• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايا و معايب Microsoft Pocket PC و Symbian؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب جمله دقیقا اینطوره: It has had a reputation for being unstable, but this may have been fixed (?)
اون علامت سوالش رو پاک کردید. تازه May یعنی شاید.
یک چیز دیگه از همون مطلب:
In order to become more stable, Linux and Windows may have to become more Symbian-like
برای پایداری بیشتر ویندوز و لینوکس باید بیشتر از اینها شبیه سیمبین بشوند.

منتظر سفسطه های شما از این جملات هم هستم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ارزش هم قائل بشوید یا نشوید ابدا اهمیتی ندارد. من اصولا بحثی با شما ندارم چون نه پشتوانه تکنیکی دارید نه انعطاف لازم را. ضمن اینکه یکی دو بار با همدلانه ترین موضع این کار را انجام دادم و نتیجه اش را هم دیدم. پست قبلی صرفا به این جهت زده شد که کاربران ناوارد تر یکوقت گول اعتماد به نفسی را که با آن این فرمایشات را صادر می فرمایید نخورند.

:lol: من هم به شدت با شما موافقم....اصولا همچین بحثهایی که یه طرف بحث به بدیهی ترین موارد اون اگاهی نداشته باشه اصلا راه به جایی نمیبره....بهتره همونه که اصولا بحثی با این وضع صورت نگیره...

ضمنا تمامی نوشته های اقا فرهاد تایید میشه:)

....مایکرو سافت که اونجا لولو سر خرمن نیست...اصلا سیستم ویندوز موبایل تا اینجا که من تا امروز کار کردم با برنامه هاش دقیقا کپی برداری هایی مثل خود برنامه های ویندوز هست که تو خود مقاله هم اشاره شده که به راحتی میشه برنامه ها رو از ویندوز به ویندوز موبایل کد نویسی کرد به راحتی...با این شرایط دست برنامه نویس فوق العاده باز هست....به راحتی میتونه برنامه رو ردیف کنه در حالی که سیمبین اینجوری نیست....

با این تجربیاتی که من تا حالا داشتم هم با ویندوز موبایل هم با گوشی های سیمبینی مثل 6681 وN70 و 7710 و... اصلا این دو تا قابل قیاس نیستن....

کارهایی که من با گوشیم الان دارم میکنم ( اقا فرهاد هم تو جریان هست) عمرا خوابش رو هم تو سیمبین ببینید...اصلا و ابدا...

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن فراموش نکنید، واسه ویندوز موبایل یه دونه ویروس هم وجود نداره، در مقابل سیمبین، این یه مساله ی مهم نیست؟ ، stability-wise ؟ ;)

نه نیست. به این دلیل ساده که Exploit ای در سیمبین وجود ندارد (یا حداقل تا امروز پیدا نشده) که فایل مخرب توسط آن بدون اطلاع یوزر منتقل و اجرا شود. این ویروس هایی که میفرمایید عموما یا توسط بلوتوث میتوانند منتقل شوند که قبل از اینکه اجرا شوند کاربر باید به ۳-۴ سوال پاسخ مثبت بدهد. یا توسط Warez و امثالهم. تازه در سیمبین ۹ مدل امنیتی جدیدی تعریف شده که تنها به برنامه هایی اجازه میدهد به بخش های مهمتر سیستم (مانند بخش Phone) دسترسی داشته باشند که Symbian-Signed باشند (گر چه من این را ضعف سیمبین ۹ به بعد میدانم نه حسن آن). ویروس هم که مسلما Symbian-Signed نیست بنابراین خطر زیاد جدی ای نمیتواند ایجاد کند.

بنابراین خیر، ویروس داشتن سیمبین به هیچ وجه ضعف آن محسوب نمیشود. تنها زمانی ویروس ضعف امنیتی یک سیستم عامل میتواند محسوب شود که کد مخرب بتواند به طریقی غیر از روشهای متعارف خود را به سیستم تحمیل کرده و بدون اطلاع و اجازه کاربر اجرا شود (مانند Blaster).

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درضمن پشت سر ویندوز موبایل، غول نرم افزاری یی هست به نام مایکروسافت . که تخصصش در همین زمینه ی سیستم عمل هاست.

چند ایراد منطقی و Factual در این قسمت از پست شما وجود دارد.

اول اینکه اگر بحث تمرکز باشد سیمبین خیلی جلوتر از مایکروسافت است. مایکروسافت بر خلاف نظر شما تمام تلاشش این است که وارد تمام حیطه های نرم افزاری شود و مانند اختاپوس همه آنها را به انحصار خود در آورد. Windows Mobile Phone Edition زیر مجموعه ای از زیر مجموعه ای از یکی از زیر مجموعه های فعالیت های شرکت مایکروسافت است. در حالی که سیمبین همین یک کار اصلی را بیشتر نمیکند: تولید سیستم عامل برای Smartphone ها.

دوم اینکه در همان Desktop OS که تمرکز اصلی مایکروسافت است این شرکت در زمینه امنیت چندان خوشنام نیست. در واقع ویندوز یکی از ناپایدارترین و نا امن ترین سیستم عامل های دنیاست. پایداری اضافی ای که در PPC ها در مقایسه با اسمارت فون های سیمبین میبینید مدیون منابع سخت افزاری بیشتر این دیوایس ها است (بیشتر کرش ها و ناپایداری های گوشی های سیمبین در اثر کمبود RAM است). این امکانات اضافی هم همانطور که میدانید هزینه برند و گاهی قیمت تمام شده یک PPC ویندوز موبایل را تا دو برابر یک اسمارت فون مشابه بالا میبرند. بنابراین این مقایسه چندان منطقی نیست.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه نیست. به این دلیل ساده که Exploit ای در سیمبین وجود ندارد (یا حداقل تا امروز پیدا نشده) که فایل مخرب توسط آن بدون اطلاع یوزر منتقل و اجرا شود. این ویروس هایی که میفرمایید عموما یا توسط بلوتوث میتوانند منتقل شوند که قبل از اینکه اجرا شوند کاربر باید به ۳-۴ سوال پاسخ مثبت بدهد. یا توسط Warez و امثالهم. تازه در سیمبین ۹ مدل امنیتی جدیدی تعریف شده که تنها به برنامه هایی اجازه میدهد به بخش های مهمتر سیستم (مانند بخش Phone) دسترسی داشته باشند که Symbian-Signed باشند (گر چه من این را ضعف سیمبین ۹ به بعد میدانم نه حسن آن). ویروس هم که مسلما Symbian-Signed نیست بنابراین خطر زیاد جدی ای نمیتواند ایجاد کند.

بنابراین خیر، ویروس داشتن سیمبین به هیچ وجه ضعف آن محسوب نمیشود. تنها زمانی ویروس ضعف امنیتی یک سیستم عامل میتواند محسوب شود که کد مخرب بتواند به طریقی غیر از روشهای متعارف خود را به سیستم تحمیل کرده و بدون اطلاع و اجازه کاربر اجرا شود (مانند Blaster).

mtm عزیز، فرمایشتون صحیح، ولی به عنوان یه کاربر ایرانی، اینکه آدم دائم یه پاش تو سایت های کرک و warez نباشه رو یه گناه کبیره می دونم!!!:happy:

خوب جمله دقیقا اینطوره: It has had a reputation for being unstable, but this may have been fixed (?)
اون علامت سوالش رو پاک کردید. تازه May یعنی شاید.

اون علامت سوال رو پاک کردم چون may به تنهایی همون معنی رو می رسوند. بعدم خندم گیره، جداً خندم می گیره ه هر بار تو نوشته های خودتون حرفای خودتونو کامل نقض می کنید:lol:

یک چیز دیگه از همون مطلب:
In order to become more stable, Linux and Windows may have to become more Symbian-like
برای پایداری بیشتر ویندوز و لینوکس باید بیشتر از اینها شبیه سیمبین بشوند.
:D

منتظر سفسطه های شما از این جملات هم هستم.

کی بود داشت حرف فرهنگ و ادب هم صحبتی رو می زد؟!:happy:
موفق باشی!

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mtm عزیز، فرمایشتون صحیح، ولی به عنوان یه کاربر ایرانی، اینکه آدم دائم یه پاش تو سایت های کرک و warez نباشه رو یه گناه کبیره می دونم!!!:happy:

خب دوست من چه انتظاری دارید؟ اینکه Symbian بیاید یک بودجه هنگفتی را به بررسی و پاکسازی کل Warez موجود در جهان اختصاص دهد مبادا ما مفتخورهای جهان سومی خاطرمان آزرده شود؟! اتفاقا خیلی هم دلشان از این موضوع خنک میشود و کاملا هم حق دارند.

به هر حال ایراد از سیستم عامل نیست. هیچ سیستم عاملی هم وجود ندارد که بتواند جلوی کد مخربی را که کاربر با رضایت خودش آن را اجرا کرده بگیرد مگر با اعمال محدودیت های غیر عملی (مانند اینکه دست و پای شما را برای همیشه با زنجیر ببندند مبادا به خودتان آسیبی برسانید).

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
دقت کرده اید که عنوان تاپیک چیست؟ فکر نکنم se گوشی ویندوز موبایل داشته باشد! آن وقت می آیند از سیمبیان بد می گویند! نتیجه گیری بر عهده ی شماست!
ضمنا گوشت کوب های UIQ سونی اریکسون رو یادم رفت! به خاطر اون هم که شده باید از سیمبین طرفداری کنند!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دقت کرده اید که عنوان تاپیک چیست؟ فکر نکنم se گوشی ویندوز موبایل داشته باشد! آن وقت می آیند از سیمبیان بد می گویند! نتیجه گیری بر عهده ی شماست!
ضمنا گوشت کوب های UIQ سونی اریکسون رو یادم رفت! به خاطر اون هم که شده باید از سیمبین طرفداری کنند!

منم خوب که فکر کردم دیدم نوکیا هم گوشی ویندوز موبایلی نداره!! و فکر کنم منم یه جا تو همین تاپیک اضافه کردم که بحث نوکیا و سونی-اریکسون مطرح نیست چون خود SE هم گوشی سیمبینی داره ولی تا اینجا یکی اومد گفت ویندوز موبایل بهتره طرفدارای نوکیا اومدن ریختن و بحث این دو تا رو وسط کشیدن!!

در ضمن اگه مثلا M600 , W950 و ... گوشتکوب هستن پس حتما N93 , N90 , ... کلنگ هستن!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
فکر نکنم m600 دوربین 3.2 و 3x زوم اپتیکال و wi-fi و کیفیت ویدئوی vhs و UPnP و صفحه با اون کیفیت داشته باشه!!!
ضمنا یستگی داره تعریفتون از گوشت کوب چی باشه!!! سری p، مثل p900 با اون هیکلش امکاناتش در حد n70 نیست!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نکنم m600 دوربین 3.2 و 3x زوم اپتیکال و wi-fi و کیفیت ویدئوی vhs و UPnP و صفحه با اون کیفیت داشته باشه!!!
ضمنا یستگی داره تعریفتون از گوشت کوب چی باشه!!! سری p، مثل p900 با اون هیکلش امکاناتش در حد n70 نیست!!!

صحبت از دوربین نبود! صحبت از گوشتکوب بود!!
بله p900 همزمان با 6600 بود ولی N70 گوشی جدیدی هست. حتما انتظار داری امکاناتشون یکی باشه؟!!:blink:
ضمن اینکه p900 قدیمی با همون دوربین VGA خودش هنوز کلاسی داره که بقیه گوشیها بعد از 3-4 ماه از دست میدن. مثل همین 3250 که شما داری!: دی.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ولله ما که خوبی خاصی ندیدیم توی گوشی سیمبینی که تاچ اسکرین نباشه
306.gif
حتی uiq 3 های سونی اریکسون هم با وجود تاچ اسکرین بودن، الان مشکل کمبود برنامه دارن، درست مثل سری 9 اس60 !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
حالا که سیمبین های سونی اریکسون تاچ اسکرین هستند اینو میگی ها!!! حالا اگه مثلا نوکیا ها دوربین نداشتند می گفتی :"ولله ما که خوبی خاصی ندیدیم توی گوشی سیمبینی که دوربین نداشته باشه!"
بابا شما چرا این قدر "این جوری!!!" هستید!
ضمنا 7710 سیمبیان است و تاچ اسکرین!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا که سیمبین های سونی اریکسون تاچ اسکرین هستند اینو میگی ها!!! حالا اگه مثلا نوکیا ها دوربین نداشتند می گفتی :"ولله ما که خوبی خاصی ندیدیم توی گوشی سیمبینی که دوربین نداشته باشه!"
بابا شما چرا این قدر "این جوری!!!" هستید!
ضمنا 7710 سیمبیان است و تاچ اسکرین!

بله عزیزم 7710 سیمبینه و تاچ اسکرین! صفحه ی شدیداً با کیفیتی هم داره! ولی کنـــــــــــــــــــــــــــده!
کلاً، به جز سری 9000 که تولیدش متوقف شد، نوکیا چند تا گوشی داره که سیمبین باشه وتاچ اسکرین داشته باشه؟
توی همین تاپیک، توی صفحه ی اول و دوم گفتم که چرا به نظر من یه گوشی اسمارت بدون سیمبین بیشتر یه گوشی "ابلهه"!! توجه کن، گفتم به نظر من! ;)

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
بله عزیزم 7710 سیمبینه و تاچ اسکرین! صفحه ی شدیداً با کیفیتی هم داره! ولی کنـــــــــــــــــــــــــــده!
کلاً، به جز سری 9000 که تولیدش متوقف شد، نوکیا چند تا گوشی داره که سیمبین باشه وتاچ اسکرین داشته باشه؟
توی همین تاپیک، توی صفحه ی اول و دوم گفتم که چرا به نظر من یه گوشی اسمارت بدون سیمبین بیشتر یه گوشی "ابلهه"!! توجه کن، گفتم به نظر من! ;)

مگه همه ی گوشی ها باید تاچ سکرین باشن؟
این چه حرفیه که میزنین؟ مگه تمام گوشی های سونی اریکسون تاچ اسکرینند؟ گوشی های تاچ سکرین سونی اریکسون هم بیشتر به دمپایی شبیهند تا گوشی!
7710 رو هم محض مثال عرض کردم!
ضمنا بیشتر آدم ها با همین نان!تاچ اسکرین های خودشون راحت ترند! اون هم از نوع هوشمند آن!تاچ اسکرین!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مگه همه ی گوشی ها باید تاچ سکرین باشن؟
این چه حرفیه که میزنین؟ مگه تمام گوشی های سونی اریکسون تاچ اسکرینند؟ گوشی های تاچ سکرین سونی اریکسون هم بیشتر به دمپایی شبیهند تا گوشی!
7710 رو هم محض مثال عرض کردم!
ضمنا بیشتر آدم ها با همین نان!تاچ اسکرین های خودشون راحت ترند! اون هم از نوع هوشمند آن!تاچ اسکرین!

حالا خوبه من حرفی از گنده بک بودن این 7710 نزدم ها:D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پست های نامربوط حذف شد.
جناب Mazyar-m توصیه ی قبلی من رو به خاطر داشته باشید.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید من مگه چی کار کردم! اگر کاری از من دیدید من معذرت می خوام!

بالا