• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزخرف ترین جمله و عبارت و اصطلاحی که تا حالا شنیدی؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
به نظرم اگرچه اعتقاد پوچی داری ولی معتقد بودن به چنین اعتقادی میتونه زندگی شخص را آسان‌تر کنه و مصائب زنده بودن را کمتر. به نظرم سعی نکن دنبال نقض این اعتقاد بری از طریق مطالعه و فکر کردن و... چون ممکنه نتونی با پوچی بعد از عبور از این نقطه بدون بازگشت کنار بیای. منم سعی میکنم در حق اطرافیانم این خیانت را نکنم و بگذارم در این دنیای زیبا ولی پوچ، خوش باشند. مثلا پدرم معتقد است بعد از مرگ وارد دنیایی دیگر میشه. خب چرا این رویای شیرین را خراب کنم؟ پس میذارم در همین عوالم باقی بمونه. در واقع مشکل من اطرافیانم و اعتقاداتشون نیست، مشکل من کنار اومدن با بی‌اعتقادی و جهان‌بینی خودمه چون من با کنجکاوی و کنکاش بی‌جا از اون نقطه بدون بازگشت عبور کردم و پشت جلد و کالبد توخالی زندگی را دیدم.
اگه میشه ساقیتون به منم معرفی میکنید تا منم بتونم کالبد تو خالی زندگی ببینم 😂
ماشروم؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
نمی دانم 17 سالم بود، 18 سالم بود، ولی دبیرستانی بودم. آن زمان خیلی Racist بودم و تو انجمن های نازیسم هم تازه عضو شده بودم. یک کارهایی می کردم که عجیب بود. مثلا وقتی می خواستم سوار ماشین خط بشوم، اگر راننده رنگ پوستش سفید بود سوار می شدم، اگر نبود نمیشدم. راننده بنده خدا تنها یک مسافر کم داشت اما می گفتم سوار ماشین تو نمی شوم می رفتم سوار آن یکی ماشین می شدم. خلاصه غصب رانندگان نسبت به خودم را حس می کردم.

یا برای حمایت از کالای آریایی نخستین گوشی ام را ویندوز فون نوکیا خریدم که هرچند به گاج رفتم اما حاضر نشدم بروم برند آسیایی سامسونگ بخرم.

در احمقانه ترین کار ممکن، با مشخصات واقعی ام وارد سایت leader.ir شدم و هرچی از دهنم در آمد به شخص اول مملکت گفتم. تهش هم نوشته بودم زیبنده نیست که در این ملک آریایی، سیده زاده ای چون تو حکم رانی کند مشاهده پیوست 1235321 حالا نمی دانم فرم contactخراب بود یا دلشان به حال من سوخت. ولی به خیر گذشت، بعدها وارد بسیج شدم مشاهده پیوست 1235321
ایشان شومایید؟

1590989430357649.jpg

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
.
اگه میشه ساقیتون به منم معرفی میکنید تا منم بتونم کالبد تو خالی زندگی ببینم 😂
ماشروم؟
اگر پافشاری داری بر فهمیدن، اولین کاری که باید بکنی درک این مساله است که هر پدیده مربوط به عوام به صورت پیشفرض پتانسیل بالایی برای لاطائل و جفنگ و مهمل بودن دارد. این "ساقی..." مزه‌پرانی‌های از این دست هم ترند این روزهای جامعه ایران و فضای مجازی و اینستاگرام فارسیه. یه نشانه‌های در رفتار و گفتار افراد مختلف هست که میشه خیلی از جنبه‌های شخصیتی و معرفتی را ازش استنباط کرد. اصولا نپسندیدن و بی‌اطلاع بودن از چیزهایی که عامه مردم می‌پسندند و ازش اطلاع دارند؛ میتونه خودش نوعی ارزش به حساب بیاد. طرز تفکر عوامانه نمیتونه کمکی بهت بکنه پس باید ازین فاز عبور کنی. دومین کاری که باید انجام بدی اینه که از پیش‌فرض‌هایی که سنت، جامعه، سیستم آموزشی، رسانه و... بر فضای فکری جامعه مستولی میکنه، خودت را رها کنی. اگر میخوای یک جهان‌بینی مبتنی بر ادراک خودت داشته باشی، مهم‌ترین گام حذف پیشفرض‌هاست. ذهنت را خالی کن. سومین مورد مهم درک این مساله است که صرف باور میلیاردها نفر به یک پدیده اشتباه، تغییری در واقعیت ایجاد نمیشه و باور غلط میلیاردها نفر هم نباید خلل و خدشه‌ای بر باورهای ذهنی تو وارد کنه. اگر نمیتونی این استقلال عقیده را بدست بیاری و حفظ‌ش کنی، بیخیال کنکاش در چیستی و فهوای زندگی بشو و همون پیشفرض‌های اون میلیاردها نفر دیگه را دنبال کن و این باعث میشه زندگی راحت‌تر بگذره همونطور که گفتم.

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
.

اگر پافشاری داری بر فهمیدن، اولین کاری که باید بکنی درک این مساله است که هر پدیده مربوط به عوام به صورت پیشفرض پتانسیل بالایی برای لاطائل و جفنگ و مهمل بودن دارد. این "ساقی..." مزه‌پرانی‌های از این دست هم ترند این روزهای جامعه ایران و فضای مجازی و اینستاگرام فارسیه. یه نشانه‌های در رفتار و گفتار افراد مختلف هست که میشه خیلی از جنبه‌های شخصیتی و معرفتی را ازش استنباط کرد. اصولا نپسندیدن و بی‌اطلاع بودن از چیزهایی که عامه مردم می‌پسندند و ازش اطلاع دارند؛ میتونه خودش نوعی ارزش به حساب بیاد. طرز تفکر عوامانه نمیتونه کمکی بهت بکنه پس باید ازین فاز عبور کنی. دومین کاری که باید انجام بدی اینه که از پیش‌فرض‌هایی که سنت، جامعه، سیستم آموزشی، رسانه و... بر فضای فکری جامعه مستولی میکنه، خودت را رها کنی. اگر میخوای یک جهان‌بینی مبتنی بر ادراک خودت داشته باشی، مهم‌ترین گام حذف پیشفرض‌هاست. ذهنت را خالی کن. سومین مورد مهم درک این مساله است که صرف باور میلیاردها نفر به یک پدیده اشتباه، تغییری در واقعیت ایجاد نمیشه و باور غلط میلیاردها نفر هم نباید خلل و خدشه‌ای بر باورهای ذهنی تو وارد کنه. اگر نمیتونی این استقلال عقیده را بدست بیاری و حفظ‌ش کنی، بیخیال کنکاش در چیستی و فهوای زندگی بشو و همون پیشفرض‌های اون میلیاردها نفر دیگه را دنبال کن و این باعث میشه زندگی راحت‌تر بگذره همونطور که گفتم.
کاری به کسی ندارم،مزه پرونی هم نکردم ،تجربه گفتم چون تو کارم زیاد از این قشر آدما هست،مواد میزنن(اسید و ماشروم و...) میرن تو دل جنگل و بیابون بک دراپ(پارچه ها طرح دار) اویزون میکنن باهاش ی سری توهمات میزنن تو مایه های همون کالبد خالی دنیا میبینن و ادم فضایی میبینن و ...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کاری به کسی ندارم،مزه پرونی هم نکردم ،تجربه گفتم چون تو کارم زیاد از این قشر آدما هست،مواد میزنن(اسید و ماشروم و...) میرن تو دل جنگل و بیابون بک دراپ(پارچه ها طرح دار) اویزون میکنن باهاش ی سری توهمات میزنن تو مایه های همون کالبد خالی دنیا میبینن و ادم فضایی میبینن و ...
فکر خود تو
توهم نیست؟!

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
خوب برو دادگاه به قاضی بگو خداشاهده من به افتک خیانت نکردم

قاضی هم میگه برو شاهد رو بیار

🍆

خوب به جای پرداختن به پراید زپرتی همچین چیزی رو اثبات کن دیگه چرا راه دور میری

چه فرقی داری با کسی که 11ماه شیراب میخوره و یک ماه روزه میگیره و تداخلی نمیبینه :giggle:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
زندگی پس از مرگ و رستاخیز همونقدر مضحک و مسخره‌س که حوریان چشم آبی کمر باریک و جویباران شیر و عسل و انگبین بهشتی.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
زندگی پس از مرگ و رستاخیز همونقدر مضحک و مسخره‌س که حوریان چشم آبی کمر باریک و جویباران شیر و عسل و انگبین بهشتی.
اگه بری تو نخش، خیلی چیزا مسخره هستن. می‌دونی مسخره‌تر از همه چیه؟ این‌که این چیزا، هر چقدر هم مسخره باشن، باز هم احتمال واقعی بودن‌شون صفر نیست. 🤷‍♂️

این دنیا به قدری دیوانه‌وار هست که هرچیزی توش ممکن خواهد بود. ما هنوز هیچی از دنیا و ابعاد مختلفش نمی‌دونیم. وقتی چیزی نمی‌دونیم، دیگه نمی‌تونیم فرق بین افسانه و واقعیت رو تشخیص بدیم. نمی‌تونیم با قاطعیت حرف بزنیم.

قطعیت، خنده‌دارتره؛ وقتی همه‌چی نسبیه.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اگه بری تو نخش، خیلی چیزا مسخره هستن. می‌دونی مسخره‌تر از همه چیه؟ این‌که این چیزا، هر چقدر هم مسخره باشن، باز هم احتمال واقعی بودن‌شون صفر نیست. 🤷‍♂️

این دنیا به قدری دیوانه‌وار هست که هرچیزی توش ممکن خواهد بود. ما هنوز هیچی از دنیا و ابعاد مختلفش نمی‌دونیم. وقتی چیزی نمی‌دونیم، دیگه نمی‌تونیم فرق بین افسانه و واقعیت رو تشخیص بدیم. نمی‌تونیم با قاطعیت حرف بزنیم.

قطعیت، خنده‌دارتره؛ وقتی همه‌چی نسبیه.
بله البته همه چیز نسبی و هیچ چیز مطلق نیست. میزان علم کنونی بشر است. با اون بخش بی‌نظم و بی بنیاد و دیوانه‌وار زندگی موافقم اونقدر که حتی یک شبیه‌ساز کامپیوتری بودن تمام چیزی که از دنیا می‌شناسیم هم نمیشه با قطعیت رد کرد و خیلی دلایل منطقی میتونه داشته باشه. یعنی تمام زندگی میتونه یک واقعیت مجازی باشه. قوانین محدود کننده فیزیک مثل سرعت نور و ... میتونه توضیح‌دهنده عدم امکان سفر به نقاط دور کیهان باشه که میتونه تدبیری برای کاهش رزولوشن ناشی از محدودیت سرعت پردازش در این دنیای مجازی باشه

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584
یک شبیه‌ساز کامپیوتری بودن تمام چیزی که از دنیا می‌شناسیم هم نمیشه با قطعیت رد کرد و خیلی دلایل منطقی میتونه داشته باشه. یعنی تمام زندگی میتونه یک واقعیت مجازی باشه
اگر حتی به عنوان فرضیه پوچ هم بهش فکر کنیم این فرضیه از بیخ دچار مشکله و ناچارن روبرو میشیم با میلیاردها دنیای مجازی دیگه که باز میشه همون خلقت و میلیارها خالقش

Last edited:
بالا