arian_zf
کاربر تازه وارد
سلام دوستان ممنون ميشم بهم ياد بدين رام 4.1.2 رو نصب كنم رو w910
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
سلام دوستان ممنون ميشم بهم ياد بدين رام 4.1.2 رو نصب كنم رو w910
نه دوست عزیز اگر اشتباه نکنم ایشون هنوز در حال کوک رام هستن و هنوز اماده نشده.خب داداش نميشه رام جديدوهم كه دوستمؤن داره روش كارميكنه بدش نصب كرد ?
خب داداش نميشه رام جديدوهم كه دوستمؤن داره روش كارميكنه بدش نصب كرد ?
سلام
عزیز شما این پست رو بخون مشکلت حل میشه.
http://forum.persiantools.com/t434679-page158.html#post8140994
باید Apn هارو ست کنی که آموزشش تو این پست هست.
گذاشتمش تو پست اول
نظرت خوب وجالب بودسلام بالاخره منم بعد از دنبال کردن این تایپیک و لطف همگی دوستان هایرباز (!) این گوشیو خریدم. یک ماهی هست که دارم ازش استفاده میکنم. گفتم یه ریویویی چیزی ازش بذارم تا برای دیگرانی که هنوز تهیه نکردن کمکی باشه. اینجا هم سعی میکنم نقاط ضعفی رو بگم که در طراحی گوشی وجود داره که توی پست ها تا الان بهش اشاره نشده :
1- بنظرم یکی از بزرگترین ضعف های طراحیش کارگذاشتن دکمه ها داخل صفحه نمایش هست ، درسته که بعد از مدتی آدم بهش عادت میکنه ولی در مجموع یک گاف در طراحی محسوب میشه.
2- گوشی فضای پرت زیاد داره.منظورم ابعاد گوشی هست. با همین ابعاد من گوشی 4.7 اینچی داشتم و این یعنی اینکه میتونست کوچکتر طراحی بشه اما نشده.
3- کیفیت و رزولوشن عکس و ویدئوی گوشی خوبه اما رنگ ها در تصاویرش حالت زنده ندارن و بیش از حالت طبیعی روشن هستن. اونایی که عکسای گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کردن متوجه منظور من میشن
اما در مجموع هیچ گوشی ای بدون ایراد نیست.حتی گوشیهای شاخ بازار هم معمولا ایراداتی دارن. از حیث باقی موارد من با تمام چیزهای دیگه ی گوشی حال کردم و بنظرم یه گوشی ای هست که از 10 امتیاز امتیاز 8 رو میگیره به راحتی
امیدوارم کمکی به اونایی که هنوز گوشی رو تهیه نکردن کرده باشم.
نظرت خوب وجالب بود
ولی به نظرمن اینکه گفتیدگوشی فضای پرت زیادی داره درست نیست شماالان گوشی سونی ایون رواگه بااین گوشی ازلحاظ ابعادوسنگینی گوشی مقایسه کنیدکاملامتوجه سبکی وزن وکوچکی این گوشی دربرابرایون سونی میشید بااینکه اندازه صفحه شون برابره!
درمورددوربین باهاتون موافقم عکسهایکم زیادی روشن هستش ولی باتنظیمات دوربین میتونیداین روتاحدزیادی کنترل کنیدوعکس های بهتری بگیرید
درضمن یک جایی خوندم که دوستان گفتندهندزفری این گوشی بی کیفیت وسطح پایین هستش!
درحالی که طبق تست هایی که هندزفری این گوشی روباهندزفری های گوشی های گلکسی اس وسونی ایون انجام دادم فهمیدم هندزفری حایرنه تنهابی کیفیت نیست بلکه ازلحاظ شفافیت وبالانس صدا وکیفیت صدابه مراتب ازساخته های سونی وسامی(سامسونگ)بهتره هرچندمیتونست بیسbass) بیشتری داشته باشه!!
آقا دنبال asphalt 8 برای این گوشی ام. کسی بالا آورده؟ بدون لوگ میاره؟
لینک مستقیم میخوام از این بازی.اگه آموزش خاصی هم برای نصب داره برام بذارین...
آخه اون همه فضا اون پایین داره این دکمه های لعنتیشو دیگه میتونست بیاره پایین بذاره که خیلی راحتم جا میگرفت.زمانی که میخوای پی دی اف بخوانی تمام صفحه نمیشه و دکمه ها مزاحمن!
با تنظیماتش ور رفتم ولی هرکاری بکنی باز روشنتره. خصوصا وقتی داری از طبیعت عکس میگیری این موضوع خیلی بچشم میاد در قیاس با گوشیهای دیگه البته.
از هندزفریش و کیفیت صداش نگو که عاشقشم ...
داداش یهو یه چند تا فحش هم بده.داره این بازیو با گرافیک high اجرا میکنه بعد شما میگی بدون لگ مثل این که این گوشی رو دست کم گرفتید.
هاهاها. فحش چیه برادر منم عین شما همین گوشیو دارم.اما زیاد اهل بازی نیستم.بازیهای معمولی روش نصب کردم تا الان. ولی از بازیهای مسابقه ای خوشم میاد برای همین دنبال asphalt 8 ای هستم که روی این گوشی تست شده باشه و جواب گرفته باشه. اونم بخاطر اینه که نمیدونم دقیقا چه دیتایی باید دانلود کنم براش. اگه کسی لینکی داره که خودش تست کرده و جواب گرفته برام بذاره ممنون میشم. با یه آموزش جزئی از طریقه ی نصب. بازم ممنون ...