• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

arian_zf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممنون ميشم بهم ياد بدين رام 4.1.2 رو نصب كنم رو w910

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوستان ممنون ميشم بهم ياد بدين رام 4.1.2 رو نصب كنم رو w910

از من میشنوی منتظر باش چون یکی از دوستان دارن روی رام جدید کار میکنن
آموزش نصبش تو صفحه اول پست دوم هست کافیه از گوشیت بک آپ بگیری و بعد از نصب ریکاوری اینگلیش رام 4.1.2 دانلودی رو تو مموریت بریزی و تو ریکاوری از گزینه install from sd card استفاده کنی

arian_zf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب داداش نميشه رام جديدوهم كه دوستمؤن داره روش كارميكنه بدش نصب كرد ?

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
خب داداش نميشه رام جديدوهم كه دوستمؤن داره روش كارميكنه بدش نصب كرد ?

نه دوست عزیز اگر اشتباه نکنم ایشون هنوز در حال کوک رام هستن و هنوز اماده نشده.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام بالاخره منم بعد از دنبال کردن این تایپیک و لطف همگی دوستان هایرباز (!) این گوشیو خریدم. یک ماهی هست که دارم ازش استفاده میکنم. گفتم یه ریویویی چیزی ازش بذارم تا برای دیگرانی که هنوز تهیه نکردن کمکی باشه. اینجا هم سعی میکنم نقاط ضعفی رو بگم که در طراحی گوشی وجود داره که توی پست ها تا الان بهش اشاره نشده :

1- بنظرم یکی از بزرگترین ضعف های طراحیش کارگذاشتن دکمه ها داخل صفحه نمایش هست ، درسته که بعد از مدتی آدم بهش عادت میکنه ولی در مجموع یک گاف در طراحی محسوب میشه.
2- گوشی فضای پرت زیاد داره.منظورم ابعاد گوشی هست. با همین ابعاد من گوشی 4.7 اینچی داشتم و این یعنی اینکه میتونست کوچکتر طراحی بشه اما نشده.
3- کیفیت و رزولوشن عکس و ویدئوی گوشی خوبه اما رنگ ها در تصاویرش حالت زنده ندارن و بیش از حالت طبیعی روشن هستن. اونایی که عکسای گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کردن متوجه منظور من میشن

اما در مجموع هیچ گوشی ای بدون ایراد نیست.حتی گوشیهای شاخ بازار هم معمولا ایراداتی دارن. از حیث باقی موارد من با تمام چیزهای دیگه ی گوشی حال کردم و بنظرم یه گوشی ای هست که از 10 امتیاز امتیاز 8 رو میگیره به راحتی
امیدوارم کمکی به اونایی که هنوز گوشی رو تهیه نکردن کرده باشم.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
آقا دنبال asphalt 8 برای این گوشی ام. کسی بالا آورده؟ بدون لوگ میاره؟
لینک مستقیم میخوام از این بازی.اگه آموزش خاصی هم برای نصب داره برام بذارین...

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
سلام بالاخره منم بعد از دنبال کردن این تایپیک و لطف همگی دوستان هایرباز (!) این گوشیو خریدم. یک ماهی هست که دارم ازش استفاده میکنم. گفتم یه ریویویی چیزی ازش بذارم تا برای دیگرانی که هنوز تهیه نکردن کمکی باشه. اینجا هم سعی میکنم نقاط ضعفی رو بگم که در طراحی گوشی وجود داره که توی پست ها تا الان بهش اشاره نشده :

1- بنظرم یکی از بزرگترین ضعف های طراحیش کارگذاشتن دکمه ها داخل صفحه نمایش هست ، درسته که بعد از مدتی آدم بهش عادت میکنه ولی در مجموع یک گاف در طراحی محسوب میشه.
2- گوشی فضای پرت زیاد داره.منظورم ابعاد گوشی هست. با همین ابعاد من گوشی 4.7 اینچی داشتم و این یعنی اینکه میتونست کوچکتر طراحی بشه اما نشده.
3- کیفیت و رزولوشن عکس و ویدئوی گوشی خوبه اما رنگ ها در تصاویرش حالت زنده ندارن و بیش از حالت طبیعی روشن هستن. اونایی که عکسای گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کردن متوجه منظور من میشن

اما در مجموع هیچ گوشی ای بدون ایراد نیست.حتی گوشیهای شاخ بازار هم معمولا ایراداتی دارن. از حیث باقی موارد من با تمام چیزهای دیگه ی گوشی حال کردم و بنظرم یه گوشی ای هست که از 10 امتیاز امتیاز 8 رو میگیره به راحتی
امیدوارم کمکی به اونایی که هنوز گوشی رو تهیه نکردن کرده باشم.
نظرت خوب وجالب بود
ولی به نظرمن اینکه گفتیدگوشی فضای پرت زیادی داره درست نیست شماالان گوشی سونی ایون رواگه بااین گوشی ازلحاظ ابعادوسنگینی گوشی مقایسه کنیدکاملامتوجه سبکی وزن وکوچکی این گوشی دربرابرایون سونی میشید بااینکه اندازه صفحه شون برابره!
درمورددوربین باهاتون موافقم عکسهایکم زیادی روشن هستش ولی باتنظیمات دوربین میتونیداین روتاحدزیادی کنترل کنیدوعکس های بهتری بگیرید
درضمن یک جایی خوندم که دوستان گفتندهندزفری این گوشی بی کیفیت وسطح پایین هستش!
درحالی که طبق تست هایی که هندزفری این گوشی روباهندزفری های گوشی های گلکسی اس وسونی ایون انجام دادم فهمیدم هندزفری حایرنه تنهابی کیفیت نیست بلکه ازلحاظ شفافیت وبالانس صدا وکیفیت صدابه مراتب ازساخته های سونی وسامی(سامسونگ)بهتره هرچندمیتونست بیسbass) بیشتری داشته باشه!!

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
اونایی که مشکل استفاده از gprs دارن برید توی این قسمت : settings/more/mobile networks/Access Point Names/
بعد روی علامت سه تا نقطه بزنید و New APN رو انتخاب کنید.
حالا اگر سیمکارتتون ایرانسل هست فیلد Name رو بنویسید : Irancell-GPRS و فیلد APN رو بنویسید mtnirancell بعد Save کنید و بیاید بیرون
اگر سیمکارتتون همراه اوله فیلد Name رو بنویسید MCCI Internet و فیلد APN رو بنویسید mcinet بعد Save بزنید
حالا با فعال کردن Mobile Data راحت به اینترنت وصل شید و لذت ببرید....

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
نظرت خوب وجالب بود
ولی به نظرمن اینکه گفتیدگوشی فضای پرت زیادی داره درست نیست شماالان گوشی سونی ایون رواگه بااین گوشی ازلحاظ ابعادوسنگینی گوشی مقایسه کنیدکاملامتوجه سبکی وزن وکوچکی این گوشی دربرابرایون سونی میشید بااینکه اندازه صفحه شون برابره!
درمورددوربین باهاتون موافقم عکسهایکم زیادی روشن هستش ولی باتنظیمات دوربین میتونیداین روتاحدزیادی کنترل کنیدوعکس های بهتری بگیرید
درضمن یک جایی خوندم که دوستان گفتندهندزفری این گوشی بی کیفیت وسطح پایین هستش!
درحالی که طبق تست هایی که هندزفری این گوشی روباهندزفری های گوشی های گلکسی اس وسونی ایون انجام دادم فهمیدم هندزفری حایرنه تنهابی کیفیت نیست بلکه ازلحاظ شفافیت وبالانس صدا وکیفیت صدابه مراتب ازساخته های سونی وسامی(سامسونگ)بهتره هرچندمیتونست بیسbass) بیشتری داشته باشه!!

آخه اون همه فضا اون پایین داره این دکمه های لعنتیشو دیگه میتونست بیاره پایین بذاره که خیلی راحتم جا میگرفت.زمانی که میخوای پی دی اف بخوانی تمام صفحه نمیشه و دکمه ها مزاحمن!
با تنظیماتش ور رفتم ولی هرکاری بکنی باز روشنتره. خصوصا وقتی داری از طبیعت عکس میگیری این موضوع خیلی بچشم میاد در قیاس با گوشیهای دیگه البته.
از هندزفریش و کیفیت صداش نگو که عاشقشم ... :D

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
آقا دنبال asphalt 8 برای این گوشی ام. کسی بالا آورده؟ بدون لوگ میاره؟
لینک مستقیم میخوام از این بازی.اگه آموزش خاصی هم برای نصب داره برام بذارین...

داداش یهو یه چند تا فحش هم بده.داره این بازیو با گرافیک high اجرا میکنه بعد شما میگی بدون لگ مثل این که این گوشی رو دست کم گرفتید.

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
آخه اون همه فضا اون پایین داره این دکمه های لعنتیشو دیگه میتونست بیاره پایین بذاره که خیلی راحتم جا میگرفت.زمانی که میخوای پی دی اف بخوانی تمام صفحه نمیشه و دکمه ها مزاحمن!
با تنظیماتش ور رفتم ولی هرکاری بکنی باز روشنتره. خصوصا وقتی داری از طبیعت عکس میگیری این موضوع خیلی بچشم میاد در قیاس با گوشیهای دیگه البته.
از هندزفریش و کیفیت صداش نگو که عاشقشم ... :D

داداش ببین این بدردت میخوره : ( تو پست اول بود)

با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.

1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.

لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en

دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.

فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
داداش یهو یه چند تا فحش هم بده.داره این بازیو با گرافیک high اجرا میکنه بعد شما میگی بدون لگ مثل این که این گوشی رو دست کم گرفتید.

هاهاها. فحش چیه برادر منم عین شما همین گوشیو دارم.اما زیاد اهل بازی نیستم.بازیهای معمولی روش نصب کردم تا الان. ولی از بازیهای مسابقه ای خوشم میاد برای همین دنبال asphalt 8 ای هستم که روی این گوشی تست شده باشه و جواب گرفته باشه. اونم بخاطر اینه که نمیدونم دقیقا چه دیتایی باید دانلود کنم براش. اگه کسی لینکی داره که خودش تست کرده و جواب گرفته برام بذاره ممنون میشم. با یه آموزش جزئی از طریقه ی نصب. بازم ممنون ...

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی میدونه برنامه هایی که از کندو مارکت دانلود میشه کجا ذخیره میشه؟
چون برای بازار توفولدری بنام icm ذخیره میشه.

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
هاهاها. فحش چیه برادر منم عین شما همین گوشیو دارم.اما زیاد اهل بازی نیستم.بازیهای معمولی روش نصب کردم تا الان. ولی از بازیهای مسابقه ای خوشم میاد برای همین دنبال asphalt 8 ای هستم که روی این گوشی تست شده باشه و جواب گرفته باشه. اونم بخاطر اینه که نمیدونم دقیقا چه دیتایی باید دانلود کنم براش. اگه کسی لینکی داره که خودش تست کرده و جواب گرفته برام بذاره ممنون میشم. با یه آموزش جزئی از طریقه ی نصب. بازم ممنون ...

دوست عزیز دیتای آسفالت 8 به صورت یونیورسال هست و روی همه گوشی های اندروید "اجرا" میشه. یعنی فقط یه دیتا داره.
مهم اینه که بازی لگ نداشته باشه و روون باشه. من به راحتی روی گرافیک Medium بازی رو انجام دادم. خیلی هم حال میده :D

من خودم از سایت اندرویدکده گرفتم.

دانلود بازی آسفالت 8 : هوابرد Asphalt 8: Airborne v1.0.0 همراه دیتا | اندرویدکده

اول شما برو تو فایل منیجر گوشی بعد برو توی فولدر Android
حالا تو این فولدر خودت یه فولدر دیگه بساز اسمش رو هم بذار obb
بعد فولدر دیتای بازی رو که اکسترکت کردی اینجا کپی کن
حالا apk بازی رو نصب کن
حالشو ببر !
اینم بگم که این گوشی همه بازی های HD رو راحت اجرا می کنه.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
Untitled.png
سلام دوستان گلم
من تعداد زیادی بازی اچ دی دارم اما نمیدونم چیکار کنم
همون جور که میبینین تو پوشه هر بازی چندین فایل دیتا و چندین فایل apk هست
کسی میدونه چه apk هایی رو باید نصب کنم؟؟
کودوم دیتا ها رو بریزم؟؟
اینو بگم که بلدن بازی hd نصب کنمااا اما نمیدونم کودوم apk ها رو باید نصب کنم
مرسی

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
دوست عزیز این که آسفالت 5 هست !!!
اینو اصلا نصب نکن.

ببین اگه دیتای بازی تک فایل هست و فرمتش obb هست باید تو Android/obb کپی بشه.
اما اگه دیتای بازی کلی فایل داشت باید توی Android/data کپی بشه.

Last edited:

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بچه های کسی میتونه ای سی تغذیه شارژر گیر بیاره برای این مدل؟؟؟
برای من سوخته:(

بالا