• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده سیستم صوتی

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
خدا پدر مادر شما رو براتون نگه داره که اومدید توی این تاپیک ، زبونم مو در آورد اینقدر برای بعضی از دوستان توضیح دادم که بابا اصلا به خرید من کاری نداشته باشید ، اصلا من چه 10 میلیون پول دادم چه 100 هزار تومن ، مهم اینه که خودم میدونم سیستم خیلی خوبیه و هر کسی هم که بخره واقعاً ازش لذت میبره و از همه مهم تر این که قیمتی که گزاشتم خداوکیلی قیمت یک سیستم معمولی هم نیستش ، الان با 1500 ای که من گزاشتم خداوکیلی چه سیستمی میشه جمع کرد آحه؟؟؟؟

در ضمن مرتضی عزیز در کل همش هم قابلتون رو نداره بخدا...
قیمت تک به تک هم خودتون با توجه به اینکه اهل سیستم و سیستم بازی هستین پیشنهاد بدید ( البته منصفانه که نه سیخ بسوزه و نه کباب ) چون واقعاً حیفه این سیستم تو خونه بمونه و خاک بخوره . اگر تا یکی دو ماه آینده قصد خرید ماشین داشتم اصلا نمیدادم بره ولی چون میدونم حداقل یکسالی زمان میبره که مجدد ماشین دار بشم واسه همین دارم رد میکنم .

اوکی .... بزار من یه سرچی تو نت بکنم ببینم قیمتا چجودی شده و و یکی از دوستام سیستم میخواد ببینم کدوم به کارش میاد
راستی اون ساب که من خریدم قیمت پایش 150 بود ..وووو کی اونو 150 میده اخه ....
یا علی

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
اوکی .... بزار من یه سرچی تو نت بکنم ببینم قیمتا چجودی شده و و یکی از دوستام سیستم میخواد ببینم کدوم به کارش میاد
راستی اون ساب که من خریدم قیمت پایش 150 بود ..وووو کی اونو 150 میده اخه ....
یا علی

باشه داداش من در خدمتم ،
دوستان بالاخره به هر دری میزنن که توی سر مال مردم بزنن دیگه ، ما هم عادت داریم به این کار ، مشکلی نیست بزار بگن برا خودشون ، اصلا بیان بگن ساب من 50 تومن :lol:

herbert

Registered User
لایک‌ها
35

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
اقا سلام.ساکن تهران هستین؟؟؟ توییتر ها رو جداگانه می فروشین؟؟؟

سلام
دوست عزیز بنده تهران هستم ولی من توی این سیستم توئیتری ندارم ، فکر کنم منظورتون همون کامپوننت هستش که کامپوننت هم اگر خواستید در خدمتتون هستم

amir.sh

Registered User
لایک‌ها
45
داداش قیمت آخر پخش رو واسم پخ کن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
داداش ماکه هرچی گفتیم نفرستادی عکس باندارو.حداقل بزار توتاپیک بقیه ببینن :)

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
باشه داداش من در خدمتم ،
دوستان بالاخره به هر دری میزنن که توی سر مال مردم بزنن دیگه ، ما هم عادت داریم به این کار ، مشکلی نیست بزار بگن برا خودشون ، اصلا بیان بگن ساب من 50 تومن :lol:
ما تو سر مال نزدیم! شما میگی این ساب 900 پولشه. دست دومش کمه کم با حساب 30% 630 حالا چجوری این قیمتاس؟ یا این قیمتارو همینجوری پروندی یا خیلی داری حال میدی واسه فروشش! قیمتاشونم نفرستادی واسه من. خریدارم بابا به چه زبونی بگم؟:|

arsalan693

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
داداش قیمت آمپ هارو برای من میفرستی؟
ممنون
راستی قیمت هدیونیت هم محبت کن

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ما تو سر مال نزدیم! شما میگی این ساب 900 پولشه. دست دومش کمه کم با حساب 30% 630 حالا چجوری این قیمتاس؟ یا این قیمتارو همینجوری پروندی یا خیلی داری حال میدی واسه فروشش! قیمتاشونم نفرستادی واسه من. خریدارم بابا به چه زبونی بگم؟:|

داداش من کی گفتم 900 من که اصلا قیمت تک تک جنسارو ندادم ، ضمناً شما این ساب رو با باکس فابریکی که خود JBL براش ساخته توی ایران پیدا کن ، قیمت هم بگیر ببین چند بهت میدن ، بعدشم داداش بیخیال این حرفا ، مهم اینه که من دارم مفت میدم کسی خواست بر میداره کسی هم نخواست میمونه هر زمان که مجد ماشین گرفتم میندازم روش...

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش ماکه هرچی گفتیم نفرستادی عکس باندارو.حداقل بزار توتاپیک بقیه ببینن :)

والا بخدا اصلا وقت نکردم ، ولی بروی چشم از اونام میزارم اتقاقاً یک ساب دیگه با باکس هم دارم که اونم باید عکس بگیرم بزارم هر دو رو با هم اوکی میکنم

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
داداش من کی گفتم 900 من که اصلا قیمت تک تک جنسارو ندادم ، ضمناً شما این ساب رو با باکس فابریکی که خود JBL براش ساخته توی ایران پیدا کن ، قیمت هم بگیر ببین چند بهت میدن ، بعدشم داداش بیخیال این حرفا ، مهم اینه که من دارم مفت میدم کسی خواست بر میداره کسی هم نخواست میمونه هر زمان که مجد ماشین گرفتم میندازم روش...
ولش کن داداش بیخیال شدیم ما! :| جداجدا قیمت بده پخش رو شاید خواستم

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
ارش ما كه سر تورو كلاه گذاشتيم حالا تو بزار : دي
قيمت قطعات رو تك تك بفرست برام خصوصاً قيمت پخش رو . . .
مخلصم

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
ارش ما كه سر تورو كلاه گذاشتيم حالا تو بزار : دي
قيمت قطعات رو تك تك بفرست برام خصوصاً قيمت پخش رو . . .
مخلصم
داداش برات پخ کردم ، در ضمن کلش ه ماصلا قابلت رو نداره بخدا...

بالا