• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام خدمت دوستان،متاسفانه مسافرت هستم و دسترسي به اينترنت درست و حسابي ندارم،من 1000درصد رام اصلي و اوليه ي گوشي رو پيشنهاد ميكنم،هيچ مشكلي،تكرار ميكنم هيچ مشكل يا باگي نداره،سرعتش فوق العاده س،تمام بازي هاي ديتا دار يا ندار روش اجرا كردم،مثل ماست وانتد،يا جي تي اي ويس سيتي،مشكل اكانت گوگل ش رو حل كردم،روت شده با ريكاوري سي وي ام،اگه فرصت كنم به محض برگشتنم براتون آپلودش ميكنم،در كل اگه خودتون امكانش رو دارين بهينه سازي ش كنيد،هركاري روش امكان پذير و قابل تغييره،رام ورژن 2هم باگ نصب نشدن خيلي از نرم افزارها رو داره و اصلا توصيه نميشه،با اين حال فوق العاده سرعتي و روون هست،ان شالله فرصت كنم همونطور كه قول دادم يه كاستوم رام بهينه سازي شده و تركيبي از رام اصلي و ورژن 2 براي اين گوشي قرار ميدم

Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk

فقط امیدوارم آسفالت 7 هم روش نصب و اجرا بشه

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
طریقه نصب cwm به صورت مجزا روی haier hw-w718
(فایل زیر رو دانلود کنید و فایل help.txt رو اجرا کنید و طبق اون پیش برید)
توجه کنید که گوشی باید خاموش و باتری اون رو خارج کنید و باقی مراجل رو پیش برید.

Download recovery rar

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
سلام خدمت دوستان،متاسفانه مسافرت هستم و دسترسي به اينترنت درست و حسابي ندارم،من 1000درصد رام اصلي و اوليه ي گوشي رو پيشنهاد ميكنم،هيچ مشكلي،تكرار ميكنم هيچ مشكل يا باگي نداره،سرعتش فوق العاده س،تمام بازي هاي ديتا دار يا ندار روش اجرا كردم،مثل ماست وانتد،يا جي تي اي ويس سيتي،مشكل اكانت گوگل ش رو حل كردم،روت شده با ريكاوري سي وي ام،اگه فرصت كنم به محض برگشتنم براتون آپلودش ميكنم،در كل اگه خودتون امكانش رو دارين بهينه سازي ش كنيد،هركاري روش امكان پذير و قابل تغييره،رام ورژن 2هم باگ نصب نشدن خيلي از نرم افزارها رو داره و اصلا توصيه نميشه،با اين حال فوق العاده سرعتي و روون هست،ان شالله فرصت كنم همونطور كه قول دادم يه كاستوم رام بهينه سازي شده و تركيبي از رام اصلي و ورژن 2 براي اين گوشي قرار ميدم

داداش خدا خیرت بده خداوکیلی داشتم فلش میکردم یادداشتتو دیدم دست نگه داشتم
ان شالله منتظر رام توپت هستیم دیگه
من هر روز چک میکنم اینجا رو
یا حق

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
داداش بزرگترین مزیت رام اصلی " اصلی " بودنشه
دوما تم های رایگان و فوق العاده قشنگی واسه 360 هست که راحت میتونید بدون نیاز Play S دانلود کنید
من اگه رام اصلی دستم بیاد برمگیردم حالت اول !!

فکر کنم رام اصلی گوشی رو پیدا کردم
به احتمال 80 %
یه نفر زحمت بکشه دانلود کنه ببینه همینه یا نه

این حجمش 172 mb
https://www.dropbox.com/sh/bm8ce9vp...er_W718/HW-W718_Original_Android_4.0.3_v1.zip

اینم حجمش 256 mb
https://www.dropbox.com/sh/bm8ce9vp...enelversionHW-W718-H02-S004-CHN)_20120621.zip

یکی از این دو رام اصلیه
نظر خودم دومیه
سلام
ممنون دوست عزیز ولی ...
اولی خراب
دومی هم رام اصلی نیست وخیلی بدرد نخوره

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
والا ما دولوپر نيستيم،يه آدم كنجكاويم كه عاشق تغييره :دي اتفاقا برنامه هاي مهم رو سيستمي ميكنم و بي فايده ها رو هم پاك،اگه بتونم بوت لودر گوشيو باز كنم ميتونم فايل فلشش رو هم بدم!!!كسي تو اين زمينه اطلاعي داره???? در مورد دوستي كه برا آسفالت سوال كرده بودي،رسيدم خونه تست ميكنم،احتمال ٩٠درصد جواب بده،فقط چون ميخوام كامل و بدرد بخور باشه يه كم وقت ميبره،پيشنهادات براي اضافه كردن چيزي قابليتي برنامه اي اگه هست در خدمتم

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
والا ما دولوپر نيستيم،يه آدم كنجكاويم كه عاشق تغييره :دي اتفاقا برنامه هاي مهم رو سيستمي ميكنم و بي فايده ها رو هم پاك،اگه بتونم بوت لودر گوشيو باز كنم ميتونم فايل فلشش رو هم بدم!!!كسي تو اين زمينه اطلاعي داره???? در مورد دوستي كه برا آسفالت سوال كرده بودي،رسيدم خونه تست ميكنم،احتمال ٩٠درصد جواب بده،فقط چون ميخوام كامل و بدرد بخور باشه يه كم وقت ميبره،پيشنهادات براي اضافه كردن چيزي قابليتي برنامه اي اگه هست در خدمتم

ممنون صفحه کلید دیفالتشم اسمارت کیبرد کنید و یه کاری کنید اتوماتیک رم رفرش بشه

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان سلام
من هنوز نتونستم درایو گوشی رو USB VCOM Driver به لب تابم بشناسونم
گوشی خاموش بذون باطری رو وصل می کنم و فایلها رو هم معرفی می کنم ولی آپدیت میگه unable و نمیکنه
الانم که دیگه وقتی گوشی خاموش بدون باطری رو وصل می کنم اصلا تو دیوایس منیجر چیزی برا ٱپدیت نمیاد
مغزم سوخت از صبح نشستم سرش ویندوزم 7 و اولتیمته
کمک کنید لطفا

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147

((الا ما دولوپر نيستيم،يه آدم كنجكاويم كه عاشق تغييره))
اصطلاحا به شما میگن اشپز (cooker):D و به کاری که انجام میدید پخت و پز cook بوت گوشی باز هستش رام 2 رو بریز ریکاوری هم داره همون cwm. متاسفانه یکی دو هفته سرم شلوغه ولی برسم اینجا سر میزنم کمکی خواستی پخ بده خوشحال میشم.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
((الا ما دولوپر نيستيم،يه آدم كنجكاويم كه عاشق تغييره))
اصطلاحا به شما میگن اشپز (cooker):D و به کاری که انجام میدید پخت و پز cook بوت گوشی باز هستش رام 2 رو بریز ریکاوری هم داره همون cwm. متاسفانه یکی دو هفته سرم شلوغه ولی برسم اینجا سر میزنم کمکی خواستی پخ بده خوشحال میشم.
در مورد كيبرد سعي مو ميكنم ديفالتش كنم،شايد نشه،البته از دوستان كمك ميگيرم ببينم چي ميشه،خالي كردن رم هم يه ويدجت تسك منيجر نيازه،البته آندرويد خودش هميشه رم رو مديريت ميكنه....

اتفاقا تنها كاري كه بلد نيستم آشپزيه :دي ،يه مشكل كوچيك هست كه با برنامه ي MTK TOOLS وقتي ميخواي فايل فلش رام تو در بياري فايل هاي بوت شو سيو نميكنه،مطمئني در مورد باز بودن بوت? هنوز جرات نكردم فايل بوت جاي ديگه رو بش اضافه كنم،چون احتمال بريك شدن گوشي هست...
رسيدم خونه باهات هماهنگ ميكنم
ممنون

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
در مورد كيبرد سعي مو ميكنم ديفالتش كنم،شايد نشه،البته از دوستان كمك ميگيرم ببينم چي ميشه،خالي كردن رم هم يه ويدجت تسك منيجر نيازه،البته آندرويد خودش هميشه رم رو مديريت ميكنه....

اتفاقا تنها كاري كه بلد نيستم آشپزيه :دي ،يه مشكل كوچيك هست كه با برنامه ي MTK TOOLS وقتي ميخواي فايل فلش رام تو در بياري فايل هاي بوت شو سيو نميكنه،مطمئني در مورد باز بودن بوت? هنوز جرات نكردم فايل بوت جاي ديگه رو بش اضافه كنم،چون احتمال بريك شدن گوشي هست...
رسيدم خونه باهات هماهنگ ميكنم
ممنون

رامی که می سازی رو به صورت زیپ بساز که با ریکاوری clockworkmod کار کنه خطر بریک شدنش هم کمتره
رسم جالب سایر سایت ها اینه که وقتی کسی رامی رو دانلود میکنه میتونی یه مبلغ غیر اجباری (donate) به دولوپر بده حتی 1دلار یا کمتر که وقتی چند نفر اینکارو میکنن اگر موبایل دولوپر هم بسوزه ضرری نکنه و تشویقی برای کار بیشتر باشه که متاسفانه ایران این چنین نیست. (به عنوان مثال جیلبرک کننده های ios که درامد خیلی بالایی از این طریق دارند)
خلاصه اینکه ریسک بزرگ نکن بزار اول یکی راه تست کنه بعد تو انجامش بده (منظورم سایت vondroid هست) شاید خدایی نکرده خودت بمونی یه آجر(گوشیت).

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
رامی که می سازی رو به صورت زیپ بساز که با ریکاوری clockworkmod کار کنه خطر بریک شدنش هم کمتره
رسم جالب سایر سایت ها اینه که وقتی کسی رامی رو دانلود میکنه میتونی یه مبلغ غیر اجباری (donate) به دولوپر بده حتی 1دلار یا کمتر که وقتی چند نفر اینکارو میکنن اگر موبایل دولوپر هم بسوزه ضرری نکنه و تشویقی برای کار بیشتر باشه که متاسفانه ایران این چنین نیست. (به عنوان مثال جیلبرک کننده های ios که درامد خیلی بالایی از این طریق دارند)
خلاصه اینکه ریسک بزرگ نکن بزار اول یکی راه تست کنه بعد تو انجامش بده (منظورم سایت vondroid هست) شاید خدایی نکرده خودت بمونی یه آجر(گوشیت).

این گوشی بریک نمیشه و هربار که بالا نیاد راحت با spflash فلاش میشه

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
این گوشی بریک نمیشه و هربار که بالا نیاد راحت با spflash فلاش میشه
یه روش ساده بریک کردن روی گوشیت رام منیجر بریز(گوشیت روت شده باشه) مدل گوشیت رو اشتباه انتخاب کن و ریکاوری رو از طریق برنامه نصب کن احتمال اگه مدل انتخابی با گوشیت نخونه(معمولا همینجور هستش) با گوشیت بای بای کن چون ممکنه باز هم میگم ممکنه بریک شه و با تعویض رام و... درست نمیشه باید بدی تعمیرگاه دستگاه نمیدونم چی چی بزنن شاید بالا بیاد بعد بتونی سیستم بزنی روش.:D
دوستان این کار رو انجام ندید

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
2 ماهه شب و روز دنبال نصب درایور برای 801 و آپدیت رامش و نصب وایبرم هر کاری میکنم نمیشه درایور و رام و نحوه نصبم پیدا نمیکنم تو رو خدا کمکم کنید.ممنونتونم.

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان عزیز
هر کس این رام اصلی رو تو گوشیش داره یک بک اپ بگیره و اپ کنه (یا اگر از تهرانه بده من اظ کنم) ثواب داره:blush:

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان
2 ماهه شب و روز دنبال نصب درایور برای 801 و آپدیت رامش و نصب وایبرم هر کاری میکنم نمیشه درایور و رام و نحوه نصبم پیدا نمیکنم تو رو خدا کمکم کنید.ممنونتونم.
با سلام
دوست عزیز منظورتون رو برای این موضوع متوجه نشدم که میگید 2 ماهه شب و روز دنبال نصب درایور برای 801 و آپدیت رامش هستم ,
ولی برای وایبر باید خدمتتون عرض کنم که وایبر چند ماهی هست که فیلتر شده و تلاش بی فایده است

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
با سلام
دوست عزیز منظورتون رو برای این موضوع متوجه نشدم که میگید 2 ماهه شب و روز دنبال نصب درایور برای 801 و آپدیت رامش هستم ,
ولی برای وایبر باید خدمتتون عرض کنم که وایبر چند ماهی هست که فیلتر شده و تلاش بی فایده است

منظور ایشون خیلی واضحه. رام واسه گوشی نتونستن پیدا کنن

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
با همین ای اس پی من دارن از وایبر استفاده میکنن.
رام برای 801 میخوام.
میخوام اپدیتش کنم.

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام دوستان عزیز
هر کس این رام اصلی رو تو گوشیش داره یک بک اپ بگیره و اپ کنه (یا اگر از تهرانه بده من اظ کنم) ثواب داره:blush:

لینگ رام اصلیشو دوستان توی یکی از صفحات فروش گوشی گذاشتن باید بگردید

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بفرمایید DepositFiles
فک نکنم نیاز به اموزش باشه ولی اگه نتونستید بگید راهنمایی کنم دوست عزیز

***تقاضاي كمك از همه دوستان در زمينه روت گوشي هاير لطفا همه نظراتشونو بدن شايد يكي درمان اين درد روت بشه تعارف نكنيد ممنونم***
در گوشی ودر قسمت setting و سپس Developer Options تیک مربوط به usb debugging زده شده باشد.در قسمت Security هم تیک مربوط به unknown sources هم زده شده باشد.
همه اون كارهارو انجام دادم
گوشي رو خاموش و بدون باطري به سيستم وصل كردم (ويندوز xp) تو ديوايس منيجر شناخت و منم درايوهاشو با موفقيت آپديت كردم يعني inestall complate داد.
رم رو هم تو گوشيم گذاشتم و روشن كردم و با كابل به سيستم وصل كردم
ولي بعد اينكه نوبت به برنامه mtk ميرسه و اجراش ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته تو عكس زير مشخصه، قسمت فايل منيجر هم رفتم ديدم گوشي رو ظاهرا ناقص شناخته و رفتم كه آپديتشو كامل كنم ارور ميده
طبق عكس زير ، حالا لطفا يكي بياد راهنمايي كنه بگه چه كنيم
root.jpg

Last edited:
بالا