• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

arian_zf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من امروز یک گوشی هایر 910 به دستم رسیده باتری تموم کرده حالا زدم به شارژ،اما صفحه روشن نمیشه و چراغ بالای گوشی چشمک زن مونده ،خواهشا راهنمایی کنید البته با چند تا شارژر امتحان کردم هیچ تغییری نکرد مممنون میشم اگه سریع کمکم کنید...

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان من امروز یک گوشی هایر 910 به دستم رسیده باتری تموم کرده حالا زدم به شارژ،اما صفحه روشن نمیشه و چراغ بالای گوشی چشمک زن مونده ،خواهشا راهنمایی کنید البته با چند تا شارژر امتحان کردم هیچ تغییری نکرد مممنون میشم اگه سریع کمکم کنید...

بزارید به شارژ بمونه یکی دو ساعت بعد دوباره روشنش کنید. البته اگر درست نشد و چراغ قرمز چشمک زن باقی موند شاید مشکل سخت افزاری شارژ پیش امده باشه. حداقل از کسی گوشی رو بخرید که قبلش کامل تست کنه براتون بفرسته. اگر یکم گرونتر هم خریدید ارزش داره.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بزارید به شارژ بمونه یکی دو ساعت بعد دوباره روشنش کنید. البته اگر درست نشد و چراغ قرمز چشمک زن باقی موند شاید مشکل سخت افزاری شارژ پیش امده باشه. حداقل از کسی گوشی رو بخرید که قبلش کامل تست کنه براتون بفرسته. اگر یکم گرونتر هم خریدید ارزش داره.

عجیبه! چرا این سری جدیداش مشکل پیدا کرده؟

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان یه سوال
اگه گوشی ال بره داخلش باید درشا باز کرد و خشک کرد؟

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
عجیبه این کارخونه زیر زمینی برند حساب میشه

تازه عجیب تر اینه که یه کارخونه زیر زمینی گوشی میزنه که 1.5 برابر گالاکسی اس 2 قدرتشه؟!!!؟!!
پس با این حساب باید در کارخونه سامسونگ رو گل گرفت

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

بزارش یکم شارژ بشه بعد از شارژ بکش و شارژر رو ازش جدا کن . بعدش بزن روشن شه . ( برا من این مشکل رو داشت یعنی وقت شارژر بهش وصل بود روشن نمیشد که درستش شد خداروشکر)

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان یه سوال
اگه گوشی ال بره داخلش باید درشا باز کرد و خشک کرد؟
اره.همه دریچه هاش رو باید باز کنی و بذاری جلوی باد مثلا باد کولر
برا من که اینطور شد گذاشتمش جلوی باد کولر شب تا صبح خشک شد درست شد

arian_zf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش دقیق تر بگو این الان 15 دیقه تو شارژ‌بوده شارژرو میزنم توش هیچ فرقی نمیکنه اون چراغ قرمزه هم وقتی که تو شارژه و هم وقتی خارج از شارژة واسه خودش چشمک میزنه

arian_zf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزارش یکم شارژ بشه بعد از شارژ بکش و شارژر رو ازش جدا کن . بعدش بزن روشن شه . ( برا من این مشکل رو داشت یعنی وقت شارژر بهش وصل بود روشن نمیشد که درستش شد خداروشکر)
داداش دقیق تر بگو این الان 15 دیقه تو شارژ‌بوده شارژرو میزنم توش هیچ فرقی نمیکنه اون چراغ قرمزه هم وقتی که تو شارژه و هم وقتی خارج از شارژة واسه خودش چشمک میزنه

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
داداش گلم مشکل همه ی ما ایرانیها اینه که هر چی بهمون میگن باور میکنیم . من این گوشی رو بعد از تعطیلات عید خریدم. اواخر فروردین . ازش راضیم . اینجا متاسفانه چند نفر اومدن بازارگرمی می کنن که بدو تموم شد و بردن و جاموندی و این حرفا . همین دیروز عصر مترو آریاشهر دیدم طرف رو زمین بساط کرده همین هایر 910 رو آکبند 480 میفروشه .
در مورد مشخصات هم پخش فیلمش واقعا فول اچ دیه و فوق العاده با کیفیت . ولی دوربینش کیفیت 1080نداره

این دست فروشه galaxy s4 سفید هم داره؟!:blink:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دوستان یک نکته ای رو بگم.. من توی اون مدت که می فروختم یه سری گوشی ها بود مشکل شارژ داشتند... مثلا میزدی به ارژ 1 ساعت طول می کشید چراغ قرمز چشمک زن بره و یه ساعت طول می کشید روشن شه بره توی اندروید.. و بعد که پر می شد دوباره میمدی نشون مشتری بدی میدیدی شارژ نداره
فوق العاده هم گرم میشد موقع شارژ شدن.. به نظرم این گوشی ها رو دارن یه طوری پخش می کنن.. واسه همینه چندتا از دوستان این مشکل رو دارن..
حتی به یکی از دوستان زنجانی من فروختم و ایشون مرجوع کردن.. چون اون موقع نمی دونستم..
از فروشنده های عزیز حواهش می کنم حتما این مسئله رو چک کنن

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
این دست فروشه galaxy s4 سفید هم داره؟!:blink:

يه امكان ديگه هم هست! شايد بنده خدا راست بگه!

از كجا معلوم امين نادري يا مسعود ترابي يا علي نانا خودمون نبودن!! :D :D :D

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
یه بنده خدائی مدام در این تایپیک و تایپیکهای فروش این گوشی اعلام میکنه که فلانجا دستفروشها این گوشی رو رو زمین ریختن میفروشن !

حالا بنده یک آدم با عقل ناقص و بی تجربه و احمـ.ق و نادون و ... هستم ! آخه کدوم آدم عاقلی با دستفروش معامله 500 هزارتومنی میکنه ؟؟؟؟؟

من نه این گوشی رو خریدم نه از نزدیک دیدم . ولی با گوشی های چینی درجه یک مثل zopo , thl , inew , lenovo سروکار داشتم . والله حتی ممتازترین گوشیها هم درصد خرابیشون ازین کمتر نیست ! (بنظرم بیش از 400 گوشی تاحالا تو این فروم به خریدار و مغازه دار فروخته شده )

ازطرف دیگه بنظر میرسه بیشترین مشکل خرابیها بخاطر شارژر باشه که آدم یا آدمهای نادرستی اونو با اصلیش عوض کردن !

یه تعمیر کار بسیار ماهر تو شیراز سراغ دارم ولی مدتیه ازش خبری نداشتم . بمحض اینکه پیداش کنم در مورد مسئله این شارژر و چیپ کنترل شارژ سوال میکنم و بهتون اطلاع می دم.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
بچه ها کسی جواب منو نداد ک:(
کسی لینکی از اون گاردای رنگی هایر نداره؟؟؟
شارژر اصلی خودش چی؟؟؟
باطری قوی ترش تو چین نیست؟؟؟
هرکی لینک داره بده یکی هست که میاره برامون

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
عزیزان معظم هایر دار توجه بفرمایید لطفا قبل از اینکه گوشیتون بخاطر شارژ کم خاموش بشه اون رو شارژ کنید وگرنه گوشی رو خاموش بفرمایید تا موقعیت شارژ نصیبتون بشه. احتمال داره یه سری از هایرها وقتی بخاطر کمبود شارژ خاموش بشن تا زمانی که کامل شارژ نشدند دیگه نتونید روشنشون کنید (لطفا این موضوع بررسی بشه)

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
عزیزان معظم هایر دار توجه بفرمایید لطفا قبل از اینکه گوشیتون بخاطر شارژ کم خاموش بشه اون رو شارژ کنید وگرنه گوشی رو خاموش بفرمایید تا موقعیت شارژ نصیبتون بشه. احتمال داره یه سری از هایرها وقتی بخاطر کمبود شارژ خاموش بشن تا زمانی که کامل شارژ نشدند دیگه نتونید روشنشون کنید (لطفا این موضوع بررسی بشه)

به دلیل اهمیت این موضوع این توضیح با اندکی تغییر در پست اول گذاشته شده تا معلوم مشکل اصلی کجاست

بالا