hamidreza722
Registered User
ّرا ما که فیلم فول اچ دی هست با کیفیت واقعا عالی
از منم واقعا کیفیتش خییل بالاست.البته باید تنظیماتش رو هم درست کرد تا این طور بشه
ّرا ما که فیلم فول اچ دی هست با کیفیت واقعا عالی
محسن گوشیت رو فروختی
داداش گلم مشکل همه ی ما ایرانیها اینه که هر چی بهمون میگن باور میکنیم . من این گوشی رو بعد از تعطیلات عید خریدم. اواخر فروردین . ازش راضیم . اینجا متاسفانه چند نفر اومدن بازارگرمی می کنن که بدو تموم شد و بردن و جاموندی و این حرفا . همین دیروز عصر مترو آریاشهر دیدم طرف رو زمین بساط کرده همین هایر 910 رو آکبند 480 میفروشه .
در مورد مشخصات هم پخش فیلمش واقعا فول اچ دیه و فوق العاده با کیفیت . ولی دوربینش کیفیت 1080نداره
حرف اين دوستمون کاملا قبول دارم دوربينش فول hd نيست من با همين desire hd هم فيلم ميگيرم زير ده دقيقش 1 گيگه ولى خوب معلومه hd نيست.
مورد دوم تمام فروشنده ها اين فروم هر وقت ازشون پرسيدم گفتن اخر اين ماه تمام ميشه ولي بازم دارن هم تک و تعداد ميفروشن خوب بلاخره اينجا بازاره و بايد بازار گرمى هم کرد.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
آره داداش فروختم...
دست فروش لیف و لنگ و سی دی دیده بودیم این مدلشو ندیده بودیم فکر کنم بیانگر کیفیتشه:lol:
میشه بگید چطور بریم تو فاکتور مد؟
اون پاور بانک که گفتی خودت ساختی یه آموزشی چیزی بزار ماهم بسازیم.
عزیز من گوشی دوم رو گرفتم منوشو فارسی کردم رادیول رو روشن کردم همین ارور رو داد ولی قبلش که انگلیسی بود مشکلی نداشت بعد دوباره انگلیسی کردم باز همون ارور میداد ، رسیتش کردم و دیگه منو رو فارسی نزاشتم مشکلی نداره! پس یحتمل مشکل با زبان فارسی دارهدوستان من دو تا از این گوشیا دارم که متاسفانه توی هر دوشون رادیو رو وقتی میزنی مینویسه " متاسفانه FMRadio متوقف شده است " حتی هر دو گوشی رو به تنظیمات کارخونه هم برگردوندم و زبانشون رو هم انگلیسی کردم ولی فایده ای نداشت
( با چند تا هندسفری دیگه هم امتحان کردم)
ussd بدون مشکل کار میکنهدوستان با کدهای ussd چیکار میکنید؟ تو رام 4.0.4 کارنمیکنه هر دیالری هم نصب کردم نمیشه چی کار کنم؟
عزیز هر شارژری بزنی گوشی شارژ میشه ولی این دلیل نیست که!بچه ها خیلی بحث شارژر داغ شده اما من از شارژر خودش استفاده میکنم هر قدرم که آشغال باشه از شارژر خودش استفاده میکنم.2 ساعت طول میکشه شارژ بشه که به نظرم زیاد نیست البته خوبم نیست
حتی اگر اونی که شارژر اصلی رو برداشته و به جاش اینو گذاشته بلاخره یه چیزایی میدونسته که این جنسو گذاشته
به نظر من همین شارژر خودش و به اصطلاح بسیاری از عزیزان داغون و آشغال با شارژر های پیشنهادی تو تاپیک و .... برابری میکنه و بهترم هست نسبت به اونا(هرکسی را بهر کاری ساختند)
پ.ن: کسی که این شارژر رو گذاشته میدونسته اگه خراب کاری کنه جنسش فروش نمیره پس به نظر من به شارژر خودش اطمینان کنین و دنبال شارژر دیگه نباشین(البته من هیچ اطلاعاتی از برق و الکترونیک و ...ندارم و تجربمو گفتم)
دوستان عزیز یه سوال داشتم.
من یکی از این گوشی خریدم خودم و هیچ مشکلی نداشتم اما از یکی از دوستان یکی برای یکی از دوستانم خریدم ولی میگه هی آنتنش میپره!
سیمکارتش ایرانسل قدیمی هست از اینا که قسمت طلاییش بزرگه.
ممکنه اشکال از سیمکارت باشه یا گوشی خرابه؟
میگه مثلا 2 ساعت آنتن داره بعد یهو میره.
رام هم 4.0.4 اصلی و روت و دستکاری هم نشده. کلا یه روز کار کرده
چیپ 8960 اصلا مال هایر نیست،مال هایر فقط با چیپ 8260 هستش،
الله اعلم
پس حتما زیرزمینا کارشون درست تر از خود هایره چون الان هایر من هم همین چیپ رو داره و هنوز یه عیب کوچیک هم پیدا نکرده. ده باری هم رامش رو عوض کردم.
مال منم 8960 هست
گوش شیطون کر تا حالا اذیت نکرده و سالمه انتن هم نمیپره!
تا حالا به اين فكر كرديد باتريش عمر مفيدش از دست بده چيكار ميخواهيد كنيد؟
من به خاطر باتريش گوشي رو رد كردم Xperia V گرفتم
باتري اين گوشي ها كه تو ايران هرجا بريد راحت پيدا ميشه
دوستان مشکل ما رو هم یکی لطف کنه حل کنه
1 - رادیو کار نمی کنه ( هر دو گوشی که دارم رادیوشن کار نمیکنه . زبان گوشی رو عوض کردم و حتی ریست فکتوری هم زدم ولی فایده نداشت )
2- وقتی میخوام یه شماره رو تو مخاطبین گوشی ثبت کنم ارور میده و ثبت نمیکنه ( توی هر دو گوشی این مشکل رو دارم )
3- زمان شارژ گوشی فوق العاده بالاست (4 و نیم ساعت ) و زمان تخلیه گوشی با استفاده متوسط کمتر از 20 ساعته . ( در صورتی که با همین مدت استفاده گوشی قبلیم 2 روز جواب میداد)
عجیبه این کارخونه زیر زمینی برند حساب میشه