به راحتی دوست عزیزعجب چطور اونوقططططططط
به راحتی دوست عزیزعجب چطور اونوقططططططط
ميگم واستون بسازن
داداش میتونی از سایتش سفارش بدی و بیارن ایران ولی خیلی هزینه برهدستت درد نکنه. فقط زودتر...
داداش میتونی از سایتش سفارش بدی و بیارن ایران ولی خیلی هزینه بره
بهترین کار اینه برای ارک رو بگیری و به اندازه ی صفحه برش بدی فقط صفحه نمایش و باهاش سر کنی یا بیخیالش بشی
خواهش میکنم داداش اگه مورد خوب پیدا کردی به منم بگی ممنونت میشمچه بد البته من امروز رفتم بازار متاسفانه هر سه تا مغازه که تخصصی تو کار محافظ صفحه ان بسته بودن از شانس
حالا هفته ی بعد میرم ببینم چی میابم میام نتیجه رو اینجا میزارم...
ممنون از جوابت
از نظر من 3 بهتره سریعتره .من neo l انداختم روش
دوستاني كه رام ٣ را نصب كردن راضي هستن يا همون ٢ خوبه؟
جالب نست کی میتونه اینجوریچقدر عجیبه ؟؟؟سی پی یو بره روی 1.2 همین میشه دی
داداش من که اسفالت 7 رو لینکشو گذاشتمدوستان کسی نمیخواد اموزش چنتا بازی توپ مثل need for sped most wanted asphalt 7 اینجا بزاره یا حداقل اگه نصب کرده بگه از کجا گرفته کدوم فایلو که نصب شده؟
از نظر من 3 بهتره سریعتره .
عزیز من کار کردم و یمیگم شما هم بجای اعتراض استاتوس بار رو مشاهده کنید به راحتی میشه سیم هارو تعویض کرد اتفاقا از نظر من یک سیم میندازی و بالا عکس یک سیم میاد بهترین فکر ممکنه هست نه این که یکی بندازی و دوتا بیاد الان هم به راحتی میتونی از استاتوس بار سیمکارت رو به راحتی انتخواب کنیکاش یکم با رام کار میکردین و بعد نظر میدادین
من رام 3 را نصب کردم البته تاریخ May 27, 2013 . مزخرفتر از این دیگه نمیشه
موقع شماره گیری نمیشه انتخاب کرد با کدوم سیمکارت شماره بگیره (( بدترین باگی که بخاطر این باگ رفتم روی 2 ))
نام شماره های سیمکارت را نشون نمیده و فقط مکان ذخیره شدنشونو به صورت عددی نشون میده
فقط آنتن یکی از اپراتورهارو نشون میده
نرم افزار آورکلاک را نداره ( البته مهم نیست)
خداوکیلی آشغالترین رامی بود که تابحال نصب کرده بودم
عزیز من کار کردم و یمیگم شما هم بجای اعتراض استاتوس بار رو مشاهده کنید به راحتی میشه سیم هارو تعویض کرد اتفاقا از نظر من یک سیم میندازی و بالا عکس یک سیم میاد بهترین فکر ممکنه هست نه این که یکی بندازی و دوتا بیاد الان هم به راحتی میتونی از استاتوس بار سیمکارت رو به راحتی انتخواب کنی
موفق باشی
سلام
من كه از خير ورژنها گذشتم
راستي دوستان يكي بگه چطور اينو روتش كنم ؟
ميخوام مترجم آفلاين گوگل رو روش بريزم
داداش گلم شما اگه دقت کنی در گوشی های مانند سونی تیپو که دو سیم هست یک دکمه فیزیکی داره برای تعویض سیم ها خب این هم بجای دکمه فیزیکی یک دکمه لمسی داره که خیلی بهتر میباشد در ضمن برای شماره هات هم از نرم افزار گو استفاده کنآخه گلم این که نشد راه کار .... هر بار باید بری توی استتوس بار خیلی مسخرست ( ناسلامتی گوشی دوسیمکارته ها)
لیست کانتکتهای سیمکارتم که عدد نشون میده
در کل گند زده با این کارش
داداش گلم شما اگه دقت کنی در گوشی های مانند سونی تیپو که دو سیم هست یک دکمه فیزیکی داره برای تعویض سیم ها خب این هم بجای دکمه فیزیکی یک دکمه لمسی داره که خیلی بهتر میباشد در ضمن برای شماره هات هم از نرم افزار گو استفاده کن
خیلی رام خوبی هست مردمو گم راه نکن