سلام دوستان عزیز
خیلی از پست ها و صفحات این تاپیک رو خوندم ولی متاسفانه جوابم رو نگرفتم،
راستشو بخواید همه صفحاتش هم خیلی زیاده در توان من نیست همه رو مرور کنم
سوال من اینه که ارزیابی کلی این گوشی چطوره؟
آیا صفحه نمایش IPS آن کیفیتی در حد صفحات IPS برند های معروفی مثل HTC دارد ؟ ( با توجه به چگالی پیکسلی بالا در حد Retina)
آیا کیفیت دوربین 8 مگاپیکسل آن واقعا در حد 8 مگاپیکسل هست ؟
آیا دستگاه کارایی روان و خوبی دارد ؟ هنگ نمیکنه ؟
قدرت پردازش اون با توجه به دو هسته 1.5GHz خوب است؟
ببخشید اگه در جای اشتباهی دارم این سوالات رو می پرسم آخه جای بهتری پیدا نکردم
ممنون میشم کسی از کاربران این دستگاه پاسخ سوالات من رو بده و یا من رو به جای دیگه ای ارجاع بده
سلام
من یه هفته یی هستش که این گوشی روخریدم وتست هایی که کردم باگوشی سونی ایون که ماله داداشم بوده براتون میگم
1-صفحه نمایش اون دربرابرایون ازرنگهایی زنده تروطبیعی تربرخورداره وروی براویاانجین سونی رو کم کرده ولی شفافیت ووضوح صفحه ایون یه کمی بهتره ولی بازم زیادنیست برنده:مساوی
2-دوربین حایردرزمینه عکس درمحیط روشن چندان دلچسب نیست دربرابرایون ولی عکس درشب میتونه دربهترین حالت باایون برابری کنه البته دوربین ایون12مگاهستش برنده:بااختلاف زیادسونی ایون
ولی فیلمبرداری حایرکلاایون رونابودش کرده واگه باهردوفیلم بگیریدمتوجه خرابکاریی که سونی توفیلمبرداری ایون کرده میشید!(18فریم وضوح1080بابیت ریت10000)برنده:بااختلاف زیادحایر
3-ازلحاظ روانی تومنوهاحایرواقعاروونه ومشکل خاصی نداره ولی اندرویدایون چونکه شرکت سونی کاستومایزش کرده برنده صددرصدسونی ایون
4-قدرت پردازش روهنوزنرسیدم تست کنم
درکل نسبت به سونی ایون که داداشم1100پولشوداده وحایربرامن تقریبا500دراومدبه جرات میتونم بگم درحدهمدیگه هستندوسونی ایون بااختلاف خیلی کمی اونم توبعضی مواردبهتره
شمااختلاف قیمت 600هزاری رووقتی میبینی باورت نمیشه که حایرهمچین قدرتی داره!خودمم هنوزنمیتونم به درستی یه همچین چیزی روباورکنم
البته شایعات درموردگیرنیومدن باتری این گوشی وخرابی های بی دلیل ومشکلات شارز....هم خیلی زیاده...که نمیدونم درسته یانه؟