• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزخرف ترین جمله و عبارت و اصطلاحی که تا حالا شنیدی؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اون چندتا از پشت بیان جلو، بخورن
741.gif
یعنی بعد مردن پودر میشیم میره؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
پس نه انتظار داشتی یه حوری بیاد برات بخوره؟!!
ترس و طمع...

Untitled-2.gif
شما ها دگ خیلی عتیقه هستید،اون شیطان پرستشم به ی چیزی اعتقاد داره
پراید زپرتی که ساخته میشه ی خالق داره حالا این دنیا کشکی باشه؟
حالا معلوم نیست چی هست شاید ی ماده باشه اصلا ولی همون ماده خداس

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
من نمیخوام بگم خدا هست یا نیست
اما خودتم نمیدونی چیه داری ازش پیروی میکنی فقط از ترس چیزهای که تو گوشت خوندن از کودکی یا برای ارامش خاطرت به هر طریقی اصرار داری که هستش 😀

وقتی چیزی میخوای به دیگران اثبات کنی از عقل منطق کمک بگیر نه احساسات خودت یا احساسات دیگران
فکر کن اصلا طرف صحبتت یک خارجیه که چیزای که شما بهش اعتقاد داری به شخمش هم نیست میخوای این فرد را قانع کنی با دلیل منطقی

پیشنهاد میکنم مستند استفان هاوکینگ در مورد خلقت جهان را ببینید

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من نمیخوام بگم خدا هست یا نیست
اما خودتم نمیدونی چیه داری ازش پیروی میکنی فقط از ترس چیزهای که تو گوشت خوندن از کودکی یا برای ارامش خاطرت به هر طریقی اصرار داری که هستش 😀

وقتی چیزی میخوای به دیگران اثبات کنی از عقل منطق کمک بگیر نه احساسات خودت یا احساسات دیگران
فکر کن اصلا طرف صحبتت یک خارجیه که چیزای که شما بهش اعتقاد داری به شخمش هم نیست میخوای این فرد را قانع کنی با دلیل منطقی

پیشنهاد میکنم مستند استفان هاوکینگ در مورد خلقت جهان را ببینید
جایی از حرفای من خوندی که گفتم پیروی میکنم؟
الان مثلا من یقین کنم هیچ چیزی وجود نداره از فردا میرم دزدی و قتل؟
این چیزا پیروی کردن نیست بهش میگن انسانیت،حق کسیو نخوری،ظلم نکنی ربطی به وجود ی نیرو قوی یا نبودنش نیست.
همون خارجیش خیلی از ماها معتقدتره خیلی،
الان من به شخصه هبچ اعتقادی به دین و این چیزا ندارم ولی همون خارجیا دقت کنی خیلی به مسیح اعتقادشون قویه،فوتبال نگاه کن وقتی تعویض میشن،ی مثال خیلی کوچیک زدم، برات جا بیفته.
اقای هاوکینگ هم نبوده خدا یا هر نیروی قوی تر از بیخ رد کنه،گفته جهان و بیگ بنگ بر اساس ی سری فعل و انفعال ماده به وجود اومده،
منم بالا گفتم شاید اصلا نیروی قوی تر اون ی ماده باشه ولی خلاصه ی چیزی هست کشکی نمیشه این همه دم و تشکیلات
کاشکی ما ایرانیا اول یکم فکر کنیم بعد حرف بزنیم

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
جایی از حرفای من خوندی که گفتم پیروی میکنم؟
الان مثلا من یقین کنم هیچ چیزی وجود نداره از فردا میرم دزدی و قتل؟
این چیزا پیروی کردن نیست بهش میگن انسانیت،حق کسیو نخوری،ظلم نکنی ربطی به وجود ی نیرو قوی یا نبودنش نیست.
همون خارجیش خیلی از ماها معتقدتره خیلی،
الان من به شخصه هبچ اعتقادی به دین و این چیزا ندارم ولی همون خارجیا دقت کنی خیلی به مسیح اعتقادشون قویه،فوتبال نگاه کن وقتی تعویض میشن،ی مثال خیلی کوچیک زدم، برات جا بیفته.
اقای هاوکینگ هم نبوده خدا یا هر نیروی قوی تر از بیخ رد کنه،گفته جهان و بیگ بنگ بر اساس ی سری فعل و انفعال ماده به وجود اومده،
منم بالا گفتم شاید اصلا نیروی قوی تر اون ی ماده باشه ولی خلاصه ی چیزی هست کشکی نمیشه این همه دم و تشکیلات
کاشکی ما ایرانیا اول یکم فکر کنیم بعد حرف بزنیم

قدیم خدا تو بت ها بودن بعد عقل فکر ادم ها بهتر کار کرد دیدن درست نیست
گفتن خدا تو اسمون هست بعد هی اسمان رو نگاه میکردن دست بالا میبردن برای اجابت خواستشون
بعد دیدن خدا رو نمیبینند و خبری هم نیست این حرف هم رفت زیر سوال
باز گفتن خدا تو اسمان هفتم هست و خیلی خیلی بالا و دور . زمان گذشت با تلسکوپ های بسیار پیشرفت مسافت ها بسیار بسیار دور نگاه کردن میلیارد ها سال نوری باز دیدن خبری از خدا نیست

بعد جدیدا میگن خدا همون ماده اولیه هست که این هستی ازش ساخته شده

حالا اگر باز علم کشف و رسما تایید کنه صدها هستی دیگه در بیگ بنگ به وجود امده باز میگن نه خدا شامل همه اون هستی ها میشه
و این چرخه ادامه داره

علم هر چی بره جلو و کشف کنه اینها که نمیخوان قبول کنند باز یک پله بالاتر میرن

کلا انسان هر چی که از محدوده دسترسش خارج باشه رو با خیالات باور های خودش پر میکنه

دقیقا پاسختون در کامنت قبلی دادم و گفتم

فقط از ترس چیزهای که تو گوشت خوندن از کودکی یا برای ارامش خاطرت به هر طریقی اصرار داری که هستش 😀

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قدیم خدا تو بت ها بودن بعد عقل فکر ادم ها بهتر کار کرد دیدن درست نیست
گفتن خدا تو اسمون هست بعد هی اسمان رو نگاه میکردن دست بالا میبردن برای اجابت خواستشون
بعد دیدن خدا رو نمیبینند و خبری هم نیست این حرف هم رفت زیر سوال
باز گفتن خدا تو اسمان هفتم هست و خیلی خیلی بالا و دور . زمان گذشت با تلسکوپ های بسیار پیشرفت مسافت ها بسیار بسیار دور نگاه کردن میلیارد ها سال نوری باز دیدن خبری از خدا نیست

بعد جدیدا میگن خدا همون ماده اولیه هست که این هستی ازش ساخته شده

حالا اگر باز علم کشف و رسما تایید کنه صدها هستی دیگه در بیگ بنگ به وجود امده باز میگن نه خدا شامل همه اون هستی ها میشه
و این چرخه ادامه داره

علم هر چی بره جلو و کشف کنه اینها که نمیخوان قبول کنند باز یک پله بالاتر میرن

کلا انسان هر چی که از محدوده دسترسش خارج باشه رو با خیالات باور های خودش پر میکنه

دقیقا پاسختون در کامنت قبلی دادم و گفتم
دوست عزیز دو تا مقاله علمی بخونید،خودتونو محدود نکنید به ی دونه مستند ۱ ساعته، مقاله های اقای هاوکینگ درست مطالعه کنید،
میگن ادم با کسی که اصلا کتاب نخونده راحت تر می‌تونه تا بحث کنه با کسی که فقط ی کتاب خونده.
مطالعه بیشتر کنید بعد با هم صحبت میکنیم،میخاستم یکم علمی تر حرف بزنم ولی منصرف شدم

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی
من نمیدونم این حوزه موسیقی ایران فقط همین یه خبرنگار رو داره؟قحطی خبرنگاره تو موسیقی؟ هر خبری در مورد موسیقی میخونم اولش این اسم رو نوشتن!

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از خایه‌فنگی و بزدلی مردم ایران همین بس که هیچ جنبنده‌ای این پست را لایک نخواهد کرد.
399.gif

نمی دانم 17 سالم بود، 18 سالم بود، ولی دبیرستانی بودم. آن زمان خیلی Racist بودم و تو انجمن های نازیسم هم تازه عضو شده بودم. یک کارهایی می کردم که عجیب بود. مثلا وقتی می خواستم سوار ماشین خط بشوم، اگر راننده رنگ پوستش سفید بود سوار می شدم، اگر نبود نمیشدم. راننده بنده خدا تنها یک مسافر کم داشت اما می گفتم سوار ماشین تو نمی شوم می رفتم سوار آن یکی ماشین می شدم. خلاصه غصب رانندگان نسبت به خودم را حس می کردم.

یا برای حمایت از کالای آریایی نخستین گوشی ام را ویندوز فون نوکیا خریدم که هرچند به گاج رفتم اما حاضر نشدم بروم برند آسیایی سامسونگ بخرم.

در احمقانه ترین کار ممکن، با مشخصات واقعی ام وارد سایت leader.ir شدم و هرچی از دهنم در آمد به شخص اول مملکت گفتم. تهش هم نوشته بودم زیبنده نیست که در این ملک آریایی، سیده زاده ای چون تو حکم رانی کند yeah.gif حالا نمی دانم فرم contactخراب بود یا دلشان به حال من سوخت. ولی به خیر گذشت، بعدها وارد بسیج شدم yeah.gif

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به نظرم اگرچه اعتقاد پوچی داری ولی معتقد بودن به چنین اعتقادی میتونه زندگی شخص را آسان‌تر کنه و مصائب زنده بودن را کمتر. به نظرم سعی نکن دنبال نقض این اعتقاد بری از طریق مطالعه و فکر کردن و... چون ممکنه نتونی با پوچی بعد از عبور از این نقطه بدون بازگشت کنار بیای. منم سعی میکنم در حق اطرافیانم این خیانت را نکنم و بگذارم در این دنیای زیبا ولی پوچ، خوش باشند. مثلا پدرم معتقد است بعد از مرگ وارد دنیایی دیگر میشه. خب چرا این رویای شیرین را خراب کنم؟ پس میذارم در همین عوالم باقی بمونه. در واقع مشکل من اطرافیانم و اعتقاداتشون نیست، مشکل من کنار اومدن با بی‌اعتقادی و جهان‌بینی خودمه چون من با کنجکاوی و کنکاش بی‌جا از اون نقطه بدون بازگشت عبور کردم و پشت جلد و کالبد توخالی زندگی را دیدم.

بالا