• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
بد جور دنبال رام برای آپدیت 801 هستم لطفا کمک کنید در راه خدا.
ممنونم.

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
سلام
بد جور دنبال رام برای آپدیت 801 هستم لطفا کمک کنید در راه خدا.
ممنونم.

داداش اينجا تاپيك مربوط به حاير هست فكر نكنم كسي بتونه كمكت كنه ، پستهاي شما فقط صفحه ها رو بيشتر ميكنه و موضوع اصلي رو پر

و ما رو به زحمت ميندازه پيشنهاد ميكنم تو گوگل يه سرچ بزني از سايتهاي خارجي زودتر به مرادت خواهي رسيد

سلام دوستان - ببخشید نمیرسم تاپیک جواب سوالا رو بدم یه خورده درگیر مسایل و مشکلات زندگی هستم - ببین داداش چند صفحه قبل یکی از دوستان مزیت های رام ها رو نوشته بود

رام 2 واسه کسایی هست که میخوان استفاده معمولی و بدون دردسر با کمترین باگ رو داشته باشن و باید تقریبا بیخیال بازی های دیتا دار بشن چون توی رام 2 همه چیز روی رم هست
رام 3 مخصوص کسایی هست که عشق بازی و برنامه دارن چون رام بهبود یافته ای هست از نظر گرافیکی و قدرت

رام اصلی هم بنظرم خیلی خوشگله - ازش بک آپ بگیر و بعد رام های دیگه رو نصب کن من که هر از چندگاهی رام رو عوض میکنم برا تنوع :دی

من رام دو رو نصب كردم و اتفاقا كاملا با حرفتون مخالفم براي اينكه حدود 50 تا گيم و بازي از معمولي گرفته تا HD روش نصب كردم بدون هيچ مشكلي با كلي برنامه و دوتا بازي با ديتاي سنگين هم همراه اونا اجرا كردم و آخ نگفته كه يكيشم most wanted بوده با 1.7 gig ديتا بدون كوچكترين لگ يا حتي هنگي و ديگري حس2012 و همينطور after erth
دئتا برنامه نصب نشد كه يكيش iquran pro 2.3.4 بود كه وقتي برنامه رو ريختم تو گوشي كه نصبش كنم شكلش آدمك آندرويد بود و وقتي خواستم نصبش كنم اين ارور رو
There is a problem parsing the package

داد كه علتش رو بايد يافت اگه كسي بتونه اين مشكل رو حل كنه تقريبا هيچ برنامه اي نميمونه كه اين رام از پسش بر بياد پس منتظر نظرات در مورد ارور فوق هستيم
تنها راهنمايي كه ميتونم بكنم اينه كه دوستان تو گوگل سرچ كنيد بازي آندرويد براي گرافيك power vr يا بازي ديتا دار براي گرافيك power vr
اونوقت بازيها رو بگيريد حالا تو راهنماي نصب همهشون نوشته ديتا ها رو تو مسير android/obb كپي كنين ولي شما تو مسير android/data گوشيتون منتقل كرده و از بازيها لذت ببريد

Last edited:

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
داداش اينجا تاپيك مربوط به حاير هست فكر نكنم كسي بتونه كمكت كنه ، پستهاي شما فقط صفحه ها رو بيشتر ميكنه و موضوع اصلي رو پر

و ما رو به زحمت ميندازه پيشنهاد ميكنم تو گوگل يه سرچ بزني از سايتهاي خارجي زودتر به مرادت خواهي رسيد

من رام دو رو نصب كردم و اتفاقا كاملا با حرفتون مخالفم براي اينكه حدود 50 تا گيم و بازي از معمولي گرفته تا HD روش نصب كردم بدون هيچ مشكلي با كلي برنامه و دوتا بازي با ديتاي سنگين هم همراه اونا اجرا كردم و آخ نگفته كه يكيشم most wanted بوده با 1.7 gig ديتا بدون كوچكترين لگ يا حتي هنگي و ديگري حس2012 و همينطور after erth
دئتا برنامه نصب نشد كه يكيش iquran pro 2.3.4 بود كه وقتي برنامه رو ريختم تو گوشي كه نصبش كنم شكلش آدمك آندرويد بود و وقتي خواستم نصبش كنم اين ارور رو

داد كه علتش رو بايد يافت اگه كسي بتونه اين مشكل رو حل كنه تقريبا هيچ برنامه اي نميمونه كه اين رام از پسش بر بياد پس منتظر نظرات در مورد ارور فوق هستيم
تنها راهنمايي كه ميتونم بكنم اينه كه دوستان تو گوگل سرچ كنيد بازي آندرويد براي گرافيك power vr يا بازي ديتا دار براي گرافيك power vr
اونوقت بازيها رو بگيريد حالا تو راهنماي نصب همهشون نوشته ديتا ها رو تو مسير android/obb كپي كنين ولي شما تو مسير android/data گوشيتون منتقل كرده و از بازيها لذت ببريد

هرموقع اسفالت ۷ نصب شد من حرفتونو قبول میکنم

فرستاده شده توسط 3310

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

سلام داداش - ممنون از توضیحاتت - اگه دقت کردی من از یکی از دوستان نقل قول کردم
بنده خودم رام 2 رو داشتم و کاملا راضی بودم از همه نظر - الان رام 3 رو دارم و بنظرم از نظر زیبایی واقعا بی نظیره - امکاناتش هم خوبه - مصرف باطری هم پایینه - در کل همه جوره خوبه - رام 2 هم واقعا رام خوبیه و هرکس به سلیقه خودش رام رو نصب میکنه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان یه خبر باحال !!!
این گوشی هم ال ای دی نوتیفیکیشن داره - دیشب گوشی به شارژ بود و 100% شد از شارژ کشیدمش و رفتم که بخوابم متوجه شدم برنامه go power saver گیر کرده بعد متوجه شدم بالای گوشی کنار دوربین دوم چراغ قرمز رنگ خیلی کم نوری روشنه گفتم گوشی رو ریستارت کنم درست میشه و دیدم که بعله بعد از ریستارت چراغ خاموش شد - خیلی برام جالب بود

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
در مورد اجرا با directory bind اجراش كردم،99درصد بازي ها رو اجرا ميكنه،البته با يه اسكريپت ساده هم ميشه!

درمورد تاچ،اين بازي كلاه قرمزي به كل مشكل داره!!!!من روي اس 3ميني به شدت با لگ و تاچ مزخرف تر بازي ش كردم!

حرف دوستان صحيحه و مولتي تاچش زياد جالب نيس...

Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk

داداش دمت گرم.واقعا برنامه خیلی خوبی بود بود.از gl to sd هم خیلی خیلی بهتر بود

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام دوستان یه خبر باحال !!!
این گوشی هم ال ای دی نوتیفیکیشن داره - دیشب گوشی به شارژ بود و 100% شد از شارژ کشیدمش و رفتم که بخوابم متوجه شدم برنامه go power saver گیر کرده بعد متوجه شدم بالای گوشی کنار دوربین دوم چراغ قرمز رنگ خیلی کم نوری روشنه گفتم گوشی رو ریستارت کنم درست میشه و دیدم که بعله بعد از ریستارت چراغ خاموش شد - خیلی برام جالب بود

داداش اون نور ماله قسمت سنسور نزدیکی هستش

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
داداش اون نور ماله قسمت سنسور نزدیکی هستش

خواهش ميشه،حتما ديتابيس بك آپ بگير،چون گاهي ميپره و بايد دوباره وارد كني مسيرهاي مونت رو...
فرمايش شما صحيحه،اون سنسور پروكسيميتي يا فاصله سنجه،وقت تماس در حالت عادي فعال ميشه

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25

دوست عزیز منم میدونم تاپیک حایر هست دنبال رام حایر 801 هستم.تو نت چیزی نیست دو ماهه درگیرم.
ممنون و متشکر

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
دوستان یه هشدار. رام 3 رو توی سایت vondroid چند نفر نصب کردن و جی پی اس خراب شده حتی وقتی تعویض رام کردن باز هم خراب بوده. کسانی اپدیت کردن ببینن جی پی اس موقعیت نشون میده یا همش در حال جستجو هستش...

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان یه هشدار. رام 3 رو توی سایت vondroid چند نفر نصب کردن و جی پی اس خراب شده حتی وقتی تعویض رام کردن باز هم خراب بوده. کسانی اپدیت کردن ببینن جی پی اس موقعیت نشون میده یا همش در حال جستجو هستش...

احتمالا ماژول جي پي اس ش مشكل داره،چون رام 100درصد رسمي از طرف كارخونه وجود نداره ماژول هاش جايگزين نميشه و رام هاي كاستوم روي بيس قبلي جايگزين ميشه،البته در حد حدس و گمانه،ولي با جايگزيني از رام رسمي احتمالا حل بشه...

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
تاييد ميشه
من 3 رو ريختم فقط براي نيم ساعت بعد پاكش كردم
مي گم چرا جي پي اسم كار نميكنه جي پي اس آنلاين گوگل
ولي ndrive كار كرد

دوستان real recing 2 هم مثل هلو اجراشد (رو رام 2)
ميرم واسه نيد فور 7
خبرشو ميدم

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
تاييد ميشه
من 3 رو ريختم فقط براي نيم ساعت بعد پاكش كردم
مي گم چرا جي پي اسم كار نميكنه جي پي اس آنلاين گوگل
ولي ndrive كار كرد

دوستان real recing 2 هم مثل هلو اجراشد (رو رام 2)
ميرم واسه نيد فور 7
خبرشو ميدم

real racing 3 و nfs most wanted هم جواب داد
روی رام اصلی

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان اسفالت 7 را روي رام 2 نصب كنيد. ممنون

فرستاده شده توسط 3310
'گذاشتم دان بشه برم تو كارش

real racing 3 و nfs most wanted هم جواب داد
روی رام اصلی
ريسينگ 3 رو بي زحمت لينك دانشو بزار
موست وانتد رو هم من ريختم
psp2013 , field runner نه رو 2 اجرا شدن نه رو miui.

خدايي رام 2 خيلي عاليه من اگه به مشكل برنخورم محاله برم سراغ رام اصلي يا miui

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
'

ريسينگ 3 رو بي زحمت لينك دانشو بزار
موست وانتد رو هم من ريختم
psp2013 , field runner نه رو 2 اجرا شدن نه رو miui.

خدايي رام 2 خيلي عاليه من اگه به مشكل برنخورم محاله برم سراغ رام اصلي يا miui

دادا برو تو اندرویدکده دان کن

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
امروز میخوام آموزش اجرای بازی های دیتا دار رو روی مموری خارجی آموزش بدم.
آموزشی که قرار می دهم توسط برنامه Directory Bind انجام می شود که از لینک زیر قابل دانلود است: (توجه داشته باشید که گوشی شما اول می بایستی روت شده باشد)
DirectoryBind دانلود
Directory Bind

آموزش استفاده

1. وارد برنامه شوید (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید)
2. دکمه منو (پایین سمت راست گوشی) رو زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

3. حال بر روی گزینه Preferences می رویم مانند شکل زیر صفحه ای باز می شود.

4. اکنون بر روی Default Data Path رفته و متن /ext_card/ را به جای /sdcard/external_sd/ مینویسیم (حتما به علامت "/" در ابتدا و انتها توجه شود)

5. حال Ok را زده و با دکمه Back به صفحه اول بر میگردیم. دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

6. گزینه Add new entry را میزنیم.
7. بر روی متن /ext_card/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:

8. مسیر دیتا خود را که در مموری خارجی قرار است واقع شود یا قبلا واقع شده انتخاب کرده (من در اینجا می خواهم دیتا Nfs Most Wanted رو بریزم) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)

9. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده و اکنون وقت آن است تا آدرس حقیقی این دیتا را مشخص کنیم. (محلی که برای برنامه تایین شده است و دیتا میبایستی در آنجا قرار بگیرد.)
10. بر روی /sdcard/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:

11. اکنون مسیری که دیتا قرار دارد یا میبایستی قرار بگیرد را در مموری داخلی انتخاب کرده (در اینجا این دیتا میبایستی در Android/data قرار بگیرد) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)
توجه مسیر آنچه در پوشه مسیر دیتا مموری خارجی هست در اینجا قرار میگیرد و شما بهتر است مسیر های دیتا های بازی را دونه دونه و با نام کامل قرار دهید! (به نحوه انتخاب در عکس توجه کنید!)
12. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده است.
13. اگر دیتا اکنون در داخل مموری داخلی گوشی قرار دارد و شما اکنون می خواهید آنرا منتقل کنید مانند شکل زیر گزینه Transfer files from target to data تیک بزنید: در غیر این صورت به مرحله بعدی بروید.

14. اکنون بر روی Add بروید!

15. حال زمان آن رسیده تا تغییرات را ایجاد کنیم:
1. ابتدا مطمعن شوید تا متن root access OK به رنگ سبز نوشته شده باشد (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید) و چراغ و نوشته ON روشن باشد!
2. بر روی علامت دیسکت فایلی که انتخاب کردید کلیک کنید تا سبز رنگ شود. (اگر قرمز رنگ شود یعنی متاسفانه کار شما به درستی انجام نشده: لطفا مسیر فایل ها را چک کنید.)

16. یکی از اشکالات این برنامه این است که گه گاهی آدرسی که بهش میدین فراموش می کنه
4.gif
4.gif
4.gif
4.gif

بهترین راه حل ممکنه این است که زمانی کامل آدرس هارا وارد کردید:
1.
دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

2. بر روی More رفته و سپس Backup database را بزنید

3. زمانی که برنامه آدرس های شما رو فراموش کرد می توانید دکمه منو را بزنید بر روی More رفته و سپس Restore database را بزنید
حالا از برنامه برید بیرون و بازی رو اجرا کنید.

مدیونی اگه لایک نکنی و امتیاز ندی!مدیونی!

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
اقایون دوستان عزیز تو رو خدا در مورد اپدیت حایر 801کمکم کنید بخدا دو ماه درگیرم ثواب داره بقران ممنونتونم

Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
دوستانی که رام اصلی میخوان رام vondroid 1 تست کنید تنها تفاوت قابل مشاهدش روت شده بودنشه...(به گفته خود سایت vondroid)
منم برای برادرم ریختن در حد 4 ثانیه دیدمش همون بود.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اقایون دوستان عزیز تو رو خدا در مورد اپدیت حایر 801کمکم کنید بخدا دو ماه درگیرم ثواب داره بقران ممنونتونم

Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2

داداش هایر 801 چیه دیگه؟کدوم مدلشه؟اینجا تپیک w718 هستش.فکر نکنم بتونی چیزی اینجا پیدا کنید

بالا