• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايا و معايب Microsoft Pocket PC و Symbian؟

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من مي خواستم بدونم مزايا و معايب سيستمهاي عامل Microsoft Windows Mobile و Symbian چيه؟؟

كدوم نوع گوشيها بهترن؟؟؟؟؟

اين گوشيهاي Smartphone كه Microsoft Windows Mobile دارن قابليت Upgrade سيستم عامل رو مثل ويندوز دارن يا مثل سيمبين فقط Firmware ارتقا پيدا ميكنه؟؟؟

راستش من تو انتخابم بين i-mate sp3 و Nokia 6681 موندم؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:

اينم بگم كه سيستم عامل خوب واسم مهمتر از دوربين و اين حرفاس.:rolleyes:

اگه ميشه راهنمائيم كنين.:)

ممنون

راستي i-mate sp3i تو ايران هست؟ چنده؟ (من پيدا نكردم)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این بحثها به کل کل کشیده میشه. ولی در مجموع سیمبین سیستم عامل پایدارتریه و استفاده از اون راحتره برنامه های متنوعتر و بیشتری داره مخصوصا سیمبین سری 60 نوکی. البته یکسری از برنامه ها هستند که روی سیمبین اجرا نمیشوند ولی عموما برنامه هایی هستند که اقلیت خیلی خاصی بهش احتیاج دارند.

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بحثها به کل کل کشیده میشه. ولی در مجموع سیمبین سیستم عامل پایدارتریه و استفاده از اون راحتره برنامه های متنوعتر و بیشتری داره مخصوصا سیمبین سری 60 نوکی. البته یکسری از برنامه ها هستند که روی سیمبین اجرا نمیشوند ولی عموما برنامه هایی هستند که اقلیت خیلی خاصی بهش احتیاج دارند.

بابا من چي كار به كل كل دارم.:cool:

من فقط مي خوام گوشي انتخاب كنم.

منظورت از سيستم عامل پايدار چيه؟؟؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز اگه بودجت خوب باشه (650-700) می تونی windows mobile های خیلی پایداری رو انتخاب کنی
در حال حاضر ارزون ترین ppc phone edition ، کیوتک اس200 هستش که همراه یه مموری2گیگ 500 تومن در می یاد
برای ویندوز موبایل تنوع نرم افزارها خیلی خیلی زیادتره .
درضمن منظور من از پایداردر اینجا، یعنی هنگ کردن روی برنامه های سنگین، یا مشکل دار. موقع کار کردن با دستگاه هایی که cpu 195mhzی دارن، اگه برنامه ای به مشکلی بربخوره، سنگین تره که یه سافت ریست بکنید و دستگاه بعد 70-80 ثانیه به حالت اولیه اش برگرده (من تاحالا برام اکثراً موقع کارکردن با یه ورژن قدیمی از دیکشنری ectato این مشکل به وجود می یومده که خوشبختانه کرک ورژن جدیدشو پیدا کردم..) . ولی دستگاه هایی که cpu های 400 mhzی سامسونگ یا intel دارن اینجور مشکلات کمتر براشون پیش می یاد. در ضمن در windows mobile می تونی در پس زمینه 100تا برنامه رو در حال اجرا شدن نگه داری بدون اینکه سرعت دستگاه به طور چشمگیری بیاد پایین.

به طور کلی بودجه ی شما حرف آخر رو می زنه. اگه 500 به بالاست، به نظر من حتماً ppc بگیرید
23.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابا من چي كار به كل كل دارم.:cool:

من فقط مي خوام گوشي انتخاب كنم.

منظورت از سيستم عامل پايدار چيه؟؟؟؟؟

میدونم شما کار به کل کل نداری ولی پیش میاد حالا میبینید.
پایداری سیستم عامل به هنگ کردن گیر کردن قاطی کردن و حتی مشکلاتی مثل کم شدن سرعت و کارایی مطلوب دستگاه نسبت داده میشه که توی سیمبین خیلی کمتره چون اصلا بر اساس کمترین مشکل در دستگاهای موبایل ساخته شده. ناپایداری هم دو عامل داره یکی سخت افزار یکی هم نرم افزار . در ویندوز موبایل سخت افزار قوی به پایداری کمک میکنه اما باز هم ناپایداری دیده میشه. حداقل توی رنج قیمتی که شما میخوای در حد 6681 و sp3 ویندوز موبیال خوب گیرتون نمیاد. یکسری برنامه های خاصی هست که سیمبین جواب نمیده مثل تهیه فایهای پاور پونت و برنامه نقاشی و چند تا برنامه دیگه ببین اگر اون برنامه ها خیلی نیازت هست برو سمت ویندوز موبایل و گرنه من دلیلی نمیبینم آدم برای امکاناتی که استفاده نمیکنه دردسر بیشتری رو به جون بخره. مخصوصا توی این رنج قیمت که برای ویندوز موبایل چیز درست حسابی پیدا نمیشه ولی 6681 هنوز هم یکی از پایدارترین و مناسبترین گوشی های اسمارت بر مبنای سیمبینه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
و گرنه من دلیلی نمیبینم آدم برای امکاناتی که استفاده نمیکنه دردسر بیشتری رو به جون بخره

البته از این جمله میشه غیر از انتخاب بین wm و سیمبین , در انتخاب بین اسمارت فون سیمبین و گوشی غیر سیمبین هم استفاده کرد. :rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته از این جمله میشه غیر از انتخاب بین wm و سیمبین , در انتخاب بین اسمارت فون سیمبین و گوشی غیر سیمبین هم استفاده کرد. :rolleyes:

خوب اولین پایه کل کل وارد شد!

من قبول دارم این حرف رو و برای دختر بچه های جوان و خانمها و آقایان پا به سن گذشته همیشه گوشی جاوا رو توصیه میکنم چون مسلما اهل نصب برنامه نیستند. ولی از دردسر گفتم بگم که تنها دردسر یک گوشی سیمبین سری 60 فقط و فقط نصب آنتی ویروسه و بس. که باز هم اگر کسی نمیتونه آنتی ویروس نصب کنه و مثل جناب sony ericson همیشه گوشی سمیبینش ویروسی بوده بهتره که گوشی جاوا بخره. ضمن اینکه بحث پایداری بین ویندوز موبایل و سیمبین مصرحه که سیستم عامل دارند و گرنه گوشی که سیستم عامل نداره بحث پایداری هم براش مطرح نیست هم اینکه گوشی های جاوا اصلا هم پایدارتر نشون ندادند.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

من قبول دارم این حرف رو و برای دختر بچه های جوان و خانمها و آقایان پا به سن گذشته همیشه گوشی جاوا رو توصیه میکنم چون مسلما اهل نصب برنامه نیستند. ولی از دردسر گفتم بگم که تنها دردسر یک گوشی سیمبین سری 60 فقط و فقط نصب آنتی ویروسه و بس. که باز هم اگر کسی نمیتونه آنتی ویروس نصب کنه و مثل جناب sony ericson همیشه گوشی سمیبینش ویروسی بوده بهتره که گوشی جاوا بخره. ضمن اینکه بحث پایداری بین ویندوز موبایل و سیمبین مصرحه که سیستم عامل دارند و گرنه گوشی که سیستم عامل نداره بحث پایداری هم براش مطرح نیست هم اینکه گوشی های جاوا اصلا هم پایدارتر نشون ندادند.

جدا قبول دارین؟ پس میشه بگین چرا هر وقت کسی مثلا فقط موسیقی میخواد گوشی کنه و یه گوشی ارزون مثل w700 یا w550 میخوا بخره شما بهش همیشه توصیه میکنین 6680 یا n70 ... بخره؟! :rolleyes:

ضمنا, همینطور که قبلا هم زیاد بحث شده و مدیر قسمت پاکت پی سی هم گفتن اتفاقا هر کسی یه آشنایی اندکی با ویندوز داشته باشه خیلی هم راحت تر میتونه با ویندوز موبایل کنار بیاد:p پس لطفا بحث دخترها و پیرزن و پیرمرد رو وسط نکشین:rolleyes:

ضمنا نصب آنتی ویروس در سیمبین اونقدر ها هم که شما فکر میکنید سخت نیست! تازه اگرم باشه طرف از همونجایی که گوشی میخره میگه براش نصب کنن:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جدا قبول دارین؟ پس میشه بگین چرا هر وقت کسی مثلا فقط موسیقی میخواد گوشی کنه و یه گوشی ارزون مثل w700 یا w550 میخوا بخره شما بهش همیشه توصیه میکنین 6680 یا n70 ... بخره؟! :rolleyes:
:p

این دیگه به ضعف حافظه شما برمیگرده. طرف میگه من گوشی میخواهم که برنامه روش نصب بشه شما میگی w700! اگر کسی موزیک و سیمبین رو هم با هم خواسته من 3250 رو توصیه کردم هیچوقت به کسی که از گوشی فقط موسیقی خواسته نگفتم بره 6680 یا N70 بگیره.
دلیل اصلی مخالفت من با گوشیهایی مثل w550 ضعفهای شدید سخت افزاری(هنگ کردن با مموری پر یا هنگ کردن موقع باز کردن فایلهای حجیم) ضعف آنتن دهی کیفیت نامناسب ساخت و خرابی زیاد و ... در مجموع داشتن همه خواص یک جنس بنجل چینی است.

خوب شماها باز اومدید و نمیگذارید یک تاپیک به انحراف کشیده نشه و به کل کل نرس. چرا نمیرید توی همون تاپیک N73 خودتون رو سبک کنید و نصحیت های دلسوزانه بفرمایید؟

راستی یک چیز دیگه در مورد گوشیهای ویندوز موبایل هم یادم اومد و اون اینکه اکثریت قریب به اتفاق این گوشیها برای مکالمه مناسب نیستند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ضمنا, همینطور که قبلا هم زیاد بحث شده و مدیر قسمت پاکت پی سی هم گفتن اتفاقا هر کسی یه آشنایی اندکی با ویندوز داشته باشه خیلی هم راحت تر میتونه با ویندوز موبایل کنار بیاد:p پس لطفا بحث دخترها و پیرزن و پیرمرد رو وسط نکشین:rolleyes:

:p

کاملاً تایید می شه:)

دلیل اصلی مخالفت من با گوشیهایی مثل w550 ضعفهای شدید سخت افزاری(هنگ کردن با مموری پر یا هنگ کردن موقع باز کردن فایلهای حجیم) ضعف آنتن دهی کیفی نامناسب ساخت و خرابی زیاد و ... در مجموع داشتن همه خواص یک جنس بنجل چینی است

آنت دهی و چینی بودن که طبق معمول:happy: باشه:D
ولی 1. گوشی های سری w هیچ مشکلی با فایل های حجیم ندارن.
2. اگه هنگ کردن یک گوشی برگرده به "مشکلات شدید سخت افزاری" ، عزیز جان n73 وضعش خیـــــــــــــــــــــــلی خرابتر از امثال w550 س:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
این دیگه به ضعف حافظه شما برمیگرده. طرف میگه من گوشی میخواهم که برنامه روش نصب بشه شما میگی w700! اگر کسی موزیک و سیمبین رو هم با هم خواسته من 3250 رو توصیه کردم هیچوقت به کسی که از گوشی فقط موسیقی خواسته نگفتم بره 6680 یا N70 بگیره.
دلیل اصلی مخالفت من با گوشیهایی مثل w550 ضعفهای شدید سخت افزاری(هنگ کردن با مموری پر یا هنگ کردن موقع باز کردن فایلهای حجیم) ضعف آنتن دهی کیفیت نامناسب ساخت و خرابی زیاد و ... در مجموع داشتن همه خواص یک جنس بنجل چینی است.

خوب شماها باز اومدید و نمیگذارید یک تاپیک به انحراف کشیده نشه و به کل کل نرس. چرا نمیرید توی همون تاپیک N73 خودتون رو سبک کنید و نصحیت های دلسوزانه بفرمایید؟

راستی یک چیز دیگه در مورد گوشیهای ویندوز موبایل هم یادم اومد و اون اینکه اکثریت قریب به اتفاق این گوشیها برای مکالمه مناسب نیستند.

من که یادم نمیاد کسی گوشی سیمبین خواسته باشه و من مثلا w800 پیشنهاد داده باشم!
اختیار دارین اون تاپیک n73 مال شماست:rolleyes: اون n73 سیمبین که اینقدر براش تبلیغ میکنید میبینید که کسانی که گوشی رو دارن ( نه مثل شما فقط دیده باشن) دارن راجع بهش چی میگن.
در ضمن لطفا فقط راجع به تاپیک حرف بزنید:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من که یادم نمیاد کسی گوشی سیمبین خواسته باشه و من مثلا w800 پیشنهاد داده باشم!
اختیار دارین اون تاپیک n73 مال شماست:rolleyes: اون n73 سیمبین که اینقدر براش تبلیغ میکنید میبینید که کسانی که گوشی رو دارن ( نه مثل شما فقط دیده باشن) دارن راجع بهش چی میگن.
در ضمن لطفا فقط راجع به تاپیک حرف بزنید:p

بله پستهای شما هم چقدر به تاپیک مربوطه!
N73 نیازی به تبلیغ نداره اسمارت فونهای نوکیا فقط در دروبین و موزیک عقبتر بودند که با N73 در زمینه موزیک و عکاس و فیلم هم از گوشیهای سونی اریکسون جلو زده برای همین ناراحتی شما رو درک میکنم و در مورد N73 هم از همون اول که معرفی شد گفتم خاری خواهد بود در چشم سونی اریکسونیها و میبینیم که همینطور هم هست. N73 به هیچ دفاعی احتیاج نداره اونهایی که روش عیب میگذارند خودشون رو کوچیک میکنند.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
N73 نیازی به تبلیغ نداره اسمارت فونهای نوکیا فقط در دروبین و موزیک عقبتر بودند که با N73 در زمینه موزیک و عکاس و فیلم هم از گوشیهای سونی اریکسون جلو زده برای همین ناراحتی شما رو درک میکنم و در مورد N73 هم از همون اول که معرفی شد گفتم خاری خواهد بود در چشم سونی اریکسونیها و میبینیم که همینطور هم هست. N73 به هیچ دفاعی احتیاج نداره .

میخوای دوباره حرفهای کسانی که n73 رو باهاش کار کردن و دستشون گرفتن! و مثل شما فقط ادعاشون نشده!! بیارم اینجا ؟ تا همه بیشتر ببینن؟
واقعا بد نیست که از بچه های اونجا یاد بگیرین! کسانی که 600-700 تومان دادن یه گوشی گرفتن و خیلی راحت دارن راجع به معایبش میگن;) ولی اینجا هنوز گوشی رو طرف دستش نگرفته داره خودشو میکشه!! چه برسه به اینکه گوشی رو بخره!!

اونهایی که روش عیب میگذارند خودشون رو کوچیک میکنند
!!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

به قول مدیر بخش پاکت پی سی همین جا ادم اگه با ویندوز کامیپوتر وارد باشه بهتر میتونه با پاکت پی سی کار کنه....خب شما که حتما زیاد وارد نیستی! ترجیح میدی به سیمبین قناعت کنی ..دلیل نمیشه برای همه این اصل صادق باشه که:p

در مورد پایداری هم بهتره رو هوا نظر ندین....لینکی چیزی دارید که توش صحبت از پایداری سیمبین و ناپایداری ویندوز موبایل حرف زده شده باشه بهتره بزارید....

من که تو این مدت انواع و اقسام برنامه ها رو روی اتم خودم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشتم ....یه بار هم هنگ نکرده....

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
N73 نیازی به تبلیغ نداره اسمارت فونهای نوکیا فقط در دروبین و موزیک عقبتر بودند که با N73 در زمینه موزیک و عکاس و فیلم هم از گوشیهای سونی اریکسون جلو زده برای همین ناراحتی شما رو درک میکنم و در مورد N73 هم از همون اول که معرفی شد گفتم خاری خواهد بود در چشم سونی اریکسونیها و میبینیم که همینطور هم هست. N73 به هیچ دفاعی احتیاج نداره اونهایی که روش عیب میگذارند خودشون رو کوچیک میکنند.

نـــــــــازی
46.gif
:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به قول مدیر بخش پاکت پی سی همین جا ادم اگه با ویندوز کامیپوتر وارد باشه بهتر میتونه با پاکت پی سی کار کنه....خب شما که حتما زیاد وارد نیستی! ترجیح میدی به سیمبین قناعت کنی ..دلیل نمیشه برای همه این اصل صادق باشه که:p

در مورد پایداری هم بهتره رو هوا نظر ندین....لینکی چیزی دارید که توش صحبت از پایداری سیمبین و ناپایداری ویندوز موبایل حرف زده شده باشه بهتره بزارید....

من که تو این مدت انواع و اقسام برنامه ها رو روی اتم خودم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشتم ....یه بار هم هنگ نکرده....

لینکش هم هست. بحثش هم تو تاپیک خودش انجام شده.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میخوای دوباره حرفهای کسانی که n73 رو باهاش کار کردن و دستشون گرفتن! و مثل شما فقط ادعاشون نشده!! بیارم اینجا ؟ تا همه بیشتر ببینن؟
واقعا بد نیست که از بچه های اونجا یاد بگیرین! کسانی که 600-700 تومان دادن یه گوشی گرفتن و خیلی راحت دارن راجع به معایبش میگن;) ولی اینجا هنوز گوشی رو طرف دستش نگرفته داره خودشو میکشه!! چه برسه به اینکه گوشی رو بخره!!

!!!!!

خوبه بهتره توی همون تاپیک از N73 ایراد بگیرید. بهتر از اینه که همه تایکها رو منحرف کنید و بکشونید به کل کل. متاسفانه مطالب شما هیچ ربطی به تاپیکها نداره و فقط میخواهید دغ دلیتون رو از بابت N73 که کل گوشیهای سونی اریکسون اززش کم آوردن توی همه تاپیکها خالی کنی. N73 همچنان خار چشم کسانی که نمیتونند ببیندش.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نتیجه گیری: سونی خوبه .. جاوا بهتره .. ویندوز موبایل از همه بهتره! .. اتم هم از همه اینا بهتره و اصلن هنگ نمیکنه .. سیمبین از همه ضعیفتره! .. نوکیا هنگ میکنه .. هنگ به اسم N حساسه و هر گوشی ای که با این حرف انگلیسی شروع شده باشه حتمن هنگ تو وجودشه! // دوستان بیخیال بشید!

دوست عزیز جناب نویزی! هنوز در خاطرم هست که همین ان73 که جدیدا بخاطرش کلی وقت صرف میکنید و به فروم های دیگه میرید و نظرات گهربار جمع میکنید راجبش گوشی ای بود که شما بخاطرش حاضر بودید به برند محبوبتون سونی پشت کنید! چی شده که تا این حد از حرفای گذشتتون برگشتید؟! :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه بهتره توی همون تاپیک از N73 ایراد بگیرید. بهتر از اینه که همه تایکها رو منحرف کنید و بکشونید به کل کل. متاسفانه مطالب شما هیچ ربطی به تاپیکها نداره و فقط میخواهید دغ دلیتون رو از بابت N73 که کل گوشیهای سونی اریکسون اززش کم آوردن توی همه تاپیکها خالی کنی. N73 همچنان خار چشم کسانی که نمیتونند ببیندش.

چی میگی باز؟:blink:
شما خودت اون بحثو پیش آوردی. اتفاقا الان دارم میبینیم که این بحثها بیفایده هم نیست! ما داریم مشکلات سیمبین رو میگیم ( حالا یه نمونش شده در قالب n73 ! ) و شما هم مشکلات ویندوز موبایل رو بگو . اون دوستمون خودش از این بین نتیجه گیری میکنه و معایب و مزایای هر کدوم میاد دستش.
بحث سونی اریکسون و نوکیا رو هم وسط نکشین که سونی هم خودش داره گوشی سیمبینی میسازه ( البته از نوع UIQ )

در مورد اون دغ دلی n73 که میگی هم خدمت شما عرض کنم که اون مورد دوربینی هم که میگفتی از سونی اریکسون جلو زده نوکیا باید دوباره به فرومهای خارجی و روویهای جدید یه نگاهی بندازید . اکثر یوزرهای n73 هم بعد از یه مدت از عکسهاش ( غیر طبیعی بودن اون ) ناراضی هستن.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چی میگی باز؟:blink:
شما خودت اون بحثو پیش آوردی. اتفاقا الان دارم میبینیم که این بحثها بیفایده هم نیست! ما داریم مشکلات سیمبین رو میگیم ( حالا یه نمونش شده در قالب n73 ! ) و شما هم مشکلات ویندوز موبایل رو بگو . اون دوستمون خودش از این بین نتیجه گیری میکنه و معایب و مزایای هر کدوم میاد دستش.
بحث سونی اریکسون و نوکیا رو هم وسط نکشین که سونی هم خودش داره گوشی سیمبینی میسازه ( البته از نوع UIQ )

در مورد اون دغ دلی n73 که میگی هم خدمت شما عرض کنم که اون مورد دوربینی هم که میگفتی از سونی اریکسون جلو زده نوکیا باید دوباره به فرومهای خارجی و روویهای جدید یه نگاهی بندازید . اکثر یوزرهای n73 هم بعد از یه مدت از عکسهاش ( غیر طبیعی بودن اون ) ناراضی هستن.

متاسفانه هنوز نمیدونید ایراد فریمور با ایراد سیستم عامل فرق داره. مثلا همین w800 که سیستم عامل هم نداره بلوتوثش ایراد داره مگر اینکه فریمور آپدیت بشه.
سیمبین 9 هم هیچ ایرادی نداره.

ولی این N73 بدجوری طرفداران سونی اریکسون رو میسوزونه. این آقا یک نمونه اش.

بالا