• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت دوستان عزیز اندرویدی

همان طور که می دونید بحث باتری و شارژر یکی از بزرگ ترین مشکلات ما رو شامل میشه خودمم هم این مشکل را داشتم . یکی از دوستان خوبم
(M D C E N T E R)
در فروم دیگه روش

ابتکاری و جالبی رو انتخاب کرده که بصورت دستی هر کاربر بتونه برای خودش یک شارژر قابل حمل با هزینه کم ! درست کنه .

دوست عزیزمون درحدود یک ماه روش های زیادی رو تست کرده تا بی خطر ترین و کارمدترین وکم هزینه ترین اونو رو انتخاب کنه .. یاد چند سال پیش دوره دبیرستانمون افتادم یادش بخیر ...

موارد مورد نیاز................................

1 - سوکت مادگی USB

میتونید از هاب usb جدا کنید

2 - جاباتری چهار تایی AA

3 - هابUSB

4 - دیود N 4001 یا N4007 (فرقی نداره هر کدوم)

5 - 4 باتری قلمی معمولی (یا شارژری )2500mAh توصیه میشه از سونی یا پاناسونیک بالای 2000mAh استفاده بشه .

نکته مهم :: هر مشکلی بوجود بیاد به عهده سازنده هست و آموزش دهنده هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه
....

i82501_DSC0017.jpg
[FONT=&quot]مراحل ساخت[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]اول سیم منفی جاباتری رو به چهارمین پایه سوکت مادگی[/FONT][FONT=&quot] USB [/FONT][FONT=&quot]متصل کنید[/FONT][FONT=&quot] . [/FONT][FONT=&quot](معمولا جاباتری ها 2 سیم به رنگ سیاه و قرمز وجود داره . البته همه اونا نه [/FONT][FONT=&quot]! [/FONT][FONT=&quot]که سیاه منفی و قرمز مثبت هست البته اگه زیاد[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]وارد نیستین حتما بپرسین از فروشنده ) سپس دیود[/FONT][FONT=&quot] N 4001 [/FONT][FONT=&quot]یا[/FONT][FONT=&quot] N4007 [/FONT][FONT=&quot]رو در مسیر قرار بدید دقت کنید که دیود یک سو کننده هست اگه برعکس وصل کنید جریانی رو عبور نمیده[/FONT][FONT=&quot] .

[/FONT]
[FONT=&quot]تو تصویر پایین نحوه قرار دادن دیود در مسیر رو میبینید. البته بدون دیود هم میشه درست کرد دیود وظیفه داره که اجازه نده جریان از باتری گوشی به باطری ها برگرده[/FONT]
[FONT=&quot]پس حتما حتما از دیود استفاده کنید .[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
i82504_DSC0020.jpg

البته میتونید یک سر دیود رو مستقیم به چهارمین پایه سوکت مادگی USB متصل کنید . سپس سیم مثبت جاباتری رو به اولین پایه سوکت مادگی USB متصل کنید .

در تصویر پایین اولین سیم سیاه منفی و قرمز مثبت میباشد .

i82503_DSC0026.jpg
خوب شارژ رو به این راحتی درست کردین . حالا به یک هاب USB نیاز دارین که وظیفه اون کنترل آمپرهست و آمپر رو روی 500 mAh نگه میداره تقریبا همه جا پیدا میشه .

تصویر یک هاب USB

i82765_A2.jpg

حالا مادگی USB رو به هاب متصل کنید و کابل شارژ گوشی رو به یکی از خانه ها هاب USB وصل کنید میبینید گوشی شروع به شارژشدن میشه ..

مکانیزم این شارژ این وسیله درست مثل اینه که گوشی را برای شارژ به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل کرده باشید هر چه قدر زمان برای شارژ لازمه برای این وسیله هم مثل اونها هست.

از شارژر بیشتر در مواقع اضطراری استفاده کنید . مثل سفرها سازنده برای این دستگاه کلا از یک سانتی متر سیم استفاده کرده و تمام اتصالات کوتاه لحیم شد هم کار تمیز تر هست هم راندمان میره بالا

البته من چون دستگاه لحیم خراب شده بود همینجوری یک چیزی درست کردم اما شما باید خیلی دقت کنید

i82502_DSC0018.jpg

[FONT=&quot]روی تمام گوشی ها که قابلیت شارژاز طریق کامپیوتر داشته باشن باید شارژ بشه[/FONT][FONT=&quot] ..

[/FONT]
[FONT=&quot]گوشی های که تست شدن تا حالا[/FONT][FONT=&quot] .........................[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]xperia p [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]xperia U[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]xperia S[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]arc s
xperia mini

xperia x8 [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]galaxy ace

samsung d900i

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نکات مهم[/FONT][FONT=&quot].............[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]1 - [/FONT][FONT=&quot]همونطور که گفته شد از این شارژر بیشتر در مواقع خیلی واجب استفاده کنید نه هر جا[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]2 - [/FONT][FONT=&quot]این دستگاه بی خطر است اما اگه از پیش خودتون چیزی اضافه کنید گوشی رو میبرید روی هوا [/FONT][FONT=&quot]... [/FONT][FONT=&quot]دی . از باطری کتابی اصلا استفاده نکنید فقط باتری که ذکر شده[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]غیر از این ممکن به باتری و مادربورد گوشی تون آسیب ببینه از باتری ها شارژری میتونید استفاده کنید اما بیش از 2500[/FONT][FONT=&quot]mAh [/FONT][FONT=&quot]نباشه هاب[/FONT][FONT=&quot] USB [/FONT][FONT=&quot]کار همون کیت محافظ[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]رو انجام میده هرچی بیشتر دقت کنید چیز بهتری درست میکنید[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]3 - [/FONT][FONT=&quot]برای من همه این لوازم شد 8 تومن .. 5 هاب[/FONT][FONT=&quot] USB ..[/FONT][FONT=&quot]و 3 تومن دیود جاتری و..... [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]4 - [/FONT][FONT=&quot]ذکر کردم بدون دیود هم میشه ساخت و راندمان کار هم بالا میره چون دیود وقتی تو مدار باشه ما به مقدار 0/7 ولت افت آمپر داریم[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]توصیه سازنده در مورد دیود(بستگی داره به نوع باتری و دقت خودت. اگه از باتری قلمی معمولی(توصیه نمی کنم) استفاده کنی لازم داره ولی اگه از باتری شارژی استفاده کنی[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]و دقت کنی که کی شارژتموم میشه یا حس کردی دیگه گوشیت شارژ نمیشه یعنی جهت جریان برعکس شده وباید شارژر را جدا کرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]بهترین روش اینه که از باتری شارژی استفاده کنی بدون دیود وسپس باتری ها را به هاب وصل کنی وگوشیت را شارژ کنی هاب وظیفه مدار محافظ را انجام می دهد[/FONT][FONT=&quot])[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]5 - [/FONT][FONT=&quot]نمونه صنعتی همین شارژر توسط شرکت سونی درست شده که به قیمت 60 دلار بفروش میرسه[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]نکته : بنده این شارژر رو 3 روز تست کردم و مشکل خاصی ندیدم پس هر گونه مشکل احتمالی ربطی نه به بنده یا سازنده یا هر کسی نداره خودتون باید همه جوانب این کار رو[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]بسنجید و اقدام به ساخت اون کنید[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]موفق باشد[/FONT][FONT=&quot] .

[/FONT]
[FONT=&quot]خوب دوستان من از اموزش بالا استفاده کردم و یکعدد چراغ اضطراری [/FONT][FONT=&quot]led [/FONT][FONT=&quot] که دارای باتری [/FONT][FONT=&quot]li-ion [/FONT][FONT=&quot] داخلی هست رو تبدیل به پاور بانک کردم باتری این وسیله 6 ولت و 5000 میلی امپره حالا خودتون حساب کنید بسته به باتری گوشی چندبار میتونه شارژ کنه .[/FONT]
[FONT=&quot]ببینید دوستان شما باهرچیزی که باتری شارژی داره میتونید پاور بانک درست کنید .[/FONT]
[FONT=&quot]مزایای کاری که من کردم نسبت به اموزش اینه دیگه دردسری نداره و هی لازم نیست باتری هارو در بیارید و شارژ کنید .[/FONT]
[FONT=&quot]الان این وسیله برای من هم چراغ اضطراریه هم پاور بانک.[/FONT]
[FONT=&quot]روش ساختشم دقیقا مثل اموزش فقط به جای 4 تا باتری قلمی از یه باتری [/FONT][FONT=&quot]li-ion [/FONT][FONT=&quot] داخلی استفاده شده.[/FONT]
[FONT=&quot]بازم تاکید میکنم حتما از هاب استفاده کنید و حتما دیود رو هم بزارید .[/FONT]
[FONT=&quot]توسط [/FONT][FONT=&quot]4s [/FONT][FONT=&quot] هم میزان ولتاژ و امپر تست شد. میزان میلی امپر این وسیله 250 بود و ولتاژ یکسانی با شارژر داشت چون از هاب استفاده شده بود .هیچوقت گوشی رو مستقیم به اینجور وسیله ها نزنید.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
83338047651616060847.jpg

05536447825478825687.jpg

54487192929062094482.jpg
لینک منبع این اموزش :
[ترفند] ساخت شارژر قابل حمل up to 10000mAh
دوستانی هم که حوصله این کارها روندارن و بلد نیستن برن یه پاور بانک بخرن که راحت باشن.

Last edited:

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان من روزای اولی که داخل گوشی سیم کارت گذاشته بودم مشکل ussd داشتم هم 140 هم 733 اما بعد از تقریبا یه هفته خود به خود این مشکل رفع شد و حالا اکثر مواقع جواب میده

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دوستان مشکل پرش آنتن چه جوریاست؟؟:(
سر شبی 5 ثانیه رفتم تو یه مغازه پارچه فروشی قطع شد
همینه؟؟

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
یک نکته مهم در مورد اون دوستانی که گوشیشون بعد از اتمام شارژ دیگه شارژ و روشن نمیشه
عزیزان هر سه دکمه گوشی رو بمدت 15 ثانیه نگهدارید و یکی یکی رها کنید (باعث میشه کلیه ولتاژ های اضافی در مدار تخلیه بشه)
بعد گوشی رو بزنید به شارژ بزارید بین 10 دقیقه تا نیم ساعت بمونه خود بخود شروع میکنه به شارژ کردن

دوست عزیز نیاز به اینکار نیست
کافیه گوشی رو بزنید به شارژ و بعد 7-8 ثانیه کلیدهای بالا و پاور رو چندثانیه نگه دارید تا یه ویبره بزنه بعد ول کنید شروع میکنه به شارژ.

دوستان شارژر سونی با 850 میلی امپر خوبه بجای 1000 میلی خودش بزنم؟​

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
استارتر گرامی فکر میکنم بزارید صفحه اول مفید باشه.

من رایتل دارم مشکل کد ussd نداره. البته گزینه تماس تصویری ندارم. نمیدونم ساپرت میکنه یا نه؟

فعلا رایتل مکالمه تصویریو بسته کلا !

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
فعلا رایتل مکالمه تصویریو بسته کلا !

نبسته! بستنش:blink: (کار آقایون همشهریای ما بوده:rolleyes:)

منظورم اینه که اصلا گزینه مکالمه تصویری وجود نداره. دو تا تبلت داشتم که این رایتل داخلش بود، گزینش وجود داشت

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
واسه من این مشکل فقط روی یک گوشی اندرویدی اتفاق افتاد اونم 3 سال پیش روی x8 بود هرچی فکر میکنم یادم نمیاد اونموقع چطور حلش کردم یا خودش با ریبوت برطرف شد ؟
هیچکدوم از کد ها اجرا نمیشن ؟
اپ رو امتحان کنین ببینی به همه حساسه یا فقط با یه سری کد مشکل داره:

* 733 #
* 724#
کلاً کدهای ussd سیم کارت دیتا رایتل کار نمیکنه و همان پیغام ظاهر میشه
Connection Problem or Invalid MMI Code
داداش این مشکل USSD به خاطر روش بودن گزینه دیتا هست. اگه دیتا رو خاموش کنین بخوبی جواب میده

اتفاقاً حواسم بود که دیتا خاموش بشه چون از قبل این مسئله رو میدونستم

من تو فروم های خارجی که میخوندم همه مشکل رام رو مطرح کرده بون + یه سری ترفند که رو اپراتور ما جواب نمیده

حالا نمیدونم این مسئله روی سیم دیتا رایتل است یا اعتباری و دائمی هم اینطوریه!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
چندوقت پیش یکی از دوستان گوشی LG E405 اش را با یه شارژر متفرقه شارژر کرد بعد از یه رب بوی سوختگی ازش بلند شد و گوشی دیگه روشن نشد 3 سال گارانتی ماناتل به فنا رفت...

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دوستان مشکل پرش آنتن چه جوریاست؟؟
sadsmiley.gif

همینه؟؟

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان مشکل پرش آنتن چه جوریاست؟؟
sadsmiley.gif

همینه؟؟

پرش آنتن به این نمی گن
یعنی هر چند دقیقه آنتن بره بیاد، که قالبا هم اگه آنتن بره دیگه نمیاد تا این که گوشی رو خاموش روشن کنی
اگر مشکلی داشت تا الان مطمئنا می فهمیدی
شما یه روز گوشیتو دائم چک کن اگر دیدی در طول روز آنتنت نمیپره گوشیت هیچ مشکلی نداره، نگرانم نباش، یه اقلی که جدید این گوشی رو گرفتن مشکل داشتن

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.
دوستان بنده دو سه روزی هست گوشی به دستم رسیده.خدارو شکر فعلا همه چیزش اوکی هست.فقط یه مشکلی هست اونم صداهای اضافی و عجیب غریبی ! هست که موقع فیلم برداری روی فیلم میفته.با چندتا برنامه هم تست زدم ولی فرقی نمیکنه.اگر دوستان نطری دارن بفرمایند.
تشکر.

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
نبسته! بستنش:blink: (کار آقایون همشهریای ما بوده:rolleyes:)

منظورم اینه که اصلا گزینه مکالمه تصویری وجود نداره. دو تا تبلت داشتم که این رایتل داخلش بود، گزینش وجود داشت

همشهری هستیم داداش :دی
اول تو قم قطع کردن بعد علمای عزیییییز تو کل ایران فاتحشو خوندن :))

داداش تو xda هم هستی که :دی داشتم همینجوری قسمت 4 ایکس اچ دی گشت میزدم دیدمت :D :p

آره من کلا همه جا هستم :D

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145

yas114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت تمام دوستان وهواداران عزیز گوشیه خودم یعنی (هایر 910) امیدوارم حال همگی خوب باشه ای شاالله چرخ این گوشی واسه همه و خودم سالیان سال به خوبی بچرخه (آآآآآآآآآآآآمین ) بچه ها من یه سوال دارم : لطفا به سوالم نخدین چون از قدیم گفتن سوال کردن عیب نیست ندانستن عیب است گوشی مو خیلی خیلی خیلی دوسش دارم و ازش خیلی خیلی بیشتر راضی ام ...به محض دیدنش عاشقش شدم و این ، کار دستم داد چون یه ذره گرون تر خریدمش (با توجه به مطالبی که توی سایت گذاشته بودین ) ولی مهم نیست خواهشا یکی راهنماییم کنه چطوری به اینترنت وصل شم ، دوتا سیم کارت رایتل و ایرانسل دارم ولی وقتی این مسیر رو میرم (تنظیمات – بیشتر – شبکه های تلفن همراه – داده ها فعال می شوند ) بعدش میرم توی مرورگر ، میخاد توی گوگل یه حساب باز کنم ...بعدشم میره توی قسمت وایرلس...که خب من وایرلس ندارم از صفحه یک تا 19 خوندم ،ولی هیچکی سوال منو نپرسیده بود (واسه همین میگم به سوالم نخدین ) خیلی به سایت وارد نیستم ..نمیدونم دقیقا باید کجا سوالمو مطرح میکردم ، ولی این ایمیلمه لطفا یکی بهم جواب بده :[email protected]

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
ها ای که الان گفتی حرف سیاسی بید ؟:D

حرف حقه :D

با عرض سلام خدمت تمام دوستان وهواداران عزیز گوشیه خودم یعنی (هایر 910) امیدوارم حال همگی خوب باشه ای شاالله چرخ این گوشی واسه همه و خودم سالیان سال به خوبی بچرخه (آآآآآآآآآآآآمین ) بچه ها من یه سوال دارم : لطفا به سوالم نخدین چون از قدیم گفتن سوال کردن عیب نیست ندانستن عیب است گوشی مو خیلی خیلی خیلی دوسش دارم و ازش خیلی خیلی بیشتر راضی ام ...به محض دیدنش عاشقش شدم و این ، کار دستم داد چون یه ذره گرون تر خریدمش (با توجه به مطالبی که توی سایت گذاشته بودین ) ولی مهم نیست خواهشا یکی راهنماییم کنه چطوری به اینترنت وصل شم ، دوتا سیم کارت رایتل و ایرانسل دارم ولی وقتی این مسیر رو میرم (تنظیمات – بیشتر – شبکه های تلفن همراه – داده ها فعال می شوند ) بعدش میرم توی مرورگر ، میخاد توی گوگل یه حساب باز کنم ...بعدشم میره توی قسمت وایرلس...که خب من وایرلس ندارم از صفحه یک تا 19 خوندم ،ولی هیچکی سوال منو نپرسیده بود (واسه همین میگم به سوالم نخدین ) خیلی به سایت وارد نیستم ..نمیدونم دقیقا باید کجا سوالمو مطرح میکردم ، ولی این ایمیلمه لطفا یکی بهم جواب بده :[email protected]

سلام
عزیز شما این پست رو بخون مشکلت حل میشه.

http://forum.persiantools.com/t434679-page158.html#post8140994

باید Apn هارو ست کنی که آموزشش تو این پست هست.

بالا