• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دمتگرم به قول بروبچ فکر خوبی هست ممکنه سری ساختشون فرق کنه که تو ساختشون زیاد دقت نکردن .
والا من دوتا از اقا مسعود خریدم هیچکدوم از این مشکل نداشتن .
هر چی باشن ساخت چین هستن.
الان چین داره واسه سونی و سامسونگ و حتی ایفون هم گوشی میسازه ولی تحت لیسانس شرکتهاشون که نمیتونه گند بزنه به گوشیها.
ولی این دیگه کسی بالا سرشون نیست همینجوری میزنه بیرون .شانسی درمیاد .
باور کنید منم اینارو شنیدم یه جورای چند وقت یه بار دکمه پاور رو میزن ببینم زندس یا مرده :p
بابا 5 ماه کار بکنه باز هم خوبه میشه ماهی 100 تومن ولی واسه تجربه خوب بود .
ممنون آقا افشین
بنده از آقای اکبری خریدم ودیروز رسیده دستم و تا الان که خیلی خوب بوده

من 4 عدد از جناب ترابی خریدم که تا الان که حدود یک ماه میشه مشکلی نداشته ..دیروز هم دو تا از جناب نادری خریدم که تا الان مشکلی نداشته .

ممنونم
دوستان خواهشااا همه جواب بدن

Ana_ROm

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز

من این گوشی رو فعلا ندارم اما برا پریدن آنتن به این نکته توجه کنید

بعد از روت کردن گوشی

با استفاده برنامه روت اکسپلور از پوشه efs خودتون یه بک آب بگیرید (یعنی ازش کپی بگیری)

اگر مشکل آنتن دهی داشتید و شماره آی میت گوشیتون پریده باشه با برگرداندن اون پوشه به احتمال زیاد درست میشه

موفق باشید

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دوستان رامهای کاستومی که برای هایر w910 ارائه شده به نظر کارایی لازم رو ندارن بهتره سلامت و کارایی گوشیتون رو فدای آپدیت ورژن آندروید نکنین بهتر باشد.
رامهای کاستوم w718 به نظر کارآمدتر میومدن....
بهتره تا ارائه یک رام رسمی از همین رما اصلی گوشی استفاده کنین
دلیل این حرفتون چیه؟ سلامت گوشی و فدا نکنین؟
یعنی اپدیت خراب میکنه؟ دقیقا چه رابی؟

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
سلام
دوستان یه خواهش داشتم
کسانی که گوشیشون هرجور مشکلی داره اعم از پرش آنتن ، روشن نشدن ، شارژ نشدن و ... ضمن بیان مشکل بگن گوشیو از کودوم کاربر خریدن.3 نفر تو پی تی گستره این گوشیا رو میفروشن
ممنون میشم همه عمل کنین

÷صد در صد مدل ساخت های متفاوتی دارن
از نع سی پی یو بگیر تا بیولد رام و بیس باند

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوست عزیز شما خودت با 2000 روش تست کردی؟؟؟ مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟؟ برای خرید شارژ به فروشنده باید گفت شارژ 2000 امپی بده یا مشخصات دیگه هم داره ؟//
باتریش 1730 هست
اگه با 2000 شارژش کنی مشکلی پیش نمیاد!اگه با کم تر از 1730شارژش کنی مشکل پیش میاد!
البته در مورد برند های دیگه این قضیه هست،تضمینی نیست که تکنولوژی ساخت این گوشی چطوری باشه!
به ولتاژش باید دقت کنی که فک کنم 3.7 باشه!
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
احتمالا مشتری سیم کارت رو بطرز وحشیانه
biggrinsmiley.gif
جا انداخته خار های سیم کارتش یکم کج شده

به نظر من این گوشی جا سیمکارت بسیار بی کیفیتی داره ، آخه من یدونه از همین گوشی خریدم -سیمکارت بزور جا میفتاد به نحوی که اعصابمو خرد می کرد و باعث میشد از خریدم پشیمون بشم:grrr: ، و بعد از چند روز چند تا از خارهای جا سیمکارت کج شد و همین باعث شناخته نشدن سیمکارت شده بود و الان فرستادمش برای داش امین و 40 تومان هزینه تعمیرش باید بدم. به نظر من این گوشی کیفیت سخت افزاری خوبی داره ولی بدلیل چینی بودن اصلاً نمیشه بهش اعتماد کرد چرا که هر لحظه ممکنه خراب بشه و لوازمش هم که در ایران موجود نیست.

معایب w910 :

1-نبود لوازم جانبی در ایران (من الان در به در دنبال یدون کاور این گوشی ام ، باید از چین بخرم)
2- ساپورت نشدن توسط شرکت هایر و انجمن های موبایل (سخت افزاری و نرم افزاری)
3-صفحه نمایشش زود کثیف میشه و هی باید تمیز بشه یا یدونه برچسب بهش بچسبونید تا کثیف نشه
4- جا سیمکارت این گوشی از کیفیت خوبی برخوردار نیست
5- کمبود کاستوم رام
6-لوازم جانبی همراه موبایل از کیفیت خوبی برخوردار نیستند (بویژه هندزفری)
7- مارک گمنام این گوشی باعث شده تا کاربران کمتری به این گوشی اعتماد کنند( haier)

حاجی خوب شما واسه یه گوشی 120 دلاری با این مشخصات ... مسلما معایبش همین هاست دیگه.. کلا گوشی چینی معایبش همین هاست.

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
باتریش 1730 هست
اگه با 2000 شارژش کنی مشکلی پیش نمیاد!اگه با کم تر از 1730شارژش کنی مشکل پیش میاد!
البته در مورد برند های دیگه این قضیه هست،تضمینی نیست که تکنولوژی ساخت این گوشی چطوری باشه!
به ولتاژش باید دقت کنی که فک کنم 3.7 باشه!
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند

فکر کنم برعکس گفتی... باید با شارژر زیر 1700 شارژ بشه

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
دلیل این حرفتون چیه؟ سلامت گوشی و فدا نکنین؟
یعنی اپدیت خراب میکنه؟ دقیقا چه رابی؟

به نظرم حرف دوستان صحیحه
من از زمانی که 4.1 کردم خیلی هنگ داشتم!
در صورتی که رو رسمی 1بار بیشتر هنگ نکرده گوشی که خاموشش کنم
دیروز هم رام 4.0.4 تاچ ویز رو نصب کردم،یعنی گوشی کوره ی آجر پزی شده بود تو استفاده ی معمولی . . .
نظر من هم رسمی هست

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
فکر کنم برعکس گفتی... باید با شارژر زیر 1700 شارژ بشه
نه برادر،تا جایی که اطلاعات ما قد میده ولتاژ باید یکی باشه،آمپراژ بستگی به دستگاه داره که چقدر بکشه،یعنی شما گوشی نوکیا که رو باتریش نوشته 800میلی رو هم میتونی با 2000شارژ کنی
چون اون 800 میلی میزان ذخیره ی باتری هست نه میزان نامی جریان
باید ولتاژها یکی باشه ( تو گوشی های دیگه تست کردم مشکلی نداشتم،از چند نفر هم پرسیدم)
دیگه این یکی خدا میدونه دقیقا تکنولوژی ساختش چیه

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
نه برادر،تا جایی که اطلاعات ما قد میده ولتاژ باید یکی باشه،آمپراژ بستگی به دستگاه داره که چقدر بکشه،یعنی شما گوشی نوکیا که رو باتریش نوشته 800میلی رو هم میتونی با 2000شارژ کنی
باید ولتاژها یکی باشه ( تو گوشی های دیگه تست کردم مشکلی نداشتم،از چند نفر هم پرسیدم)

اهان اره حق با شماست.. دقت نکرده بودم. پس احتمالا اینم مثل هموناست.
به نظرم حرف دوستان صحیحه
من از زمانی که 4.1 کردم خیلی هنگ داشتم!
در صورتی که رو رسمی 1بار بیشتر هنگ نکرده گوشی که خاموشش کنم
دیروز هم رام 4.0.4 تاچ ویز رو نصب کردم،یعنی گوشی کوره ی آجر پزی شده بود تو استفاده ی معمولی . . .
نظر من هم رسمی هست

خوب من 4.1.2 دارم. اخه سلامت گوشی ربطی نداره به خرابی و رام
چرا هنگ داره اما خراب کنه گوشیو؟

pd220

Registered User
لایک‌ها
90

عزیز شما مارک یا مدل خاصی رو پیشنهاد میدین که من به فروشنده بگم این مدل رو میخوام ؟؟؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان عزیز

من این گوشی رو فعلا ندارم اما برا پریدن آنتن به این نکته توجه کنید

بعد از روت کردن گوشی

با استفاده برنامه روت اکسپلور از پوشه efs خودتون یه بک آب بگیرید (یعنی ازش کپی بگیری)

اگر مشکل آنتن دهی داشتید و شماره آی میت گوشیتون پریده باشه با برگرداندن اون پوشه به احتمال زیاد درست میشه

موفق باشید
این بحث تو صفحات اول تاپیک مطرح شده بود
برای این گوشی فکر کنم کار نکرد.البته به نوع رام هم باید بستگی داشته باشه
فکر نکم فایل رام 4 رو بشه با فایل رام 4.1 تطبیق داد یا برعکس.نمیدونم والا:wacko:

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
من همه رو بذون مشکل ریختم
یکی شو راهنماییت میکنم
1-can knockdown رو نصب و اجرا کن بعد خارج شو
2- یه فولدر تو قسمت آندروید- پوشه دیتا با همین اسم ساخته میشه فایل دیتا (توجه کن کل فولدر رو نگفتما فقط فایل دیتا رو)بریزتو فلدر ساخته شده بعد کل فولدر رو از data کات کن و وتو فولدر obb پیست کن بعد برو بازی رو اجرا کن و منم دعا

ای دمت گرم.....ریختم اومد....اینو میگم برای بقیه :
پس اون پوشه obb که توی ریشه ی گوشیه کاری باهاش نداریم چون اصلا نمیشه توش چیزی ریخت و باید توی پوشه ی اندروید کنار پوشه ی دیتا خودمون یه پوشه obb بسازیم.
......................................................................................................

ولی برای بازی trial xtreme این کارو کردم بازم همون ارور رو داد... شما این trial xtreme رو هم نصب کردی؟ راستی برای رادیو هم اون ارور رو میده...رادیو رو شما چیکار کردی؟
شما نگفتی خودت به جز روت کردن گوشی دیگه کاری دیگه نکردی...ورژن اندرویدت همون 4.0.4ه؟رام گوشیت رو دست نزدی؟

ولی بازم همین که این can knockdown اومد دمت گرم....

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
÷صد در صد مدل ساخت های متفاوتی دارن
از نع سی پی یو بگیر تا بیولد رام و بیس باند

ممنون آقا احسان عزیز
دوستان تا شب همه جواب بدین خواهشا بنده کلشو آنالیز میکنم و تو تاپیک قرار میدم

سلام
دوستان یه خواهش داشتم
کسانی که گوشیشون هرجور مشکلی داره اعم از پرش آنتن ، روشن نشدن ، شارژ نشدن و ... ضمن بیان مشکل بگن گوشیو از کودوم کاربر خریدن.3 نفر تو پی تی گستره این گوشیا رو میفروشن
ممنون میشم همه عمل کنین

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان اپدیت کردن بد نیست خیلی هم خوبه البته به طور درستش یعنی رسمی باشه از طرف شرکتش.اپدیت معمولا حاوی نو اوری و رفع باگ رام قبلی هست
الان این رام 4.1 که واسه هایر پورت شده از رو رام گوشیه ایسر پرت شده من خودم شخصا 2 بار نصبش کردم هر دو بار چند ساعت تحملش کردم.
دوباره برگشتم به رام رسمی خودش .
نظر شخصی من اینه که صبر کنن تا یه رام درست درمون براش بزنن .
یا شاید هم دیدی این هایر خودش هواسش نبود از روی نادانی اپدیتش کرد که بعیده بکنه.
ولی در کل کاستوم را به گوشی اسیب میزنه به مرور زمان اونم معلوم نیست کی پورت کنه تازه کار باشه که واویلا.
الان برید بگردید ببینید چند تا برنامه واسه کوک رام گیر میارید دو عدد این ور و اون ور بشه ولتاژ برق سی پی یو بره بالا بردش سوخته.
خودم با یه اورکلاک ساده روی کامپیوترم سی پی یوشو سوزوندم رام گوشی که جای خود تمام اطلاعات برق بوت توی کرنلش هست .
در کل گفتم .
اپدیت خوبه واسه رام اما نه هر رام کاستومی و نه از هر دولوپری.
موفق باشید

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
من 4 تا از آقای ترابی خریدم.
3 تاش که مشکلی نداشته. اما یکیش آنتنش میپره.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
خوب من 4.1.2 دارم. اخه سلامت گوشی ربطی نداره به خرابی و رام
چرا هنگ داره اما خراب کنه گوشیو؟

کرنلش رسمی نیست،با برگشت به رسمی هم سریال میپره،یعنی بیس ش هم رسمی نیست!(از روی Acer V9 پورت شده)
امکانش هست،حتی امکان داره آنتن پروندن هم از مشکلات نصب این رام باشه،البته فقط و فقط احتماله!
عزیز شما مارک یا مدل خاصی رو پیشنهاد میدین که من به فروشنده بگم این مدل رو میخوام ؟؟؟
والا استارتر تاپیک شارژر تبلتش رو داره استفاده میکنه،یه سوال ازش بکنید
نمایش مشخصات: hamidreza722 - PersianTools Forums
دقت کنید ولتاژها یکی باشه،آمپراژ هم 1800 پیدا کردین خیلی خوبه،ولی فکر نکنم باشه و 2000 هست،دیگه خوب و بدش رو خودتون پول میدین!
بازم بپرسید از دوستان دیگه!

بالا