• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
سلام دوستان من ااین گوشی رو برا داداشم خریدم این صدای تاچ و ویبره تاچ رو هر دوشون رو آف کردم
واقعا حس بدی میداد

لانچر هم عوض کردم

شما چطوری 15000 گرفتید ؟

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوستان من ااین گوشی رو برا داداشم خریدم این صدای تاچ و ویبره تاچ رو هر دوشون رو آف کردم
واقعا حس بدی میداد

لانچر هم عوض کردم

شما چطوری 15000 گرفتید ؟

به راحتی آخرین ورژن antutu رو از بازار دانلود کنید، شما هم همچین امتیازی میگیرید
با رام رسمی هستم و بدون کوچکترین دستکاری
این آخرین ورژن antutu خیلی خوب گرافیک رو تست می کنه،خیلی جالب بود s2 تو تست گرافیکش سه بعدی ریپ میزد اما هایر عین خیالش نبود

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من از اقای ترابی خریدم یک ماه نشده با رام 4.1 خوب کار میداد اهل بازی سنگین و این کاراهم نبودم گوشیم به اب نزدم کاملا نگهداریش میکردم یه هو انتن پرید و باطریم از شارژ ایستاد ....

کسی هست منو راهنمایی کنه ممکنه اشکال از ایسی شارژ یاشه یا منبع تغذیه قسمت سیم کارت ...... چون دیشب واسه یه لحظه شارژ شد تو او یک دقیقه که شارژ شد آنتنم اومد ولی دوباره با هم قطع شدن اشکال هرچی هست با هر دو قسمت باطری و سیم مشترکه ...اگه از بچه ها کسی از سخت افزار سر در میاره منو راهنمایی کنه ....

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
من از اقای ترابی خریدم یک ماه نشده با رام 4.1 خوب کار میداد اهل بازی سنگین و این کاراهم نبودم گوشیم به اب نزدم کاملا نگهداریش میکردم یه هو انتن پرید و باطریم از شارژ ایستاد ....

کسی هست منو راهنمایی کنه ممکنه اشکال از ایسی شارژ یاشه یا منبع تغذیه قسمت سیم کارت ...... چون دیشب واسه یه لحظه شارژ شد تو او یک دقیقه که شارژ شد آنتنم اومد ولی دوباره با هم قطع شدن اشکال هرچی هست با هر دو قسمت باطری و سیم مشترکه ...اگه از بچه ها کسی از سخت افزار سر در میاره منو راهنمایی کنه ....

دوستان به 4.1 آپدیت نکنید ، از اون زمان که ورژن 4.1 اومده یکی یکی بچه ها مشکل شارژ و آنتن پیدا کردن

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
من الان ۲هفته میشه که به ۴٬۱ آپدیت کردم.تا الانم یخ بارم هنگ نکرده.یعنی احتمالش هست واسه ما هم ایست قلبی کنه؟!
مشکل آنتن و این چیزا هم اصلا نداستم.....
راستی من از آقا احسان خریدم..

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

Last edited:

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نام خدا

با سلام
با توجه به اینکه مشکلات سخت افزاری این گوشی داره زیاد میشه
و تاپیک مشکلات عمومی و نرم افزاری خیلی شلوغ شده تصمیم
گرفتم یه تاپیک جداگانه واسه ساپورت بهتر و راحت تر بزنم
لطفا همه با هم کمک کنید تا مشکلات این گوشی
حل بشه با تشکر

من یک ماه نمیشه این گوشی و خریدم با رام 4.1 خوب کار میداد اهل بازی سنگین و این کاراهم نبودم گوشیم به اب نزدم کاملا نگهداریش میکردم یه هو انتن پرید و باطریم از شارژ ایستاد ....

کسی هست منو راهنمایی کنه ممکنه اشکال از
ایسی شارژ یاشه یا منبع تغذیه قسمت سیم کارت ...... چون دیشب واسه یه لحظه شارژ شد تو او یک دقیقه که شارژ شد آنتنم اومد ولی دوباره با هم قطع شدن اشکال هرچی هست با هر دو قسمت باطری و سیم مشترکه ...اگه از بچه ها کسی از سخت افزار بیشتر سر در میاره منو راهنمایی کنه ....با تشکر.

Last edited:

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان یه فکری: بیایئد از شرکت هایر درخواست آپدیت رسمی این گوشی رو بدیم (در سایت و جاهای دیگه مطرح کنیم)
کسی سایتی ، ایمیلی یا شماره تماسی از هایر سراغ داره؟:D(راستی کی زبان چینی اش خوبه)

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
ای دمت گرم.....ریختم اومد....اینو میگم برای بقیه :
پس اون پوشه obb که توی ریشه ی گوشیه کاری باهاش نداریم چون اصلا نمیشه توش چیزی ریخت و باید توی پوشه ی اندروید کنار پوشه ی دیتا خودمون یه پوشه obb بسازیم.
......................................................................................................

ولی برای بازی trial xtreme این کارو کردم بازم همون ارور رو داد... شما این trial xtreme رو هم نصب کردی؟ راستی برای رادیو هم اون ارور رو میده...رادیو رو شما چیکار کردی؟
شما نگفتی خودت به جز روت کردن گوشی دیگه کاری دیگه نکردی...ورژن اندرویدت همون 4.0.4ه؟رام گوشیت رو دست نزدی؟

ولی بازم همین که این can knockdown اومد دمت گرم....

من رام 4.1.2 رو ریختم و خودم رامو دسکاری کردم کارشما نیست شما همینایی که هست رو بچسب - xtreme هم همونطور که گفتم بریز اجرا میشه چون ریختم

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چند عکس از هایر بی کیفیت .....

وقتی گوشیم خراب شد گفتم درست میشه ولی وقتی الان بازش کردم به عمق فاجعه پی بردم واقعا اشغاله کیفیت ساخت صفر و اصلا در حد 718 نیست من با فکر این که ای مدلم مثل 718 با کیفیته خریدم ولی این یه اشغاله .....شایدم این مدل با کیفیت پایین تر به سفارش تاجرهای وطنی تولید شده.....عکسها گویای همه چیزه دقت کنید....عمر مفید نداره این گوشی...

86785799309426253211.jpg

37873159612040403169.jpg

63164451161232539089.jpg

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
پست اول استارتر ادیت شد تشکر بابت ریپورت و شرمنده بابت تاخیر سرم خیلی شلوغه

وقتی گوشیم خراب شد گفتم درست میشه ولی وقتی الان بازش کردم به عمق فاجعه پی بردم واقعا اشغاله کیفیت ساخت صفر و اصلا در حد 718 نیست من با فکر این که ای مدلم مثل 718 با کیفیته خریدم ولی این یه اشغاله .....شایدم این مدل با کیفیت پایین تر به سفارش تاجرهای وطنی تولید شده.....عکسها گویای همه چیزه دقت کنید....عمر مفید نداره این گوشی...

لطفا از همین تاپیک اصلی استفاده کنید و تاپیک جدید ایجاد نکنید

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
16041047839464728647.jpg

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส

من روز اول هم اعلام کردم به کلیییییییی قضیه ی ضدآبش رو فراموش کنید!
یه قطره هم نریزید روش ولی کسی گوش نکرد!
در مورد فرورفتگی ها من حدس قریب به یقین میزنم تمام این گوشی ها رفرش هست!
چون قیمت اولیه نزدیک به 300دلار بود!!!!
یه هو همه جا فرق کرد!
به خاطر همینه بعضی دوستان مشکل دارن بعضی ها هیچ مشکلی ندارند!
بنابراین میشه گفت شانسی هست!
من 4تا خریدم فقط یه دونه ش داخلش آب رفت کل سنسورهاش از کار افتاد!!!
بقیه ش سالمه مشکلی نداره!
خلاصه که ذوقمون نکنه گوشی با این امکانات با این قیمت :D
زیر هر هایری یه نیم کاسه ای هست :D

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بچه ها دستتون درد نکنه
مدیر بخش اومد امضا و هرچی دیگه داشتم رو پاک کرد
البته اینم بگم که میدونم کار کیه ماجرای ریپورت

بابا ما این جا با هم مثلا رفیق بودیما

Last edited:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
بابا یه جوری حرف می زنین اگار 600 دلار پول گوشی دادین
یه گوشی 120 دلاری که انقدر حرف و حدیث نداره که.
که اون 120 دلار پول ال سی دی و سی پی یو هم نمیشه.
حالا با کیفیت یا بی کیفیت
خوب اگه با کیفیت می خواین برین سامسونگ و اچ تی سی بگیرین.. چرا اومدین هایر ناشناس خریدین؟ بله ه ه .. چون ایرانی جماعت همیشه به فکر زنگیه.. و فکر می کنه با خرید این گوشی کلی زنگی کرده..
ای

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خوب اگه با کیفیت می خواین برین سامسونگ و اچ تی سی بگیرین.. چرا اومدین هایر ناشناس خریدین؟ بله ه ه .. چون ایرانی جماعت همیشه به فکر زنگیه.. و فکر می کنه با خرید این گوشی کلی زنگی کرده..
ای

ای
شما یه جوری حرف میزنید انگار وضعتون خیلی توپه 120 دلاری که شما میگیم تو کشور ما شده 485 هزار تومن اون پولی که من بابات این گوشی دادم حقوق یک ماهه منه . من با این کار خواستم دوستان خودم و آگاه کنم تا گول ظاهر و سخت افزار قویشو نخورن و ضرر نکن چون میدونم خیلیا مثل من درامدشون کمه و پول حلالشونو دور نریزن و برن همون تک هسته ای سامسونگ و بگیرن و حداقل یک سال راحت باشن و یا بدن پیش قسط یه گوشی خوب .....هر چند هایر 718 من خیلی خوبه ولی این 910 رفرش و اشغاله .... و به نظر من هر انسان با وجدانی به جای اینکه بگه 120 دلار بی ارزشه فکر این باشه که اون ایرانی مثل من و خیلی های دیگه توان خریدن 600 دلاریو نداره پس طبق گفته شما باید سرش کلاه بره تا جیب عده ای پر بشه پس بیاییم به جای مسخره کردن هموطنمون همدیگرو راهنمایی و اگاه کنیم تا بقیه در دام نیفتن .یا علی

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
شما یه جوری حرف میزنید انگار وضعتون خیلی توپه 120 دلاری که شما میگیم تو کشور ما شده 485 هزار تومن اون پولی که من بابات این گوشی دادم حقوق یک ماهه منه . من با این کار خواستم دوستان خودم و آگاه کنم تا گول ظاهر و سخت افزار قویشو نخورن و ضرر نکن چون میدونم خیلیا مثل من درامدشون کمه و پول حلالشونو دور نریزن و برن همون تک هسته ای سامسونگ و بگیرن و حداقل یک سال راحت باشن و یا بدن پیش قسط یه گوشی خوب .....هر چند هایر 718 من خیلی خوبه ولی این 910 رفرش و اشغاله .... و به نظر من هر انسان با وجدانی به جای اینکه بگه 120 دلار بی ارزشه فکر این باشه که اون ایرانی مثل من و خیلی های دیگه توان خریدن 600 دلاریو نداره پس طبق گفته شما باید سرش کلاه بره تا جیب عده ای پر بشه پس بیاییم به جای مسخره کردن هموطنمون همدیگرو راهنمایی و اگاه کنیم تا بقیه در دام نیفتن .یا علی

دوست عزیز حالا شما هم زودی جوش نیار
اولا معلوم نیست شاید برای شما فقط اینجوری باشه
در ثانی من که خیلی از این گوشی راضیم

imei گوشی با جعبه و imei پشت درب سیم کارت یکیه؟؟

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز حالا شما هم زودی جوش نیار
اولا معلوم نیست شاید برای شما فقط اینجوری باشه
در ثانی من که خیلی از این گوشی راضیم

imei گوشی با جعبه و imei پشت درب سیم کارت یکیه؟؟
بله یکی هست عزیز این گوشیو تو پر قو اینور اونور میبردم ..... خدا کنه ولی چشمم اب نمی خوره اخه گوشی که برای باز کردن درب پشتش باید یه تیکه از قاب شو کند و بعدش چسبش کرد به نظرتون گوشی خوبیه ...

بالا