule باشي)
در رده دوم IDA هم خيلي خوبه ولي بعضي مواقع (30 درصد) جلوي IDM كم مياره.
ولي به نظر من افتضاخ ترين منيجر همانا Dap هست (كه معروف شده به
Dare
Pit)
يعني من نديدم كسي استفاده كنه و شاكي نباشه
لينكهاي معمولي رو نميتونه درست دانلود كنه (براي دانلود 80 درصد فايلها پسورد ميخواد - نقل به مضمون از كسانيكه در سايتهاي (مخصوصا دانلود نرم افزار) مختلف ديدم و گفتند فايل پسورد ميخواد در صورتيكه اصلا پسوردي روي فايل گذاشته نشده است
)
به هر حال اينجور چيزا سليقه اي نيست (يك زمان من 30 منيجر را امتحان كردم براي دانلود از پروتكل MMS و RTSP ولي هيچكدام ، نه Flashget ، نه IDM و نه هيچ منيجر ديگه اي نميتونست دانلود كنه و آخرش مجبور شدم از Net Transport استفاده كنم كه واقعا محشر بود ولي چند وقته ديگه ازش استفاده نميكنم بجز مواقعي كه همه منيجرها عاجز بمونند چون تنها برنامه اي است كه ميتونه فايل اصلي رو به جاي فايل Stream به شما بده) بايد ديد ازش چه انتظاري داري
من الان براي دانلود از مگاآپلود از Megamanager استفاده ميكنم از رپيدشير به همين ترتيب
فقط يك موضوع رو به اون دوستاني كه گفتند Orbit (دروغگوي بزرگ) ميتونه از يوتيوب دانلود كنه (مستقيم و با قابليت ادامه دانلود اگه منظورتونه وگرنه كه همه منيجرها هم ميتونند) تا چند وقت پيش ميشد (من چون ADSL استفاده نكردم نميدونم توي اون ميشه يا نه) ولي الان خود يوتيوب نميذاره ازش دانلود كنند تحت هيچ شرايطي (و اين براي فايلهاي حجيم بالاي 100 مگابايت يك مقدار سخته و نميشه ريسك كرد دانلودشون كرد با Dial Up البته)
ببخشيد كه سرتونو درد آوردم
موفق باشيد و خدانگهدار