اين جمله که ميگی نوشته تناقضی با رايگان بودن برنامه نداره، مگه جايی ازت سريال خواست؟ اصلاً ببين جايی ميتونی وارد کنی ؟سلام
والا من همين الان جلوم بازه نوشته (This copy of FlashGet is licensed to :***(name
در مورد سريالش كاملا درسته همه جا هست
ولي در مورد Patch براي IDM من خودم يك Patch دارم كه حدود يك ساله دارم ازش استفاده ميكنم
نه ويروسيه ، نه مشكلي با ورژنهاي بعدي داره ، هر ورژني هم كه مياد ميتونه Full كنه
در مورد آخرين ورژن Flashget والا من توي يكي از معتبرترين سايتهاي دانلود اينو ديدم توي سايت خودشم چيزي نديدم
اون سايت كه خوراك خودمه (مخصوصا ك ر ك هاش كه خيلي كم پيش مياد نتوني با يكيش كار كني) حداقل هفته اي 3 بار سر ميزنم
در مورد بزرگترين Browser ، تقريبا منظورم همين بود (ولي به نظر من بزرگتر از Netscape هنوز نيومده من خودم هنوز از ورژن 7.2 استفاده ميكنم البته نه براي كارهاي روزانه، خيلي قابليتها داشت كه من خوشم ميومد مثلا اون اديتور صفحات وبش خيلي جالب بود و امكانات زيادي داشت يا برنامه دريافت ميل ولي ورداشتن عوضش كردن از 8.0 به بعد)
البته من خودم اگر 2-3 كاري كه اين انجام ميده ، Netscape انجام ميداد حتي حاضر نبودم فايرفاكسو نگاه كنم
چون من 5 سال از Netscape استفاده ميكردم(الان فقط ورژن 6 يادم مياد كه همراهش Winamp نصب ميشد AIM) و خيلي برام سخت بود محيط اونو ول كنم بيام به محيط جديد فايرفاكس (كه البته خودتون ميدونيد كه Base فايرفاكس مال Netscape هست مخصوصا ايده بسيار جالب Tab Browsing)
من به شخصه عاشق بحث كردن هستم ولي در مورد مسائل بدرد بخور و مستدل
چيزي كه توش استدلال نباشه بدرد نميخوره مثلا بگيم فقط IDM يا Flashget به هر حال همه اينها هم نقطه ضعف دارند هم نقطه قوت بايد مستدل گفت تا كسيكه سوال پرسيده بدون هيچ سردرگمي بتونه انتخاب كنه (البته هميشه هم انتخاب نبايد 1 دونه باشه ميتونه 2-3 تاپش باشه از بين حداقل 40-50 منيجر كه الان هي دارن متولد ميشن و بعد بنا به سليقه و انتظاري كه داره انتخاب كنه كدوم بهتره، البته خوب از تجربه ديگران هم استفاده كردن چيز بدي نيست :lol
حالا بعضي ها قديمي ترند بعضي امكاناتو از اول داخل برنامه شون گذاشتن ، شركتهاي جديد، فكر ها و ايده هاي جديد آوردن و خيلي از قديمي ها هم استفاده كردن و اينه كه ديگه در حال حاضر تقريبا هيچ لينكي پيدا نميشه كه نشه دانلودش كرد (مثلا من خودم چند سال پيش لينك edonkey ميديدم از خير دانلودش ميگذشتم هرچقدر هم احتياج داشتم چون برنامه خاصي براي دانلودش نبود مثل الان Flashget )
خوب ديگه سرتونو درد آوردم
موفق باشيد و خدانگهدار
به هر حال وقتی قراره يه چيزی پچ بشه مسائل جانبی هم داره.
اين سايت رو اگه روزی 3 بار هم سر بزنی، بازم فرصت نميکنی همه مطالب آپديت شده رو چک کنی.