داداش من که اسفالت 7 رو لینکشو گذاشتم
عزیز من فقط تونستم آسفالت را روی 3 نصب کنم ولی روی 2 و اورجینال نتونستم
شما هم اعلام نتیجه کنید
ممنون
داداش من که اسفالت 7 رو لینکشو گذاشتم
عجب غ:rambo:عمرا بزارم کسی نصب کنه خیلی ضایعه
داداش ورژن 3 بریز مشکلت برطرف میشه چون من دارم همچیین مشکلی ندارهدوستان شماهم وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل میکنید تنظیماته گوشیتون ( آهنگ زنگ و SMS ) ریست میشه ؟؟؟
رام : 2.1
این مشکل فقط موقعی هستش که گوشی رو وصل کردی به pc و 10 ثانیه بیشتر طول نمی کشهدوستان شماهم وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل میکنید تنظیماته گوشیتون ( آهنگ زنگ و SMS ) ریست میشه ؟؟؟
رام : 2.1
این مشکل فقط موقعی هستش که گوشی رو وصل کردی به pc و 10 ثانیه بیشتر طول نمی کشه
سلام بچه ها این رام vondroid 2 کجاست لینک دانلودش؟ راستی رام اصلی رو چه طوری بک آپ بگیریم؟ریکاوری چه طوری نصب میشه؟ در کل رام خوبیه؟ چون یکی از بچه ها گفته بود این رام برعکس رام اصلی مموری رو مموری اصلی(sdcard) و 1.5 گیگ رو مموری دوم(sdcard1) میشناسه درسته؟
در مورد نحوه روت كردن پرسيده بودمبا نرم افزار mtkdroeid
بفرمایید DepositFilesدر مورد نحوه روت كردن پرسيده بودم
ممنون دوست من ولي من هرچي گشتم تو اينترنت نرم افزار فوق رو نيافتم
ممنون ميشم اينجا آپ كني و يه توضيح مختصر بدين
بفرمایید DepositFiles
فک نکنم نیاز به اموزش باشه ولی اگه نتونستید بگید راهنمایی کنم دوست عزیز
خواهش میکنم عزیزسپاس دوست عزيز
از رام اصلی چه طوری بک آپ بگیرم؟یه وقت اگه پشیمون شدم چه طوری به رام اصی برگردم راستی این لینکی که دادی چه طوری باید دانلود کرد ازش؟ باید تو سایتش عضو باشی؟ ممنوناین لینک دانلودش W718 | VonDroid ریکاوری هم باید با فریمور بنصبی رام خوبیه در کل بله درست گفتن رم بیرونی رو رم داخلی میشناسه به دلیل کم بودن رم داخلی این کارو کردن سیم کارت هم اگر یکی بندازی عکس دو سیم بالا نمیاد کلافت کنه یکی میاد دوتا بندازی هم دوتا میاد و میتونی موقع اس دادن یا زنگیدن انتخواب کنی البته ورژن 3 بریز بهتره
برای دانلود اول باید در سایت عضو شوید و بعد به راحتی از سایت دانلود کنیداز رام اصلی چه طوری بک آپ بگیرم؟یه وقت اگه پشیمون شدم چه طوری به رام اصی برگردم راستی این لینکی که دادی چه طوری باید دانلود کرد ازش؟ باید تو سایتش عضو باشی؟ ممنون
این رام 360 مگه رام اصلی نیست.من وقتی گوشی رو روشن میکنم مینویسه هایر 360 تفاوتش با رام اصلی چیه؟میشه لینک دانلد اون رو هم بدید؟ ممنون بابت پاسخ گوییتونبرای دانلود اول باید در سایت عضو شوید و بعد به راحتی از سایت دانلود کنید اگر خوشتون نیومد که محاله میتونید رام 360 رو نصب نمایید.
شرمندهبفرمایید DepositFiles
فک نکنم نیاز به اموزش باشه ولی اگه نتونستید بگید راهنمایی کنم دوست عزیز
داداش عزیز من رام 360 همون رام اصلی میباشد خواهش میکنم عزیز وظیفس.این رام 360 مگه رام اصلی نیست.من وقتی گوشی رو روشن میکنم مینویسه هایر 360 تفاوتش با رام اصلی چیه؟میشه لینک دانلد اون رو هم بدید؟ ممنون بابت پاسخ گوییتون
به زودی یک اموزش قرار میدمشرمنده
داداش نتونستم يه آموزش بدي ممنونت ميشم
به نقل از kasraac :سلام
دوستان کسی تونسته نرم افزار همراه بانک ملت را روی این گوشی نصب و اجرا کنه؟
من حداقل 10 ورژن مختلف این نرم افزار را نصب کردم ولی نشد.
اگر دوستان می تونن کمکی کنند ممنون میشم.
خیلی برام لازمه.