peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
یعنی بعد مردن پودر میشیم میره؟اون چندتا از پشت بیان جلو، بخورن
یعنی بعد مردن پودر میشیم میره؟اون چندتا از پشت بیان جلو، بخورن
پس نه انتظار داشتی یه حوری بیاد برات بخوره؟!!یعنی بعد مردن پودر میشیم میره؟
تجزیه به عناصر جدول مندلیف...یعنی بعد مردن پودر میشیم میره؟
شما ها دگ خیلی عتیقه هستید،اون شیطان پرستشم به ی چیزی اعتقاد دارهپس نه انتظار داشتی یه حوری بیاد برات بخوره؟!!
ترس و طمع...
چشم آبی مثل افتک جونمپس نه انتظار داشتی یه حوری بیاد برات بخوره؟!!
ترس و طمع...
حاژی یکی دیگه م اومدهسم
کلیپ سم
این چه سمیه
سم و کوفت این چیه ملت یاد گرفتن
من نمیخوام بگم خدا هست یا نیستشما ها دگ خیلی عتیقه هستید،اون شیطان پرستشم به ی چیزی اعتقاد داره
پراید زپرتی که ساخته میشه ی خالق داره حالا این دنیا کشکی باشه؟
حالا معلوم نیست چی هست شاید ی ماده باشه اصلا ولی همون ماده خداس
جایی از حرفای من خوندی که گفتم پیروی میکنم؟من نمیخوام بگم خدا هست یا نیست
اما خودتم نمیدونی چیه داری ازش پیروی میکنی فقط از ترس چیزهای که تو گوشت خوندن از کودکی یا برای ارامش خاطرت به هر طریقی اصرار داری که هستش
وقتی چیزی میخوای به دیگران اثبات کنی از عقل منطق کمک بگیر نه احساسات خودت یا احساسات دیگران
فکر کن اصلا طرف صحبتت یک خارجیه که چیزای که شما بهش اعتقاد داری به شخمش هم نیست میخوای این فرد را قانع کنی با دلیل منطقی
پیشنهاد میکنم مستند استفان هاوکینگ در مورد خلقت جهان را ببینید
جایی از حرفای من خوندی که گفتم پیروی میکنم؟
الان مثلا من یقین کنم هیچ چیزی وجود نداره از فردا میرم دزدی و قتل؟
این چیزا پیروی کردن نیست بهش میگن انسانیت،حق کسیو نخوری،ظلم نکنی ربطی به وجود ی نیرو قوی یا نبودنش نیست.
همون خارجیش خیلی از ماها معتقدتره خیلی،
الان من به شخصه هبچ اعتقادی به دین و این چیزا ندارم ولی همون خارجیا دقت کنی خیلی به مسیح اعتقادشون قویه،فوتبال نگاه کن وقتی تعویض میشن،ی مثال خیلی کوچیک زدم، برات جا بیفته.
اقای هاوکینگ هم نبوده خدا یا هر نیروی قوی تر از بیخ رد کنه،گفته جهان و بیگ بنگ بر اساس ی سری فعل و انفعال ماده به وجود اومده،
منم بالا گفتم شاید اصلا نیروی قوی تر اون ی ماده باشه ولی خلاصه ی چیزی هست کشکی نمیشه این همه دم و تشکیلات
کاشکی ما ایرانیا اول یکم فکر کنیم بعد حرف بزنیم
فقط از ترس چیزهای که تو گوشت خوندن از کودکی یا برای ارامش خاطرت به هر طریقی اصرار داری که هستش
دوست عزیز دو تا مقاله علمی بخونید،خودتونو محدود نکنید به ی دونه مستند ۱ ساعته، مقاله های اقای هاوکینگ درست مطالعه کنید،قدیم خدا تو بت ها بودن بعد عقل فکر ادم ها بهتر کار کرد دیدن درست نیست
گفتن خدا تو اسمون هست بعد هی اسمان رو نگاه میکردن دست بالا میبردن برای اجابت خواستشون
بعد دیدن خدا رو نمیبینند و خبری هم نیست این حرف هم رفت زیر سوال
باز گفتن خدا تو اسمان هفتم هست و خیلی خیلی بالا و دور . زمان گذشت با تلسکوپ های بسیار پیشرفت مسافت ها بسیار بسیار دور نگاه کردن میلیارد ها سال نوری باز دیدن خبری از خدا نیست
بعد جدیدا میگن خدا همون ماده اولیه هست که این هستی ازش ساخته شده
حالا اگر باز علم کشف و رسما تایید کنه صدها هستی دیگه در بیگ بنگ به وجود امده باز میگن نه خدا شامل همه اون هستی ها میشه
و این چرخه ادامه داره
علم هر چی بره جلو و کشف کنه اینها که نمیخوان قبول کنند باز یک پله بالاتر میرن
کلا انسان هر چی که از محدوده دسترسش خارج باشه رو با خیالات باور های خودش پر میکنه
دقیقا پاسختون در کامنت قبلی دادم و گفتم
از خایهفنگی و بزدلی مردم ایران همین بس که هیچ جنبندهای این پست را لایک نخواهد کرد.وزارت اطلاعات
از خایهفنگی و بزدلی مردم ایران همین بس که هیچ جنبندهای این پست را لایک نخواهد کرد.
به نظرم اگرچه اعتقاد پوچی داری ولی معتقد بودن به چنین اعتقادی میتونه زندگی شخص را آسانتر کنه و مصائب زنده بودن را کمتر. به نظرم سعی نکن دنبال نقض این اعتقاد بری از طریق مطالعه و فکر کردن و... چون ممکنه نتونی با پوچی بعد از عبور از این نقطه بدون بازگشت کنار بیای. منم سعی میکنم در حق اطرافیانم این خیانت را نکنم و بگذارم در این دنیای زیبا ولی پوچ، خوش باشند. مثلا پدرم معتقد است بعد از مرگ وارد دنیایی دیگر میشه. خب چرا این رویای شیرین را خراب کنم؟ پس میذارم در همین عوالم باقی بمونه. در واقع مشکل من اطرافیانم و اعتقاداتشون نیست، مشکل من کنار اومدن با بیاعتقادی و جهانبینی خودمه چون من با کنجکاوی و کنکاش بیجا از اون نقطه بدون بازگشت عبور کردم و پشت جلد و کالبد توخالی زندگی را دیدم.شما ها دگ خیلی عتیقه هستید،اون شیطان پرستشم به ی چیزی اعتقاد داره
پراید زپرتی که ساخته میشه ی خالق داره حالا این دنیا کشکی باشه؟
حالا معلوم نیست چی هست شاید ی ماده باشه اصلا ولی همون ماده خداس