• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزاید فروش گرافیک DDR5 مدل ATI 4890 به قیمت باور نکردنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid_tiktak

Guest
لایک‌ها
0
آقا ایشون گرافیکو پس بفرستن من هزینشونو پس میدم
حروم خوری یعنی چه مرد حسابی حرف دهنتو بفهم
من از رو کارتنش خوندم چون درشو چسب زده بودم کارتو ندیدم
خجالت بکشید واقعا شعن و شخصیت خودتونو پایین نیارین
من بهت 100 بار بهت پي ام دادم ج ندادين.حالا اشكالي نداره شما 20 تومنشو بهم برگردونين.تا برنگردونم كارتو و راضي هم باشم

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
من براچی باید به شما پول بدم فقط 4000 تومان بابت ارسال کالا بهتون پس میدم
شما هم باید هزینه برگشتو خودتون بدید

تو روابط عمومی بازارچه مطرح کن دوست عزیز

مدیریت بازار آدم پی گیری هستند و کمک اتون میکنند.

نمیدونم بعضیا این پول های حروم رو چطوری می خورن! مرد باش و مردونه معامله کن! بعدشم عین مرد پاسخگو باش!

شما اینجا به چه اجازه ای به مردم تهمت میزنی بدون اینکه چیزی بدونی
خجالت بکشید واقعا .......

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
بهتره اول یه لیوان آب خنک بخوری بعد بیای کامنت بزنی.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. و مشخصه که کی و با چه کاری شعن و شخصیت خودشو پایین آورده.

من هم تهمتی نزدم و با اعلام اینکه شما به هیچ پیامی از طرف خریدار پاسخ نمیدادین من هم عرض کردم بهتره مثل مرد بیای و حرفت رو بزنی. مگه این حرف بدیه؟

دوست عزیز توجیه شما برای ندونستن اینکه کارت فاقد HDMI بوده اصلا توجیه خوبی نیست. فروشنده موظف هست در مورد جنسی که داره میفروشه اطلاعات فنی خوبی هم داشته باشه.

به هر حال من قصد توهین و تهمت نداشتم و اگه ناراحتت کردم صمیمانه پوزش میخوام.

دیگه خودتون میدونید با خریدار و بهتره من رو وارد بحث نکنید.

با تشکر.

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
دیگه خودتون میدونید با خریدار و بهتره من رو وارد بحث نکنید.

با تشکر.

عزیز کسی که با شما کاری نداشت... خودت وارد بحث شدی!
یک چیزی رو هم بگم... شما گفتی "نمیدونم بعضیا این پول های حروم رو چطوری می خورن"،فروشنده جنس مشکل دار فروخته؟ اگر اینطور بود منم باهات هم عقیده بودم. داشتن یا نداشتن HDMI خیلی از ارزش کارت کم نمیکنه... نهایت 10 تومن.
راه حل فروشنده هم که خوب بوده. خریدار کارت رو پس میفرسته و فروشنده هم تمام پول+هزینه پست رو برمیگردونه، این وسط خریدار به غیر از وقتی که سرف کرده ضرر دیگه ای نمیکنه. اون هزینه های اضافی که فروشنده پرداخت میکنه هم به عنوان جبران اشتباه و اطلاعات غلط (عمدی یا سهوی) حساب میشه.
من خودم طلبه این کارت شده بودم... تازه فروشندش هم اصفهان بود.
در ضمن نوید حرف خیلی خوب و بجایی زد.

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
عزیز کسی که با شما کاری نداشت... خودت وارد بحث شدی!
یک چیزی رو هم بگم... شما گفتی "نمیدونم بعضیا این پول های حروم رو چطوری می خورن"،فروشنده جنس مشکل دار فروخته؟ اگر اینطور بود منم باهات هم عقیده بودم. داشتن یا نداشتن HDMI خیلی از ارزش کارت کم نمیکنه... نهایت 10 تومن.
راه حل فروشنده هم که خوب بوده. خریدار کارت رو پس میفرسته و فروشنده هم تمام پول+هزینه پست رو برمیگردونه، این وسط خریدار به غیر از وقتی که سرف کرده ضرر دیگه ای نمیکنه. اون هزینه های اضافی که فروشنده پرداخت میکنه هم به عنوان جبران اشتباه و اطلاعات غلط (عمدی یا سهوی) حساب میشه.
من خودم طلبه این کارت شده بودم... تازه فروشندش هم اصفهان بود.
در ضمن نوید حرف خیلی خوب و بجایی زد.

البته این بنده خدا هم تقصیری نداشته من بالای 10 تا 4890 داشتم روی همشون زده HDMI READY ولی پورت ندارن به غیر از سافایر و ایسوز من تو اون چند تایی که داشتم هیچ کدوم HDMI نداشتن
دوستان لطف شلوغش نکنن و ادامه ندن و استارتر هم از مدیر انجمن بخواد تاپیک قفل بشه ...
مشکل با بر گردوندن کارت و هزینه ارسال حل میشه
یا واریز مبلغ تبدیل DVI TO HDMI که فکر نمیکنم بیشتر از3 تومن باشه

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
اولا بخاطر اینکه پول من تو این فروم توسط یه یوزر بالا کشیده شده به مبلغ 1.160.000 تومان من خیلی کم میام اینجا و تاپیک ندیدم جواب بخام بدم
دوم که این خریدار انقدر داداش داداش کرده میام اصفهان باهم کجا میریمو از این حرفا.......
من اصلا فکر نمیکردم همچین ادمی باشه که اصلا بخام بیام تاپیکو چک کنم کسی که پشت اینجوری به این خوبیو مرامی حرف میزنه بخاطر یک اچ دی ام آی که با یک تبدیل 5 هزار تومانی که قبلا داشته اما حالا نیست و رو کارتنشم ذکر کرده بیاد همچیین ادمو بی آبرو کنه
که یه سریم بیان قضاوت کنند

درکل: نتیجه:

من کارتو پس میگیرم 150 هزار تومان را پس میدم به علاوه 4 هزار تومان ارسال بار یعنی 154 هزار تومان پس میدم
ایشون هم باید برگردونه به هزینه خودش
این یک چیز اصولی در بازار هست
از دوستانهم همگی ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا