این ساب که نوشتی ارزون من خریدم به این قیمتم نخریدم بیشتر ازش خریدم ... فقط چون دو س داشت اخرش زد 150 الان من همینو 230 نمیدم ... دقیق ساب ایشونه ...
اون امپ ام بی منم دادم 450 پولشه
ساب 200 حالا کم کم
6975 هم وی دوش بگو مفت 300
کامپارم بگو 500
شد 145 فک کنم ... دقیق نمیدونم
با این حساب
تازه من قیمت خیلی کم دادم
اینجوری پکیج سیمو پخش به این خوبی و امپ 2 کانال مجانی میفته ...
شرمنده استارتر محترم
حیف پول ندارم ...
دوست خوبم با یه تخفیف خوب قیمت همرو بهم بده دستت درد نکنه ...همرو تک بده ببینم دفقا میخوان قیمتت خیلی خوبه ..
بسوزه پدر بی پولی ...
خدا پدر مادر شما رو براتون نگه داره که اومدید توی این تاپیک ، زبونم مو در آورد اینقدر برای بعضی از دوستان توضیح دادم که بابا اصلا به خرید من کاری نداشته باشید ، اصلا من چه 10 میلیون پول دادم چه 100 هزار تومن ، مهم اینه که خودم میدونم سیستم خیلی خوبیه و هر کسی هم که بخره واقعاً ازش لذت میبره و از همه مهم تر این که قیمتی که گزاشتم خداوکیلی قیمت یک سیستم معمولی هم نیستش ، الان با 1500 ای که من گزاشتم خداوکیلی چه سیستمی میشه جمع کرد آحه؟؟؟؟
در ضمن مرتضی عزیز در کل همش هم قابلتون رو نداره بخدا...
قیمت تک به تک هم خودتون با توجه به اینکه اهل سیستم و سیستم بازی هستین پیشنهاد بدید ( البته منصفانه که نه سیخ بسوزه و نه کباب ) چون واقعاً حیفه این سیستم تو خونه بمونه و خاک بخوره . اگر تا یکی دو ماه آینده قصد خرید ماشین داشتم اصلا نمیدادم بره ولی چون میدونم حداقل یکسالی زمان میبره که مجدد ماشین دار بشم واسه همین دارم رد میکنم .