• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستانیکه رام miui رو نصب کردن چطوری میخوان اس ام اس بدن سیمکارتو انتخواب میکنن یا عوض میکنن برنامه go sms هم جواب نداد یعنی ارسال نمیشه باش چیکار میکنید شما پس؟

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستانیکه رام miui رو نصب کردن چطوری میخوان اس ام اس بدن سیمکارتو انتخواب میکنن یا عوض میکنن برنامه go sms هم جواب نداد یعنی ارسال نمیشه باش چیکار میکنید شما پس؟

دوستان گفته بودن قبلا
باید توی تنظیمات سیم کارت موردنظرت رو پیشفرض کنی

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی این امکان نیست داری اس ام اس میدی انتخاب کنی با کدوم سیم بفرستی!!

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام. دوستان من جدیدا به مشکلی بر خوردم! ویبره ی گوشیم کار نمیکنه ولی وقتی چندتا ضربه بهش میزنم یکی دو تا ویبره کار میکنه و باز از کار میفته!! ویبره م سوخته یعنی؟؟ یا قطع شده؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258

امکانش هست ولی باید مثل عقب افتاده ها بریم توی منوی سیمکارت و سیمکارت دیفالت را انتخاب کنیم

سلام. دوستان من جدیدا به مشکلی بر خوردم! ویبره ی گوشیم کار نمیکنه ولی وقتی چندتا ضربه بهش میزنم یکی دو تا ویبره کار میکنه و باز از کار میفته!! ویبره م سوخته یعنی؟؟ یا قطع شده؟

ویبره نسوخته .. قطعی پیدا کرده

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
باید بدمش تعمیرگاه؟ خرابتر نکنن؟

اول از همه یه رام دیگه بریزید روش اگه نشد بدید به یه تعمیرکار بدردبخور نه ازین تعمیرکارهایی که یه هیتر خریدن و دستگاهای مردمو خراب میکنن (( خواستید در خدمتم ))

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
هنوز کسی موفق نشده از رام اصلی بک آپ بگیره؟

آي مردم بنظرتون اين رام 2 يا 3 رو بالاخره بريزيم يا همين رام اصليمونو سفت بچسبيم
ظاهرا اين رامها مشكلات زيادي دارن
آقا يكي بياد زحمت بكشه بگه تفاوت يا بهتر بگم مزيتي كه رام 2.1 به رام اصلي داره چيه ممنون ميشم

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
آي مردم بنظرتون اين رام 2 يا 3 رو بالاخره بريزيم يا همين رام اصليمونو سفت بچسبيم
آقا يكي بياد زحمت بكشه بگه تفاوت يا بهتر بگم مزيتي كه رام 2.1 به رام اصلي داره چيه ممنون ميشم

آقا همون رام اصلیتو بچسب

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
آقا همون رام اصلیتو بچسب

كسه ديگه نبود
مزيت رو ميگم

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83

كسه ديگه نبود
مزيت رو ميگم

داداش بزرگترین مزیت رام اصلی " اصلی " بودنشه
دوما تم های رایگان و فوق العاده قشنگی واسه 360 هست که راحت میتونید بدون نیاز Play S دانلود کنید
من اگه رام اصلی دستم بیاد برمگیردم حالت اول !!

فکر کنم رام اصلی گوشی رو پیدا کردم
به احتمال 80 %
یه نفر زحمت بکشه دانلود کنه ببینه همینه یا نه

این حجمش 172 mb
https://www.dropbox.com/sh/bm8ce9vp...er_W718/HW-W718_Original_Android_4.0.3_v1.zip

اینم حجمش 256 mb
https://www.dropbox.com/sh/bm8ce9vp...enelversionHW-W718-H02-S004-CHN)_20120621.zip

یکی از این دو رام اصلیه
نظر خودم دومیه

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
میشه کاری کرد که MHL ساپورت کنه؟!

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
داداش بزرگترین مزیت رام اصلی " اصلی " بودنشه
دوما تم های رایگان و فوق العاده قشنگی واسه 360 هست که راحت میتونید بدون نیاز Play S دانلود کنید
من اگه رام اصلی دستم بیاد برمگیردم حالت اول !!
ممنون داداش
آخه رام اصليش يه مشكل داره و اون اينكه خيلي از بازيهاي ديتا دار رو ريختم روش اجرا نكرد
مثل ibomber يا feild runner يا آسفالت و فوتبال 2013 و خيلي هاي ديگه
راهي هست كه بشه اينارو رو رام اصلي نصب كرد ؟
لطفا يكي يه مقايسه جامع از رام اصلي و رامهايي كه هست انجام بده

دوستان مشاركت كنيد لطفا چرا بجز يكي دونفر از دوستان ديگه خبري از بقيه نيست
بابا بيايين از آموخته هاي هم استفاده كنيم جاي دوري نميره

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

سلام دوستان - ببخشید نمیرسم تاپیک جواب سوالا رو بدم یه خورده درگیر مسایل و مشکلات زندگی هستم - ببین داداش چند صفحه قبل یکی از دوستان مزیت های رام ها رو نوشته بود

رام 2 واسه کسایی هست که میخوان استفاده معمولی و بدون دردسر با کمترین باگ رو داشته باشن و باید تقریبا بیخیال بازی های دیتا دار بشن چون توی رام 2 همه چیز روی رم هست
رام 3 مخصوص کسایی هست که عشق بازی و برنامه دارن چون رام بهبود یافته ای هست از نظر گرافیکی و قدرت

رام اصلی هم بنظرم خیلی خوشگله - ازش بک آپ بگیر و بعد رام های دیگه رو نصب کن من که هر از چندگاهی رام رو عوض میکنم برا تنوع :دی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون داداش
آخه رام اصليش يه مشكل داره و اون اينكه خيلي از بازيهاي ديتا دار رو ريختم روش اجرا نكرد
مثل ibomber يا feild runner يا آسفالت و فوتبال 2013 و خيلي هاي ديگه
راهي هست كه بشه اينارو رو رام اصلي نصب كرد ؟
لطفا يكي يه مقايسه جامع از رام اصلي و رامهايي كه هست انجام بده

دوستان مشاركت كنيد لطفا چرا بجز يكي دونفر از دوستان ديگه خبري از بقيه نيست
بابا بيايين از آموخته هاي هم استفاده كنيم جاي دوري نميره

کلا رام اصلی برای بازی نیست چون یه رام پایه هست و آنچنان روش کار نشده - شما که عشق بازی دیتادار هستی رام 3 رو نصب کن

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
من از رام اصليش راضيم...
فقط يه مشكل دارم اونم ساپورت نكردن MHLهست..
ميخواستم بدونم كسي با كاستوم رامها MHLرو امتحان كرده؟
اگه جواب داده من عوض كنم
راستي OTGهم ساپورت ميكنه؟
ممنون.
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
من از رام اصليش راضيم...
فقط يه مشكل دارم اونم ساپورت نكردن MHLهست..
ميخواستم بدونم كسي با كاستوم رامها MHLرو امتحان كرده؟
اگه جواب داده من عوض كنم
راستي OTGهم ساپورت ميكنه؟
ممنون.

دوست عزیز mhl و otg یه خاصیت سخت افزاریه و ربطی به رام نداره

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
والا من اكسپريا ميني دارم با رام استوك OTG ساپورت نميكنه ولي با كاستوم رام چرا!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام خدمت دوستان،متاسفانه مسافرت هستم و دسترسي به اينترنت درست و حسابي ندارم،من 1000درصد رام اصلي و اوليه ي گوشي رو پيشنهاد ميكنم،هيچ مشكلي،تكرار ميكنم هيچ مشكل يا باگي نداره،سرعتش فوق العاده س،تمام بازي هاي ديتا دار يا ندار روش اجرا كردم،مثل ماست وانتد،يا جي تي اي ويس سيتي،مشكل اكانت گوگل ش رو حل كردم،روت شده با ريكاوري سي وي ام،اگه فرصت كنم به محض برگشتنم براتون آپلودش ميكنم،در كل اگه خودتون امكانش رو دارين بهينه سازي ش كنيد،هركاري روش امكان پذير و قابل تغييره،رام ورژن 2هم باگ نصب نشدن خيلي از نرم افزارها رو داره و اصلا توصيه نميشه،با اين حال فوق العاده سرعتي و روون هست،ان شالله فرصت كنم همونطور كه قول دادم يه كاستوم رام بهينه سازي شده و تركيبي از رام اصلي و ورژن 2 براي اين گوشي قرار ميدم

Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام خدمت دوستان،متاسفانه مسافرت هستم و دسترسي به اينترنت درست و حسابي ندارم،من 1000درصد رام اصلي و اوليه ي گوشي رو پيشنهاد ميكنم،هيچ مشكلي،تكرار ميكنم هيچ مشكل يا باگي نداره،سرعتش فوق العاده س،تمام بازي هاي ديتا دار يا ندار روش اجرا كردم،مثل ماست وانتد،يا جي تي اي ويس سيتي،مشكل اكانت گوگل ش رو حل كردم،روت شده با ريكاوري سي وي ام،اگه فرصت كنم به محض برگشتنم براتون آپلودش ميكنم،در كل اگه خودتون امكانش رو دارين بهينه سازي ش كنيد،هركاري روش امكان پذير و قابل تغييره،رام ورژن 2هم باگ نصب نشدن خيلي از نرم افزارها رو داره و اصلا توصيه نميشه،با اين حال فوق العاده سرعتي و روون هست،ان شالله فرصت كنم همونطور كه قول دادم يه كاستوم رام بهينه سازي شده و تركيبي از رام اصلي و ورژن 2 براي اين گوشي قرار ميدم

Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk

ممنون داداش - دولوپر شدی رفت :دی - اگه برنامه های ضروری رو هم داخل رام نصب کنی و یه بک آپ درست و حسابی بگیری ازش خیلی عالی میشه مثل گوشی ایکسپریا ایکس 8 که من قبلا داشتم و توسعه دهنده ها روی گوشی خودشون نصب میکردن و ویرایش میکردن و رام رو به بهترین حالت میرسوندن بعد بک آپ میگرفتن و واسه دانلود میزاشتن

در هر صورت ممنون

بالا