• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
من که الان 1 ماه هم میشه که گرفتم ، خیلی راضیم انصافا کل خیلی از گوشی ها رو می خوابونه ..:)

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
شما یه جوری حرف میزنید انگار وضعتون خیلی توپه 120 دلاری که شما میگیم تو کشور ما شده 485 هزار تومن اون پولی که من بابات این گوشی دادم حقوق یک ماهه منه . من با این کار خواستم دوستان خودم و آگاه کنم تا گول ظاهر و سخت افزار قویشو نخورن و ضرر نکن چون میدونم خیلیا مثل من درامدشون کمه و پول حلالشونو دور نریزن و برن همون تک هسته ای سامسونگ و بگیرن و حداقل یک سال راحت باشن و یا بدن پیش قسط یه گوشی خوب .....هر چند هایر 718 من خیلی خوبه ولی این 910 رفرش و اشغاله .... و به نظر من هر انسان با وجدانی به جای اینکه بگه 120 دلار بی ارزشه فکر این باشه که اون ایرانی مثل من و خیلی های دیگه توان خریدن 600 دلاریو نداره پس طبق گفته شما باید سرش کلاه بره تا جیب عده ای پر بشه پس بیاییم به جای مسخره کردن هموطنمون همدیگرو راهنمایی و اگاه کنیم تا بقیه در دام نیفتن .یا علی

من هیچ وقت به مشتریام نمیگم که اگه می خوان کلا 500 تومان پول گوشی بدن. بیان چینی بخرن. که 500 پولشو. میگم تو که می خوای مثلا نوت 2 بگیری 2 میلیون. بیا اینو ببر 500 تومان که اگه انم خراب شد بتونی 3 تا دیگه بخری و دلیل های دیگخ..
اما کسی که کلا 500 می خواد پول بده یه عمر کار بخواد میگم برو سولا بخر.
بعد منم مسخره نکردم. حرف شما کاملا درسته .. جیب بقیه پر پول میشه. به همه دوستام هم پیشنهاد بخرن چینی بخرن به جا گوشی برند..منم همین همینو میگم. منم توان خرید 600 دلاری ندارم. داشته باشم هم نمیگیرم. اما این بحث منه این گوشی 500 تومان پولشو و بنچمارک این برابر با وان ایکسه.
1100 پولشه. مطمئن باش از کیفیت و غیره هاش زدن که انقدر پایین باشه. 200 تومان پول برند هست. بقیه اش چی؟ شاید یه دلیلیش رفرش باشه و هزاران دلیل دیگه.
اما می
م اینو داری می خوری توقعت از کارکرد مثل اصلی و برند نباشه

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
ای کسانیکه هایر خریده اید و پشیمانید، بدانید و آگاه باشید که:

دیروز یه کلیپ 1080 رو روی 5 تا گوشی با برنامه MXPlayer تست زدیم نتیجه این شد:

1- هایر 910 = بدون کوچکترین مشکلی یا تیکی کلیپ تا انتها پخش شد به چه خوبی!!
2- سامسونگ S2 = حدود 40 ثانیه خوب پخش کرد بعد یهو شروع کرد به تیک زدن.
3- ال جی P705 = کلا از همون اول غش گرد و تیک و فریم فریم شد. و صدا از تصویر عقب افتاد.
4- هواوی G510 = خیلی عالی مثل هایر بدون مورد تا انتها پخش کرد.
5- اچ تی سی مدلشو یادم رفت ولی یارو میگفت نزدیک 2 تومن خریده. = اونم مثل S2 یه دقیقه اول خوب بود بعد غش کرد.

باز هی بگید فلانه به امانه....
والله ادم هم ممکنه ناقص بدنیا بیاد.. حالا مال دو نفر خراب شده کل شرکت هایر رو با اون عظمتش بردین زیر سوال

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
ای کسانیکه هایر خریده اید و پشیمانید، بدانید و آگاه باشید که:

دیروز یه کلیپ 1080 رو روی 5 تا گوشی با برنامه MXPlayer تست زدیم نتیجه این شد:

1- هایر 910 = بدون کوچکترین مشکلی یا تیکی کلیپ تا انتها پخش شد به چه خوبی!!
2- سامسونگ S2 = حدود 40 ثانیه خوب پخش کرد بعد یهو شروع کرد به تیک زدن.
3- ال جی P705 = کلا از همون اول غش گرد و تیک و فریم فریم شد. و صدا از تصویر عقب افتاد.
4- هواوی G510 = خیلی عالی مثل هایر بدون مورد تا انتها پخش کرد.
5- اچ تی سی مدلشو یادم رفت ولی یارو میگفت نزدیک 2 تومن خریده. = اونم مثل S2 یه دقیقه اول خوب بود بعد غش کرد.

باز هی بگید فلانه به امانه....
والله ادم هم ممکنه ناقص بدنیا بیاد.. حالا مال دو نفر خراب شده کل شرکت هایر رو با اون عظمتش بردین زیر سوال

هواوی g510
1080 ساپرت نمیکنه کلا

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
کیبورد مشتی اکسپریا با امکانات کامل
برای 4.1.2 : http://db.tt/xS1sFAbu
برای 4.0.4:https://www.dropbox.com/s/96651rm7u61yjp6/Xperia_S_ICS_Keyboard.zip
البته میخواستم اینارو روی رام خودم انتشار بدم ولی گفتم اینجا بزارم ملت حال کنن :دی
راستی اقا تصمیم گرفتم بیس رام خودم رو 4.1.2 بزارم :دی

داداش قربونت...برا 4.0.4 اصلا دان نمیشه ... خطای nothing میده

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
کیبورد مشتی اکسپریا با امکانات کامل (لینک اصلاح شد ) شرمنده !!
===============================================================
برای 4.0.4
https://rapidshare.com/#!download|468p6|3227417837|Xperia_S_ICS_Keyboard.zip|20416|0|0

Xperia S ics keyboard (ICS) by TK.zip
البته میخواستم اینارو روی رام خودم انتشار بدم ولی گفتم اینجا بزارم ملت حال کنن :دی

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
هواوی g510
1080 ساپرت نمیکنه کلا
پس چطوری پخش کرد عزیز؟
اون قابلیت فیلمبرداری 1080 نداره قابلیت پخش که داره
دیگه تبلت های زپرتی چینی هم 1080 پخش میکنن که چه رسد به این گوشی

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
واقعا ما ایرانیا خیلی آدمای جالبی هستیم:cool:....تا پول زیاد ندیم باورمون نمیشه....تا تو پاچمون نره قبول نمیکنیم...تا یکی میاد میگه گوشیم فلان شد بقیه هم تاییدش میکنن....این چه وضعه نتیجه گیریه !!!!

با چندتا خرابی هیچ وقت یه برند یا مدلو نمیبرن زیر سوال!!!!!!دیگه این رفرش آخرش بود..:rolleyes:...من تو یکی از پست های همین تاپیک دیدم یکی گوشی رو 5 دقیقه گذاشته بود تو کاسه آب...

و گوشی تا الانم که پرسیدم سالمه

شرکت های بزرگ از میلیون ها فلان مدل یهو میبینی 20 درصد خرابی دارن کلاشونو میندازن هوا بهترین برند هم شناخته میشن اون مدل هم بهترین مدل...

البته تقصیر ماها نیست تقصیر اون آدمای ناانصافیه که

از قیمت خود گوشی بیشتر سود میکنن و یه گوشی 200 دلاری رو تو بازار زیر یک میلیونو دویست نمیدن:hmm:...حالا یکی پیدا شده از بقیه ارزون تر میده دیگه اینطوری نزنید تو سر گوشی....من یه جا دیدم اینو میدادن 800!

این گوشی ها و تبلت ها که تمام اتوماتیک درست نمیشن...!!!

حتی گوشی های اپل هم از دست تو ساختنش استفاده شده....حالا شما فکر کن آخرای ساعت کاریه و کارگر دیگه جون نداشته دو سه تا رو خراب کرده....

من کسایی رو میشناسم که برند معروف هم خریدن ولی مشکل براشون پیش اومده مثلا کسی رو میشناسم که لپ تاپ لنوو (جزئ 3 برند برتر جهان در عرصه لپ تاپ) مدل z580 با کانفیگ i7 خرید فرداش مادربوردش سوخت خودش میگفت کاره خاصی نکرده
یا خود من گلکسی جیو خریدم 2 روز بعد دوربینش خراب شد نویز برداشت....عزیزانی که میگن 500پول دادی بیش تر از این انتظار نداشته باش...هیچ از قیمت های اصلی گوشی و تبلت خبر دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونید xpria arc s که الان تو ایران 900 پولشه تو جاهای دیگه 130 الی 150 دلاره؟؟

میدونید تبلت نکسوس 7 اینچی که پرطرفدار ترین تبلت تو سال 2012 بود الان 170 دلاره؟

حالا اینا تکنولوژیشون قدیمیه و تکنولوژی های جدید از لحاظ قیمت به صرفه ترن...

به نظر من با وجود فضای شدید رقابتی در چین و برداشتن ضمانت از روی این گوشی برای ارزون شدنش

130 دلار قیمت دور از منطقی نیست....همه جا مثل کشور ما نیست که یکی بیاد ماشین سرهم کنه بده 20 میلیون

کسی توان و جرئتشو نداشته باشه یه ریال ارزون تر از اون ماشین بزنه

همه جا مثل کشور ما نیست که یه اپراتوری سر مردم کلاه بزاره هیچ جایی جرئت نکنه چیزی بگه
بعد آخرشم بیاد بگه اولین و بهترین ماییم..(البته دوره جدید خداروشکر داره درست میشه هرکی گرون بده آبروش تو تلویزیون رفته)

من دیروز توسایت زوم ایت خوندم اپل آیفون میخواد بده بیرون و فقط فرقش با آیفون اصلی اینه که بدنش پلاستیکه بگو چند؟ 99 دلار:eek:
حالا ببینیم سامسونگ و بقیه میزارن یا نه!

خلاصه این گوشی رو گرفتید به رامش دست نزنید و با ایکس باکس اشتباش نگیرید مشکلی پیش نمیاد...

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
داداشا
عزیزا
فداتون شم

نمیخواد تبلیغ این گوشیا بکنید

بهتر . نخرند
والا

طرفداری گوشیا نکنید

بزارید با این پول دوستان برند با گالاکسی ایس حال کنند

شمام شدید کاسه داغ تر از آش

بخرند نه چیزی به ما میرسه و نخرنذ چیزی هم از ما کم نمیشه

چند تا دوستان پرسیدند چه جور گوشی هست

جواب دادیم کیفیت ساخت و سخت افزار خوب .با ارزش و روون.تاچ خوب و ‌‌. . .

دیگه تخریب گوشی و طرفداری بسه

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
چند وقت پیش در همان اوایلی که تعداد صفحات این تایپیک چندتا بیشتر نبود ، من لینکی از یک سایت فروشگاهی ولی دقیق و درست گذاشتم که به صراحت گفته بود که ای گوشی ضد آب (water proof) نیست بلکه مقاوم دربرابر حوادث اتفاقی است (water resistant) اصل متن انگلیسی انهم کپی-پیست کردم.متاسفانه اعلام شد که کامنت من پس از تایید ناظران یا هرکس دیگری نمایش داده خواهد شد که اصلاً نشد !!!

باری بگذریم که جز این انتظاری نیست ، اما چند نکته از من که سالها تعمیرکار لوازم الکتریکی - الکترونیکی و کامپیوتر بودم ( الان نیستم !) :
می خواهم با دوستان سر این موضوع که آیا این دستگاه ها رفرشی هستند یا خیر بحث کنم .

1- دستگاه های نو دارای بوی خاصی هستند ! اگر چندروز از دستگاه استفاده شود این بو ازبین میرود.
2- دستگاهی که چند روز از آن استفاده شده خشهای ظریفی یا صاف شدگی در گوشه ها پیدا میشود که براحتی قابل تشخیص است . در مورد گوشی، گرد و غبار در فاصله بین شیشه و بدنه قرار میگیرد که براحتی قابل پاک کردن نیست.
3- قوطی هم پس از چندبار دست زدن اثر لک روی آن می افتد .
بنابراین اگر این وسیله رفرشی باشد براحتی قابل فهمیدن است !!

نکته دیگر اینکه ، تمام مراحل تولید کارخانه ای مکانیزه نیست ، بالاخره قسمتهائی از کار توسط دست کارگر انجام می گیرد . در این مرحله کار ممکن است به ظرافت ماشینهای خودکار نباشد و بی دقتی کارگر باعث تغییر شکل و نازیبائی ظاهری آن قطعه شود. مثل آثار ضربه که روی کانکتورهای یکی از کاربران دیده شده .

من تصویر باتری w910 را که یکی از سایتهای چینی برای فروش گذاشته نشان میدهم : ببینید در حاشیه های آن علائم ضربه وجود دارد ! این مسئله کاملا طبیعیست. پوششی از آلومینیوم و زرورق نازک دارد که در اصل اینجور است .من در دستگاه های زیادی اینطوری دیده ام.

Haier W910 Bluit-in Battery (2).jpgHaier W910 Bluit-in Battery.jpg

اما درمورد خرابی این گوشی باید بگویم که در مورد تمام قطعات الکترونیکی-کامپیوتری ریسک خرابی بین 5-20 درصد بطور طبیعی قبول شده .( اصولا درحین تولید حدود 5 تا 10 درصد ازبین می روند ! )
بنابراین شرکتها خدماتی به مشتری ارائه می دهند بنام گارانتی !!! این یعنی اینکه خودشان هم قبول دارند که احتمال خرابی دستگاه وجود دارد !
آیا دستگاه هایی چون سامسونگ - ال جی - نوکیا - سونی و ... خرابی ندارند ؟ شما ببینید اکسپریا زد سونی را بدون گارانتی یک و نیم میلیون و با گارانتی 1و700 می فروشند ! یعنی هزینه تعمیر احتمالی ( آنهم با هزار شرط وشروط ) را جلو جلو می گیرند.
حال آیا شما انتظار ندارید که این دستگاه خرابی داشته باشد ؟ آنهم با این همه دستکاری که در این مدت کوتاه روی آن انجام داده اید ؟

دیگر اینکه کاستن از قیمت یک محصول امریست که همیشه و همه جا توسط همه شرکتها صورت می گیرد . آنها باقی مانده را زیر قیمت می فروشند تا یک مدل جدیدتر تولید کنند . بارها پیش آمده که یک شرکت محصول را تا نصف پائین آورده.

اما مسائلی که نباید فراموش کنید اینست که این گوشی از راههای قانونی وارد کشور نشده است . بعبارت ساده قاچاقی وارد شده اند وگرنه با این قیمت بدست نمی آمد . قیمت آن حدود 140 دلار است که میشود حدود 460 هزارتومان (با حساب دلار حواله ای امروز) . هر کدام هم باید حدود 60 تومان گمرکی بخورند . حال هزینه حمل و نقل و سود فروشنده و ... هم در نظر بگیرید !!!

اما درمورد مسئله شارژر ، باید بگم متاسفانه در دنیای بی اخلاق امروز این مسئله رواج پیدا کرده که واسطه ها یا فروشنده ها بعضی قطعات مرغوب و اصلی داخل جعبه را با انواع بی کیفیتی تعویض میکنند ! من در یک نمایندگی گارانتی کار می کردم و به چشم خودم این مسئله را دیده ام ! متاسفانه در کشور خودمان این معضل از جاهای دیگر بیشتر رواج دارد . نمی خواهم به فروشنده های محترم این کالا بی احترامی شود . انشاءالله آنها درستکار و امین هستند ولی من حرفم را بطور کلی گفتم و در مثل مناقشه نیست . منظور من بیشتر چینیهاست .چینیها این روزها پولپرست و حریص شده اند ! احتمالاً آنها اینکار را می کنند ! ولی در همین بازارهای داخلی اگر جنسی را فاقد گارانتی بفروشند یا درب جعبه باز باشد یا بفهمند که مشتری چندان آگاه نیست ، حتماً لوازم اصلی آنرا تعویض می کنند (بخصوص شارژر و هندزفری) . این محدود به موبایل نمیشه ،یک ماشین به نمایندگی ایران خودرو بردیم برای یک مشکل ولی قطعه اصلی جای دیگه شو برداشتن و با چینی عوض کردن !

به هرحال عکسهائی که از شارژر اصلی این گوشی در سایتهای فروشنده و عکسی از فیلم بازکردن جعبه (Unboxing) را ببینید . آیا شارژر وهندزفری شما با آنها فرق میکنه ؟

w910.flv_000096720.jpgw910.flv_000100960.jpgw910.flv_000103320.jpgw910.flv_000104360.jpgw910.flv_000110240.jpg

Last edited:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
شارژر من عوض شده :O
راستی بچه ها کابل من جایی که خود یو اس بی قرار داره پلاسیتک دورش عوضی افتاده یعنی جایی که عکس USB هست باید پایین باشه :(

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
داداشا
عزیزا
فداتون شم

نمیخواد تبلیغ این گوشیا بکنید

بهتر . نخرند
والا

طرفداری گوشیا نکنید

بزارید با این پول دوستان برند با گالاکسی ایس حال کنند

شمام شدید کاسه داغ تر از آش

بخرند نه چیزی به ما میرسه و نخرنذ چیزی هم از ما کم نمیشه

چند تا دوستان پرسیدند چه جور گوشی هست

جواب دادیم کیفیت ساخت و سخت افزار خوب .با ارزش و روون.تاچ خوب و ‌‌. . .

دیگه تخریب گوشی و طرفداری بسه

طرفداری چیه؟؟؟؟؟;)
من میگم این طرز فکر غلتو بندازید دور....
تو چین از بس مردم به امید ارزونی نمیخرن قیمتا هر روز ارزون تر میشه رقابت بین شرکت ها هم شدیدتر
اونوقت دولتش مجبور میشه از قصد قیمتارو ببره بالا تا اقتصادش نمیره
حالا اینجا از بس مردم از ترس گرونی میرن میخرن قیمت ها هرروز گرون تر میشه..رقابت ضعیف تر
و قیمت های اصلی هم فراموش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین بعضی دلالا چیکار کردن که خریدن گوشیه 130 دلاری به قیمت 500تومن برامون رویا شده
وقتیم این رویا به حقیقت میپیونده دیگه مغر همچین چیزی رو نمیپذیره عزمشو جذب میکنه
و کارشناسای خود برندم میزاره تو جیبشو رو گوشی ایرادایی میزاره که مرغ پخته خندش میگیره..

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستانی که شارژر اصلی گوشی رو دارن
لطفاً مشخصات دقیق روی شارژر رو بیزحمت بخونید و اینجا بزارین

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
کیبورد مشتی اکسپریا با امکانات کامل
برای 4.0.4:https://www.dropbox.com/s/96651rm7u61yjp6/Xperia_S_ICS_Keyboard.zip

اقا نتریسن چیزی نمیشه تضمین میکنم من این رو یکی با رام 4.0.4 تست کنه http://forum.persiantools.com/attachments/f233/attachment-451395-focal.zip

هادی اینکه نشد رسم دلوپری:eek:
رفتن از این رام به اون رام کمتر از 30 دقیقه وقت میبره
باس خودت بنصبی یه شات هم ازش بگیری بعد ماهم بنصبیم:p

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

دوستان بحثو عوض کنید
ضمنا اون شارژر اصلی هم لولوبرد:D

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
ضمنا اون شارژر اصلی هم لولوبرد:D
:D:D:D

یه توصیه ی کلی بعد خوندن 146 صفحه تاپیک و 2ماه استفاده از هایر

با توجه به خرابی 10درصدی یا شاید کم تر حالا به خاطر استفاده ی بد یا مشکل کارخانه
لطفا اگه ریسک 10درصدیش رو قبول میکنید یه سو پر اسمارت فون دستتون بگیرید با 500هزارتومن
وگرنه برند هوآوی با گارانتی تا500تومن موجوده دو هسته ای
سونی U گیرتون میاد دست دومش
سامسونگ Ace گیرتون میاد با این قیمت
یا ریسک کنید 10درصد رو،یا برید این گوشی های باگارانتی و حداقل3رده پایین تر از این مدل رو بخرید

در پایان
هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه
و
نمیشه هم خر رو بخای هم خرما
ختم کلام :D

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
کیبورد مشتی اکسپریا با امکانات کامل (لینک اصلاح شد ) شرمنده !!
برای 4.0.4
https://rapidshare.com/#!download|468p6|3227417837|Xperia_S_ICS_Keyboard.zip|20416|0|0

Xperia S ics keyboard (ICS) by TK.zip
دوربینی به منو اضافه نشد ....!!!!!!!!!!

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
گوشی من بخواد شارژ بشه حدود 4 و نیم ساعت طول میکشه ( در حالت خاموش ) اما جالبه اگه روشن باشه حدود 3 ساعت طول میکشه
راهی هست این مشکل رو حل کرد؟ اگه شارژی با این مشخصات بگیریم احتمال داره تو زمان شارژ شدن تاثیر بذاره؟

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
گوشی من بخواد شارژ بشه حدود 4 و نیم ساعت طول میکشه ( در حالت خاموش ) اما جالبه اگه روشن باشه حدود 3 ساعت طول میکشه
راهی هست این مشکل رو حل کرد؟ اگه شارژی با این مشخصات بگیریم احتمال داره تو زمان شارژ شدن تاثیر بذاره؟

گوشیتو رو حالت ایر پلین بزار و شارژ کن زمانش کمتر میشه
شارژر با آمپر بیشتر باید سریعتر شارژ کنه ولی زیاد دنبال آمپر بالا نباش دادا

بالا