• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
تو تنظیمات گزینه more

بعدش mobile networks

access point name

GPRS%20%284%29.png
GPRS%20%283%29.png

بعدش
تو سه نقطه پایین سمت راست گزینه add یا + (4.0.4)

GPRS%20%287%29.png

برای ایرانسل و همراه اول به شکل زیر تکمیل کنید و ذخیره کنیدش و تیکشو بزنید
بعدشم هر وقت خواستین از نوار استاتوس بار میتونید data رو روشن یا خاموش کنید

:GPRS همراه اول

Name: MCI-GPRS
APN: mcinet

:GPRS ایرانسل
Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell

منبع:ir-tci.org

دوست عزيز ip هارو فراموش کرديد
ايرانسل
proxy:10.131.26.138
port:8080

همراه اول:
proxy:192.168.194.73
port:8080

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
دوستان عزیز گوشی w910 را از کجا بگیرم که خوش قیمت تر باشه؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان برای راه اندازی اینترنت نیازی به وارد کردن ای پی و پورت نیست
فقط و فقط دو تا اسم بدید به دلخواه بره...
خودش شبکه دیتا رو پیدا میکنه...
آی پی که میزنید یه بار میرین به یه شهر دیگه میبینین سرور ها عوض میشن دیگه نت ندارین.

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان برای راه اندازی اینترنت نیازی به وارد کردن ای پی و پورت نیست
فقط و فقط دو تا اسم بدید به دلخواه بره...
خودش شبکه دیتا رو پیدا میکنه...
آی پی که میزنید یه بار میرین به یه شهر دیگه میبینین سرور ها عوض میشن دیگه نت ندارین.

دوست عزیز IP ها سراری هستن و چنین مشکلی تا حالا واسم پیش نیومده. والا من 3 ساله تمام گوشی هایی که دستم اومد چه اندروید یا ویندوز موبایل یا IOS یا جاوا یا سیمبین رو اینجور تنظیم میکنم مسافرت هم زیاد میرم تا حالا به مشکل برنخوردم تو سایت همراه اول و ایرانسل هم نگاه کنید میبیند IP هارو ذکر کرده .

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام دوستان عزیز

خیلی از پست ها و صفحات این تاپیک رو خوندم ولی متاسفانه جوابم رو نگرفتم،
راستشو بخواید همه صفحاتش هم خیلی زیاده در توان من نیست همه رو مرور کنم

سوال من اینه که ارزیابی کلی این گوشی چطوره؟
آیا صفحه نمایش IPS آن کیفیتی در حد صفحات IPS برند های معروفی مثل HTC دارد ؟ ( با توجه به چگالی پیکسلی بالا در حد Retina)
آیا کیفیت دوربین 8 مگاپیکسل آن واقعا در حد 8 مگاپیکسل هست ؟
آیا دستگاه کارایی روان و خوبی دارد ؟ هنگ نمیکنه ؟
قدرت پردازش اون با توجه به دو هسته 1.5GHz خوب است؟

ببخشید اگه در جای اشتباهی دارم این سوالات رو می پرسم آخه جای بهتری پیدا نکردم
ممنون میشم کسی از کاربران این دستگاه پاسخ سوالات من رو بده و یا من رو به جای دیگه ای ارجاع بده
در حد رزولوشن و اسمش نیست (تجربه کار با سامسونگ،اچ تی سی،سونی) ولی مناسبه و ناامیدتون نمیکنه
دوربینش خوبه،من دوربینش رو دوس دارم ( اس 2 داشتم،ایکس پریا اس هم داشتم) درست تنظیمش کنید شات های خوبی میتونید بزنید
فیلم برداریش در حد اسمش نیست ولی بازم به نسبیت مناسبه
من روی رسمی هنگ ندیدم،ولی روی 4.1 کاستوم تا دلت بخواد،روونه و واقعا راضی کنندست
مشکلاتش از نظر من :
جای سیم کارت فوق حساس،بازی کنید باهاش باهاتون بازی میکنه :D
باتری نسبتا خوب(با این امکانات راضی کننده نیست )
ضد آب و ضد خش نیست (تبلیغاته)
با تمام این تفاسیر خریدش توصیه میشه البته کارکردش که امتحانشو پس داده باشه
دوستان تو سری های جدیدش خیلی به مشکل خوردند

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
داداش من از این چیزا سر در نمیارم.الان هم امضای شما رو دیدم که نوشتین گارد
خب شما اونا رو چه جوری وارد کردین؟؟؟
از این مدلا نمیتونین بیارین؟؟
این مدل ها که شما گذاشتین اصلا کیفیت ندارند،فوق العاده هم گرون هستند
به ایران برسه تکیش دونه 30تومن شاید بیفته،
من قاب ژله ای فوق العاده با کیفیت با محافظ صفحه شو تعداد سفارش دادم زیر30
با واسطه خرید کردم دوست عزیز و سفارش رو در چند سفارش انجام دادم که گمرک نخوره و ثبت سفارش نخواد
دارم تحقیق میکنم اگه بشه تعداد بیشتری سفارش بدم،فعلا اونایی که قول دادم و پ خ هماهنگ کردند براشون رزرو میکنم
عجله نکنید،

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
سلام دوستان عزیز

خیلی از پست ها و صفحات این تاپیک رو خوندم ولی متاسفانه جوابم رو نگرفتم،
راستشو بخواید همه صفحاتش هم خیلی زیاده در توان من نیست همه رو مرور کنم

سوال من اینه که ارزیابی کلی این گوشی چطوره؟
آیا صفحه نمایش IPS آن کیفیتی در حد صفحات IPS برند های معروفی مثل HTC دارد ؟ ( با توجه به چگالی پیکسلی بالا در حد Retina)
آیا کیفیت دوربین 8 مگاپیکسل آن واقعا در حد 8 مگاپیکسل هست ؟
آیا دستگاه کارایی روان و خوبی دارد ؟ هنگ نمیکنه ؟
قدرت پردازش اون با توجه به دو هسته 1.5GHz خوب است؟

ببخشید اگه در جای اشتباهی دارم این سوالات رو می پرسم آخه جای بهتری پیدا نکردم
ممنون میشم کسی از کاربران این دستگاه پاسخ سوالات من رو بده و یا من رو به جای دیگه ای ارجاع بده

سلام
من یه هفته یی هستش که این گوشی روخریدم وتست هایی که کردم باگوشی سونی ایون که ماله داداشم بوده براتون میگم
1-صفحه نمایش اون دربرابرایون ازرنگهایی زنده تروطبیعی تربرخورداره وروی براویاانجین سونی رو کم کرده ولی شفافیت ووضوح صفحه ایون یه کمی بهتره ولی بازم زیادنیست برنده:مساوی
2-دوربین حایردرزمینه عکس درمحیط روشن چندان دلچسب نیست دربرابرایون ولی عکس درشب میتونه دربهترین حالت باایون برابری کنه البته دوربین ایون12مگاهستش برنده:بااختلاف زیادسونی ایون
ولی فیلمبرداری حایرکلاایون رونابودش کرده واگه باهردوفیلم بگیریدمتوجه خرابکاریی که سونی توفیلمبرداری ایون کرده میشید!(18فریم وضوح1080بابیت ریت10000)برنده:بااختلاف زیادحایر
3-ازلحاظ روانی تومنوهاحایرواقعاروونه ومشکل خاصی نداره ولی اندرویدایون چونکه شرکت سونی کاستومایزش کرده برنده صددرصدسونی ایون
4-قدرت پردازش روهنوزنرسیدم تست کنم
درکل نسبت به سونی ایون که داداشم1100پولشوداده وحایربرامن تقریبا500دراومدبه جرات میتونم بگم درحدهمدیگه هستندوسونی ایون بااختلاف خیلی کمی اونم توبعضی مواردبهتره
شمااختلاف قیمت 600هزاری رووقتی میبینی باورت نمیشه که حایرهمچین قدرتی داره!خودمم هنوزنمیتونم به درستی یه همچین چیزی روباورکنم
البته شایعات درموردگیرنیومدن باتری این گوشی وخرابی های بی دلیل ومشکلات شارز....هم خیلی زیاده...که نمیدونم درسته یانه؟

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستانی که تجربه 718 و 910 رو داشتن میخواستم بدونم که آیا شارژر 718 اصلی بود؟ اونم که شبیه شارژر همین 910 بود که! اصل یا غیر اصل بودنش چطور مشخص میشه؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستانی که تجربه 718 و 910 رو داشتن میخواستم بدونم که آیا شارژر 718 اصلی بود؟ اونم که شبیه شارژر همین 910 بود که! اصل یا غیر اصل بودنش چطور مشخص میشه؟

دوستانی که باشارژر خود گوشی مشکل دارند ، میتوانند گوشی شان را از طریق پورت usb شارژ کنند یا یه شارژر باکیفیت سامسونگ ، سونی یا... بخرند.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

718 فقط برای زمینه سازی فروشهای بعدی بود ،هنوز به مخشون خطور نکرده بود که شارژر اصلیش را بدزدن:D
رو شارژر اصلی مارک هایر خورده

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
کسانی که منو ریپورت کرده بودند محض اطلاعشون یه نگاهی به پست اول بندازند بد نیست.حالا هرچی دوست دارید ریپورت کنید

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
من یه هفته یی هستش که این گوشی روخریدم وتست هایی که کردم باگوشی سونی ایون که ماله داداشم بوده براتون میگم
1-صفحه نمایش اون دربرابرایون ازرنگهایی زنده تروطبیعی تربرخورداره وروی براویاانجین سونی رو کم کرده ولی شفافیت ووضوح صفحه ایون یه کمی بهتره ولی بازم زیادنیست برنده:مساوی
2-دوربین حایردرزمینه عکس درمحیط روشن چندان دلچسب نیست دربرابرایون ولی عکس درشب میتونه دربهترین حالت باایون برابری کنه البته دوربین ایون12مگاهستش برنده:بااختلاف زیادسونی ایون
ولی فیلمبرداری حایرکلاایون رونابودش کرده واگه باهردوفیلم بگیریدمتوجه خرابکاریی که سونی توفیلمبرداری ایون کرده میشید!(18فریم وضوح1080بابیت ریت10000)برنده:بااختلاف زیادحایر
3-ازلحاظ روانی تومنوهاحایرواقعاروونه ومشکل خاصی نداره ولی اندرویدایون چونکه شرکت سونی کاستومایزش کرده برنده صددرصدسونی ایون
4-قدرت پردازش روهنوزنرسیدم تست کنم
درکل نسبت به سونی ایون که داداشم1100پولشوداده وحایربرامن تقریبا500دراومدبه جرات میتونم بگم درحدهمدیگه هستندوسونی ایون بااختلاف خیلی کمی اونم توبعضی مواردبهتره
شمااختلاف قیمت 600هزاری رووقتی میبینی باورت نمیشه که حایرهمچین قدرتی داره!خودمم هنوزنمیتونم به درستی یه همچین چیزی روباورکنم
البته شایعات درموردگیرنیومدن باتری این گوشی وخرابی های بی دلیل ومشکلات شارز....هم خیلی زیاده...که نمیدونم درسته یانه؟

داداش شما رو 2 تا گوشی سنگین ترین بازی ها رو نصب کن مثل asphalt 8 و gangstar vegas اونوقت میبینی که ایون در برابر قدرت پردازش هایر به شدت کم میاره

M.B.M.M

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که گوشی هایر910 رو تهیه کردند.پیشنهاد میکنم پک بازی + برنامه رو که استارتر عزیز جمع آوری کردند رو تهیه کنند، بنده تهیه کردم واقعا پک خوب وکاربردی هست.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
یک نکته مهم در مورد اون دوستانی که گوشیشون بعد از اتمام شارژ دیگه شارژ و روشن نمیشه
عزیزان هر سه دکمه گوشی رو بمدت 15 ثانیه نگهدارید و یکی یکی رها کنید (باعث میشه کلیه ولتاژ های اضافی در مدار تخلیه بشه)
بعد گوشی رو بزنید به شارژ بزارید بین 10 دقیقه تا نیم ساعت بمونه خود بخود شروع میکنه به شارژ کردن

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
کسانی که منو ریپورت کرده بودند محض اطلاعشون یه نگاهی به پست اول بندازند بد نیست.حالا هرچی دوست دارید ریپورت کنید

حمید جان من که نفهمیدم مشکل چی بوده و چی شده؟ میشه توضیح بدی ؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
حمید جان من که نفهمیدم مشکل چی بوده و چی شده؟ میشه توضیح بدی ؟

کاوه متاسفانه چند نفر پست اول رو ریپورت کرده بودند بابت تبلیغاتی که گذاشته بودم
نمیدونم چرا این کارو کرده بودند؟
به هر حال درست شد

Last edited:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
کاوه متاسفانه چند نفر پست اول رو ریپورت کرده بودند بابت تبلیغاتی که گذاشته بودم
نمیدونم چرا این کارو کرده بودند؟
به هر حال درست شد

وااا!!! چه ربطی داشت تبلغات به ریپورت؟ یعنی دلیل ریپورت چیه؟ استارتری دوست داری تبلیغ کنی؟!! به کی چه؟

بالا