منتخب بازارچه

مرجع کلیه مسائل مربوط به فارسی

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
--------------------------------------------------------------------------------

نميدونم چرا نوشته هاي فارسي كه توي ديتابيسم از طريق sql manager توي hsphereوارد ميكنم همه به علامت سوال تبديل ميشوند. كدهاي هگز رو هم نميتونم اونجا پيست كنم. ارور ميگيرم. نوع فيلدم nvarchar ه و قاعدتا نبايد براي يونيكد مشكلي داشته باشه. چه جوري ميتونم توي فيلد مقادير يونيكد بنويسم؟
__________________
 

shobeir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 مارس 2003
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
Encoding صفحه رو بكني Unicode هم نمي شه؟ اگر نشد برو يه صفحه unicode بساز از اونجا copy/paste كن ببين مي شه :eek:
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
همون موقع ميذاره تايپ كني موقع ذخيره كردن به ؟ تبديل ميكنه. منظورت از اينكه ميگي صفحه يونيكد بساز چيه؟
 

shobeir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 مارس 2003
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
Encoding صفحه هاي hsphere يونيكد نيست Wester European است. وقتي فارسي تايپ ميكني اون احتمالا" نميفهمه كه اينائي كه زدي يونيكد بوده.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
خب چكار ميتونم بكنم؟
 

shobeir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 مارس 2003
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
از جاي ديگه كه با بانك اطلاعاتيت كار ميكني اين مشكل رو نداري كه .. داري؟ مثلا" از توي يك فرم كه خودت طراحي كرديش ..
اگه مشكلي نداري همينه .. ا دستي Encoding رو موقع نمايش عوض كن ببين درست ميشه. يا يك صفحه معمولي درست كن: مثلا با ّFront Page و يونيكد ببينش بعد از اونجا كپي كن ديتا رو ...
اگه از تو يك فرم ديگه هم مشكل داري ماله بانكه .. type رو عوض كن مثلا" بگذار nchar ببين چي ميشه !
...
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
آقا من توی یونیکد یه مقدار بوقم. کاری که سابقا انجام میدادم این بود که توی frontpage یه صفحه با characterset 1252 میساختم بعد متنمو توی حالت html تایپ میکردمو یه بار میرفتم حالت design و برمیگشتم از اونجا کدهای هگز رو برمیراشتم کپی میکردم توی فیلدم. sql manger ظاهرا به دلائل امنیتی اجازه insert کردن این کاراکترها رو نمیده. من با ntext و nvarchar امتحان کردم همه '؟' میشدند. با query نوشتن توي sql manager هم مشكل همين بود. راهي داره ما ديتاي يونيكدي بريزيم توي بانكمون؟
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
اين فوروم خود psoft چقدر مسخرست تا حالا چند تا سوال پرسيدم اصلا جواب ندادند.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
به نقل از shobeir :
از جاي ديگه كه با بانك اطلاعاتيت كار ميكني اين مشكل رو نداري كه .. داري؟ مثلا" از توي يك فرم كه خودت طراحي كرديش ..
اگه مشكلي نداري همينه .. ا دستي Encoding رو موقع نمايش عوض كن ببين درست ميشه. يا يك صفحه معمولي درست كن: مثلا با ّFront Page و يونيكد ببينش بعد از اونجا كپي كن ديتا رو ...
اگه از تو يك فرم ديگه هم مشكل داري ماله بانكه .. type رو عوض كن مثلا" بگذار nchar ببين چي ميشه !
...
آقا ما هنوز نتونستيم يونيكد بفرستيم توي ديتابيسمون.اگه من عمليات insert اطلاعاتمو از طريق خود وب سايت و يك فرم انجام بدم اين از لحاظ امنيتي مشكلي ايجاد نميكنه؟
 

shobeir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 مارس 2003
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
1
نه مشكلي ايجاد نمي كنه ...
فقط password رو توي يك متغير session نگه دار .. و در صفحه اي كه داري به بانك data وارد ميكني هم .. دوباره كنترلش كن !
 

ASP_Per

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2004
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
من سايم را با ASP نوشتم و نميتوانم Search-جستجوي فارسي كنم. Database من هم Access هست. لطفا به من كمك كنيد :wacko:
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
37
محل سکونت
Iran - Tehran
شما اگر اطلاعاتت رو به فرمت Unicode وارد کرده باشی و فرم Search ات هم بر روی صفحه ای با فرمت Unicode قرار گرفته باشه براحتی ميتونی جستجوی فارسی بکنی و مشکلی نخواهی داشت . ..
 

ASP_Per

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2004
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
تمامي اطلاعات به صورت uncode است. حتي در database ولي search جواب نميده :wacko:
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
589
لایک‌ها
5
WebWize روزبه جان...

براي دانلود نسخه فارسي هم برو به سايت دسته بيل دات كام و سراغش را از نريمان جلوه (دوست بنده بگير)
http://www.DasteBil.com
 

roozbeh

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2003
نوشته‌ها
1,647
لایک‌ها
1
سن
35
به نقل از Ghamnevis :
WebWize روزبه جان...

براي دانلود نسخه فارسي هم برو به سايت دسته بيل دات كام و سراغش را از نريمان جلوه (دوست بنده بگير)
http://www.DasteBil.com
من موفق نشدم باهاشون تماس بگيرم!
ميشه لطف كني فارسي سازش رو برام بگيري؟ :)
 

kasra_kh

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
528
لایک‌ها
3
forum با asp کم نیست ولی بین اینایی که فارسی شده web wiz رو تاحالا چندین نفر فارسی کردن که الان نتونستم پیداشون کنم
ولی اگه توی خود سایت web wiz بگردی توی انجمن support مربوط به web wiz forums مطلب راجع به فارسی شدنش زیاد هست!
به جز اینا takgam هم هست (ایرانیه) که اونطوری که من دیدم فکر کنم فارسی شده ی همین web wiz هست (شاید یه مقدار تغییر هم توش داده باشن) که میتونی از http://www.takgam.com/sourcecode/Takgam_forum.zip دریافتش کنی!
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
589
لایک‌ها
5
به نقل از roozbeh :
من موفق نشدم باهاشون تماس بگيرم!
ميشه لطف كني فارسي سازش رو برام بگيري؟ :)
پيغام خصوصي را چك كنيد :)
 

roozbeh

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2003
نوشته‌ها
1,647
لایک‌ها
1
سن
35
به نقل از kasra_kh :
forum با asp کم نیست ولی بین اینایی که فارسی شده web wiz رو تاحالا چندین نفر فارسی کردن که الان نتونستم پیداشون کنم
ولی اگه توی خود سایت web wiz بگردی توی انجمن support مربوط به web wiz forums مطلب راجع به فارسی شدنش زیاد هست!
به جز اینا takgam هم هست (ایرانیه) که اونطوری که من دیدم فکر کنم فارسی شده ی همین web wiz هست (شاید یه مقدار تغییر هم توش داده باشن) که میتونی از http://www.takgam.com/sourcecode/Takgam_forum.zip دریافتش کنی!
ممنون از لطفت!

اين تك گام سيستمش قابل اعتماده؟
 
بالا