• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان شارژ با امپر بالا نزنید باطریش به فنا میره بهترین حالت برای هر باطری شارژ با داشتن نصف امپر اونه یعنی الان این ۱۷۶۰ هست با یه شارژر ۸۰۰ میلی امپر خیلی راحت تو ۲ ساعت شارژ میشه نهایتا ۱۰۰۰ بیشتر باشه به باطری صدمه میزنه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk ۱۶:D

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
رادیو با زبان فارسی مشکل داره اگه منو گوشیت فارسی هست بزار رو انگلیسی .
واسه ما که اینجوری بود

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
نه فایل فارسی رو SwiftKey Keyboard کارمیکنه نه رادیو نه j2me نه..کلا تاحالا هرچی برنامه ریختم نصفشو گفته برنامه متوقف شد...و پریده بیرون...فکر کنم باید گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگردونم......فکر کنم اصلا نباید روتش میکردم
کسی میدونه اگه برگردونم چی میشه؟هر چی تاحالا ریختم پاک میشه یا فقط تنظیمتش ریست میشه؟
راستی میشه کاری کرد وقتی گوشی رو با کابلش به کامپیوتر وصل میکنیم شارژ نشه...چون اینطوری واسه یه فایل باتری شارژ و دشارژ میشه و اسیب میبینه...

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
نه فایل فارسی رو SwiftKey Keyboard کارمیکنه نه رادیو نه j2me نه..کلا تاحالا هرچی برنامه ریختم نصفشو گفته برنامه متوقف شد...و پریده بیرون...فکر کنم باید گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگردونم......فکر کنم اصلا نباید روتش میکردم
کسی میدونه اگه برگردونم چی میشه؟هر چی تاحالا ریختم پاک میشه یا فقط تنظیمتش ریست میشه؟
راستی میشه کاری کرد وقتی گوشی رو با کابلش به کامپیوتر وصل میکنیم شارژ نشه...چون اینطوری واسه یه فایل باتری شارژ و دشارژ میشه و اسیب میبینه...

رام اصلی هستی یا 4.1؟
فایل فارسی swiftkey را باید به نت وصل باشی تا دریافت کنه ،اگه وای فای نداری همون گوگل کیبرد را نصب کن
j2me من نصب کردم خیلی خوب جواب میده ببین آیکونش تو برنامه هست؟
با تیتانیوم بکاپ ،بکاپ بگیر از اس ها شماره ها و برنامه ها بعد ریست فاکتوری کن همه چیز پاک میشه دقت کن که با ریست فاکتوری گوشی روت میمونه اگه میخوای آنروت کنی همونکاری که برای روت کردی مجدد انجام بده

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
رامم اصلیه...
راستی به همه توصیه می کنم تا شارژر اصلی این گوشی گیر بیاد فعلا گوشیاتونو با
پورت usb کامپیوتر شارژ کنید درسته زمان شارژ دوبرابر میشه
ولی عوضش دیگه مطمئنید که باتری خراب نمیشه!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان شارژ با امپر بالا نزنید باطریش به فنا میره بهترین حالت برای هر باطری شارژ با داشتن نصف امپر اونه یعنی الان این ۱۷۶۰ هست با یه شارژر ۸۰۰ میلی امپر خیلی راحت تو ۲ ساعت شارژ میشه نهایتا ۱۰۰۰ بیشتر باشه به باطری صدمه میزنه
من هنوز هم درک نکردم این قضیه رو!
میشه بفرمایید چرا نصف میزان جریان ذخیره ی باتری باید باشه؟
شما اگه شارژر رو یک منبع جریان تصور کنید(ولتاژ ثابت روی 3.7 هست) جریانی که منبع میده بستگی به توان باتری که داره شارژ میشه داره،یعنی شما فرقی نمیکنه 2هزار بزنی یا 1000،این حداکثر جریانی که منبع میتونه تولید کنه هست نه جریان ثابت و عبوری از باتری،و اون جریان 1760 باتری در واقع میزان ذخیره س نه میزان نامی که باید بهش بدی!!!
اگه کسی تجربه ای در استفاده داره بگه
ولی نظر شخصی خودم اینه ولتاژ باید یکی باشه ولی جریان از میزان ذخیره بالاتر!
من که گیج شدم :blink:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
شما اگه شارژر رو یک منبع جریان تصور کنید(ولتاژ ثابت روی 3.7 هست) جریانی که منبع میده بستگی به توان باتری که داره شارژ میشه داره،یعنی شما فرقی نمیکنه 2هزار بزنی یا 1000،این حداکثر جریانی که منبع میتونه تولید کنه هست نه جریان ثابت و عبوری از باتری،و اون جریان 1760 باتری در واقع میزان ذخیره س نه میزان نامی که باید بهش بدی!!!

لطفا عزیزانی که تخصص دارن بیان نظرات رو نقد کنن شارژر بالای 1000 ضرر داره یا نه ؟

من یه گوشی sensation xe داشتم که اونم باتریش 1700 بود و شارژر خود htc هم 1000 میلی بود

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
1- شما خودت هنزفری زدی و تست کردی؟..من اول که زدم قشنگ کانالارو سرچ کرد بعد پرید بیرون الانم که روش کلیک میکنم.
پیام unfortunately,FMRadio has stopped رو میده...
والا من که رادیو دارم تو رام 4.1.2 و مشکلی هم ندارم. کیفیت و گیرندگیش هم عالیه.
عزیزم رادیو من تو رام 4.1 عین بنز کار میکنه :|
2-3 روز دیگه رام خودمو بیرون میدم حالشو ببرین
دستت درد نکنه ولی به فکر اینترفیس فارسیش هم باش

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
اقا امین میگن دنبالش هستند ایشون خودشون هم این گوشی رو وارد میکنند

دوست عزیز میشه یه عکس شارژر بزارید

دوستان به خواهش

لطفا کسانی که با شارژر یا باتری تا الان مشکل پیدا کردن یه عکس بزارن از شکل شارژرشون یا حداقل نوشته های روشو بگن

اونایی که بدون هیچ مشکلی تا الان دارن ا گوشی کار میکنن و شارژ میکنن هم یه عکس از شارژر و نوشته هاش بزارن

یک سوال :
MSM8260A Dual Core یا MSM8960 Dual Core

سی پی یو این گوشی دقیقا از کدام مدل کوالکوم استفاده شده ؟ بعضی جاها زده 8960 بعضی جاها زده 8260

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
يك سوال

راهي هست اين دكمه هاي home و برگشت رو مخفي كرد تا صفحه بازتر بشه?

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
یک سوال :

سی پی یو این گوشی دقیقا از کدام مدل کوالکوم استفاده شده ؟ بعضی جاها زده 8960 بعضی جاها زده 8260

پردازنده اش Qualcomm MSM8260A Dual Core 1.5GH است!

درضمن بهتر است بدانید کد مقاومت آن در برابر آب و گرد و خاک IP45 است !

-------------------------------------------------------------------------------------------
این مقاله را بخوانید:
معنی رتبه های ضد آب بودن محصولات چیست؟

این روزها کسی نیست که حرف و حدیث محصولات ضد آب را نشنیده باشد و چیزی از جدال شرکت ها بر سر محصولی مقاوم در برابر آب و گرد و خاک نداند. شرکت سونی در این مورد گوی سبقت را ربوده است و گوشی های هوشمند خود را با مقاومت در برابر آب و گرد و خاک عرضه می کند. اما چیزی که در میان این هیاهو گم است معنا و مفهوم امتیازاتی است که شرکت ها دریافت می کنند و به آن سبب ادعای خود را ثابت می کنند. اگر دوست دارید مفهوم عباراتی همچون IPX7 و IP5X و… را بدانید با ما در ادامه مطلب همراه شوید. برای این که وسیله شما در برابر آب مقاوم باشد، درپوش درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست باید کاملاً بسته باشد.
از قرار دادن وسیله خود در محیط‌های دارای گرد و غبار یا رطوبت بیش از حد خودداری کنید. استهلاک و فرسودگی عادی و وارد آمدن آسیب به وسیله ممکن است باعث کاهش توانایی مقاومت آن در برابر گرد و خاک یا رطوبت شود. در شرایط زیر از وسیله خود استفاده نکنید:
ILL-SONY-NO-SEAWATER-low.png
ILL-SONY-NO-POOL-low.png
ILL-SONY-NO-DIVING-low.png
آب اقیانوساستخر شناغواصی
ILL-SONY-NO-HOT-low.png
ILL-SONY-NO-MUD-low.png
ILL-SONY-NO-SOAP-low.png
آب داغشن/گلسایر مایعات

مواد شیمیایی
هیچ گاه وسیله، درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت یا رابط هدست را در آب فرو نبرید و وسیله را در معرض مایعات شیمیایی یا محیط‌های مرطوب با دمای خیلی بالا یا پایین قرار ندهید. در صورت ورود آب یا مایعات به درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست، آن را با یک پارچه خشک تمیز کنید. مقاومت درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست در برابر آب در هر محیط و شرایطی تضمین نمی‌شود. در صورت ورود آب به بلندگو، آن را حدود ۳ ساعت پیش از استفاده خشک کنید. هیچ یک از وسایل جانبی سازگار از جمله باتری‌ها، شارژرها، وسایل هندزفری، کابل‌های micro USB، میکرو سیم کارت‌ها و کارت‌های microSD™‎ به خودی خود در برابر گرد و غبار و آب مقاوم نیست.

رتبه IP (نفوذناپذیری)
وسیله شما دارای یک رتبه IP است، یعنی آزمایش‌های تأییدشده‌ای برای اندازه‌گیری سطوح مقاومت در برابر گرد و غبار و آب بر روی آن انجام شده است. رقم اول رتبه IP دورقمی نشان‌دهنده سطح حفاظت در برابر جامدات از قبیل گرد و غبار است. رقم دوم نشان‌دهنده میزان مقاومت وسیله در برابر آب است. هر چه این ارقام بالاتر باشد، میزان حفاظت نیز بالاتر است. رتبه‌های IP وسیله شما برابر است با IPX5‏،‏ IPX7 و IP5X. یعنی وسیله شما ضد گرد و غبار است و در برابر تأثیرات غوطه‌وری در جریان کم‌فشار آب نیز مقاوم است. بنابراین می‌توانید در شرایط آب و هوایی بسیار بدی چون برف و باران یا در رطوبت بالا از وسیله خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید در محیط‌های غبارآلود یا در شن و ماسه و با انگشت خیس از وسیله خود استفاده کنید. جهت کسب اطلاع از جزئیات بیشتر، به جدول مراجعه کنید.
مقاومت در برابر جامدات و گرد و غبارمقاومت در برابر آب
IP0X. بدون هیچ گونه حفاظت خاصیIPX0. بدون هیچ گونه حفاظت خاصی
IP1X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۵۰ میلی‌مترIPX1. حفاظت در برابر ریزش آب
IP2X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۱۲.۵ میلی‌مترIPX2. حفاظت در برابر ریزش آب در صورت کج شدن تا ۱۵ درجه نسبت به حالت معمول
IP3X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۲.۵ میلی‌مترIPX3. حفاظت در برابر اسپری آب
IP4X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۱ میلی‌مترIPX4. حفاظت در برابر پاشیدن آب
IP5X. حفاظت در برابر گرد و غبار؛ نفود محدود (بدون پسماند مضر)IPX5. حفاظت در برابر جت اسپری آب
IP6X. ضد گرد و غبارIPX6. حفاظت در برابر جت اسپری شدید
IPX7. حفاظت در برابر اثرات غوطه وری در مایعات
IPX8. حفاظت در برابر غوطه‌وری
منبع: سرخه تله

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
چ اینطوری فایده نداره....گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگردوندم رادیوش درست شد ولی بازم جاواخون نیومد..جاواخونم نیاد یعنی اون برنامه هارم نمیاره و میشه همون آش و همون کاسه
اونایی که رامشونو ارتقا دادن و این جاواخونه j2me runner هم روش اومده
از اون رام هایی که تو صفحه 1 هست کدومشو برداشتن؟؟؟؟مثله اینکه باید ریسکشو بپزیرم راهنمایی کنید منم ارتقا بدم...اصلا بهتره از اونا استفاده کنم یا از رام شماها؟

آقا هادی شما هم بیزحمت این j2me runner رو امتحان کن ببین میاد....

دم همتون گرم

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
یک سوال :

سی پی یو این گوشی دقیقا از کدام مدل کوالکوم استفاده شده ؟ بعضی جاها زده 8960 بعضی جاها زده 8260[/QUOTE]

هر دو از سری Snapdragon S4 هستن،فرق انچنانی با هم ندارن ولی چیزی که من توی سایت هایر دیدم گوشی فقط با چیپ 8260A هست ولی گوشی در نت با هر دو چیپ فروخته میشه.
حالا این سوال پیش میاید ایا هایر از هر دو چیپ برای ساخت این گوشی استفاده کرده یا فقط با ۸۲۶۰ ؟
دوستان لطف کنن با برنامه z cpu ،چیپ گوشیشونو چک کنن تا ببینیم تکلیف چیه

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
پردازنده اش Qualcomm MSM8260A Dual Core 1.5GH است!

درضمن بهتر است بدانید کد مقاومت آن در برابر آب و گرد و خاک IP45 است !

-------------------------------------------------------------------------------------------
این مقاله را بخوانید:
معنی رتبه های ضد آب بودن محصولات چیست؟

این روزها کسی نیست که حرف و حدیث محصولات ضد آب را نشنیده باشد و چیزی از جدال شرکت ها بر سر محصولی مقاوم در برابر آب و گرد و خاک نداند. شرکت سونی در این مورد گوی سبقت را ربوده است و گوشی های هوشمند خود را با مقاومت در برابر آب و گرد و خاک عرضه می کند. اما چیزی که در میان این هیاهو گم است معنا و مفهوم امتیازاتی است که شرکت ها دریافت می کنند و به آن سبب ادعای خود را ثابت می کنند. اگر دوست دارید مفهوم عباراتی همچون IPX7 و IP5X و… را بدانید با ما در ادامه مطلب همراه شوید. برای این که وسیله شما در برابر آب مقاوم باشد، درپوش درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست باید کاملاً بسته باشد.
از قرار دادن وسیله خود در محیط‌های دارای گرد و غبار یا رطوبت بیش از حد خودداری کنید. استهلاک و فرسودگی عادی و وارد آمدن آسیب به وسیله ممکن است باعث کاهش توانایی مقاومت آن در برابر گرد و خاک یا رطوبت شود. در شرایط زیر از وسیله خود استفاده نکنید:
ILL-SONY-NO-SEAWATER-low.png
ILL-SONY-NO-POOL-low.png
ILL-SONY-NO-DIVING-low.png
آب اقیانوساستخر شناغواصی
ILL-SONY-NO-HOT-low.png
ILL-SONY-NO-MUD-low.png
ILL-SONY-NO-SOAP-low.png
آب داغشن/گلسایر مایعات

مواد شیمیایی
هیچ گاه وسیله، درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت یا رابط هدست را در آب فرو نبرید و وسیله را در معرض مایعات شیمیایی یا محیط‌های مرطوب با دمای خیلی بالا یا پایین قرار ندهید. در صورت ورود آب یا مایعات به درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست، آن را با یک پارچه خشک تمیز کنید. مقاومت درگاه micro USB، کارت micro SD، میکرو سیم کارت و رابط هدست در برابر آب در هر محیط و شرایطی تضمین نمی‌شود. در صورت ورود آب به بلندگو، آن را حدود ۳ ساعت پیش از استفاده خشک کنید. هیچ یک از وسایل جانبی سازگار از جمله باتری‌ها، شارژرها، وسایل هندزفری، کابل‌های micro USB، میکرو سیم کارت‌ها و کارت‌های microSD™‎ به خودی خود در برابر گرد و غبار و آب مقاوم نیست.

رتبه IP (نفوذناپذیری)
وسیله شما دارای یک رتبه IP است، یعنی آزمایش‌های تأییدشده‌ای برای اندازه‌گیری سطوح مقاومت در برابر گرد و غبار و آب بر روی آن انجام شده است. رقم اول رتبه IP دورقمی نشان‌دهنده سطح حفاظت در برابر جامدات از قبیل گرد و غبار است. رقم دوم نشان‌دهنده میزان مقاومت وسیله در برابر آب است. هر چه این ارقام بالاتر باشد، میزان حفاظت نیز بالاتر است. رتبه‌های IP وسیله شما برابر است با IPX5‏،‏ IPX7 و IP5X. یعنی وسیله شما ضد گرد و غبار است و در برابر تأثیرات غوطه‌وری در جریان کم‌فشار آب نیز مقاوم است. بنابراین می‌توانید در شرایط آب و هوایی بسیار بدی چون برف و باران یا در رطوبت بالا از وسیله خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید در محیط‌های غبارآلود یا در شن و ماسه و با انگشت خیس از وسیله خود استفاده کنید. جهت کسب اطلاع از جزئیات بیشتر، به جدول مراجعه کنید.
مقاومت در برابر جامدات و گرد و غبارمقاومت در برابر آب
IP0X. بدون هیچ گونه حفاظت خاصیIPX0. بدون هیچ گونه حفاظت خاصی
IP1X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۵۰ میلی‌مترIPX1. حفاظت در برابر ریزش آب
IP2X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۱۲.۵ میلی‌مترIPX2. حفاظت در برابر ریزش آب در صورت کج شدن تا ۱۵ درجه نسبت به حالت معمول
IP3X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۲.۵ میلی‌مترIPX3. حفاظت در برابر اسپری آب
IP4X. حفاظت در برابر جامدات با قطر بیش از ۱ میلی‌مترIPX4. حفاظت در برابر پاشیدن آب
IP5X. حفاظت در برابر گرد و غبار؛ نفود محدود (بدون پسماند مضر)IPX5. حفاظت در برابر جت اسپری آب
IP6X. ضد گرد و غبارIPX6. حفاظت در برابر جت اسپری شدید
IPX7. حفاظت در برابر اثرات غوطه وری در مایعات
IPX8. حفاظت در برابر غوطه‌وری
منبع: سرخه تله
مرسی بعد مدت ها یه چیز مفید خوندم . مدیر به نظرم بزار پست اول

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

البته یه چیز دیگه هم هست ها. جریان بالا فشار میاد رو باطری
ببینن مثل سرعت رایت کردن رو سی دی و اینا می مونه فکر کنم.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
2تا اس 3 ترکید
یکی تو جیب طرف بوده یکی هم داشته صحبت میکرده یه هو توپپپپپپپپ :D
جدا از این بنده 2ساله تو ir-tci و and-roid فعالیت دارم
تاپیک ها رو میخونم گاهی از دستم بر بیاد مشکلات رو حل میکنم
گوشی های برند هم خیلی مشکلات دارند
یارو اس 3 خریده بود نو،یه هو خاموش شده بود
یه مورد xperia Ion هم همینطور شده بود
یکی xpera Ray ش رو آپدیت رسمی شرکت کرده بود به 4.0.4 ال سی دیش به فنا رفته بود
خلاصه که دوستانی که خیلی حساس هستند میتونند یک عدد فرقون تهیه کنند شاید لاستیکش سالی یه بار پنچر شه،مشکل دیگه ای پیش نمیاد گارانتی هم میکنم :D

داداش با این قسمت فرقونت خیلی حال کردم
لطفاً وقتشو بیشتر کنین:lol:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
والا من که رادیو دارم تو رام 4.1.2 و مشکلی هم ندارم. کیفیت و گیرندگیش هم عالیه.

دستت درد نکنه ولی به فکر اینترفیس فارسیش هم باش

سلام داداش
میخوام نوار نوتیفیکیشن 4.1.2 رو جایگزین نوار مورد نظر تو رام اصلی کنم
اگه با روت اکسپلوره جابجاشون کنم امکان پذیره ؟
فایلهاشونو کسی میدونه کدومان؟

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
سلام
یه سئوال مبتدیانه دارم چونکه همین امروزw910خریدم
چطوری میشه لرزش دکمه های برگشت به عقب وخانه و..روازکارانداخت؟
همش وقتی میخوام برگردم عقب این ویبره دکمه برگشت به عقب رواعصابم هستش

بالا