سلام دوستانیکه رام miui رو نصب کردن چطوری میخوان اس ام اس بدن سیمکارتو انتخواب میکنن یا عوض میکنن برنامه go sms هم جواب نداد یعنی ارسال نمیشه باش چیکار میکنید شما پس؟
یعنی این امکان نیست داری اس ام اس میدی انتخاب کنی با کدوم سیم بفرستی!!
سلام. دوستان من جدیدا به مشکلی بر خوردم! ویبره ی گوشیم کار نمیکنه ولی وقتی چندتا ضربه بهش میزنم یکی دو تا ویبره کار میکنه و باز از کار میفته!! ویبره م سوخته یعنی؟؟ یا قطع شده؟
امکانش هست ولی باید مثل عقب افتاده ها بریم توی منوی سیمکارت و سیمکارت دیفالت را انتخاب کنیم
ویبره نسوخته .. قطعی پیدا کرده
باید بدمش تعمیرگاه؟ خرابتر نکنن؟
هنوز کسی موفق نشده از رام اصلی بک آپ بگیره؟
یعنی این امکان نیست داری اس ام اس میدی انتخاب کنی با کدوم سیم بفرستی!!
آي مردم بنظرتون اين رام 2 يا 3 رو بالاخره بريزيم يا همين رام اصليمونو سفت بچسبيم
ظاهرا اين رامها مشكلات زيادي دارن
آقا يكي بياد زحمت بكشه بگه تفاوت يا بهتر بگم مزيتي كه رام 2.1 به رام اصلي داره چيه ممنون ميشم
آي مردم بنظرتون اين رام 2 يا 3 رو بالاخره بريزيم يا همين رام اصليمونو سفت بچسبيمآقا همون رام اصلیتو بچسب
آي مردم بنظرتون اين رام 2 يا 3 رو بالاخره بريزيم يا همين رام اصليمونو سفت بچسبيم
آقا يكي بياد زحمت بكشه بگه تفاوت يا بهتر بگم مزيتي كه رام 2.1 به رام اصلي داره چيه ممنون ميشم
كسه ديگه نبود
مزيت رو ميگم
ممنون داداشداداش بزرگترین مزیت رام اصلی " اصلی " بودنشه
دوما تم های رایگان و فوق العاده قشنگی واسه 360 هست که راحت میتونید بدون نیاز Play S دانلود کنید
من اگه رام اصلی دستم بیاد برمگیردم حالت اول !!
ممنون داداش
آخه رام اصليش يه مشكل داره و اون اينكه خيلي از بازيهاي ديتا دار رو ريختم روش اجرا نكرد
مثل ibomber يا feild runner يا آسفالت و فوتبال 2013 و خيلي هاي ديگه
راهي هست كه بشه اينارو رو رام اصلي نصب كرد ؟
لطفا يكي يه مقايسه جامع از رام اصلي و رامهايي كه هست انجام بده
دوستان مشاركت كنيد لطفا چرا بجز يكي دونفر از دوستان ديگه خبري از بقيه نيست
بابا بيايين از آموخته هاي هم استفاده كنيم جاي دوري نميره
من از رام اصليش راضيم...
فقط يه مشكل دارم اونم ساپورت نكردن MHLهست..
ميخواستم بدونم كسي با كاستوم رامها MHLرو امتحان كرده؟
اگه جواب داده من عوض كنم
راستي OTGهم ساپورت ميكنه؟
ممنون.
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
سلام خدمت دوستان،متاسفانه مسافرت هستم و دسترسي به اينترنت درست و حسابي ندارم،من 1000درصد رام اصلي و اوليه ي گوشي رو پيشنهاد ميكنم،هيچ مشكلي،تكرار ميكنم هيچ مشكل يا باگي نداره،سرعتش فوق العاده س،تمام بازي هاي ديتا دار يا ندار روش اجرا كردم،مثل ماست وانتد،يا جي تي اي ويس سيتي،مشكل اكانت گوگل ش رو حل كردم،روت شده با ريكاوري سي وي ام،اگه فرصت كنم به محض برگشتنم براتون آپلودش ميكنم،در كل اگه خودتون امكانش رو دارين بهينه سازي ش كنيد،هركاري روش امكان پذير و قابل تغييره،رام ورژن 2هم باگ نصب نشدن خيلي از نرم افزارها رو داره و اصلا توصيه نميشه،با اين حال فوق العاده سرعتي و روون هست،ان شالله فرصت كنم همونطور كه قول دادم يه كاستوم رام بهينه سازي شده و تركيبي از رام اصلي و ورژن 2 براي اين گوشي قرار ميدم
Sent From HAIER Ba Komake haji Taptalk