• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
چیزی که برام جالب هست اظهار نظر دوستان در مورد این گوشی هست !
روزهای اول همه به به و چه چه می زدند و ازش تعریف میکردند و امروز چون چند نفر اعلام مشکل کردند گوشی ها بدترین گوشی هستند ! واقعا ملاکتون برای این اظهار نظرها چیست !؟
دوست دارم نکته اي را برای دوستان یادآوری نمایم که همه می دانند : با روت کردن یا تغییر رام در اکثر گوشیها حتی گوشی های برند که دارای رام اصلی و مشخص هم می باشند گارانتی از بین می رود چرا ؟ بخاطر اینکه شما از گوشی بغییر از شرایط تعیین شده استفاده می کنید. حالا دوستان با این همه اعمال تغییرات در رام و نرم افزار ها انتظار دارند گوشی برایشان همانگونه ایده ال باشد . آیا شما از رام بهینه شده و بروز شده ای که شرکت هایر منتشر ساخته استفاده نمودید که این همه شاکی هستید ؟
آیا همه دوستان گوشی خود را باز نموده اند که متوجه بی کیفیتی قطعات استفاده شده شده اند واقعا چند نفر اینکار را انجام داده اند که همه این گونه اظهار نظر می کنند ؟
من نه نماینده شرکت هایر هستم که از این گوشی طرفداری کنم و نه سودی از این طریق بهم می رسد پس بهتر است بجای این همه نظر ، واقعا با بررسی اظهار نظر کنیم. در ضمن همه ما می دانستیم که این یک گوشی چینی است و ممکنه کیفیتش فوق العاده نباشد پس کمی منصف باشیم و اینقدر بدبین نباشیم.

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام

همون طور که میدونین و تو چند صفحه قبل نوشتم و عکسش و گذاشتم گوشیم به فنا رفت و حوصله تعمیر ندارم البته بهتره بگم چشم اب نمیخوره تعمیر بشه بنابراین تصمیم گرفتم گوشیو به صورت یکجا یا قطعه جدا گانه بفروشم تا کار چند نفر که گیر راه بیفته ...

کل گوشیو یک جا میدم 220 هزار تومن.....همه چیزش کار میکنه جز سیم کارتش و ای سی شارژم فکر کنم خرابه ....(توجه جای سیم کارت سالمه سالمه / صفحه نمایش سالمه سالم/بدنه سالم گوشی 28 روز کار کرده /بلوتوث/wifi /خلاصه همه چیز دیگش سالمه و باطری عالی هستش)

لولزمش و جداگونه هم اگه کسی خواست میدم البته اگه گوشی یه جا فروش نرفت :

1 . صفحه نمایش کاملا سالم و بدونه خش محافظ داشته روش قیمت 120 هزار تومن

2. باطری کاملا سالم 50 تومن(قیمت تو سایت چینی 39 دلار بود)

3.درب پشت کاملا سالم (تو سایت چینی دیدم قیمت و زده بود 10 دلار ) قیمت 20 تومن

4.برد کامل که تمام قطعاتش کار میکنن بجز قسمتی که برق سیم کارت و تامین میکنه 40 تومن

5.شاسی که ویبره و اسپیکرم فیش هدست و انتن توش تعبیه شده و همه سالم هستن و کار میکنن 25 تومن

بحث کارشناسیم ممنوع .کسی خواست بگه هزینه ارسالم با خریدار تهران تا فردا حضوری .

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
حاجي اسپيكر رو من لازم دارم
ميتوني برام رديف كني?

medza

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام

همون طور که میدونین و تو چند صفحه قبل نوشتم و عکسش و گذاشتم گوشیم به فنا رفت و حوصله تعمیر ندارم البته بهتره بگم چشم اب نمیخوره تعمیر بشه بنابراین تصمیم گرفتم گوشیو به صورت یکجا یا قطعه جدا گانه بفروشم تا کار چند نفر که گیر راه بیفته ...

کل گوشیو یک جا میدم 220 هزار تومن.....همه چیزش کار میکنه جز سیم کارتش و ای سی شارژم فکر کنم خرابه ....(توجه جای سیم کارت سالمه سالمه / صفحه نمایش سالمه سالم/بدنه سالم گوشی 28 روز کار کرده /بلوتوث/wifi /خلاصه همه چیز دیگش سالمه و باطری عالی هستش)

لولزمش و جداگونه هم اگه کسی خواست میدم البته اگه گوشی یه جا فروش نرفت :

1 . صفحه نمایش کاملا سالم و بدونه خش محافظ داشته روش قیمت 120 هزار تومن

2. باطری کاملا سالم 50 تومن(قیمت تو سایت چینی 39 دلار بود)

3.درب پشت کاملا سالم (تو سایت چینی دیدم قیمت و زده بود 10 دلار ) قیمت 20 تومن

4.برد کامل که تمام قطعاتش کار میکنن بجز قسمتی که برق سیم کارت و تامین میکنه 40 تومن

5.شاسی که ویبره و اسپیکرم فیش هدست و انتن توش تعبیه شده و همه سالم هستن و کار میکنن 25 تومن

بحث کارشناسیم ممنوع .کسی خواست بگه هزینه ارسالم با خریدار تهران تا فردا حضوری .

ای بابا, خدایی خیلی ناراحت شدم کاش میشد درستش کنی اخه 28 روز کارکرد...؟؟؟
ایشاله واسه خودمو بقیه همچین اتفاقی نیوفته.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
یه توصیه به کسانی که میخوان این گوشی رو بخرن:

اگه گوشی عمری میخواین این مدل به هیچ وجه توصیه نمیشه

petros_q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام دوستان
فکر نکنم اینطور باشه
درسته که یکی از گوشیهای منم در بدو بازکردن پلمپ به فنا رفت. ولی واسه خودم رو بچه هر روز 35 الی 36 بار می کوبه زمین تا حالا هم آخ نگفته
مسئله اینجاست که تعداد کسایی که این گوشی رو خریدن و دارن تو این تاپیک نظر میدن زیاده و یکی دوتا مشکل به چشم میاد

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوربین ؟ :blink:

داداش کیبورده هاااااا :D
شرمنده حواسم نبود اون پیامشونو برداشتم ............... من دوربین focal که گفتن رو گوشی از طریق ریکاوری نصب کردم ولی تغییری نکرد
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط sir Hadi

اقا نتریسن چیزی نمیشه تضمین میکنم من این رو یکی با رام 4.0.4 تست کنه http://forum.persiantools.com/attach...1395-focal.zip

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان در مورد خرابی
والا ۱۰ درصد خرابی که خیلی پایینه
اپل به اون عظمت درصد خرابیش بالاس

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
کیبورد مشتی اکسپریا با امکانات کامل (لینک اصلاح شد ) شرمنده !!
برای 4.1.2 : http://db.tt/xS1sFAbu
===============================================================
برای 4.0.4
https://rapidshare.com/#!download|468p6|3227417837|Xperia_S_ICS_Keyboard.zip|20416|0|0

Xperia S ics keyboard (ICS) by TK.zip
===============================================================
البته میخواستم اینارو روی رام خودم انتشار بدم ولی گفتم اینجا بزارم ملت حال کنن :دی
راستی اقا تصمیم گرفتم بیس رام خودم رو 4.1.2 بزارم :دی

ببین میشه روی فارسی کردن رام هم کار کرد؟ رام 4.0.4 اینترفیس فارسی داره. ببین میشه فارسی رو از اون رام به رام 4.1.2 انتقال داد؟ من روش اینکار رو توی xda خوندم ولی انگار خیلی وقتگیره و دنبالش نرفتم. فقط framework-res.apk و systemUI.apk رو انجام دادم که با تغییر اینا و حتی ساینشون بعد از نصب، گوشی بالا نمیومد. یه جای کارم اشتباه بوده.

هیچ گوشی عمری نیست و بستگی به استفاده کننده ش هم داره.

دوستان، تست جدید هایر با شرایط زیر:
رام 4.1.2 بیلد نامبر38****
حذف برنامه های اضافه رام و نصب یکسری برنامه مستقر در حافظه مانند آنتی ویروس و آب و هوا و نمایش باطری
نصب حدود 160 برنامه و بازی جدید (از همه مدل)
نصب همه پچهای مربوط به این رام و همچنین استفاده از رم 16 گیگ کلاس 10 تیم و جابجا کردن حافظه داخلی با کارت اس دی
برنامه انتوتو 4.0

2013.09.14-11.50.53.jpg

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دوووستان خواهش کردم هرکسی گوشی رو داره و مشکل داره تاریخ خرید + نام کاربر رو بگه.فقط 5 نفر گفتن
دیگه نبووود؟؟

petros_q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ببین میشه روی فارسی کردن رام هم کار کرد؟ رام 4.0.4 اینترفیس فارسی داره. ببین میشه فارسی رو از اون رام به رام 4.1.2 انتقال داد؟ من روش اینکار رو توی xda خوندم ولی انگار خیلی وقتگیره و دنبالش نرفتم. فقط framework-res.apk و systemUI.apk رو انجام دادم که با تغییر اینا و حتی ساینشون بعد از نصب، گوشی بالا نمیومد. یه جای کارم اشتباه بوده.

هیچ گوشی عمری نیست و بستگی به استفاده کننده ش هم داره.

دوستان، تست جدید هایر با شرایط زیر:
رام 4.1.2 بیلد نامبر38****
حذف برنامه های اضافه رام و نصب یکسری برنامه مستقر در حافظه مانند آنتی ویروس و آب و هوا و نمایش باطری
نصب حدود 160 برنامه و بازی جدید (از همه مدل)
نصب همه پچهای مربوط به این رام و همچنین استفاده از رم 16 گیگ کلاس 10 تیم و جابجا کردن حافظه داخلی با کارت اس دی
برنامه انتوتو 4.0

مشاهده پیوست 451952

ایول عجب بنچی گرفته
بر چشم بد لعنت
اگه میشه بکاپ رامتونو بزارید واسه دیگران
در ضمن اون 160 برنامه رو هم لیست کنید که ماهم استفاده کنیم
و دیگه اینکه سرعت رایت و رید مموری کارتت چند گرفت بو بنچمارک؟B-)
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوووستان خواهش کردم هرکسی گوشی رو داره و مشکل داره تاریخ خرید + نام کاربر رو بگه.فقط 5 نفر گفتن
دیگه نبووود؟؟

من یه ماهی میشه گرفتم مشکل خاصی ندارم باهاش از آقا امین نادری گرفتم ......................... دوتا دوست دیگم هم از آقا مسعود ترابی گرفتن یکشون چند دقیقه گوشی رو تو آب گذاشته بدون مشکل
چند بار شستمش مشکلی پیش نیومد
ولی یه بار قسمت دوربینشو تو آب کردم زیر دوربین جلو بخار جمع شد و ویبرش پس لرزه دار شد ولی بعد از خشک شدن همه مشکلاتش حل شد
میکروفونشم زیاد قوی نیست بنظرم
تو رام 4.1.2 انگلیسی دو بار آنتن پرید ولی تو رام اصلی اصلا اینطوری نشد.
.
..

.
.
داداش checkbox من برای تغییر جای بک و منو تو 4.1.2 فایل systemUI.apk رو تغییر دادم ولی ساینش نکردم ولی رو گوشی جواب داد

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
آقا یه نقد منصفانه بعدا توش حرف در یاد
اولش بگم که از این گوشی کاملا راضی ام ولی با این اتفاقات اخیر دیگه به هیچ کی پیشنهاد نمیکنم
چند صفحه قبل بحث رفرشی بودن پیش اومده وقتی گوشی رو گرفتم دیدم دکمه پاورش رنگش دورش رفته تعجب کردم گفتم حتما مدلشه بعدشم قیمت این گوشی از 130 دلار بیشتر حالا به گفته فروشنده رفته تو off حالا شاید هم مرجوعی هاشون باشه خدا میدونه
تا حالا هر بازی ریختم روش جواب داده خیلی داغ کرده ولی جواب داده برای من شارژر اصل نبود دو روزه خراب شد کیفیته هدفونش بعد نیست ولی خوبم نیست
بزرگترین مشکلشم اینه هر صبح که از خواب بلند میشه دکمه پاورو رو فشار میده تا صفحه روشن بشه باید از ترس خراب شدن هزار تا نذر و صلوات کنی که روشن بشه همین و باید هر لحظه منتظر خراب شدنش باشی درمورد مصرفه باطریش بگم خیلی خوبه حالا دیگران هر چی میگن ساعت 30 بامداد 45درصد شارژ داشت فردا صبح ساعت 11 نگاهش کردم شده بود 44 درصد سرعت وای فای ضعیفه خیلی ضعیفه من اینترنت یه میگ دارم ولی تو گوشی 128 کیلو بایتم نمیشه اقای ترابی که دیگه بار اخرشه پس دیگه از این گوشی نگیرید اینقدر هم بحث نکنید حالا شاید به قول شما رفرشی هاش تو چین تموم شده دیگه نمیارن

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
چند توصيه ايمني براي نگهداري بهتر از گوشي و به فنا نرفتنش

1- اگر زياد اهل بازي كردن هستيد هرگز به رام 4.1.2 ارتقا ندين چون تو اين رام گوشي سريعتره و به همون ميزان فشار بوجود
اومده براي سخت افزار ها بيشتره و گرماي توليد شده در مقايسه با رام اصلي زودتر شروع شده و شدتش بيشتره و اين باعث فشار اومدن به سخت افزارهاي گوشي ميشه مصرف باطري هم بيشتره (دوستان آپ كردن يه لحيم مگه چقدر حرارت مي خواد)
2- از جابجا كردن سيم كارت بشدت پرهيز كنيد (مشكل پرش آنتن اختمال زياد بخاطر درآوردن هاي پي درپي سيم كارت هم مي تونه باشه
3- به هيچ وجه از شارژر با آمپر بالاتر از 1000 استفاده نكنيد چون پير باطري رو درمياره همون 1000 آمپر نهايتش 2:30 فولش ميكنه
4-با گوشي آب بازي نكنين

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام دوستان
یه مشکل عجیب::::::
من شب گوشیمو زدم شارز و ساعت گزاشتم که فردا صبح زنگ بزنه
ولی فردا صبح که بلند شدم دیدم صفحه گوشی خاموشه و روشن نمیشه در حالی که خود گوشی روشنه و حتی وقتی با یه گوشی دیگه زنگ میزنم بوق میخوره ولی نه تصویری و نه صدایی داره
فقط اون چراغ قرمز بالای گوشی روشنه بقیه چیزا غیر فعال
لطفا کمکم کنید

دکمه ولوم بالا + دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارید تا گوشی خاموش بشه

بالا