استارتر عزیز اگر امکانش هست این دو آموزش رو بزار توی پست اول .... چون هنوزم که هنوزه یه سری بچه ها اطلاعات ندارن و دنبالشن.
جفت آموزش ها کاملا تست شدن و هیچ خطری ندارن. مخصوصا این حافظه .. چون دیگه خودم فایل و درست کردم و دیگه نمی خواد دستکاری شه
باشتکر
تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم
به چه دردی می خوره؟ به درد اینکه دیگه نیازی نیست دیتای بازی هاتون رو بریزید تو حافظه گوشی.. می تونید بریزید تو رم.. کلا حافظه پیش فرضتون میشه رم گوشی که خیلی خوبه
اول از همه گوشی باید روت باشه.. با یک کلیک گوشی روت میشه.. آموزش در فروم موجود می باشد.
لینک دانلود
انجمن تخصصی گوشی های چینی
که دو فایل توشه دیفالت مموری و دیفالت رم.. که اولی حافظه داخلی اصلی هست و رم هم که حافظه خارجی به عنوان پیش فرض هست.
کاملا تست شذه بر روی هایر w910 روی اندروید 4.0.4 اصلی و 4.1.2 کاستوم
خوب حالا با یه برنامه مثل Root Explorer به روت گوشی خودتون برید و این مسیر و کارهای گفته شده رو انجام بدید.
2: به مسیر system / etc بروید.
3: فایل vold.fstab رو با فایلی که دانلود کردید و دلخواه شماست عوض کنید.
گوشیتون رو ریستارت کنید.
تمام شد. از امکانات گوشی خود لذت ببرید
ترفند استفاده از کل فضای صفحه نمایش و رسیدن به رزولوشن 1280
مناسب برای همه گوشی هایی که دکمه فیزیکی ندارند یا دکمه خراب شده هست
حذف Nav Bar
با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.
1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.
لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en
دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.
فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip