hatefi
Registered User
- نوشتهها
- 397
- لایکها
- 83
CFW Vondroid Haier W718 v4.x 4.0
مثل اینکه ورژن جدید رام هایر 718 اومده
کسی تست کرده؟
http://vondroid.com/resources/cfw-vondroid-haier-w718-v4-x.227/
مثل اینکه ورژن جدید رام هایر 718 اومده
CFW Vondroid Haier W718 v4.x 4.0
کسی تست کرده؟
CFW Vondroid Haier W718 v4.x | VonDroid
دوستانی که رام اصلی میخوان رام vondroid 1 تست کنید تنها تفاوت قابل مشاهدش روت شده بودنشه...(به گفته خود سایت vondroid)
منم برای برادرم ریختن در حد 4 ثانیه دیدمش همون بود.
اره فقط روشن شد دادم دستش خودش گفت مثل اولی هستش فردا عصر از مسافرت برگرده کامل میذارم. روی مال خودم 4 زدم دانلود شه نصب کنم تست میکنم خبر میدم.داستان این رام چیه.داداش شما که برای برادرتون ریختید فقط 4 ثانیه نگاه کردید
یه بررسی کامل بذاری ازش ممنون میشیم.در به در دنبال رام اصلی هستیم
این ورژن 4 از 2 سبک تره و سریعتر فقط بازم مشکل مموری کارت داره که مال مارو 2 مموری 2 میشناسه
سلام
امروز میخوام آموزش اجرای بازی های دیتا دار رو روی مموری خارجی آموزش بدم.
آموزشی که قرار می دهم توسط برنامه Directory Bind انجام می شود که از لینک زیر قابل دانلود است: (توجه داشته باشید که گوشی شما اول می بایستی روت شده باشد)
DirectoryBind دانلود
Directory Bind1. وارد برنامه شوید (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید)
آموزش استفاده
2. دکمه منو (پایین سمت راست گوشی) رو زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:
3. حال بر روی گزینه Preferences می رویم مانند شکل زیر صفحه ای باز می شود.
4. اکنون بر روی Default Data Path رفته و متن /ext_card/ را به جای /sdcard/external_sd/ مینویسیم (حتما به علامت "/" در ابتدا و انتها توجه شود)
5. حال Ok را زده و با دکمه Back به صفحه اول بر میگردیم. دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:
6. گزینه Add new entry را میزنیم.
7. بر روی متن /ext_card/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:
8. مسیر دیتا خود را که در مموری خارجی قرار است واقع شود یا قبلا واقع شده انتخاب کرده (من در اینجا می خواهم دیتا Nfs Most Wanted رو بریزم) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)
9. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده و اکنون وقت آن است تا آدرس حقیقی این دیتا را مشخص کنیم. (محلی که برای برنامه تایین شده است و دیتا میبایستی در آنجا قرار بگیرد.)
10. بر روی /sdcard/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:
11. اکنون مسیری که دیتا قرار دارد یا میبایستی قرار بگیرد را در مموری داخلی انتخاب کرده (در اینجا این دیتا میبایستی در Android/data قرار بگیرد) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)
توجه مسیر آنچه در پوشه مسیر دیتا مموری خارجی هست در اینجا قرار میگیرد و شما بهتر است مسیر های دیتا های بازی را دونه دونه و با نام کامل قرار دهید! (به نحوه انتخاب در عکس توجه کنید!)
12. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده است.
13. اگر دیتا اکنون در داخل مموری داخلی گوشی قرار دارد و شما اکنون می خواهید آنرا منتقل کنید مانند شکل زیر گزینه Transfer files from target to data تیک بزنید: در غیر این صورت به مرحله بعدی بروید.14. اکنون بر روی Add بروید!
1. ابتدا مطمعن شوید تا متن root access OK به رنگ سبز نوشته شده باشد (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید) و چراغ و نوشته ON روشن باشد!
2. بر روی علامت دیسکت فایلی که انتخاب کردید کلیک کنید تا سبز رنگ شود. (اگر قرمز رنگ شود یعنی متاسفانه کار شما به درستی انجام نشده: لطفا مسیر فایل ها را چک کنید.)
16. یکی از اشکالات این برنامه این است که گه گاهی آدرسی که بهش میدین فراموش می کنه
بهترین راه حل ممکنه این است که زمانی کامل آدرس هارا وارد کردید:
1. دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:
2. بر روی More رفته و سپس Backup database را بزنید
3. زمانی که برنامه آدرس های شما رو فراموش کرد می توانید دکمه منو را بزنید بر روی More رفته و سپس Restore database را بزنید
حالا از برنامه برید بیرون و بازی رو اجرا کنید.
مدیونی اگه لایک نکنی و امتیاز ندی!مدیونی!
رام 4 نحوه تعویض سیم مثل رام 2 هستش.
نحوه استفاده از مموری ها مثل رام 1 هستش(مموری داخلی مموری اصلی و مموری که بذارید به عنوان sdcard2 شناخته میشه)
بدون مموری هم حاقظه 2گیگ در دسترس هست.
داداش این ماله رام اصلیه.برای کسانی که رام اصلی رو میخواند گذاشتم
يا علي مولا
:blink::blink::f34r:
داداش اينهمه قاشق دور سر چرخوندن واسه چيه ؟؟؟!!
من رو رام دو بدون هيچ كار اضا فه اي most wanted-real recing 2 و 3 -فوتبال 2012- نيد فور اسپيد hot porsuit رو به راحتي نصب كردم.نه هنگي نه آدرس گم كردني ...
طبق مراحل زير
1- فايل اصلي رو نصب كردم
2- ديتا رو ريختم تو پوشه android/data
3- تمام
آقا تو رام دو راديو غير فعال ميشه؟
من يه هفته پيش رام دو ريختم ديروز راديو رو امتحان كردم ديدم كار نميكنه
ضمنا فيلمها رم با ديلي پخش ميكنه
راه كاري هست؟
بله رام 2 مشکل رادیو داره که توی رام 4 مشکلش حل شده
رام 4 مشکل ناپایداری سیگنال وایفای داره
يعني چي
يعني اينترنت قطع و وصل ميشه يا نه به صورت كاذب آنتن ميره و مياد