TABRIZ-MACHINERY
Registered User
- نوشتهها
- 401
- لایکها
- 25
سلام
بد جور دنبال رام برای آپدیت 801 هستم لطفا کمک کنید در راه خدا.
ممنونم.
ممنونم.
سلام
ممنونم.
سلام دوستان - ببخشید نمیرسم تاپیک جواب سوالا رو بدم یه خورده درگیر مسایل و مشکلات زندگی هستم - ببین داداش چند صفحه قبل یکی از دوستان مزیت های رام ها رو نوشته بود
رام 2 واسه کسایی هست که میخوان استفاده معمولی و بدون دردسر با کمترین باگ رو داشته باشن و باید تقریبا بیخیال بازی های دیتا دار بشن چون توی رام 2 همه چیز روی رم هست
رام 3 مخصوص کسایی هست که عشق بازی و برنامه دارن چون رام بهبود یافته ای هست از نظر گرافیکی و قدرت
رام اصلی هم بنظرم خیلی خوشگله - ازش بک آپ بگیر و بعد رام های دیگه رو نصب کن من که هر از چندگاهی رام رو عوض میکنم برا تنوع :دی
داداش اينجا تاپيك مربوط به حاير هست فكر نكنم كسي بتونه كمكت كنه ، پستهاي شما فقط صفحه ها رو بيشتر ميكنه و موضوع اصلي رو پر
و ما رو به زحمت ميندازه پيشنهاد ميكنم تو گوگل يه سرچ بزني از سايتهاي خارجي زودتر به مرادت خواهي رسيد
من رام دو رو نصب كردم و اتفاقا كاملا با حرفتون مخالفم براي اينكه حدود 50 تا گيم و بازي از معمولي گرفته تا HD روش نصب كردم بدون هيچ مشكلي با كلي برنامه و دوتا بازي با ديتاي سنگين هم همراه اونا اجرا كردم و آخ نگفته كه يكيشم most wanted بوده با 1.7 gig ديتا بدون كوچكترين لگ يا حتي هنگي و ديگري حس2012 و همينطور after erth
دئتا برنامه نصب نشد كه يكيش iquran pro 2.3.4 بود كه وقتي برنامه رو ريختم تو گوشي كه نصبش كنم شكلش آدمك آندرويد بود و وقتي خواستم نصبش كنم اين ارور رو
There is a problem parsing the package
داد كه علتش رو بايد يافت اگه كسي بتونه اين مشكل رو حل كنه تقريبا هيچ برنامه اي نميمونه كه اين رام از پسش بر بياد پس منتظر نظرات در مورد ارور فوق هستيم
تنها راهنمايي كه ميتونم بكنم اينه كه دوستان تو گوگل سرچ كنيد بازي آندرويد براي گرافيك power vr يا بازي ديتا دار براي گرافيك power vr
اونوقت بازيها رو بگيريد حالا تو راهنماي نصب همهشون نوشته ديتا ها رو تو مسير android/obb كپي كنين ولي شما تو مسير android/data گوشيتون منتقل كرده و از بازيها لذت ببريد
داداش اينجا تاپيك مربوط به حاير هست فكر نكنم كسي بتونه كمكت كنه ، پستهاي شما فقط صفحه ها رو بيشتر ميكنه و موضوع اصلي رو پر
و ما رو به زحمت ميندازه پيشنهاد ميكنم تو گوگل يه سرچ بزني از سايتهاي خارجي زودتر به مرادت خواهي رسيد
من رام دو رو نصب كردم و اتفاقا كاملا با حرفتون مخالفم براي اينكه حدود 50 تا گيم و بازي از معمولي گرفته تا HD روش نصب كردم بدون هيچ مشكلي با كلي برنامه و دوتا بازي با ديتاي سنگين هم همراه اونا اجرا كردم و آخ نگفته كه يكيشم most wanted بوده با 1.7 gig ديتا بدون كوچكترين لگ يا حتي هنگي و ديگري حس2012 و همينطور after erth
دئتا برنامه نصب نشد كه يكيش iquran pro 2.3.4 بود كه وقتي برنامه رو ريختم تو گوشي كه نصبش كنم شكلش آدمك آندرويد بود و وقتي خواستم نصبش كنم اين ارور رو
داد كه علتش رو بايد يافت اگه كسي بتونه اين مشكل رو حل كنه تقريبا هيچ برنامه اي نميمونه كه اين رام از پسش بر بياد پس منتظر نظرات در مورد ارور فوق هستيم
تنها راهنمايي كه ميتونم بكنم اينه كه دوستان تو گوگل سرچ كنيد بازي آندرويد براي گرافيك power vr يا بازي ديتا دار براي گرافيك power vr
اونوقت بازيها رو بگيريد حالا تو راهنماي نصب همهشون نوشته ديتا ها رو تو مسير android/obb كپي كنين ولي شما تو مسير android/data گوشيتون منتقل كرده و از بازيها لذت ببريد
در مورد اجرا با directory bind اجراش كردم،99درصد بازي ها رو اجرا ميكنه،البته با يه اسكريپت ساده هم ميشه!
درمورد تاچ،اين بازي كلاه قرمزي به كل مشكل داره!!!!من روي اس 3ميني به شدت با لگ و تاچ مزخرف تر بازي ش كردم!
حرف دوستان صحيحه و مولتي تاچش زياد جالب نيس...
Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk
سلام دوستان یه خبر باحال !!!
این گوشی هم ال ای دی نوتیفیکیشن داره - دیشب گوشی به شارژ بود و 100% شد از شارژ کشیدمش و رفتم که بخوابم متوجه شدم برنامه go power saver گیر کرده بعد متوجه شدم بالای گوشی کنار دوربین دوم چراغ قرمز رنگ خیلی کم نوری روشنه گفتم گوشی رو ریستارت کنم درست میشه و دیدم که بعله بعد از ریستارت چراغ خاموش شد - خیلی برام جالب بود
داداش اون نور ماله قسمت سنسور نزدیکی هستش
دوست عزیز منم میدونم تاپیک حایر هست دنبال رام حایر 801 هستم.تو نت چیزی نیست دو ماهه درگیرم.داداش اينجا تاپيك مربوط به حاير هست فكر نكنم كسي بتونه كمكت كنه ، پستهاي شما فقط صفحه ها رو بيشتر ميكنه و موضوع اصلي رو پر
دوستان یه هشدار. رام 3 رو توی سایت vondroid چند نفر نصب کردن و جی پی اس خراب شده حتی وقتی تعویض رام کردن باز هم خراب بوده. کسانی اپدیت کردن ببینن جی پی اس موقعیت نشون میده یا همش در حال جستجو هستش...
تاييد ميشهدوستان یه هشدار. رام 3 رو توی سایت vondroid چند نفر نصب کردن و جی پی اس خراب شده حتی وقتی تعویض رام کردن باز هم خراب بوده. کسانی اپدیت کردن ببینن جی پی اس موقعیت نشون میده یا همش در حال جستجو هستش...
تاييد ميشه
من 3 رو ريختم فقط براي نيم ساعت بعد پاكش كردم
مي گم چرا جي پي اسم كار نميكنه جي پي اس آنلاين گوگل
ولي ndrive كار كرد
دوستان real recing 2 هم مثل هلو اجراشد (رو رام 2)
ميرم واسه نيد فور 7
خبرشو ميدم
'گذاشتم دان بشه برم تو كارشدوستان اسفالت 7 را روي رام 2 نصب كنيد. ممنون
فرستاده شده توسط 3310
ريسينگ 3 رو بي زحمت لينك دانشو بزار
real racing 3 و nfs most wanted هم جواب داد روی رام اصلی
'
ريسينگ 3 رو بي زحمت لينك دانشو بزار
موست وانتد رو هم من ريختم
psp2013 , field runner نه رو 2 اجرا شدن نه رو miui.
خدايي رام 2 خيلي عاليه من اگه به مشكل برنخورم محاله برم سراغ رام اصلي يا miui
اقایون دوستان عزیز تو رو خدا در مورد اپدیت حایر 801کمکم کنید بخدا دو ماه درگیرم ثواب داره بقران ممنونتونم
Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2