• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
همون دیگه هرچه قدر گشتم نبود....
settings-language & input
سمت راست کیبورد فعالتون علامت سه خط کلیک کنید(از اینجا به بعد هر سیستم متفاوت هستش) دنبال یه چیزی شبیه vibrate on keypress یا شبیهش باشید و خاموشش کنید(اگه تیک داره تیکشو بردارید)

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
گوشی من هم با مشکلی که قبلا یکی از دوستان مطرح کرده بود مواجه شد ! با وجود تنظیمات دقیق و صحیح و کامل (IP ,APN ,...) شبکه موبایل ولی گوشی قادر به برقراری اتصال با شبکه جهت استفاده از اینترنت نیست !!! البته یک هفته اول خوب بود از چند روز پیش به هیچ وجه به شبکه وصل نمیشه در صورتی که علامت E و G هم در کنار سیم کارت ها هست ! دوستان راهکاری واسه این مشکل ندارن ؟
کلا واسه ایرانسل فقط توی تنظیمات apn رو بنویسید mtnirancell و یه اسم دلخواه بزنید
روی همراه اول apn رو بزنید mcinet و اسم هم دلخواه(روی همراه اول قبلش به 8080 پیام بدید و اینترنت سیم کارت فعال باشه). واسه من همیشه کار کرده حتی الان.

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
سلام
یه مشکلی من دارم اینکه حافظهی داخلیش هی پر میشه دو تا فایل ۵۰۰ مگی هی درست میشه توی فولدر DCIM که پاک کنه ادم دوباره میاد؟
مشکل چیه؟
عکس های گوشیتون کمتر کنید حل میشه(نمایش کوچک تصویر ها توی مموری ساخته میشه و فضا اشغال میکنه)

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
کلا واسه ایرانسل فقط توی تنظیمات apn رو بنویسید mtnirancell و یه اسم دلخواه بزنید
روی همراه اول apn رو بزنید mcinet و اسم هم دلخواه(روی همراه اول قبلش به 8080 پیام بدید و اینترنت سیم کارت فعال باشه). واسه من همیشه کار کرده حتی الان.

مرسی از پاسخت دوستم ولی همه اینا انجام شده ولی جواب نمیده ، نکته اینجاست که هفته اول که خریدم هیچ مشکلی نداشت و اینترنت داشتم ! یهو از کار افتاده:(

Pouya United

Registered User
لایک‌ها
9
عکس های گوشیتون کمتر کنید حل میشه(نمایش کوچک تصویر ها توی مموری ساخته میشه و فضا اشغال میکنه)

اتفاقا عکسی ندارم دو تا فایل ساخته میشه با یه فرمت خاص که رو هم یه گیگه
هرروز باید پاکشون کنم
مشکل چیه؟؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان کس دیگه هم مشکل اس ام اس رو داره یا فقط من دارم ؟!
من روزی 200-300 تا اس ام اس میدم ... همشو فارسی میدم ولی خب 16 تومنی میندازه چیکار کنم ؟!

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
من روزی 200-300 تا اس ام اس میدم ... همشو فارسی میدم ولی خب 16 تومنی میندازه چیکار کنم ؟!

کیبردت خوب نیست داداش از کیبرد smart keyboard استفاده کن

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
مختصر و مفید میگم
دوستانی که میخواهند بازی کنند با این گوشی و با باگ های کوچک مشکلی ندارند و به زیبایی اهمیت میدند رام 3 رو فلش کنند(باگ ها : انتن وای فای اشتباه نشون میده , انتن موبایل هم ثابت نیست , مدل گوشی هم تو تنظیمات اشتب میزنه که مهم نیست ).
دوستانی که برای کار های روز مره استفاده میکنند ,و دوست ندارند رام باگ داشته باشه 2.1 بریزند.(مزیت ها : ارتقاع CPU مفید تا 1155 )(معایب : اجرا نکردن 30% از برنامه ها و بازی ها از جمله اسفالت 7)

امیدوارم بیشترین بهره رو از این مطلب برده باشید.
سوالی داشتید در همینجا بگید شاید سوال دیگران هم همین باشد.
اگر مورد پسند قرار گرفت لایک کنید. با تشکر

doste nazdik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مختصر و مفید میگم
دوستانی که میخواهند بازی کنند با این گوشی و با باگ های کوچک مشکلی ندارند و به زیبایی اهمیت میدند رام 3 رو فلش کنند(باگ ها : انتن وای فای اشتباه نشون میده , انتن موبایل هم ثابت نیست , مدل گوشی هم تو تنظیمات اشتب میزنه که مهم نیست ).
دوستانی که برای کار های روز مره استفاده میکنند ,و دوست ندارند رام باگ داشته باشه 2.1 بریزند.(مزیت ها : ارتقاع CPU مفید تا 1155 )(معایب : اجرا نکردن 30% از برنامه ها و بازی ها از جمله اسفالت 7)

ممنون داداش عالییییی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

شما صفحه کلیدت رو عوض کن - من الان jellybean keyboard رو ریختم پیام ها 10 تومنی هست

AHMAD_AEA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
مختصر و مفید میگم

والبته دوتا باگ دیگه هم رام 3 داره که عبارت است از ... نشان دادن کانتکتهای سیمکارت به صورت مکان ذخیره شده در سیمکارتکه مجبور میشیم کانتکتهای سیمکارت را اکسترکت کنیم توی فون و دوم نپرسیدن استفاده از کدوم سیمکارت در هنگام مکالمه
درضمن من cpu را آور میکنم ولی تست را که میزنم هنگ میکنه ... حالا نمیدونم این دوستانی که آور میکنن تست میزنن یا نه ؟؟؟؟؟؟

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
من روزی 400-500 تا اس دارم
و همیشه از طرح های ایرانسل استفاده میکنم و 8 تومن میندازه

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام مختصر و مفید میگم دوستانی که میخواهند بازی کنند با این گوشی و با باگ های کوچک مشکلی ندارند و به زیبایی اهمیت میدند رام 3 رو فلش کنند(باگ ها : انتن وای فای اشتباه نشون میده , انتن موبایل هم ثابت نیست , مدل گوشی هم تو تنظیمات اشتب میزنه که مهم نیست ). دوستانی که برای کار های روز مره استفاده میکنند ,و دوست ندارند رام باگ داشته باشه 2.1 بریزند.(مزیت ها : ارتقاع CPU مفید تا 1155 )(معایب : اجرا نکردن 30% از برنامه ها و بازی ها از جمله اسفالت 7) امیدوارم بیشترین بهره رو از این مطلب برده باشید. سوالی داشتید در همینجا بگید شاید سوال دیگران هم همین باشد. اگر مورد پسند قرار گرفت لایک کنید. با تشکر
اخه رام 3 خیلی بی ریخت هستش.باز رام 2.1 شبیه سامسونگ هستش و بهتره.البته میشه از لانچر هم استفاده کرد ولی من کلا از لانچرهای غیر رام خود گوشی بدم میاد

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
والبته دوتا باگ دیگه هم رام 3 داره که عبارت است از ... نشان دادن کانتکتهای سیمکارت به صورت مکان ذخیره شده در سیمکارتکه مجبور میشیم کانتکتهای سیمکارت را اکسترکت کنیم توی فون و دوم نپرسیدن استفاده از کدوم سیمکارت در هنگام مکالمه درضمن من cpu را آور میکنم ولی تست را که میزنم هنگ میکنه ... حالا نمیدونم این دوستانی که آور میکنن تست میزنن یا نه ؟؟؟؟؟؟
پس تو رام 3 چه طوری مشخص کنیم که با کدوم سیم کارت زنگ بزنه؟؟؟؟؟

AHMAD_AEA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس تو رام 3 چه طوری مشخص کنیم که با کدوم سیم کارت زنگ بزنه؟؟؟؟؟

خیلی مسخرست باید قبل از اینکه زنگ میزنید برید توی منوی تنظیمات سیمکارت و سیمکارت دیفالت را انتخاب کنید

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
در رام 3 برایی تماس و اس خیلی بهتره
چرا ؟ برای این که وقتی شما برای مثال خط 1 شما رایتل و خط 2 ایرانسل باشد میتونید یکیرو برای تماس و دیگیری برای نت و دوم اینکه در تماس دچار مشکل نمیشید که یک دفعه با سیم دیگر تماس بگیرید
البته باید بگم که هر رام بسته به پسند شما دارد که از نظر من در رام miui کلی تم داره که میشه دانلود کرد از جمله تم ها میشه به تم ایفون اشاره کرد که زیبایی خاصی به گوشی میده
درسته رام بدون دردسر 2.1 هست ولی در بعضی موارد رام 3 به 2.1 برتری داره اگر شما اهل برنامه باشید و برنامه و بازی زیاد نصب کنید میبینید که رام 2.1 کم خواهد اورد ولی miui بیشتر بازی و برنامه هارو ارا میکنه
و مورد دیگر تماس ها که دوست عزیزم اشاره کرد
پاسخ : شما میتوانید از تنظیمات تماس به راحتی کانتکتها هارو بر روی تلفن ذخیره نمایید
تنها باگ های رام 3 به گفته ی سازنده این 3 باگ میباشد ( صحیح نبودن انتن wifi ثابت نبودن انتن سیمکارت و مدل گوشی که اشتباه میباشد) همین .

بالا