• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزاید فروش لپ تاپ HP4530s پروبوک کانفی

zodiack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1200 تمااااااااام اه :(

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
مبارک. خریدار اگه خریدارها فیک از اب در اومدن بنده ۱۱۰۰ خریدارم

zodiack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مابقی رو براتون واریز میکنم ، مال من شد ، الکی ادامه دادید :(

فروشنده انگار فیک از آب دراومد

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
شما که گفتی پیکسل سوخته داره نمیخوام پس چی شد یهو !!؟

چیزی نشد یهو اقای پوآرو!! به شما ارتباطی نداره ولی محض اطلاع دوستان میگم که اولش من فکر میکردم به اندازه خوش پیکسل سوخته داره بعد متوجه شدم به اندازه گیومه هستش . لحن صحبتتون هم خوب نیست.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
مابقی رو براتون واریز میکنم ، مال من شد ، الکی ادامه دادید :(

فروشنده انگار فیک از آب دراومد

اگه به مزایده بودنش بود که فک کنم پیشنهاد من آخرین پیشنهاد ساعت 12 بود

اما به نظر میاد مزایده یه جورایی سوری بود در هر صورت حالا که خریدی مبارکت باشه یه لبتاب ارزش دلخوری نداره دیگه

اما این حرفتون که می گید الکی ادامه دادید رو واقعا پایه ام خیلی حرف با مسمایی بود:lol:

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
دوستان واسه 100یا 200 که نمردم انصافا مزایده خیلی کیف،میده همین دعواش شیرینه،فرخته شد به اقای زودیاک،امیدوارم همه راضی باشن من ادم مذهبی نیستم زیاد ولی اینشالله حلال باشه،دوست عزیز اگر مزابده سوری بود امروز راحت و بی دردسر میفروختمش به شما بصورت حضوری ولی واسه احترام به بقیه گفتم ادامه بدیم،اقا مبارکتون باشه...

چیزی نشد یهو اقای پوآرو!! به شما ارتباطی نداره ولی محض اطلاع دوستان میگم که اولش من فکر میکردم به اندازه خوش پیکسل سوخته داره بعد متوجه شدم به اندازه گیومه هستش . لحن صحبتتون هم خوب نیست.
حرفشون تایید میشه ، چندبار تو پخ از من سوال پرسیدن که پیکسل سوخته اندازه , هست یا خوش فکر کنم فکر کرده بودن من با کلمات بازی کردم میخواستن مطمئن بشن ،

zodiack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ امروز بدستم رسید ،همه چیزش خوبه ولی چرا کیبوردش فارسی نیس ؟ممنون مهدی جان خوشقول

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
لپ تاپ امروز بدستم رسید ،همه چیزش خوبه ولی چرا کیبوردش فارسی نیس ؟ممنون مهدی جان خوشقول
داداش تو عکسا مشخص بود کیبوردش یادم رفت بگم، این لپ تاپ واسم اوردن و از بازار ایران نخریدمش،

بالا