من اکانت رپیدشیر دارم ..
می خواستم بدونم بهترین برنامه برای دانلود لینک های رپید شیر چی هست ... ؟ ؟
می خوام جوری باشه که مثلا 10 تا لینک بهش بدم و برنامه یکی یکی دانلود کنه ... (یعنی اولی رو که کامل دانلود کرد بره سراغ دومی ..)
من از Rapget استفاده میکردم اما چند وقتی هست که جواب نمیده ..!
سلام به دوست عزیز mtvideos
بعله
منم مثل شما اکانت رپیدشیر دارم و با اون و البته با کمک از DAP دانلود میکنم. چون با DAP سازگاری کامل داره.
برای اینکه شما بتونید لینکها رو به ترتیب دانلود کنی باید به این مسیر بری:
Tools/ Option / Connection
و در قسمت Download Queue تعداد لینکهایی رو که می خوای همزمان با هم دانلود بشن رو انتخاب میکنی مثلا میخوای لیست DAP ، دو تا دوتا لینکات رو دانلود بکنه، خب اینجا عدد 2 رو میزنی و بعد Close . بعد در قسمت منوی اصلی که روبروت هست گزینه Resume All رو یک بار بزن تا لینکهات مرتب بشن (یعنی شماره 1 تا هر چند تا که هست بخورن) بعدش اگه میخوای همون موقع دانلود کنی که دیگه هیچ کاری نمی کنی ولی اگه می خوای بذاری بعدا دانلود بکنی گزینه Pause All رو که بغلش هست رو بزن و تمام.
من خودم از این ورژن استفاده میکنم:
Download Accelerator Plus 8.7.0.5 Final
یه سری تنظیمات دیگه ای هم هست
در همین قست Connection برو به قسمت Connection Type/Speed و محدوده سرعتت رو مشخص بکن که مثلا اگه با Dial up هستی یا ....
باز هم در همین قسمت Acceleration Mode رو روی آخرین حالت یعنی Exterem Acceleration Speed بذار تا با تمام سرعت دانلود بکنه یعنی پهنای باند رو کامل به دانلود اختصاص بده.
این تنظیمات مثل قسمت Bandwidth Control هست که در پائین برات توضیح دادم.
در قسمت User Agent هم ورژنی رو که داری باهاش کار میکنی انتخاب بکن. (البته معمولا خود DAP اتوماتیک وار این کار رو میکنه ولی خب خودتم یه چک بکن.)
قسمت Bandwidth Control رو هم روی Unlimited Bandwidth بذار تا تمام پهنای باندت رو به دانلود اختصاص بده.
البته موقعی که داری با این حالت دانلود میکنی تقریبا دیگه نمیتونی با اینترنت کار دیگه ای بکنی.:exclamati
تیک قسمت Mirror Search رو هم بزن. این به خاطر اینه که اگه لینکت مشکل داشت با این Search Engine ، خوده DAP بتونه لینکهای مشابه رو پیدا بکنه و دانلود بکنه. اینش خیلی باحاله... مگه نه؟:thumbsup::thumbsup:
:lol::lol::lol: