• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده گرامافون عتیقه (1318) کارم میکنه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
خریدار نداره اینجا ؟؟؟ بعضیا تو سرشون میزنن واسه اینجور چیزا گفتم ثانیه اول که تایپیک بزنم 8 صفحه پر شده :hmm:

سلام. اتفاقاً من هم دنبال گرامافونم. ولی شیپور دارش رو میخوام. اگه سراغ دارید خبر بدین.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام. اتفاقاً من هم دنبال گرامافونم. ولی شیپور دارش رو میخوام. اگه سراغ دارید خبر بدین.

اون مدل اصطلاحا بهش میگن (کافه ای) اون زمان برای سالن های بزرگ استفاده میشده کلهم گفتم بدونید ، این نمونه ماله من جزو نخستین گرامافون هایی که وارد ایران میشده و جنبه عتیقه ای داره شیپوری که شما میخواید راحت گیر میاد خوشبختانه از نظر منم مدل شیپوری خیلی دکوری تر و زیباتره

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
ا... شیپوری که شما میخواید راحت گیر میاد خوشبختانه از نظر منم مدل شیپوری خیلی دکوری تر و زیباتره

زیاد هست ولی اکثراً قلابیه. ساخت چین.
حتی یه نجار بهم گفت یکی از چین دستگاهشو میاره، بعد به این نجاره سفارش میده براش پایه و جعبه درست کنه (به سبک قدیمی)
باید یکی گیر بیارم مثل شما از خونه مادربزرگ. :)

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
جان من نفروش حيفه.چه جور دلت ميات داداش.نفروش عزيزم

ufont

لایک‌ها
4,086
جان من نفروش حيفه.چه جور دلت ميات داداش.نفروش عزيزم

آخه عزیز به کار من نمیاد دکور خونمون با اینجور چیزا ست نیست نمایشگاه و ... نداریم که بهتره به جای خاک خوردن یکی که خاتل خواهشه فیضشو ببره :blush:

زیاد هست ولی اکثراً قلابیه. ساخت چین.
حتی یه نجار بهم گفت یکی از چین دستگاهشو میاره، بعد به این نجاره سفارش میده براش پایه و جعبه درست کنه (به سبک قدیمی)
باید یکی گیر بیارم مثل شما از خونه مادربزرگ. :)

یه گرام ناسیونال هم موجوده ،همین جوری کار میکنه ولی برقی و باطریه :D ولی این هندلیه خخخخخخ انگلیسی هم هست خواستی در خدمتم شیپوری میخوای چیکار

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
لطفا یه چند تا عکس خوشگل و پر نور بزار ما هم فیض ببریم.
در ضمن اون دوستمون در مورد پاساژ مرکزی یه جورایی درست گفتن , قیمت خریدشون نهایت صد و پنجاه تومنه ولی عمرا زیر یه تومن نمفروشن..واقعا لاشخور به اونا میگن

ufont

لایک‌ها
4,086
لطفا یه چند تا عکس خوشگل و پر نور بزار ما هم فیض ببریم.
در ضمن اون دوستمون در مورد پاساژ مرکزی یه جورایی درست گفتن , قیمت خریدشون نهایت صد و پنجاه تومنه ولی عمرا زیر یه تومن نمفروشن..واقعا لاشخور به اونا میگن

بله ولی گرامافون داریم تا گرامافون 100بار میشه گفتم (این یک عتیقه است)اصلا گیر نمیاد جنس شناس کسی باشه میگیره این انگلیسی و اصل اصل اصله، بازم بله من یکم عجله ای عکس گرفتم حالا تر و تمیزش میکنم یه عکس میزارم سرخی چوبش چشم همرو میگیره :)

داداش آخرش چند؟؟؟

2.500 شما هم نظرتون بگید :hmm:

ufont

لایک‌ها
4,086
ببینم 13 بدر میتونم ردش کنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود فراوان...
به نظر من نفروشی خیلی بهتره... چون تو پی تی شاید کمتر کسی به این جنس پول بده...
اگه تو کار عتیقه هستی جنسای دیگه رو هم بذار شاید مشری شیم... چون خودم دنبال اینجور چیزها هستم ولی نه با این قیمت....
در ضمن خیلی هم زیباست...
با سپاس

ufont

لایک‌ها
4,086
قیمت خونه آبادان رو برام پخ کن :)

:lol:

درود فراوان...
به نظر من نفروشی خیلی بهتره... چون تو پی تی شاید کمتر کسی به این جنس پول بده...
اگه تو کار عتیقه هستی جنسای دیگه رو هم بذار شاید مشری شیم... چون خودم دنبال اینجور چیزها هستم ولی نه با این قیمت....
در ضمن خیلی هم زیباست...
با سپاس

عتیقه که نه چیزای قدیمی آنتیک زیاد دارم ، ساعت دارم جزو اولین ساعت های اتوماتیک که وارد ایران شد برندش Zodiack جنس صفحش طلای سرخ مثلا این دردونه رو چقدر بزارم ؟

باز یه مدل ساعت جیبی دارم از جنس طلا

janajana

Registered User
لایک‌ها
475

عتیقه که نه چیزای قدیمی آنتیک زیاد دارم ، ساعت دارم جزو اولین ساعت های اتوماتیک که وارد ایران شد برندش Zodiack جنس صفحش طلای سرخ مثلا این دردونه رو چقدر بزارم ؟

در هر صورت اگه جنس آنتیکی برای فروش داشتی و برای فروش گذاشتی یه ندا هم به ما بده شاید پولمون رسید و خریدیم...

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46

سلام
ساعت
جیبی برای فروشه ؟
کار انتیک برای فروش داشتی یه خبر بده ....

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
شما کجایی؟..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا