• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايا و معايب Microsoft Pocket PC و Symbian؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز جناب نویزی! هنوز در خاطرم هست که همین ان73 که جدیدا بخاطرش کلی وقت صرف میکنید و به فروم های دیگه میرید و نظرات گهربار جمع میکنید راجبش گوشی ای بود که شما بخاطرش حاضر بودید به برند محبوبتون سونی پشت کنید! چی شده که تا این حد از حرفای گذشتتون برگشتید؟! :)

:lol: شما بهتره هنوزم همون فکرو بکنی!
در ضمن چون همچنان این گوشی رو به دوستان و ... پیشنهاد میدادم رفتم و راجه بهش تحقیق کردم:rolleyes: ( من مثل شماها نیستم) حالا هم نگفتم که گوشی بدی هست. فقط نظرات دیگران رو درج کردم;) ( که گوش فقط شنیدنش رو ندارید متاسفانه)
بد نیست که اول ببینین جریان چی هست بعد بگین فلان!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
جالبه خودتون تاپیکو به انحراف میکشین و بحث n73 که در یه تاپیک دیگه گفته بودم رو مطرح میکنید و بعد به من گیر میدین!
خب همونجا نظر میدادین . و اگه درست میخوندین من همون جا هم گفته بودم با آپدیت کردن مشکل برطرف میشه و گفته بودم کسانی که امکان آپدیت ندارن فعلا دست نگاه دارن که گویا اینطور تعبیر شده که من گفتم گوشی به درد نمیخوره!!!!!!!!!!!

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه هنوز نمیدونید ایراد فریمور با ایراد سیستم عامل فرق داره. مثلا همین w800 که سیستم عامل هم نداره بلوتوثش ایراد داره مگر اینکه فریمور آپدیت بشه.

فرمور به کل نرم افزار روی گوشی (یا هر دیوایس دیگری) میگویند که یکی از آنها هم همان سیستم عامل است. با هر فرمور آپدیت سیستم عامل (شامل سطح پایین ترین قسمتهای آن مانند Kernel) هم وصله پینه و اصلاح میشود.

سیمبین 9 هم هیچ ایرادی نداره.

ایران اسلامی است دیگر. حرف مفت هم که مالیات ندارد. developer های OpenBSD و Plan9 هم هرگز چنین ادعایی در مورد سیستم عاملشان نمیکنند. آنوقت ما این سر دنیا بدون داشتن ذره ای معلومات تکنیکی راجع به سیستم عاملی که بنا به شرایط خاصش (embedded بودن، جدید بودن، تجاری بودن، تاریخ مصرف معین داشتن، کوچکی developer base و....) پر از ایراد از باگ های کوچک و بزرگ گرفته تا سیاست گذاری بد در دیزاین است کاسه داغتر از آش میشویم.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:lol: شما بهتره هنوزم همون فکرو بکنی!
در ضمن چون همچنان این گوشی رو به دوستان و ... پیشنهاد میدادم رفتم و راجه بهش تحقیق کردم:rolleyes: ( من مثل شماها نیستم) حالا هم نگفتم که گوشی بدی هست. فقط نظرات دیگران رو درج کردم;) ( که گوش فقط شنیدنش رو ندارید متاسفانه)
بد نیست که اول ببینین جریان چی هست بعد بگین فلان!

دوست عزیز جناب نویزی برای من مشخص نیس چرا با استفاده از این اسمایل ها یا همون کله ها!! هرجور بد و بیراهی که میخوای نثار طرف مقابل میکنی؟ // من چحوری فک میکردم که حالا میخندی و میگی همونجوری فک کنم؟! من حرفی که خودت قبل از ورود ان73 به بازار میزدی رو نقل کردم! فکری نمیکردم که الان همونو بکنم! از شما یه سوال پرسیدم نه چیز دیگه ... ضمنا< شما مثه ما نیستی> یعنی چی؟ یعنی ما تحقیق نمیکنیم؟ روشن منظورت رو بگو و انقد با متلک و گوشه کنایه صحبت نکن لطفا .. ضمن اینکه شما یجوری وانمود میکنید که گوشتون همیشه برای نظرات مخالف باز هست و گوش ما بسته!! شما حتی توی گوش! هم تعصبات برندیتون رو داخل میکنید!!!

من اون تاپیک رو دیدم .. متاسفانه شما فکر میکنید با نقل چند نظر از یه فروم یه مساله علمی ناشناخته رو کشف کردید! همیشه عده ای هستن که از خریدی راضی هستن و عده ای نه .. اینهمه ایراد از دبلیو 550 سونی همه جا گرفته شده ولی هر وقت صحبتی میشه شما و دوستانتون فقط به صدای سه بعدی! اون تکیه میکنید در مورد سایر گوشیای سونی هم همینطوره .. جالبه که هیچوقت از این روشنگریها در مورد گوشیای سونی نمیکنید .. دوست من! بهتره اول یه سوزن به خودتون بزنید بعد با جوالدوز دنبال ملت کنید!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فرمور به کل نرم افزار روی گوشی (یا هر دیوایس دیگری) میگویند که یکی از آنها هم همان سیستم عامل است. با هر فرمور آپدیت سیستم عامل (شامل سطح پایین ترین قسمتهای آن مانند Kernel) هم وصله پینه و اصلاح میشود.

ایران اسلامی است دیگر. حرف مفت هم که مالیات ندارد. developer های OpenBSD و Plan9 هم هرگز چنین ادعایی در مورد سیستم عاملشان نمیکنند. آنوقت ما این سر دنیا بدون داشتن ذره ای معلومات تکنیکی راجع به سیستم عاملی که بنا به شرایط خاصش (embedded بودن، جدید بودن، تجاری بودن، تاریخ مصرف معین داشتن، کوچکی developer base و....) پر از ایراد از باگ های کوچک و بزرگ گرفته تا سیاست گذاری بد در دیزاین است کاسه داغتر از آش میشویم.

بچه ها از جناب mtm یاد بگیرید حداقل...:D

وقتی می خواد راجع به یه موضوعی نظر بده حداقل 4 تا کلمه از اون بحث رو شنیده یا راجع بهش مطالعه کرده و بعدش میاد نظر میده....نه مثل بعضی ها کشکی و رو هوا....

اره ویندوز موبایل ناپایداره در عوض سیمبین فوق العاده پایداره...بس کنید بابا تو رو خدا این بساط ها رو...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جالبه که هیچوقت از این روشنگریها در مورد گوشیای سونی نمیکنید .. !

دلیلی نداره این کار رو بکنیم :D ....کسایی که داعیه ضد سونی بودن دارن میتونن به خودشون زحمت بدن و اگه میتونن 4 تا فروم خارجی مطالعه کنن اونا هم بیان نظر بدن....

وقتی میخواد ادم تو یه بحثی شرکت کنه باید سعی کنه تمام جوانبش رو در نظر بگیره از عیبهای برند مقابل تا حسن های برند محبوب خودش ....باید دست پر باشه تا بتونه کم نیاره...:lol:

اگه نه جواب کشکی دادن و حواله دادن های الکی به این سایت و اون لینک رو که هرکسی بلده...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

اگر حداقل ادب و فرهنگ همصحبتی داشتی میشد جواب شما را داد ولی بهتره برای افرادی مثل شما ارزشی قایل نشد.
خوش باشی.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من اون تاپیک رو دیدم .. متاسفانه شما فکر میکنید با نقل چند نظر از یه فروم یه مساله علمی ناشناخته رو کشف کردید! همیشه عده ای هستن که از خریدی راضی هستن و عده ای نه .. اینهمه ایراد از دبلیو 550 سونی همه جا گرفته شده ولی هر وقت صحبتی میشه شما و دوستانتون فقط به صدای سه بعدی! اون تکیه میکنید در مورد سایر گوشیای سونی هم همینطوره .. جالبه که هیچوقت از این روشنگریها در مورد گوشیای سونی نمیکنید .. دوست من! بهتره اول یه سوزن به خودتون بزنید بعد با جوالدوز دنبال ملت کنید!

علیرضا جان بهتره بدونی توی اون فروم خیلی جالبه که بری مثلا بخش اتومبیل به این نتیجه میرسی که پراید 206 رو میگیره + موتور 405 با موتور سمند فرق میکنه + شتاب 405 با شتاب سمند 3 ثانیه فرق داره + گل زانتیا رو میگیره و ورنا زیباترین ماشینن دنیاست!
نمیگم اونجا فروم بدیه ولی دست چین کردن یکسری مطلب بی سر و ته از یک فروم غریبه همچین هم هنری نیست.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز جناب نویزی برای من مشخص نیس چرا با استفاده از این اسمایل ها یا همون کله ها!! هرجور بد و بیراهی که میخوای نثار طرف مقابل میکنی؟ // من چحوری فک میکردم که حالا میخندی و میگی همونجوری فک کنم؟! من حرفی که خودت قبل از ورود ان73 به بازار میزدی رو نقل کردم! فکری نمیکردم که الان همونو بکنم! از شما یه سوال پرسیدم نه چیز دیگه ... ضمنا< شما مثه ما نیستی> یعنی چی؟ یعنی ما تحقیق نمیکنیم؟ روشن منظورت رو بگو و انقد با متلک و گوشه کنایه صحبت نکن لطفا .. ضمن اینکه شما یجوری وانمود میکنید که گوشتون همیشه برای نظرات مخالف باز هست و گوش ما بسته!! شما حتی توی گوش! هم تعصبات برندیتون رو داخل میکنید!!!

دوست عزیز , علیرضا جان. من نمیدونم شما چرا از اول هم با این شکلکها مشکل داشتین ؟! نمیدونم همه دارن از اینها استفاده میکنن. حالا مال من چرا تعبیر به نثار کردن هر جور بد و بیراه شده رو نمیدنم!!!! فکر کنم خیلی به این شکلکها حصاصیت دارین که اگه کسی فحش بده اینقدر ناراحت نیشین!
اون خنده اول من برا این بود که شما واقعا فکر کردین که من دیگه مثلا طرفدار تعصبی نوکیا شدم!!! خب خنده هم داره چون شما فکر میکنید هر کی از هر چی خوب گفت طرفدار هست! و اگه ایرادی گرفت دشمن هست!!
من در عین حال که از اول گفتم n73 گوشی خوبیه ولی دارم بدی هاش رو هم میگم حالا شما چون اونجوری که گفتم هستی , فکر میکنی اون موقع که میگفتم خوبه , دوست و طرفدار بودم و الان که چند تا ایرادش رو گفتم دشمن هستم!!
به هر حال اگه حرف بدی زدم ( شکلک ) که ناراحت شدی عذر میخوام ولی یادم نرفته که یه بار گفتی " حرف زدنش مثل آ*وندا میمونه!! " ( حالا نمیدونم جه شباهتی داره؟!!)

بگذریم. آقا به قول مازی جان اصلا هیچ ایرادی نداره و بهترین هست و n73 هم هیچ ایرادی نداره و هر کی عیب بگیره ازش خودشو کوچک کرده! منم اینترنت مجانی و وقت مفت ندارم که برم بگردم مطلب اینجا بذارم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اگر حداقل ادب و فرهنگ همصحبتی داشتی میشد جواب شما را داد ولی بهتره برای افرادی مثل شما ارزشی قایل نشد.
خوش باشی.

داریوش جان ناراحت نشی. تقصیر خودته. وقتی از دید بالا به بچه های اینجا نگاه کنی و هر چی رو باب میل باشه دیگران هم باید قبول کنن , نتیجش این میشه.اصلا غیر از بحث موبایل . کلا میگم.
در یک حرفهایی مثل " این هیچ ایرادی نداره " " هر کی از این عیب بگیره خودشو کوچک کرده"!! و ... باید تجدید نظر کنی.و ...
حتی یه جای دیگه گفتی " من که یک کاربر نوکیا هستم وقتی از فلان موتورولا تعریف کنم ..." !! که منم یه چیزی به شوخی و کنایه گفتم. وقتی از دید بالا و با مغرورانه آدم یه چیزی بگه اینجوری میشه.

به هر حال همونطور که گفتم به قول مازیار اصلا بیخیال! اون فروم هم به درد نمیخوره و دروغ گفتن. شما ببخشین.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بحث سونی اریکسون و نوکیا رو هم وسط نکشین که سونی هم خودش داره گوشی سیمبینی میسازه ( البته از نوع UIQ )

اینم برا اینکه علیرضا ناراحت نشه. من سوزن رو قبلا زده بودم! شما توجه نکردی مثل همیشه. ( بودن اسمایل)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز , علیرضا جان. من نمیدونم شما چرا از اول هم با این شکلکها مشکل داشتین ؟! نمیدونم همه دارن از اینها استفاده میکنن. حالا مال من چرا تعبیر به نثار کردن هر جور بد و بیراه شده رو نمیدنم!!!! فکر کنم خیلی به این شکلکها حصاصیت دارین که اگه کسی فحش بده اینقدر ناراحت نیشین!
اون خنده اول من برا این بود که شما واقعا فکر کردین که من دیگه مثلا طرفدار تعصبی نوکیا شدم!!! خب خنده هم داره چون شما فکر میکنید هر کی از هر چی خوب گفت طرفدار هست! و اگه ایرادی گرفت دشمن هست!!
من در عین حال که از اول گفتم n73 گوشی خوبیه ولی دارم بدی هاش رو هم میگم حالا شما چون اونجوری که گفتم هستی , فکر میکنی اون موقع که میگفتم خوبه , دوست و طرفدار بودم و الان که چند تا ایرادش رو گفتم دشمن هستم!!
به هر حال اگه حرف بدی زدم ( شکلک ) که ناراحت شدی عذر میخوام ولی یادم نرفته که یه بار گفتی " حرف زدنش مثل آ*وندا میمونه!! " ( حالا نمیدونم جه شباهتی داره؟!!)

بگذریم. آقا به قول مازی جان اصلا هیچ ایرادی نداره و بهترین هست و n73 هم هیچ ایرادی نداره و هر کی عیب بگیره ازش خودشو کوچک کرده! منم اینترنت مجانی و وقت مفت ندارم که برم بگردم مطلب اینجا بذارم.

نویزی جان من اصلن همچین فکری نکردم! من نگفتم شما دشمن شدی گفتم نه به اون افراطت نه به این تفریطت .. به هر حال ان73 هم ممکنه خالی از اشکال نباشه .. خب اگه قرار به این باشه که توی هر سری محصول به روز و آپگرید شده ای نیاد به بازار که پیشرفت تکنولوژی نقض میشه .. ولی اینکه با تکیه بر یه سری نظر که اونم معلوم نیس چقدش مبتنی بر منطق هست نمیشه یه حکم کلی داد .. یادمه اونوقتی که تو هر سوراخ سمبه ای! میرفتم که راجبه گوشیای مورد نظرم کامنت در بیارم عده ای هم بودن که از ان70 راضی نبودن ولی نهایتا جمع نظراتی که از چن منبع دیدم برتریاش انقد بود که اگه یه ایرادی هم اون وسط باشه منو منصرف نکنه حالا هم ناراضی نیستم .. عین همین استدلال هم در مورد ان73 یا هرگوشی دیگه ای صادقه ..

و اما در مورد شکلک! به نظر من بدی بکار بردن شکلک نسبت به فحش که میگی اون کنایه و تمسخری هست که توشه! شما اگه فحش بدی موضعت معلومه ولی توی شکلک هیچی نیس که توش یه ذره خیر دنیا و اخرت باشه!!:)
به هرحال مشکلی نیس دوست عزیز و ممنون از توجهت :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علیرضا جان بهتره بدونی توی اون فروم خیلی جالبه که بری مثلا بخش اتومبیل به این نتیجه میرسی که پراید 206 رو میگیره + موتور 405 با موتور سمند فرق میکنه + شتاب 405 با شتاب سمند 3 ثانیه فرق داره + گل زانتیا رو میگیره و ورنا زیباترین ماشینن دنیاست!
نمیگم اونجا فروم بدیه ولی دست چین کردن یکسری مطلب بی سر و ته از یک فروم غریبه همچین هم هنری نیست.

داریوش جان ریشه این حرفی که میزنی در مورد اون فروم و کلا فرومهای ایرانی همینه که کلا نتایجی که از مباحث علمی! بدست میاد کلا ناقض اصل موضوعه! یعنی امکان داره اخر بحث نتیجه گیری هم بشه که خورشید ممکنه از مغرب هم طلوع کنه!

من خودم شدیدا به این اعتقاد دارم که همیشه تجربیات شخصی استفاده کاربرا مخصوصن توی لوازم الکترونیکی بسیار موثرتر از ریویوهای معمول و جداول مقایسه ای هست .. ولی شرطش فراگیر بودنشه .. برای من جالبه توی بخش کامنتای سایت جی اس ام آرنا اون چن ماه پیش که من زیاد میرفتم هر روز با نظرات متفاوتی در مورد ان70 بر میخوردم .. اصلن چرا راه دور همین گوشی 6681 خودت توی یه فرومی خارجی(الان اسمش یادم نیس) میدیدم یه نفر اومده کلی بد و بیراه نوشته راجبش (در حد مقاله!) بعد کلی هم اومدن دونه دونه جوابشو دادن .. جمع همین نظرات ادمو به نتیجه میرسونه ... نظر من در مورد ان73 هم همینه .. اهمیت کاری که نوکیا تو این گوشی کرده صرفنظر از بعضی نقاط ضعفی که میگن اینه که نوکیا تونسته یا آل این وان خیلی عالی رو با هم یجا جمع کنه .. یه اسمارت فون با مولتی مدیای عالی که هنر نوکیا به عنوان یه شرکت تولیدکننده موبایل نه یه کمپانی مولتی مدیا رو نشون داد که با این کاهش قیمتی هم که داره پیدا میکنه به نظرم کاملا ارزش داره مثلا 500 تومن بدی بهش .. باید بیشتر منتظر موند تا بعضی مشکلات احتمالی بخاطر فرم ویر اولیه حل بشه اونوقت روش مانور بیشتری داد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داریوش جان ریشه این حرفی که میزنی در مورد اون فروم و کلا فرومهای ایرانی همینه که کلا نتایجی که از مباحث علمی! بدست میاد کلا ناقض اصل موضوعه! یعنی امکان داره اخر بحث نتیجه گیری هم بشه که خورشید ممکنه از مغرب هم طلوع کنه!

من خودم شدیدا به این اعتقاد دارم که همیشه تجربیات شخصی استفاده کاربرا مخصوصن توی لوازم الکترونیکی بسیار موثرتر از ریویوهای معمول و جداول مقایسه ای هست .. ولی شرطش فراگیر بودنشه .. برای من جالبه توی بخش کامنتای سایت جی اس ام آرنا اون چن ماه پیش که من زیاد میرفتم هر روز با نظرات متفاوتی در مورد ان70 بر میخوردم .. اصلن چرا راه دور همین گوشی 6681 خودت توی یه فرومی خارجی(الان اسمش یادم نیس) میدیدم یه نفر اومده کلی بد و بیراه نوشته راجبش (در حد مقاله!) بعد کلی هم اومدن دونه دونه جوابشو دادن .. جمع همین نظرات ادمو به نتیجه میرسونه ... نظر من در مورد ان73 هم همینه .. اهمیت کاری که نوکیا تو این گوشی کرده صرفنظر از بعضی نقاط ضعفی که میگن اینه که نوکیا تونسته یا آل این وان خیلی عالی رو با هم یجا جمع کنه .. یه اسمارت فون با مولتی مدیای عالی که هنر نوکیا به عنوان یه شرکت تولیدکننده موبایل نه یه کمپانی مولتی مدیا رو نشون داد که با این کاهش قیمتی هم که داره پیدا میکنه به نظرم کاملا ارزش داره مثلا 500 تومن بدی بهش .. باید بیشتر منتظر موند تا بعضی مشکلات احتمالی بخاطر فرم ویر اولیه حل بشه اونوقت روش مانور بیشتری داد.

در مورد N73 سیستم عامل مسلما ایرادی نداره چون روی خیلی از گوشیهای دیگه هست که بدون مشکل کار میکنه. هنگ کردن N73 هم در حد همین نظریات غیر رسمی فرومهاست. توی ریوو ها هم چیزی ندیدم که بشه استناد کرد ولی در صورت وجود هم با یک آپ دیت مشکل قابل حله. الان دیگه سونی اریکسون گوشی نداره که طرفدارانش بتونند با N73 مقایسه کنند. دوربین خوب و کیفیت مولتی مدیای عالی به همراه سیستم عامل و قیمت مناسب الان منحصرا در N73 جمع شده شاید اگر سونی اریکسون گوشی رقیبی داشت آقایون روی همون مانور میدادند. توی اجتماع هم همینطوره وقتی کسی از دیگران کم میاره سعی میکنه دیگران رو کوچیک کنه چون خودش چیزی برای بزرگ نمایی نداره. به هر حال N73 موزیک ادیشن مناسبترین گوشی مالتی مدیاست که فعلا بی رقیبه و بدگویی ها هم دلیلی جز کینه ورزی نداره.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش باشی.

میتوانید سخنان گهربارتان را در باب "تفاوت فرمور با سیستم عامل" و "بدون ایراد بودن سیمبین ۹" یک جای آبرومندی مثل slashdot تکرار کنید. قول میدهم چنان "ادب و فرهنگ همصحبتی" نشانتان بدهند که عطای اظهار نظر روی وب را به لقایش ببخشید. خوب است من به خودتان توهینی نکردم و تنها به یک گزاره ی صد درصد غلط با کلی تخفیف گفتم حرف مفت*.

ارزش هم قائل بشوید یا نشوید ابدا اهمیتی ندارد. من اصولا بحثی با شما ندارم چون نه پشتوانه تکنیکی دارید نه انعطاف لازم را. ضمن اینکه یکی دو بار با همدلانه ترین موضع این کار را انجام دادم و نتیجه اش را هم دیدم. پست قبلی صرفا به این جهت زده شد که کاربران ناوارد تر یکوقت گول اعتماد به نفسی را که با آن این فرمایشات را صادر می فرمایید نخورند.

*مانند این:

سیستم عامل مسلما ایرادی نداره چون روی خیلی از گوشیهای دیگه هست که بدون مشکل کار میکنه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میتوانید سخنان گهربارتان را در باب "تفاوت فرمور با سیستم عامل" و "بدون ایراد بودن سیمبین ۹" یک جای آبرومندی مثل slashdot تکرار کنید. قول میدهم چنان "ادب و فرهنگ همصحبتی" نشانتان بدهند که عطای اظهار نظر روی وب را به لقایش ببخشید. خوب است من به خودتان توهینی نکردم و تنها به یک گزاره ی صد درصد غلط با کلی تخفیف گفتم حرف مفت*.

ارزش هم قائل بشوید یا نشوید ابدا اهمیتی ندارد. من اصولا بحثی با شما ندارم چون نه پشتوانه تکنیکی دارید نه انعطاف لازم را. ضمن اینکه یکی دو بار با همدلانه ترین موضع این کار را انجام دادم و نتیجه اش را هم دیدم. پست قبلی صرفا به این جهت زده شد که کاربران ناوارد تر یکوقت گول اعتماد به نفسی را که با آن این فرمایشات را صادر می فرمایید نخورند.

*مانند این:

خيلي ممنون که تخفيف داديد و به گفتن حرف مفت قناعت کرديد و گرنه معلوم نبود چه خبر ميشد!

به هر حال همچنان پستهاي شما بي ارزش است. ديگر پاسخي از من نخواهيد شنيد ميتوانيد به لمپن بازي ادامه بدهي.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اين لينک رو ببينيد:
http://www.sics.se/~mn//OpenMechatronicsWiki/index.php/Smartphones:_Smartphones_for_Mechatronics

Symbian is designed ground up to be stable. This is also part of the reason why program development is difficult for Symbian. The programmer has to be especially careful about preparing for exceptions (error exits). Another problem is that Symbian was developed with the increasingly obsolete assumption that memory is extremely limited. Already in 2006, the high-end smartphones typically have 64MB RAM! One could expect that this problem will disappear as the OS evolves. On the other hand, Windows Mobile is easy to develop programs for, but lack free tools. It has had a reputation for being unstable, but this may have been fixed (?). Linux suffers most from its chronical version diaspora. The stability and security of Linux is not yet completely convincing. In order to become more stable, Linux and Windows may have to become more Symbian-like, complicating development in a way similar to Symbian's. Linux and Windows Mobile don't suffer from exaggerating memory limitations, though

نتيجه اينکه سيمبين پايدارتر است و مشکلي با حافظه کم ندارد برعکس ويندوز موبايل به ناپايداري مشهور است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
^^^
بعد عمری صادر کردن نظرات منور در باب اینکه برنامه های سیمبین خیلی زیاده و برنامه نویسی براش خیـــــلی راحته و غیره و غیره، حالا نظر این جناب داریوش عوض شده، و "پایداری" رو اولین و آخرین و بهترین فاکتور برای مقاسه انواع سیستم عامل ها می دونن! جالبه که شما همیشه در نقل قول هایی که از سایت های دیگه می زارید، یه تیکه از نقل قول حرف های خودتون رو نقض می کنه!!!
The programmer has to be especially careful about preparing for exceptions (error exits). Another problem is that Symbian was developed with the increasingly obsolete assumption that memory is extremely limited
Obsolete: منسوخ ، کهنه

One could expect that this problem will disappear as the OS evolves
پس نویسنده ی همین مطلب (که البته علامه ی دهر نیست، به قول بروبچه های فروم اونوری، همه چیز را همه کس دانند!) ، سیمبین ورژن 9 رو سیستم عاملی می دونه که یه ضعف بزرگ داره، و می گه می تونید انتظار داشته باشید که در ورژن های بعدی این مشکل رفع شه. همچنین ضعف های سیمبین رو اینطور لیست کرده:
  • Difficult to program
  • Complicated memory allocation in C++
  • Awkward string handling in C++
  • Overemphasis on memory limitations
  • Numeric error messages
  • Poorly documented

و لیست ضعف های os windows mobile:
  • Lack of free development tools
  • Dev tools only from Microsoft
  • Many versions require many different tools
  • Has history of stability problems
  • Expensive certification

می بینید که به جز stability problems (که اونم historic هستش!:happy: ) ، موارد دیگه همه بر می گرده به مساله ی پولی بودن و گرون بودن ابزارهای برنامه نویسی و certification . به نظر من این یه مشکل نیست. من اگه یه برنامه نویس باشم، ترجیح می دم با استفاده یه نسخه ی غیر قانونی از visual studio ، یه برنامه واسه wm بنویسم. کسی هم چیزی نمی فهمه. ولی اگه قرار باشه همون برنامه رو واسه سیمبین بنویسم، احتمال زیادی هست که وسط نوشتن برنامه به ...ک عظما برم! دلیل بیشتر بودن برنامه های کاربردی برای wm هم همین باید باشه نه؟;) یا چیز دیگه ایه؟

در آخر، بازم خود نویسنده ی همون متن می گه:
Windows Mobile is easy to develop programs for, but lack free tools. It has had a reputation for being unstable, but this may have been fixed

نکته ی اول اینکه این آقا نگفتن کدوم ورژن windows mobile شهره هستش به ناپایداری. نکته ی دوم اینکه سیمبین هم شهره هست به ناپایداری. (ورژن های قبل از 9ش بیشتر). پس صرف شهرت به چیزی، نمی شه در موردش قضاوت کامل کرد. در ضمن فراموش نکنید، واسه ویندوز موبایل یه دونه ویروس هم وجود نداره، در مقابل سیمبین، این یه مساله ی مهم نیست؟ ، stability-wise ؟ ;)
درضمن پشت سر ویندوز موبایل، غول نرم افزاری یی هست به نام مایکروسافت . که تخصصش در همین زمینه ی سیستم عمل هاست. و جالبیش اینجاست که هرچند وقت یکبار سیستم عملش رو آپدیت شده در اختیار تولید کننده ها قرار می ده (نقطه مقابل سیمبین) . و اگر شما pda تون از برندی مثل o2 باشه، می تونید تقریباً مطمئن باشید که همیشه آخرین آپدیت ها در اختیارتون قرار خواهد گرفت. اینــجا رو نگاه کنید، برای لیست آپدیت پک هایی که واسه ویندوز موبایل 5.0 منتشر شده، و اون ریویو aku 3.0 روهم وقت کردید بخونید
294.gif

نتیجه گیری با خود دوستان، ولی باتوجه به گفته های بالا به نظر من، ویندوز موبایل پوز سیمبین رو می خوابونه!:cool:

درضمن جناب mtm این حرفشون واقعاً به جا بود، منم به شدت باهشون هم نظرم:::

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه چیزی رو یادم رفت، دستگاه هایی که osشون windows mobile هست خیلی گرون هستن، به خصوص در خارج ایران. واسه ی همین، به جز Qtek s200 که قیمتش شده 460 (خارج بالای 600دلاره!) (و pda phone واقعاً خوبی هستش، از لحاظ تلفونی از باقی pda phone ها خیلی خیلی بهتره ظاهراً، تنها مشکلش سی پی یو 200mhz ی هستش) ، باقی windows mobile های ارزون قیمت اکثراً دستگاه هایی هستن که چند سا پیش ساخته شدن و دیگه هم ساپورت نمی شن، برای همین با بودجه ی حدود 250-300 ، اگه نخواید دست دوم بگیرید ، و بخواید گوشیتون برنامه خور باشه، مجبورید برید سراغ اسمارت فون های سیمبین، که فکر می کنم تو اون حدود قیمت 6681 بهترینشون باشه.

بالا