• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
محسن گوشیت رو فروختی:eek:

آره داداش فروختم...

داداش گلم مشکل همه ی ما ایرانیها اینه که هر چی بهمون میگن باور میکنیم . من این گوشی رو بعد از تعطیلات عید خریدم. اواخر فروردین . ازش راضیم . اینجا متاسفانه چند نفر اومدن بازارگرمی می کنن که بدو تموم شد و بردن و جاموندی و این حرفا . همین دیروز عصر مترو آریاشهر دیدم طرف رو زمین بساط کرده همین هایر 910 رو آکبند 480 میفروشه .
در مورد مشخصات هم پخش فیلمش واقعا فول اچ دیه و فوق العاده با کیفیت . ولی دوربینش کیفیت 1080نداره

دست فروش لیف و لنگ و سی دی دیده بودیم این مدلشو ندیده بودیم فکر کنم بیانگر کیفیتشه:lol:

حرف اين دوستمون کاملا قبول دارم دوربينش فول hd نيست من با همين desire hd هم فيلم ميگيرم زير ده دقيقش 1 گيگه ولى خوب معلومه hd نيست.
مورد دوم تمام فروشنده ها اين فروم هر وقت ازشون پرسيدم گفتن اخر اين ماه تمام ميشه ولي بازم دارن هم تک و تعداد ميفروشن خوب بلاخره اينجا بازاره و بايد بازار گرمى هم کرد.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

میشه بگید چطور بریم تو فاکتور مد؟
اون پاور بانک که گفتی خودت ساختی یه آموزشی چیزی بزار ماهم بسازیم.

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
آره داداش فروختم...

دست فروش لیف و لنگ و سی دی دیده بودیم این مدلشو ندیده بودیم فکر کنم بیانگر کیفیتشه:lol:

میشه بگید چطور بریم تو فاکتور مد؟
اون پاور بانک که گفتی خودت ساختی یه آموزشی چیزی بزار ماهم بسازیم.

داداش تست ها توسط iphone 4s android انجام شده .برای رفتن به حالت کارخونه برعکس ریکاوری عمل میکنیم .یعنی گوشی رو خاموش میکنیم و دکمه ی ولوم بالا رو نگه میداریم تا به حالت factory mod بره .
فکر نمیکنم هایر فکتوری مود داشته باشه ؟
پاور بانک هم اموزشش رو دارم تکمیل میکنم .

Last edited:

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان من دو تا از این گوشیا دارم که متاسفانه توی هر دوشون رادیو رو وقتی میزنی مینویسه " متاسفانه FMRadio متوقف شده است " حتی هر دو گوشی رو به تنظیمات کارخونه هم برگردوندم و زبانشون رو هم انگلیسی کردم ولی فایده ای نداشت
( با چند تا هندسفری دیگه هم امتحان کردم)
عزیز من گوشی دوم رو گرفتم منوشو فارسی کردم رادیول رو روشن کردم همین ارور رو داد ولی قبلش که انگلیسی بود مشکلی نداشت بعد دوباره انگلیسی کردم باز همون ارور میداد ، رسیتش کردم و دیگه منو رو فارسی نزاشتم مشکلی نداره! پس یحتمل مشکل با زبان فارسی داره

دوستان با کدهای ussd چیکار میکنید؟ :) تو رام 4.0.4 کارنمیکنه هر دیالری هم نصب کردم نمیشه چی کار کنم؟ :)
ussd بدون مشکل کار میکنه
اندروئید 4.0.4 هر دو گوشی بدون مشکل

بچه ها خیلی بحث شارژر داغ شده اما من از شارژر خودش استفاده میکنم هر قدرم که آشغال باشه از شارژر خودش استفاده میکنم.2 ساعت طول میکشه شارژ بشه که به نظرم زیاد نیست البته خوبم نیست
حتی اگر اونی که شارژر اصلی رو برداشته و به جاش اینو گذاشته بلاخره یه چیزایی میدونسته که این جنسو گذاشته
به نظر من همین شارژر خودش و به اصطلاح بسیاری از عزیزان داغون و آشغال با شارژر های پیشنهادی تو تاپیک و .... برابری میکنه و بهترم هست نسبت به اونا(هرکسی را بهر کاری ساختند)
پ.ن: کسی که این شارژر رو گذاشته میدونسته اگه خراب کاری کنه جنسش فروش نمیره پس به نظر من به شارژر خودش اطمینان کنین و دنبال شارژر دیگه نباشین(البته من هیچ اطلاعاتی از برق و الکترونیک و ...ندارم و تجربمو گفتم)
عزیز هر شارژری بزنی گوشی شارژ میشه ولی این دلیل نیست که!
شارژر بی کیفیت=
1.آسیب به آی سی شارژ گوشی
2.آسیب به باطری
3.پایین اومدن عمر باطری (این مخصوصا خیلی مهمه چون این گوشی اگه برا تعویض باطری باز شه دیگه قید مقاومت در مقابل آب رو باید دورش خیط بکشید)

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان عزیز یه سوال داشتم.
من یکی از این گوشی خریدم خودم و هیچ مشکلی نداشتم اما از یکی از دوستان یکی برای یکی از دوستانم خریدم ولی میگه هی آنتنش میپره!
سیمکارتش ایرانسل قدیمی هست از اینا که قسمت طلاییش بزرگه.
ممکنه اشکال از سیمکارت باشه یا گوشی خرابه؟
میگه مثلا 2 ساعت آنتن داره بعد یهو میره.
رام هم 4.0.4 اصلی و روت و دستکاری هم نشده. کلا یه روز کار کرده

منم یکی از گوشیایی که خریدم این مشکلو داره. هر 5 دقیقه آنتن میره و میاد. با نصب رام و فکتوری ریست هم درست نشد :(

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
مال من خدارو شکر هیچ مشکل خاصی نداره
خدا خیلی رحم کرده انگار

Last edited:

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
مشکل انتن بخاطر اینه که مدل سی پی یو هر گوشی فرق میکنه :-؟ بعد یه بار رام عوض کردن گوشی اینجور میشه مثله اینه که رام گلگسی ایس رو روی گلگسی ایس آی (I)بزنی ....
البته مطمئن نیستم ، ولی این مشکل قبلا برای گوشی رفیقم اتفاق افتاده بود....

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
بنظرم من این گوشی رو یه کارگاه زیر زمینی توی چین،قطعات رو روی هم سوار کرده، به اسم هایر عرضه میکنه،من هر چی بررسی کردم این گوشی با چیپ 8960 اصلا مال هایر نیست،مال هایر فقط با چیپ 8260 هستش،
الله اعلم

Sent from my NexusHD2

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
چیپ 8960 اصلا مال هایر نیست،مال هایر فقط با چیپ 8260 هستش،
الله اعلم

پس حتما زیرزمینا کارشون درست تر از خود هایره چون الان هایر من هم همین چیپ رو داره و هنوز یه عیب کوچیک هم پیدا نکرده. ده باری هم رامش رو عوض کردم.:)

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
پس حتما زیرزمینا کارشون درست تر از خود هایره چون الان هایر من هم همین چیپ رو داره و هنوز یه عیب کوچیک هم پیدا نکرده. ده باری هم رامش رو عوض کردم.:)

مال منم 8960 هست

گوش شیطون کر تا حالا اذیت نکرده و سالمه انتن هم نمیپره!

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
بچه ها یکی لینک از شارژر خود گوشی + گاردای رنگی گوشی + باطری قوی تر(اگر هست) بده یکی هست میگه میتونه برامون بیاره

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
مال منم هیچ مشکلی نداره

کیفیت فیلم برداریشم انصافا عالیه از s2 ، 100% بهتره

حالا چند نفر بدشانس بودن دیگه ،نمیشه به 300 نفری که خریدن تعمیم داد

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
تا حالا به اين فكر كرديد باتريش عمر مفيدش از دست بده چيكار ميخواهيد كنيد؟

من به خاطر باتريش گوشي رو رد كردم Xperia V گرفتم

شما پول دوتا گوشی هایرو یه جا دادی... البته اگخ بخوای پول قطعات تعمیری رو حساب کنی میشه 3تا گوشی هایر
خوب بهتر نبود دوتا می خریدی؟ از ییکی استفاده میکردی. بعد مثلا 2 سال دیگه باطری خراب شد . از باطری اون گوشی استفاده می کردی؟

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
عجیبه این کارخونه زیر زمینی برند حساب میشه

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان مشکل ما رو هم یکی لطف کنه حل کنه
1 - رادیو کار نمی کنه ( هر دو گوشی که دارم رادیوشن کار نمیکنه . زبان گوشی رو عوض کردم و حتی ریست فکتوری هم زدم ولی فایده نداشت )
2- وقتی میخوام یه شماره رو تو مخاطبین گوشی ثبت کنم ارور میده و ثبت نمیکنه ( توی هر دو گوشی این مشکل رو دارم )
3- زمان شارژ گوشی فوق العاده بالاست (4 و نیم ساعت ) و زمان تخلیه گوشی با استفاده متوسط کمتر از 20 ساعته . ( در صورتی که با همین مدت استفاده گوشی قبلیم 2 روز جواب میداد)

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان مشکل ما رو هم یکی لطف کنه حل کنه
1 - رادیو کار نمی کنه ( هر دو گوشی که دارم رادیوشن کار نمیکنه . زبان گوشی رو عوض کردم و حتی ریست فکتوری هم زدم ولی فایده نداشت )
2- وقتی میخوام یه شماره رو تو مخاطبین گوشی ثبت کنم ارور میده و ثبت نمیکنه ( توی هر دو گوشی این مشکل رو دارم )
3- زمان شارژ گوشی فوق العاده بالاست (4 و نیم ساعت ) و زمان تخلیه گوشی با استفاده متوسط کمتر از 20 ساعته . ( در صورتی که با همین مدت استفاده گوشی قبلیم 2 روز جواب میداد)

اکثر این مشکلات نرم افزاریه. سه چهار تا رام مختلف داریم صفحه اول. امتحان کنید. یه رام MIUI هم با لینک درست پیدا کردم چند صفحه قبل که انگار هنوز کسی امتحان نکرده:
مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910 - صفحه 128

چون برای رام 4.0.4 هست خودم نمیتونم امتحان کنم. اگر کسی نصب کرد لطفا اعلام کنه تا استارتر محترم بزارن صفحه اول.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
عجیبه این کارخونه زیر زمینی برند حساب میشه

قطعا اگه یه شرکت گمنام به اسم هایر تولید میکرد به هیج وجه هیچ کدوم از این اموزش ها روش جواب نمیداد
مثلا مثل این میمونه که بخوای اموزش ها و رام های xperia tx رو روی htc one sv انجام بدی
این بحث های بیخودی مارو که به جایی نمیرسونه

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
ببخشید
شرمنده
قصدم کسی نیستا
منظورم فرد خاصی نیست

اما بعضی ها میبینند یه گوشی 460 هزار تومنی از نظر کیفیت و کارایی و امکانات بهتر از گوشی 500 تومنی خودشون یا در حد گوشی 1 میلیونی خودشونه خیلی میسوزند

و هی مدام دنبال چیزی میگردند که گوشی رو تخریب کنند

بالا