• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
وقتی گوشی رو میزنید به یو اس بی کامپیوتر و شارژ میکنید نهایتا 0.5 ma باشه ! پس با کمتر بودنش مشکلی نخواهد داشت و زمان برتر خواهد بود ...

hero2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من با شارژر خودش 3-4 بار کلا استفاده کردم
گوشی خاموش شد دیگه روشن نشد
اگر بین 100 تا گوشی یکیش خراب باشه من اون یک نفرم شانس رو دارید!!!!!

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
توی سایت هایر مشخصات گوشی رو فقط با چیپ 8260A زده ولی توی ایران با چیپ 8960 ، فروخته میشه،این ادم رو به شک میندازه،شاید مشکلاتی که اخیرا برای این گوشی گزارش میشه بهمین علت باشه،بعبارت دیگر ( شاید ) کرنلی که هایر برای چیپ 8260A بهینه کرده،این کرنل رو هم برای 8960 استفاده کردن،که باعث میشه سخت افزار خوب کار نکنه و در عرض سه چهار روز گوشی خاموش بشه،خب اینایی که من عرض کردم،فقط یک فرضیه اس،شاید درست باشه شایدم نه،
ولی چیزی که هست هایر این گوشی رو فقط باچیپ 8260A زده نه با 8960،
حالا سوال : وارد کنندگان گرامی،این گوشی رو با چیپ 8960 رو از کجا میارن ؟

Sent from my NexusHD2

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
بچه ها خیلی بحث شارژر داغ شده اما من از شارژر خودش استفاده میکنم هر قدرم که آشغال باشه از شارژر خودش استفاده میکنم.2 ساعت طول میکشه شارژ بشه که به نظرم زیاد نیست البته خوبم نیست
حتی اگر اونی که شارژر اصلی رو برداشته و به جاش اینو گذاشته بلاخره یه چیزایی میدونسته که این جنسو گذاشته
به نظر من همین شارژر خودش و به اصطلاح بسیاری از عزیزان داغون و آشغال با شارژر های پیشنهادی تو تاپیک و .... برابری میکنه و بهترم هست نسبت به اونا(هرکسی را بهر کاری ساختند)
پ.ن: کسی که این شارژر رو گذاشته میدونسته اگه خراب کاری کنه جنسش فروش نمیره پس به نظر من به شارژر خودش اطمینان کنین و دنبال شارژر دیگه نباشین(البته من هیچ اطلاعاتی از برق و الکترونیک و ...ندارم و تجربمو گفتم)

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان این قضیه بدجوری ذهنم رو درگیر کرده
حتما تحقیق جدی درباره ش میکنم و خبر دقیقشو اعلام میکنم،با چند تا مهندس برق و الکترونیک در میون میزارم،از استادهای دانشگاه هم میپرسم
منتظر باشید و فعلا با شارژر خودش یا کامپیوتر شارژ کنید
فکر نکنم اینقدر سریع مشکل پیش بیاد

آقا لازم نیست بری پیش استاد اگه بری اول یه پس کردی بهت میزنه میگه پس تو این چندسال چی یاد گرفتی:lol:

توهمین نت سرچ کنید آمار شارژر و باطری گوشی هارو در بیارید متوجه میشید آمپربالا بهتره یا پایین،
مثلا اینا رو من چک کردم:
گوشی P1i سونی اریکسون باطری 1120 شارژر 750
گوشی K750 باطری 900 شارژر 470
و...

دوستان من دو تا از این گوشیا دارم که متاسفانه توی هر دوشون رادیو رو وقتی میزنی مینویسه " متاسفانه FMRadio متوقف شده است " حتی هر دو گوشی رو به تنظیمات کارخونه هم برگردوندم و زبانشون رو هم انگلیسی کردم ولی فایده ای نداشت
( با چند تا هندسفری دیگه هم امتحان کردم)
دوستان با کدهای ussd چیکار میکنید؟ :) تو رام 4.0.4 کارنمیکنه هر دیالری هم نصب کردم نمیشه چی کار کنم؟ :)

ماله یکی کارمیده ماله یکی نه....

....................................................................

جالبه هر سه فروشنده تو این تاپیک مشترک هستند ولی نمیان یه توضیحی درباره شارژر بدن
با 718 اعتماد همه رو به هایر جلب کردن با 910 سلب کردن
حالا اگه 919 که هیچی 900019 هایر هم بیارن دیگه هیچ کس اعتماد نمیکنه

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
می تونید با برنامه های مدیریت گوشی از طریق کامپیوتر همه رو یک جا نصب کنید. مثل برنامه Moborobo

سلام
دوست عزیز بابت معرفی برنامه Moborobo و ابزارهای آن ، واقعا ازت ممنون و سپاسگزارم . بهترین و کاملترین ابزاری که تا امروز دیدم حتی بهتر از Nokia Ovi Suite و ابزارهای دیگر. بازهم ممنون بابت معرفی آن.

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
بچه ها خیلی بحث شارژر داغ شده اما من از شارژر خودش استفاده میکنم هر قدرم که آشغال باشه از شارژر خودش استفاده میکنم.2 ساعت طول میکشه شارژ بشه که به نظرم زیاد نیست البته خوبم نیست
حتی اگر اونی که شارژر اصلی رو برداشته و به جاش اینو گذاشته بلاخره یه چیزایی میدونسته که این جنسو گذاشته
به نظر من همین شارژر خودش و به اصطلاح بسیاری از عزیزان داغون و آشغال با شارژر های پیشنهادی تو تاپیک و .... برابری میکنه و بهترم هست نسبت به اونا(هرکسی را بهر کاری ساختند)
پ.ن: کسی که این شارژر رو گذاشته میدونسته اگه خراب کاری کنه جنسش فروش نمیره پس به نظر من به شارژر خودش اطمینان کنین و دنبال شارژر دیگه نباشین(البته من هیچ اطلاعاتی از برق و الکترونیک و ...ندارم و تجربمو گفتم)

بنده هم مثل تجربه ی خاصی از الکترونیک ندارم اما طبق تجربه می دونم مشکلات باتری توی طولانی مدت خودش رو نشون می ده و به مرور باتری ظرفیت و عمرش کم می شه و باتری که باید 3 سال عمر کنه یک سال عمر می کنه
فرد وارد کننده حتی اگه با گارانتی یه ساله هم میداد بازم پاش گیر نبود چه برسه به اینکه داره بدون گارانتی می ده، اما من دلم نمی خواد باتری گوشیم فقط یه سال عمر کنه مخصوصا این گوشی که باتریش نیست تو بازار
روی آداپتور شارژر رو اگه خونده باشین نوشته : output: dc5v +_0.5v
یعنی این آداپتور ممکنه یه بار 4.7 ولت برق بده یه بار 5.3 مال یکی دیگه 5.5 و... با اینکه گوشی زیاد عوض کردم اما اینو تا حالا روی هیچ شارژری ندیده بودم خودتونم می دونین که ولتاژ کم و زیاد واسه گوشی و باتری ضرر داره
فعلا دنبال یه شارژر برند و استاندارد می گردم و تا اون موقع مجبورم از شارژر خودش استفاده کنم
اساتید اگر اشتباه می کنم لطفا اصلاح بفرمایین

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
والا من مشکلی باهاش ندارم البته چند نکته
۱-حتما عداد رو به زبان انگلیسی تایپ کنید.
۲-زمان استندبای نمایش رو بزارید روی ۵دقیقه راحت انجام میشه من با همین رام ۴.۰.۴ کار کردم شارژ خریدم و قبض هم پرداخت کردم:D
ارسال شده از طرف هایر بیچل و رویدار

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
میخواستم این گوشی بخرم خب شد توضیحات صفحات اخر خوندم هنو یه ماه نشده مشکل ساز شده که دوستان به نظرتون 910 بهتره یا 718 خواهشا صادقانه بدون هیچ تعصبی بگین

Amin_CaraGT2

Registered User
لایک‌ها
94

دوستان چند توصیه که تجربه نشون داده
به دوستان توصیه میکنم با usb شارژ کنن بنده خودم با usb شارژ میکنم عالی هست یا اینکه از شارژ اصلی هر گوشی میتونید استفاده کنید HTC . sumsung . lg ، Sony و... فقط یه شارژر با کیفیت باشه همین
قبل از اینکه شارژ تموم بشه شارژش کنن
داخل آب هم نندازن ممکنه از درز سیمکارت آب بره داخل

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
[FONT=&amp]دوستان عزیز ، گفتم که من قبلاً تعمیرکار لوازم الکترونیکی بودم. مقداری از اطلاعات و تجربیاتم را درمورد باتریها و شارژرها در اختیارتان می گزارم . امیدوارم کمکی برایتان شود. بصورت سووال-جواب هم در خدمت خواهم بود (البته اگر اطلاعاتم قد بدهد !) : [/FONT]

[FONT=&amp]شارژر(آداپتور)ها قبلاً بکمک ترانسفورماتورها ساخته میشدند و برای همین سنگین و بزرگتر بودند . اما امروزه بکمک نیمه هادیها (ترانزیستور) ولتاژ بالا را کاهش می دهند . بهمین دلیل کوچکتر و بسیار سبکتر شده اند.[/FONT]

[FONT=&amp]هنگام بررسی یک باتری یا شارژر دو اصطلاح می بینید : ولتاژ و میلی آمپرساعت.

[/FONT]bat.jpgbat2.jpg[FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]مهمترین (تاکید میکنم ، مهمترین !) فاکتور تناسب باتری یا آداپتور با وسیله مصرف کننده ، ولتاژ آن است ([/FONT]V[FONT=&amp])[/FONT] [FONT=&amp] .اندکی کم و زیاد در ولتاژ تامینی برای دستگاه مشکلی ایجاد نمی کند . اما ولتاژ پایین موجب ناکارائی یا عدم کار و ولتاژ بالا باعث سوختن یا کاهش شدید عمر وسیله میشود .برای مثال یک دستگاه که با 6 ولت کار میکند با 5 ولت و 7 ولت هم کار میکند ولی 10 ولت اگر آنرا نسوزاند به لب گور نزدیکش میکند.

[/FONT]

[FONT=&amp]اما باتریهای رایج : هر باتری را بهتر است یک واحد یا یک سلول ([/FONT]cell[FONT=&amp]) حساب کنیم . هر واحد باتری خشک رایج (غیر قابل شارژ) معمولا 1.5 ولتی است . اما درواقع ولتاژ آنها در ابتدا و وقتی نو هستند حدود 2.2 ولت است ولی دستگاهها بدلیل بخش تغذیه مخصوص خود و وجود مقاوتهای اولیه در حد مورد نیاز خود تنظیم و استفاده می کنند. این باتری ها بمرور زمان بدلیل فعل و انفعالات شیمیائی و افزایش مقاومت داخلیشان دچار افت ولتاژ میشوند و معمولاً وقتی ولتاژشان به کمتر از 1.3 برسد غیر قابل استفاده میشوند.[/FONT]
[FONT=&amp]باتریهای شارژ شدنی مثل باتریهای قلیائی ([/FONT]Alkalin[FONT=&amp])[/FONT] [FONT=&amp]، باتریهای نیکل-کادمیوم ([/FONT]Ni-Cd[FONT=&amp]) و... این باتریها هر واحدشان حدود1.2 ولت اختلاف پتانسیل ایجاد میکنند . اما در هنگام فول شارژ شما حدود 1.7 ولت مشاهده می کنید. ، باتریهای لیتیوم-یون ([/FONT]Li-Ion[FONT=&amp]) ، لیتیوم – پلیمر([/FONT]Li-Polymer[FONT=&amp]) حداکثر ولتاژ اینها تا 4.2 ولت است (معمولاً 3.7) .

[/FONT]

[FONT=&amp]باتریهای وسایل الکتریکی – الکترونیکی بر اساس ولتاژ مورد نیاز از چند سلول باتری که باهم سری شده اند(پشت سر هم) ساخته شده اند .[/FONT]
[FONT=&amp]اما نکته بسیار مهمی که دوست دارم بخاطر بسپارید اینست که هر سلول باتری فارغ از اندازه اش همان اختلاف پتانسل استاندارد را تولید میکند . مثلا یک باتری نیم قلم خشک 1.5 ولت دارد و اگر یک باتری خشک به اندازه یک بشکه هم ساخته شود بازهم 1.5 ولت برق تولید میکند . پس تفاوت باتریهای بزرگ و کوچک چیست ؟ در مدت زمان تامین انرژی الکتریکی . همان چیزی که با واحد میلی آمپرساعت ([/FONT]mAh[FONT=&amp]) سنجیده میشود .[/FONT]
[FONT=&amp]یعنی اگر یک باتری 1500 میلی آمپرساعت توان داشته باشد و وسیله ما در هر ساعت (مثلا هر ساعت مکالمه با گوشی) به 300 میلی آمپر شدت جریان نیاز داشته باشد ، این باتری حداکثر 5 ساعت انرژی موردنیاز را تامین خواهد کرد .(1500 تقسیم بر 300). مسلماً اگر توان باتری بیشتر باشد (مثلاً 3000 م آ س) مدت قابل استفاده بیشتر خواهد بود .

اما آیا ما می توانیم از یک باتری با توان بیشتر استفاده کنیم (به شرط ولتاژ یکسان !) ؟ بله حتماً امکان دارد ولی مهم این موضوع است که باتری با توان بیشتر اندازه اش هم بزرگتر خواهد بود . این همان نکته دیگریست که دوست دارم توجه بیشتری کنید ! از آنجا که گوشیهای موبایل با طراحی های خاص خودشان ساخته می شوند ، برای باتریشان حجم خاصی درنظر گرفته اند که در آن ساختمان قرار گیرد . حال براساس این حجم مدنظر، برایش باتری می سازند که مساما حجم ساخته شده دارای میلی آمپر ساعت خاص خودش خواهد بود . پس جا گذاشتن یک باتری با توان بالاتر معمولاً ممکن نیست ، بخاطر ناسازگاری اندازه نه ناسازگاری علمی ![/FONT]

[FONT=&amp]
بقیه مطلب برای بعد ... [/FONT]

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
نمی فهمم چرا دوستان نگران مدل پردازنده هستند در صورتی که اکثر دوستان بارها قدرت پردازنده را با برنامه ها و بازی های مختلف تست کرده اند نتایج هم که در همین تاپیک موجوده
ولی باید بگم پردازنده MSM8260A با پردازده MSM8960 هر دو از خانواده Snapdragon S4 PLUS هستند و در یک زمان معرفی شده اند و در تکنولوژی نیمه هادی/مجموعه دستورات پردازنده/کش/جی پی یو / تکنولوژی مموری فرقی با هم ندارند و تنها فرقشون در فن آوری های بیسیم و رادیویی هست که میتونید در این لینک کامل مشاهده کنید Snapdragon (system on chip) - Wikipedia, the free encyclopedia

ولی قابل تامله که طبق لینک فوق رسماً MSM8260A برای HAIER W910 و گوشی های ذیل استفاده شده

Acer CloudMobile S500,[47] Asus Padfone,[48] Asus Transformer Pad Infinity (3G),[49] HTC One S (Z520e),[50] HTC Windows Phone 8X (select versions),[51] Samsung Galaxy S Relay 4G, Sony Xperia T,[52] Sony Xperia TX,[53] Vertu Ti,[54] Haier W910

و MSM8960 برای گوشی های ذیل

Asus Transformer Pad Infinity (3G/4G version),[57] BlackBerry Z10,[58] HTC Droid Incredible 4G LTE,[59] HTC Evo 4G LTE,[60] HTC One X (North America),[61] HTC One XL,[50] HTC Windows Phone 8X,[62] LG Mach,[63] Motorola Atrix HD,[64] Motorola Droid Razr M,[64] Motorola Droid Razr HD,[64] Motorola Razr HD,[64] Motorola Droid Razr Maxx HD, Nokia Lumia 820,[65] Nokia Lumia 920,[66] Nokia Lumia 925,[67] Nokia Lumia 1020,[68] Panasonic Eluga Power,[69] Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8960 MDP/S,[70] Samsung Galaxy S III (select versions),[69] Sharp Aquos Phone sv (SH-10D),[69] Sharp Aquos Phone Zeta (SH-09D),[69] Sony Xperia GX, Sony Xperia TL,[71] Sony Xperia SX, Sony Xperia V, Toshiba Regza Phone (T-02D),[69] ZTE Grand Era LTE,[72] ZTE Grand X LTE,[73] ZTE V96,[74] Pantech Vega Racer 2 IM-A830L

و لینک فروش هایر با MSM8960

http://m.aliexpress.com/item/1144484416.html

http://www.ahappydeal.com/product-134292.html

Last edited:

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
من هم متخصص نیستم . ولی 6 ماهه این گوشی رو دارم و از شارژر خودش استفاده کردم مشکل خاصی هم نداشتم . رادیو هم مشکلی نداره . ولی خب با توجه به کارم زیاد فرصت نمی کنم با نرم افزار و بازی سر و کله بزنم . در مورد تهیه هم مشکلی وجود نداره . هر کسی خواست تو مترو 480 هست .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من هم متخصص نیستم . ولی 6 ماهه این گوشی رو دارم و از شارژر خودش استفاده کردم مشکل خاصی هم نداشتم . رادیو هم مشکلی نداره . ولی خب با توجه به کارم زیاد فرصت نمی کنم با نرم افزار و بازی سر و کله بزنم . در مورد تهیه هم مشکلی وجود نداره . هر کسی خواست تو مترو 480 هست .

6ماه:blink:
هایر هنوز چند ماه نشده که اومده شما چطور 6 ماهه داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
[FONT=&quot]سلام عرض میکنم خدمت دوستان دیدم بحث شارژر داغ شده گفتم براتون تست کنم و نتایج رو اعلام کنم [/FONT]
[FONT=&quot]تست ها توسط گوشی ایفون [/FONT]4s [FONT=&quot] اندرویدی در حالت [/FONT]factory mode [FONT=&quot] که برای تست تمام قسمت های گوشی هست انجام شده .[/FONT]
[FONT=&quot]شارژری که همراه هایر من بود اینه و همین مدل هم همراه [/FONT]4s [FONT=&quot] بوده .در این تست از مال خود هایر استفاده کردم .[/FONT]

97950252023473187845.jpg[FONT=&quot]
میزان میلی امپر بین 165 تا 200 متغییر بود.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]87882558871929171682.jpg
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تست توسط شارژ سونی اریکسون [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]05484818082962537206.jpg
[FONT=&quot]اعداد بین 200 تا 230 متغییر بود [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]64796206283302139357.jpg
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تست توسط [/FONT]usb [FONT=&quot] پشت کیس اعداد بین 400 تا 500 میلی امپر متغییر بود [/FONT]
[FONT=&quot]من خودمم همیشه از پورت پشت کیس استفاده میکنم .[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]84204993258540744166.jpg
61960392575250471358.jpg
[FONT=&quot] شارژر htc و lg هم هست اگه خواستین با اونا هم تست کنم .[/FONT]
[FONT=&quot]دوستان یه نمونه شارژر مسافرتی یا پاور بانک خودم ساختم عالیه بعد عکس های اونم واستون میزارم.[/FONT]

sky5

Registered User
لایک‌ها
2
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ﭼﻪ ﻃﻮﺭ ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﻜﺴﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﺮﻭﺭ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﺩﻳﺪﻥ ﻓﻴﻠﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﻮﻝ ﺍﭺ ﺩﯼ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﺿﻤﻴﻨﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺑﻪ ؟ ﻭ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﻧﺪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺩﺍﺭﻩ ؟ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﺮﻭﺧﺘﺶ؟باتريش چطوره در حد نرمال هست؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ﭼﻪ ﻃﻮﺭ ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﻜﺴﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﺮﻭﺭ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭ ﺩﻳﺪﻥ ﻓﻴﻠﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﻮﻝ ﺍﭺ ﺩﯼ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﺿﻤﻴﻨﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺑﻪ ؟ ﻭ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﻧﺪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺩﺍﺭﻩ ؟ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﺮﻭﺧﺘﺶ؟باتريش چطوره در حد نرمال هست؟

دوربینش عالیه.تو حالت فول اچ دی 7 دقیقه فیلم گرفتم حجمش شد 1 گیگ:blink:رو سیستم هم کیفیتش واقعا بالاست

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
استارتر عزیز اگر امکانش هست این دو آموزش رو بزار توی پست اول .... چون هنوزم که هنوزه یه سری بچه ها اطلاعات ندارن و دنبالشن.
جفت آموزش ها کاملا تست شدن و هیچ خطری ندارن. مخصوصا این حافظه .. چون دیگه خودم فایل و درست کردم و دیگه نمی خواد دستکاری شه
باشتکر

تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم

به چه دردی می خوره؟ به درد اینکه دیگه نیازی نیست دیتای بازی هاتون رو بریزید تو حافظه گوشی.. می تونید بریزید تو رم.. کلا حافظه پیش فرضتون میشه رم گوشی که خیلی خوبه

اول از همه گوشی باید روت باشه.. با یک کلیک گوشی روت میشه.. آموزش در فروم موجود می باشد.

لینک دانلود
انجمن تخصصی گوشی های چینی

که دو فایل توشه دیفالت مموری و دیفالت رم.. که اولی حافظه داخلی اصلی هست و رم هم که حافظه خارجی به عنوان پیش فرض هست.

کاملا تست شذه بر روی هایر w910 روی اندروید 4.0.4 اصلی و 4.1.2 کاستوم

خوب حالا با یه برنامه مثل Root Explorer به روت گوشی خودتون برید و این مسیر و کارهای گفته شده رو انجام بدید.

2: به مسیر system / etc بروید.

3: فایل vold.fstab رو با فایلی که دانلود کردید و دلخواه شماست عوض کنید.

گوشیتون رو ریستارت کنید.
تمام شد. از امکانات گوشی خود لذت ببرید

ترفند استفاده از کل فضای صفحه نمایش و رسیدن به رزولوشن 1280
مناسب برای همه گوشی هایی که دکمه فیزیکی ندارند یا دکمه خراب شده هست
حذف Nav Bar

با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.

1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.

لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en

دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.

فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip

حله دادا

بالا