emadegol
Registered User
آقا دنبال یه برنامه هستم که باهاش بشه برنامه های داخل منوی اصلی رو دسته بندی کرد و بهش نظم داد. داریم همچین چیزی؟
آقا دنبال یه برنامه هستم که باهاش بشه برنامه های داخل منوی اصلی رو دسته بندی کرد و بهش نظم داد. داریم همچین چیزی؟
با استفاده از لانچر های مختلف مثل Nova Launcher می تونید این کارو بکنید.
یکی رو پیشنهاد بدید که هم رم کمی رو بگیره هم قشنگ باشه.
نمیشه از لانچرای سامسونگ یا htc استفاده کرد؟
دوستان تا گوشیتون زنده ست یه چیز بگم برید کیف کنید
برید تو تنظیمات تاپاتالک رنگ LED ناتفیکشن را بزارید رو Green و نهایت لذت از گوشیتون ببرید
تو تنظیمات پیام یا تنظیمات گوشی ببین همچین گزینه ای نیست
برید تو تنظیمات تاپاتالک رنگ LED ناتفیکشن را بزارید رو Green و نهایت لذت از گوشیتون ببرید
Nova رم کمی میگیره و ظاهر پیشفرض هم همین ظاهر خالص اندروید هست فکر کنم. البته تم های زیادی داره که بسته به نیازتون میتونید نصب کنید.
چرا میشه از لانچرای htc و .. استفاده کرد ، اما هم رم زیادی می گیرن هم بنده هم پیشنهاد نمی کنم. چون گوشی هم کمی داغ میشه و اذیت می کنه.
یادمه یه برنامه بود میشد باش رنگ چراغ led رو شخصی سازی کرد. یعنی مثلا وقتی که sms میاد به جای این که رنگش آبی بشه قرمز یا سبز بشه. اگه پیدا کنم حتما میذارم خیلی جالب بود.
رو بلک بری من یه برنامه داشتم ، میشد کاری کرد هر رنگی بشه . همچین چیزی تو این گوشی میشه کرد ؟
دوستان عزیزمشکل شارژنشدن گوشی و نخوندن سیم همش به باتری ربط داشت باتعویض باتری گوشی مثه روز اولش داره کار میکنه!درضمن اینم بگم باتری خودش ازنظر نگهداری شارژهیچ مشکلی نداشت!اما مشکل از مداری بود که رو باتری نصبه فکر کنم 20رشته سیم داخلش تعبیه شده بود!!!که تو همه باتری ها این تعداد مسیربی سابقه س به همین دلیل به کارکرد سیم هم ربط داشت
اگه میشه استارتر تو پست اول بزنید....
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
دوستان من یه مشکلی دارم با گوشی
اینه که چجوری میشه شماره های داخل سیم کارت رو کپی کرد روی حافظه گوشی؟؟؟
همه جا رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم
اگر کسی میدونه لطف کنه آموزش بده ممنون می شم
دوست عزیز شما برید توی برنامه Contacs گوشی
بعد از سمت راست گزینه سه نقطه رو بزن
بعد هم import/export
آخرش هم Import from SIM card رو انتخاب کن.
سلام دوستان خواهشن يكي روش عوض رام رو بهم ياد بده يكم ساده D: . pm بديد ممنون ميشم
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
سلام
باتری اوریجینال گوشی رو انداختی یا از مارک دیگه ای استفاده کردی؟(باتری کدوم گوشی بهش میخوره؟)
مرسی