H_R
مدیر بازنشسته
بايد قبل از ذخيره كردن همه رو يكسان كني به عبارتي يكي رو به ديگري تبديل كني و موقع جستجو هم همينطور البته بارها در اين مورد بحث شده و كمي بگردي حتما اطلاعات بيشتري رو هم پيدا ميكني .
با سلام:
صفحات من ASP.NET و VB.NET هستند.
موقع جستجو چیکار کنم که کاربر با وارد کردن "ی" حرف "ي" هم جستجو بشه؟
الان وقتی جستجو می کنم با هر کدوم از "ی" ها که وارد می کنم یه نتیجه ی متفاوت میاد!
با تشکر
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a31515]globalization[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]requestEncoding[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]utf-8[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]responseEncoding[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]utf-8[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]"[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]/>[/COLOR][/SIZE]
سلام دوستام
در صفحاتی که برا سایتم طراحی میکنم، وقتی صفحه بالا میاد فونتها به این صورت
ÔÑÇíØ ÌÓÊÌæ
دیده میشن.
لطفا راهنمائی کنین
دوستان من از ویندوز ویستا و visual web developer express 2008 استفاده می کنم. وقتی که توی صفحه از فارسی استفاده می کنم (حالا در هر بخشی) و می خوام صفحه رو تو design view ببینم ، برنامه هنگ می کنه و بطور اتوماتیک ریست میشه و من نمی تونم از design view استفاده کنم. علت چیه ؟سوال دوم اینکه ابزار بهتری از visual web developer برای asp.net وجود داره ؟
اینجا رو ببین
http://forums.asp.net/p/1231941/2226066.aspx
چند تا راه حل داره
ضمنا این update هم نصب کن، شاید به کارت بیاد
https://connect.microsoft.com/VisualStudio/Downloads/DownloadDetails.aspx?DownloadID=10826
حتی یه کلمه فارسی هم بنویسی ، هنگ میکنه ؟؟دوستان خواهش می کنم یکی در این زمینه کمک کنه. حداقل بگین که شما هم با این مشکل تا حالا برخوردین یا نه ؟
به شما پیشنهاد میکنم برای طراحی، یه سری به نرم افزار web expression 2 بزنید، و برای کد نویسی بیشتر از visual studio استفاده کنیددوستان من یک سایت با فرانت پیج و به صورت استاتیک طراحی کرده بودم و حالا می خوام اونو با دات نت و به صورت داینامیک بازونویسی کنم . با کپی کردن کدها در asp.net **** صفحه به هم می خوره و خروجی زیبایی نمی ده .
و اما سوال :
1- آیا این امکان هست که بدون ایجاد تغییرات زیاد ( طراحی مجدد اینترفیس)این عملیات انجام بگیره
2- درصورت انجام آیا امکان کد نویسی های آتی ( مخصوصا" با دات نت) امکان پذیر است یا خیر.
با تشکر از پاسخهای شما
به شما پیشنهاد میکنم برای طراحی، یه سری به نرم افزار web expression 2 بزنید، و برای کد نویسی بیشتر از visual studio استفاده کنید