به نقل از mahdi206 :من حدود يك سال ميشه كه از اپرا استفاده مي كنم و تو اين يك سال فهميدم كه چقدر از زندگي ام پشت IE به هدر رفت! حالا چند تا از خصوصيات اپرا رو اينجا براتون ليست مي كنم:...
به نقل از irgamer :daftarekhaterat جان شما که می دونی من خودم طرفدار Mozilla Firefox هستم اما نمی ذارم بدون منطق از Opera ایراد گرفته بشه. جوابم هم ادبی نبود اگه دقیق بخونی جوابم رو متوجه می شی![]()
من چندتا مرورگر نصب دارم که هرکدوم به درد یک کار می خورا ولی بیشتر از موزیلا استفاده می کنمبه نقل از Pac_ginobat :داش مهرداد احتمالا شما پارچ گرفتی دستت! خودتم خبر نداری!!
به نقل از mehrdad1355 :من چندتا مرورگر نصب دارم که هرکدوم به درد یک کار می خورا ولی بیشتر از موزیلا استفاده می کنم
اپرا مالی نیست در مقایسه با موزیلا ولی خوب برا بعضی کارا به ویژه چک کردن سایتم تو مرور گرهای دیگه استفاده می کنم
در ضمن من دم بشکه وایسادم![]()
![]()
![]()
این گودزیلا یه 12 مگی حجمش هستا!!!!!!به نقل از Pac_ginobat :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بابا ای ول داش مهرداد !
بد هم نمیگی ها!!
ما هم برم این گودزیلا رو نصب کنیم ببینیم چیه!!!!!!!!!
به نقل از mehrdad1355 :این گودزیلا یه 12 مگی حجمش هستا!!!!!!
http://www.mozilla.org/products/mozilla1.x/به نقل از Pac_ginobat :ها؟؟؟ جوونم؟!!
![]()
:blink: :blink:
چقد؟
ندیدم؟
دوباره بنویس!!
لینکش هم بده!!![]()
![]()
![]()
![]()
- firefox پیش به سوی پولی شدنبه نقل از irgamer :pay جان و Pac_ginobat جان مخلصیم
آقا اگه فقط مرورگر رو می خواهید لازم نیست کل Mozilla Suite رو بگیرید در Websetup فقط Browser رو انتخاب کنید و اگر از من می شنوید به جای این کارها آخرین نسخه Firefox رو از اینجا بگیرید:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10.1/Firefox Setup 1.0PR.exe
درسته . متاسفانه به خاطر رعایت نکردن استاندارها توی طراحی تو اون براسرها مشکل داره.به نقل از Spiro :پس از مدتها تفكر و مراقبه به اين نتيجه رسيدم كه با وضع موجود بايد از همه مرورگرا استفاده كنم هر كدوم مناسب كارايي خودش .
اجباريه ديگه ! چاره اي نيست
يه نمونه بگم مثلا اپرا و فاير فاكس تو پرشين گيگ كار نميكنن يعني دكمه ها رو كه ميزني عكس العمل نشون نميدن
اگه فقط مال من اينجوريه بهم بگين تن به اين ننگ ندم برم سر وقت همون اپرا خودم :blink: